fbpx

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 216.800.33.44 | BLOG | ΕΡΓΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 216.800.33.44 | BLOG | ΕΡΓΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανοιγόμενο συνθετικό κούφωμα 76AD

Πτυσσόμενο κάγκελο ασφαλείας

Σε αυτό το video παρουσιάζουμε ένα δίφυλλο ανοιγόμενο συνθετικό κούφωμα με σήτα plisse οριζόντιας κίνησης ρολό αλουμινίου πολυουρεθάνης και δίφυλλο πτυσσόμενο κάγκελο ασφαλείας.

Συνήθως τα κουφώματα αποτελούνται από το εσώφυλλο (τζαμιλίκι), την σήτα και το εξώφυλλο στην προκειμένη περίπτωση είναι το επικαθήμενο ρολό. Το συγκεκριμένο κούφωμα έχει επιπλέον και το πτυσσόμενο κάγκελο για μέγιστη ασφάλεια.

Πτυσσόμενο κάγκελο ασφαλείας

Εσώφυλλο – τζαμιλίκι

Δίφυλλο ανοιγόμενο ανακλινόμενο τζάμι 4 εποχών με περιμετρικό μηχανισμό κλειδώματος. Το συγκεκριμένο συνθετικό κούφωμα είναι Kommerling (γερμανική εταιρεία που ειδικεύεται στην κατασκευή συνθετικών κουφωμάτων ) σειρά 76AD.
Η 76AD είναι μια νέα σειρά σχεδιασμένη να προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα ενός σύγχρονου κουφώματος. Οι τιμές μόνωσης της , η άψογη λειτουργικότητα της σε σχέση με την προστασία του περιβάλλοντος την κάνουν μία από τις καλύτερες επιλογές για ανοιγόμενα συνθετικά κουφώματα.
Η ηχοπροστασία που προσφέρει φτάνει μέχρι 47dB, εάν συνδυάσουμε τα κουφώματα της 76AD με υψηλής ποιότητας λειτουργικά τζάμια.
Την απόλυτη θερμομόνωση στα Kommerling 76AD κουφώματα εγγυάται η τεχνολογία proEnergyTec. Στην βασική τους έκδοση προσφέρουν θερμομόνωση UF τιμή= 1.1 W/ (m2K).
Οι ειδικοί μηχανισμοί που χρησιμοποιούνται και τα εξαρτήματα ασφαλείας καθιστούν το κούφωμα σας ασφαλές. Οι χαλύβδινες ενισχύσεις προσφέρουν στο κούφωμα τέλεια σταθερότητα.
Το κούφωμα έχει σχεδιαστεί με υψηλά επίπεδα στεγανοποίησης ώστε να μένει μακριά η σκόνη και η βροχή. Εδώ μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τα συνθετικά κουφώματα.

Ανοιγόμενο συνθετικό κούφωμα 76AD

Τζάμια τεσσάρων εποχών

Τα τζάμια τεσσάρων εποχών είναι αυτά που αντιδρούν εξίσου καλά και με τις ψυχρές αλλά και με τις θερμές θερμοκρασίες δηλαδή το τέλειο για την αναλογία του κλίματος της Ελλάδας. Οπότε αυτό το τζάμι τεσσάρων εποχών είναι ότι το καλύτερο μπορεί να δουλέψει στην Ελλάδα και να μας προστατέψει και τον χειμώνα και το καλοκαίρι από τις καιρικές συνθήκες.

Τα τζάμια τεσσάρων εποχών ενισχύουν πολύ τις επιδόσεις των ενεργειακών κουφωμάτων. Το ενεργειακό κούφωμα μπορεί να φτάσει μέχρι ένα συντελεστή 1,1 με 1,2 ενώ τα τζάμια τεσσάρων εποχών μπορούν να φτάσουν πολύ χαμηλότερους συντελεστές: 0,8 ή 0,7 ακόμα και 0,6.

Σήτα

Η σήτα είναι πλισέ οριζόντιας κίνησης . Προστατεύει τον χώρο μας από έντομα και σκόνη. Η πλισέ σήτα προσφέρει στο κούφωμα μας λειτουργικότητα. Δεν διαθέτει ελατήριο επαναφοράς και έτσι το άνοιγμα και το κλείσιμο είναι πιο εύκολο. Είναι κατάλληλη για όσους έχουν παιδιά εξαιτίας της μεγάλης αντοχής της όπως φαίνεται και στο βίντεο. Είναι ουσιαστικά ότι καλύτερο που υπάρχει σε σήτα. Όταν δεν υπάρχει υποδομή να μπει δηλαδή δεν είναι συρόμενο κούφωμα να μπορεί να μπει μια συρόμενη σήτα. Εδώ μπορείτε να ενημερωθείτε για τα αντικωνωπικά συστήματα.

πλισέ σήτα

Ρολό αλουμινίου πολυουρεθάνης

Σαν εξώφυλλο το κούφωμα μας έχει ρολό αλουμινίου πολυουρεθάνης, ελαφρώς τύπου. Το ρολό είναι επικαθήμενο δηλαδή τοποθετείτε στο πάνω μέρος του τζαμιού μας.

Πτυσσόμενο κάγκελο ασφαλείας

Για να υπάρχει ασφάλεια στο κούφωμα μας, έχουμε τοποθετήσει δίφυλλο πτυσσόμενο κάγκελο ασφαλείας από μασίφ γαλβανισμένο και ηλεκτροστατικά βαμμένο χάλυβα. Έχει χωνευτή κλειδαριά για αποτροπή της εξώθησης της. Κλειδώνει σε 4 κρυφά σημεία. Το πάχος της χιαστής λάμας είναι 3mm. Εξαφανίζεται τελείως είναι πάρα πολύ μοντέρνο στην σχεδίαση κλειδώνει σε 4 διαφορετικά σημεία με μία κίνηση της κλειδαριάς. Αυτά τα σημεία είναι κρυφά. Όπως είδαμε δεν φαινόταν γιατί μαζεύει και ουσιαστικά εξαφανίζεται τελείως και μας προσφέρει μεγάλη ασφάλεια. Εδώ μπορείτε να ενημερωθείτε για τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας.

Στην Kataskevastikh.gr μπορούμε να φτιάξουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο (τζάμι, σήτα, παντζούρι και ασφάλεια) σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες .

Rate this post

Μοίρασε το

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Scroll to Top