fbpx

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 216.800.33.44 | BLOG | ΕΡΓΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 216.800.33.44 | BLOG | ΕΡΓΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέργκολες αλουμινίου Alumil

Πέργκολες αλουμινίου NAXOS

Παρουσιάζουμε τις πέργκολες αλουμινίου Alumil. Η Alumil είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες διέλασης αλουμινίου. Ιδρύθηκε πριν από 25 χρόνια, σήμερα είναι το μεγαλύτερο βιομηχανικό συγκρότημα παραγωγής ολοκληρωμένων συστημάτων αλουμινίου στην νοτιανατολική Ευρώπη. Κορυφαία πρόταση επίσης για κουφώματα αλουμινίου. Παράγει ολοκληρωμένα συστήματα αλουμινίου τα όποια σχεδιάζονται, αναπτύσσονται και δοκιμάζονται στο Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης του ομίλου. Η Alumil συνεργάζεται με διεθνώς αναγνωρισμένα ιδρύματα ώστε να πιστοποιήσει τα κουφώματα της , κάποια από τα ιδρύματα είναι το Ift Rosenheim (Γερμανία), το AAMA New York (Αμερικάνικο Ινστιτούτο), το Instituto Jordano (Ιταλία), το ΕΚΑΝΑΛ (Ελληνικό κέντρο ανάπτυξης αλουμινίου- Ελλάδα) και διάφορα άλλα.

Η Alumil διαρκώς προσπαθεί να φτιάξει νέα ολοκληρωμένα αρχιτεκτονικά συστήματα αλουμινίου. Μία νέα σειρά που έχει παρουσιάσει είναι η SMARTIA PG120F , ένα ολοκληρωμένο σύστημα αλουμινίου με πέργκολες σταθερών περσίδων για αποτελεσματική σκίαση. Η νέα αυτή σειρά δεν περιορίζεται σε ένα μοντέλο, η Alumil έχει φτιάξει τρεις βασικές γραμμές ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί σε όλες τις απαιτήσεις. Κάθε μοντέλο έχει πάρει την ονομασία του από κάποιο ελληνικό νησί.

Τα 3 μοντέλα για πέργκολες αλουμινίου είναι:

  • CRETA – Η επιτομή της minimal αισθητικής
  • NAXOS – Παραδοσιακός σχεδιασμός με διαχρονική αξία
  • CORFU – Η πλέον μοντέρνα σχεδιαστική πρόταση

Και τα τρία μοντέλα χαρακτηρίζονται για την κορυφαία στιβαρότητα τους και την αντοχή τους σε ανεμοπιέσεις. Μάλιστα αυτό μας δίνει την δυνατότητα να έχουμε ως μέγιστες διαστάσεις το 4.80 Χ 6.0m.
Άλλο ένα πλεονέκτημα είναι ο τρόπος σύνδεσης τους, έχουν πολύ καθαρές γραμμές δηλαδή δεν φαίνονται τα σημεία σύνδεσης τους. Έτσι έχουμε ένα αισθητικά όμορφο αποτέλεσμα.
Η ποιότητα επιφανειακής βαφής ή ανοδίωσης είναι κορυφαία ώστε να υπάρχει εξαιρετική αντοχή ακόμα και σε παραθαλάσσιες περιοχές, αυτό επιτυγχάνεται κυρίως με την χρήση της προαναδίωσης.
Τέλος, ο τέλειος σχεδιασμός τους μας δίνει την δυνατότητα τοποθέτησης επιπρόσθετων στοιχείων όπως πανιών σκίασης, υαλοπινάκων, πάνελ, καλαμιών, πολυκαρβονικών κ.α.

Πέργκολες αλουμινίου CRETA

Η βασική πρόταση της σειράς είναι το μοντέλο CRETA. Συνδυάζει την αισθητική με πλήθος τεχνικών χαρακτηριστικών και ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων. Η στιβαρή  κατασκευή αλουμινίου αντέχει σε μεγάλες ανεμοπιέσεις , μάλιστα ο τρόπος κατασκευής τους επιτρέπει την ύπαρξη στοιχείων σκίασης και προστασίας από την βροχή χωρίς αυτά να επηρεάζονται από τον αέρα.

Πέργκολες αλουμινίου CRETA

Χαρακτηριστικά της πέργκολας αλουμινίου CRETA

  • Οι κολώνες στήριξης συνδέονται με το πλαίσιο με ειδικούς συνδέσμους τύπου γάντζου.
  • Έχει ειδικό σχεδιασμό ώστε να είναι εύκολη η τοποθέτηση περσίδων σε όλες τις γωνίες.
  • Ο άρτιος σχεδιασμός του μας δίνει την δυνατότητα πολλαπλών κατασκευών σε οποιαδήποτε στοίχιση επιθυμούμε.
  • Δυνατότητα επιλογής μεταξύ δύο περσίδων 20Χ115 και 35Χ130mm.

Πέργκολες αλουμινίου NAXOS

Για όποιον επιθυμεί παραδοσιακό σχεδιασμό ταυτόχρονα με υψηλή ποιότητα και αντοχή το μοντέλο NAXOS είναι το κατάλληλο γι’ αυτόν. Προτείνετε για πέργκολες από αλουμίνιο σε παραδοσιακούς οικισμούς και νησιά, επίσης είναι κατάλληλη για ξενοδοχεία αλλά και κατοικίες.

Πέργκολες αλουμινίου NAXOS

Χαρακτηριστικά της πέργκολας αλουμινίου NAXOS

  • Οι κατασκευές που από την μία πλευρά στηρίζονται σε τοίχο μπορούν με ειδικά ρυθμιζόμενα εξαρτήματα να πάρουν κλίση.
  • Υπάρχει η δυνατότητα να τοποθετηθούν επιπλέον στοιχεία όπως πολυκαρβονικά, πανιά σκίασης, πάνελ, υαλοπίνακες, καλάμια και διάφορα άλλα.
  • Πλεονέκτημα στην συγκεκριμένη κατασκευή είναι οι τάπες της. Μπορούν να κατασκευαστούν είτε με παραδοσιακό σχεδιασμό (φουρούσι) είτε επίπεδες. Οι τάπες δεν είναι χυτές αλλά προϊόν διέλασης. Με αυτό τον τρόπο η βαφή αντέχει και δεν ξεφλουδίζει ακόμα και σε κατασκευές κοντά στην θάλασσα.
  • Η συγκεκριμένη κατασκευή αλουμινίου δίνει και το πλεονέκτημα τοποθέτησης καρέ αλουμινίου ώστε να υπάρχει πυκνότερη σκίαση.

Πέργκολες αλουμινίου CORFU

Μία εναλλακτική πρόταση πέργκολας αλουμινίου με έναν ιδιαίτερο μοντέρνο σχεδιασμό είναι το μοντέλο CORFU. Ένα μοντέλο με ιδιαίτερες γραμμές που δεσπόζει στον χώρο και αναβαθμίζει την αισθητική όλου του κτίσματος.

Πέργκολες αλουμινίου CORFU

Χαρακτηριστικά της πέργκολας αλουμινίου CORFU

  • Οι κολώνες στήριξης συνδέονται με το πλαίσιο με ειδικούς συνδέσμους τύπου γάντζου.
  • Μας δίνεται η δυνατότητα να τοποθετήσουμε επιπλέον στοιχεία όπως πανιά σκίασης, πάνελ, τα οποία μπορούν να συνδυαστούν με περσίδες αλουμινίου για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Η kataskevastikh.gr κατασκευάζει όποια πέργκολα αλουμινίου επιθυμείτε. Μαζί την σχεδιάζουμε ώστε να έχουμε τα μέγιστα αποτελέσματα και αισθητικά αλλά και λειτουργικά. Καλέστε ώστε να συζητήσουμε ποια είναι η κατάλληλη λύση για εσάς.
Στην κεντρική μας ιστοσελίδα μπορείτε να ενημερωθείτε για όλα τα συστήματα αλουμινίου

Εδώ μπορείτε να κατεβάσετε το άρθρο μας ως pdf:

Πέργκολες αλουμινίου Alumil by kataskevastikh on Scribd

5/5 - (1 vote)

Μοίρασε το

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Scroll to Top