fbpx

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 216.800.33.44 | BLOG | ΕΡΓΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 216.800.33.44 | BLOG | ΕΡΓΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιλέξετε σωστά εσωτερικές πόρτες

Επιλέξετε σωστά εσωτερικές πόρτες

Επιλογή εσωτερικών πορτών

Επιλέξετε σωστά εσωτερικές πόρτες
Επιλέξετε σωστά εσωτερικές πόρτες

Δεν χρειάζεται απαραίτητα να είστε εμπειρογνώμονας ώστε να μην είναι αρκετά δύσκολο να κατανοήσετε και να επιλέξετε σωστά εσωτερικές πόρτες δεδομένου ότι υπάρχουν τόσες προτάσεις σε αφθονία στην αγορά σήμερα. Φυσικά , το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να επιδιώξετε είναι η σχέση της τιμής με την ποιότητα . Ας προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε μαζί κάποιες βασικές πτυχές που θα πρέπει να προσέξετε κατά την επιλογή των εν λόγω εσωτερικών πορτών .

Πριν αρχίσετε να ψάχνετε:
Φροντίστε να έχετε καταλήξει σε ποια κατηγορία υλικών θα κινηθείτε. Υπάρχουν κάποιες βασικές κατηγορίες στις οποίες εντάσσονται οι πόρτες και αυτές είναι με επένδυση laminate, γυάλινες με πλαίσιο αλουμινίου, με επένδυση καπλαμά, λακαριστές, με σχέδια παντογράφου και ξύλινες.
Κάντε κάποιες μετρήσεις μόνοι στα ανοίγματα για να κάνετε πολύ πιο εύκολο προκαταρκτικό υπολογισμό του κόστους. Χρησιμοποιήστε μια μετροταινία για να μετρήσετε το ύψος και το πλάτος του ανοίγματος καθώς και το πλάτος του λαμπά.
Αν έχετε πόρτες διαταγμένες σε μια γραμμή θα πρέπει από πριν να αποσαφηνιστεί η κατεύθυνση του ανοίγματος τους ώστε να μην διαταραχθεί η αρμονία της συνολικής εντύπωσης.

Υλικά για τις εσωτερικές πόρτες

Προσδιορίσετε ακριβώς το είδος του ξύλου (ή την επιλογή υφής αν πρόκειται για απομιμήσεις ξύλου) από το οποίο η κάθε πόρτα θα κατασκευαστεί. Φυσικά, η απόδοση του σκληρού ξύλου (δρυς, κερασιά, καρυδιά, ) είναι πολύ υψηλοτέρα σε υγρασία των πρώτων υλών δεν θα πρέπει να υπερβαίνει το 8% διαφορετικά μέσα σε 2 μήνες μπορεί να εμφανιστούν ρωγμές και σπασίματα λόγο της ξηρότητας.
Προεπιλέξετε το χρώμα για τις εσωτερικές πόρτες. Συνήθως το χρώμα των θυρών που θα έχουν επιλεγεί θα πρέπει να ταιριάζει με το δάπεδο και τα έπιπλα. Όμως, ο τόνος της πόρτας θα πρέπει πάντα να είναι λίγο πιο χαμηλός για να ξεχωρίζει έντονα από το πλήθος.
Κάντε στο «περίπου» μια εκτίμηση του χρόνου παραγωγής. Οι εσωτερικές πόρτες της kataskevastikh αποτελούν μια σειρά από ξεχωριστά προϊόντα και πολλές φορές γίνονται κατά παραγγελία. Ο συνήθης χρόνος παράδοσης είναι ένας μήνας και ίσως να πρέπει να υπολογίσετε επιπλέον καθυστέρηση λόγω των ιδιαιτεροτήτων της παραγωγής αν επιλέξετε κάποιο χειροποίητο μοντέλο. Η τοποθέτησή τους δε, δεν θα ξεπεράσει την μία ημέρα. Δεν συνίσταται η τοποθέτηση πορτών πριν την ολοκλήρωση όλων των επιδιορθώσεων και έργων στο διαμέρισμα γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να φθαρούν οι πόρτες.
Επίσης, τα εξαρτήματα για τις εσωτερικές πόρτες σε ορισμένες περιπτώσεις μπορούν να αγοραστούν από τους πελάτες και δεν πρέπει απαραίτητα να πηγαίνουν σετ.

Ποιότητα στις εσωτερικές πόρτες

Τέλος, καταλαβαίνοντας ότι ακόμα και να διενεργήσουμε ένα οπτικό έλεγχο δεν μπορούμε οι ίδιοι εύκολα να καθορίσουμε την ποιότητα των πορτών. Φυσικά, υπάρχει μια λίστα με ελαττώματα που είναι ιδιαίτερα εμφανή και καθιστούν την πόρτα μη αποδεκτή. Δώστε πολύ προσοχή στο παιχνίδι των χρωμάτων και της υφής των φύλλων όταν αυτές βρίσκονται δίπλα-δίπλα. Θα πρέπει να είναι όμοιες. Η συλλογή του χρώματος στις γωνίες και στη διασταύρωση του πάνελ των θυρών μετράει αρνητικά και δείχνει κακή βαφή.
Τα όποια προβλήματα θα είναι ορατά ήδη κατά το πρώτο έτος λειτουργίας της πόρτας, επειδή κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου όλα τα στο δύσκολο στα εγχώρια δεδομένα, μια εγγύηση ή τουλάχιστον την υποστήριξη του καταστήματος αν κάτι συμβεί. Μια υψηλής ποιότητας πόρτα μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από 10 χρόνια.

Rate this post

Μοίρασε το

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Scroll to Top