fbpx

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 216.800.33.44 | BLOG | ΕΡΓΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 216.800.33.44 | BLOG | ΕΡΓΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επισκευάστε τα παλιά σας κουφώματα και κερδίστε χρήματα

Επισκευάστε τα παλιά σας κουφώματα και κερδίστε χρήματα
Άρθρο που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα FX-news.

Επισκευάστε τα παλιά σας κουφώματα και κερδίστε χρήματα

Επισκευάστε τα παλιά σας κουφώματα και κερδίστε χρήματαΟι μπαλκονόπορτες μπάζουν, όταν έχει αέρα μέχρι και οι κουρτίνες κουνιούνται, από τα παράθυρα μπαίνουν νερά .Έχετε αναρωτηθεί πόσα χρήματα καταναλώνουμε για την θέρμανση; Είτε σε πετρέλαιο, σε ρεύμα, σε ξύλα  και σε ότι άλλο προϊόν κυκλοφορεί στο εμπόριο χωρίς κανένα αποτέλεσμα; Δεν ζεσταίνεται το σπίτι με τίποτα.

Πόσες φορές δεν έχουμε ακούσει αυτά τα προβλήματα μέσα σε συζητήσεις;

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΛΑΣΤΙΧΑ

Σε παλιά κουφώματα αλουμίνιου μια πολύ βασική επισκευή είναι η αλλαγή στα λάστιχα που με τα χρόνια έχουν φθαρεί. Τις  περισσότερες φορές η φθορά είναι τόσο μεγάλη που γίνετε ορατή με γυμνό μάτι. Αυτό σημαίνει οτί και η ζημιά που κάνει είναι αισθητή αφού επιτρέπει στον αέρα ,το κρύο και την ζέστη να εισχωρήσουν στο χώρο μας. Αλλάζοντας τα, πετυχαίνουμε σε μεγάλο βαθμό θερμομόνωση και ηχομόνωση του κουφώματός μας περιμετρικά.

ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΑ ΒΟΥΡΤΣΑΚΙΑ

Μια άλλη αλλαγή που θα μας δώσει αποτέλεσμα είναι η αλλαγή στα παλιά βουρτσάκια. Όλα τα παράθυρα αλουμινίου και οι μπαλκονόπορτες αλουμινίου, όπως επίσης και τα συνθετικά κουφώματα έχουν στο εσωτερικό μεταξύ προφίλ και κάσας βουρτσάκια.  Με την  πάροδο του χρόνου αλλοιώνονται ,κόβονται ή καίγονται. Ουσιαστικά σταματούν να είναι χρήσιμα. Όταν συμβεί αυτό πρέπει να τα αντικαταστήσουμε τοποθετώντας νέα βουρτσάκια και σε κάποιες περιπτώσεις πιο φαρδιά. Με αυτήν την απλή επισκευή καταφέρνουμε να κρατήσουμε το κρύο και την σκόνη έξω από τον χώρο μας.

ΜΕΝΤΕΣΕΔΕΣ

βλάβες κουφωμάτωνΚάτι εξίσου σημαντικό το οποίο οι περισσότεροι δεν δίνουν την απαιτούμενη σημασία είναι η ρύθμιση των μεντεσέδων. Αν για παράδειγμα μια μπαλκονόπορτα ή ένα παράθυρο έχει κρεμάσει από την πολυετή χρήση μην το αγνοείτε. Πρέπει να ρυθμιστούν οι μεντεσέδες ή σε κάποιες περιπτώσεις και να αντικατασταθούν. Αν δεν επισκευαστούν άμεσα μπορεί να  ακολουθήσουν μεγαλύτερα προβλήματα στο κούφωμα. Μπορεί να στραβώσει το προφίλ γιατί θα βάζουμε περισσότερη δύναμη για να το ασφαλίσουμε. Μπορεί να τραυματίσουμε το πάτωμα αφού θα το σύρουμε πάνω σε αυτό. Η μόνη λύση είναι η επισκευή το συντομότερο δυνατό. Με αυτόν τον τρόπο το κούφωμα θα εφαρμόσει σωστά στην κάσα περιμετρικά και θα εμποδίσει τυχόν νερά η αέρα να εισέλθουν στον χώρο σας.

ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ

Επιπλέον αξίζει να αναφέρουμε πως μια εναλλακτική μέθοδος αντικατάστασης κουφωμάτων χωρίς καθόλου μερεμέτια και αποξήλωση είναι η τοποθέτηση νέων κουφωμάτων πάνω στις ήδη υπάρχουσες ξύλινες κάσες .Αυτό μας δίνει ένα μόνιμο και οικονομικό αποτέλεσμα.

Στους δύσκολους αυτούς καιρούς η εταιρεία μας είναι πάντα δίπλα σας. Όταν εσείς αποφασίσετε να κάνετε μικρές παρεμβάσεις, επιδιορθώσεις ή ακόμη και πλήρη αντικατάσταση  στα παλιά σας κουφώματα εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για να σας εξυπηρετήσουμε με έμφαση στην ποιότητα σε χαμηλές τιμές.

Επισκεφθείτε μας στο κατάστημα μας Εφέσου 34 Νέα Φιλαδέλφεια ή καλέστε μας στο 216 800 3344 για την συντήρηση των κουφωμάτων σας

3.5/5 - (22 votes)

Μοίρασε το

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Scroll to Top