fbpx

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 216.800.33.44 | BLOG | ΕΡΓΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 216.800.33.44 | BLOG | ΕΡΓΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τι κούφωμα να επιλέξω για την παραθαλάσσια κατοικία μου

τι κούφωμα πρέπει να επιλέξω για την παραθαλάσσια οικία μου

Ένα ερώτημα που δεχόμαστε συχνά από τους επισκέπτες στην έκθεση μας είναι “Τι κούφωμα να επιλέξω για την παραθαλάσσια κατοικία μου”. Εμείς προτείνουμε μία ολοκληρωμένη λύση που περιλαμβάνει κουφώματα PVC με ανοξείδωτους μηχανισμούς ώστε να μείνουν τα κουφώματα σας αναλλοίωτα στον χρόνο.

Κουφώματα PVC

τι κούφωμα πρέπει να επιλέξω για την παραθαλάσσια οικία μουΤα κουφώματα PVC ή αλλιώς τα συνθετικά κουφώματα λόγω του υλικού τους μπορούν να ανταπεξέλθουν πλήρως στις κλιματικές συνθήκες που επικρατούν σε μια παραθαλάσσια περιοχή, καθώς και στις φθορές που προκαλεί το θαλασσινό αλάτι. Σε αντίθεση με τα κουφώματα αλουμινίου τα οποία “ψωριάζουν” από το θαλασσινό αλάτι τα κουφώματα PVC μπορούν και μένουν αναλλοίωτα στην διάρκεια του χρόνου. Πλέον η πρώτη λύση για τα νησιά είναι τα pvc κουφώματα.
Πολλοί διαφωνούν με τα κουφώματα PVC στα νησιά διότι όπως υποστηρίζουν κιτρινίζουν από τον ήλιο. Η εμπειρία μας, μας έχει δείξει ότι τα καλής ποιότητας συνθετικά κουφώματα δεν εμφανίζουν τέτοιο πρόβλημα. Ακόμα και τα έγχρωμα συνθετικά κουφώματα δεν παρουσιάζουν κάποια αλλοίωση στο χρώμα αντίθετα μετά από 10 χρόνια είναι σαν να έχουν τοποθετηθεί μόλις. Στην παρακάτω εικόνα μπορείτε να δείτε ένα συνθετικό κούφωμα το οποίο βρίσκεται σε ξενοδοχείο της Πάρου πολύ κοντά στην θάλασσα.
Όπως παρατηρείτε το μπλε χρώμα των συνθετικών κουφωμάτων δεν έχει πάθει το παραμικρό.
Αντίθετα το πρόβλημα εντοπίζεται στους μεντεσέδες. Οι οποίοι σκουριάζουν πολύ σύντομα. Όπως μας ανέφερε ο ιδιοκτήτης στα 10 χρόνια που έχει βάλει τα κουφώματα έχει αναγκαστεί να αλλάξει τους μεντεσέδες 3 φορές.
Στην kataskevastikh.gr προτείνουμε μία ολοκληρωμένη λύση για ιδιώτες αλλά και επαγγελματίες, συνθετικά κουφώματα με ανοξείδωτους μηχανισμούς. Είναι η μόνη λύση ώστε να μείνουν τα κουφώματα σας αναλλοίωτα.

Τι είναι οι ανοξείδωτοι μηχανισμοί;

ανοξείδωτοι μεντεσέδεςΟι μεντεσέδες που μπαίνουν στα κουφώματα είναι από χάλυβα. Ο χάλυβας όμως διαβρώνεται από το θαλασσινό αλάτι ή αλλιώς “ψωριάζει” σε μικρό χρονικό διάστημα.

Οι ανοξείδωτοι μεντεσέδες δεν οξειδώνονται εκτός βέβαια αν εκτεθούν σε ακραίες συνθήκες θερμοκρασίας. Ένα λεπτό φιλμ οξειδίου του χρωμίου δημιουργείτε στην επιφάνεια του μετάλλου και έτσι ο ανοξείδωτος μεντεσές μας προστατεύεται από την οξείδωση (σκούριασμα).
Οι ανοξείδωτοι μηχανισμοί μπορεί να έχουν μεγαλύτερο κόστος σε σχέση με τους υπόλοιπους αλλά αυτό αντισταθμίζεται από την μεγαλύτερη διάρκεια ζωής τους και το μικρό τους κόστος συντήρησης.
Τέλος, εκτός από τους ανοξείδωτους μεντεσέδες εμείς χρησιμοποιούμε και ανοξείδωτες βίδες ώστε να έχουμε ένα ολοκληρωμένο αισθητικά αλλά και πρακτικά αποτέλεσμα. Έτσι ούτε η επιφάνεια του κουφώματος μας θα πάθει κάτι, ούτε οι μεντεσέδες αλλά ούτε και οι βίδες (γιατί όπως παρατηρούμε και στην φωτογραφία εκτός από τον μεντεσέ επηρεάζονται και οι βίδες).
Η πρώτη επιλογή λοιπόν που προτείνουμε στην kataskevastikh.gr για έναν επαγγελματία αλλά και για έναν ιδιώτη που θέλει να κουφώσει την οικία ή τον επαγγελματικό του χώρο με κάτι αξιόπιστο και με μεγάλη διάρκεια ζωής είναι τα συνθετικά κουφώματα με ανοξείδωτους μηχανισμούς.
Εδώ θα μάθετε περισσότερα για τα συνθετικά κουφώματα pvc.

Rate this post

Μοίρασε το

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Scroll to Top