fbpx

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 216.800.33.44 | BLOG | ΕΡΓΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 216.800.33.44 | BLOG | ΕΡΓΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατασκευές Αλουμινίου

ειδική κατασκευή στα μέγαρα

Κατασκευές Αλουμινίου

Το αλουμίνιο ή αλλιώς αργίλιο είναι το μέταλλο που υπάρχει περισσότερο από κάθε άλλο στο φλοιό της γης. Ωστόσο, επειδή είναι πολύ δραστικό, το βρίσκουμε ενωμένο με ορυκτά. Το ορυκτό που χρησιμοποιείται στη βιομηχανία είναι ο λεγόμενος βωξίτης. Από τον οποίο με επεξεργασία παραλαμβάνουμε το αλουμίνιο. Ένα από τα σημαντικότερα φυσικά χαρακτηριστικά του είναι η μεγάλη του αντοχή. Όπως επίσης το ειδικό του βάρος το αλουμίνιο είναι πολύ ελαφρύ.

Χρησιμοποιείται σε τεράστια γκάμα προϊόντων και η ζήτησή του αυξάνεται διαρκώς, καθώς προσφέρει ποιοτικές λύσεις τόσο για αμιγώς οικιακή όσο και για βιομηχανική χρήση. Με το αλουμίνιο δημιουργούνται προϊόντα υψηλών προδιαγραφών. Γι’ αυτό το λόγο, χρησιμοποιείται παντού. Από παράθυρα και κουφώματα έως εξαρτήματα για διάφορα μηχανήματα. Μάλιστα, με τη διεργασία της διέλασης έχουμε μορφοποίηση του αλουμινίου με μεγάλη ακρίβεια. Αυτή αποτελεί τη βασική διεργασία παραγωγής προφίλ αλουμινίου.

Το αλουμίνιο σαφέστατα αποτελεί εξαιρετική επιλογή για τα κουφώματα. Ο έλεγχος των συνθηκών του περιβάλλοντος στο οποίο βρισκόμαστε καθίσταται πολύ πιο αποτελεσματικός. Συγκεκριμένα, υπάρχουν δύο είδη κουφωμάτων από αλουμίνιο, τα συρόμενα και τα ανοιγόμενα. Έτσι, ο καθένας μπορεί να βρει εκείνον τον τύπο που καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες του χώρου του. Τα συρόμενα για παράδειγμα είναι πιο πρακτικά αλλά απαιτείται υποδομή. Να υπάρχει δηλαδή χώρος μέσα στον τοίχο να σύρονται τα κουφώματα. Ενώ τα ανοιγομένα μπορούν να τοποθετηθούν οπουδήποτετο περιβάλλον.

Πλεονεκτήματα κατασκευών αλουμινίου

Τα πλεονεκτήματα που χρίζουν το αλουμίνιο ως ένα σημαντικό μέταλλο είναι:

  • Το χαμηλό ειδικό του βάρος.
  • Η υψηλή αντοχή του σε μηχανικές καταπονήσεις.
  • H Εξαιρετική του αντοχή στην διάβρωση.

Ειδικευόμαστε στις κατασκευές αλουμινίου

Στην kataskevastikh.gr ειδικευόμαστε στις κατασκευές αλουμινίου.
Έχουμε τον δικό μας κατασκευαστικό χώρο ώστε να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των πελατών μας.
Έχουμε εξειδικευμένο προσωπικό ώστε να μπορέσουμε να φτιάξουμε την πιο απλή αλλά και την πιο σύνθετη κατασκευή αλουμινίου.
Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρείες διέλασεις αλουμινίου ώστε να μπορούμε να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες κάθε ενδιαφερόμενου.

Εξωτερικές κατασκευές αλουμινίου

Για οποιαδήποτε εξωτερική κατασκευή το αλουμίνιο είναι το πλέον κατάλληλο υλικό διότι έχει μεγάλη αντοχή στις καιρικές συνθήκες.
Όταν μιλάμε για κατασκευές αλουμινίου το μυαλό όλων πάει σε πόρτες και παράθυρα.
Δεν είναι όμως μόνο αυτά υπάρχουν πολλά χρήσιμα πράγματα τα οποία φτιάχνονται από αλουμίνιο.
Οι πιο σύνηθες κατασκευές αλουμινίου είναι οι κουπαστές, τα κάγκελα, τα ερμάρια, οι ντουλάπες και γενικά ειδικές κατασκευές ή αντικείμενα που θέλουμε για τον εξωτερικό χώρο και φοβόμαστε μην καταστραφούν από τις καιρικές συνθήκες.

Εμείς αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε ειδική κατασκευή χρειάζεστε.
Οι πιο πρόσφατες είναι:
Προθήκη εκθεμάτων
Στην αίθουσα παρακολούθησης αγώνων του αυτοκινητοδρόμου των Μεγάρων κατασκευάσαμε και τοποθετήσαμε μία ειδική κατασκευή από γυαλί, αλουμίνιο και σίδερο.
Το αλουμίνιο πλαισίωνε το γυαλί για ένα πιο όμορφο και μοντέρνο αποτέλεσμα.
Τα πορτάκια έγιναν από αλουμίνιο βαμμένα ηλεκτροστατικά σε λευκό χρώμα.
Μία ειδική κατασκευή που ταίριαξε απόλυτα στον χώρο.
Μάθετε εδώ περισσότερες πληροφορίες της κατασκευής αλουμινίου και δείτε όλο το οπτικό υλικό που υπάρχει.

Ειδική κατασκευή στο αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων

ειδική κατασκευή στα μέγαρα

Ραφιέρα και ντουλάπες αλουμινίου

Σε ένα νέο κατάστημα κατασκευάσαμε μία ραφιέρα στην οποία δέσαμε αρμονικά το αλουμίνιο με το ξύλο για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.
Με τα ίδια υλικά δημιουργήσαμε στο κέντρο του καταστήματος έναν πάγκο ώστε να εξυπηρετούνται οι πελάτες του καταστήματος και επιπλέον να διαχωρίζει το εσωτερικό από το εξωτερικό μέρος.
Επίσης υπήρχαν επιτυχίες ντουλάπες, στις οποίες τοποθετήθηκαν πορτάκια αλουμινίου ώστε να βγει ένα μοντέρνο αποτέλεσμα.
Μπορείτε να βρείτε επιπλέον πληροφορίες και οπτικό υλικό εδώ:
Ειδικές κατασκευές σε κατάστημα

Καλέστε μας ώστε να μας πείτε τι χρειάζεστε και να σας προτείνουμε την κατάλληλη λύση για εσάς. Στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να λαμβάνετε ιδέες για κατασκευές αλουμινίου καθώς και για κουφώματα αλουμινίου

Rate this post

Μοίρασε το

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Scroll to Top