fbpx

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 216.800.33.44 | BLOG | ΕΡΓΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 216.800.33.44 | BLOG | ΕΡΓΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αντικλεπτικά Πτυσσόμενα Κάγκελα Ασφαλείας. Οδηγός για το 2023

Αντικλεπτικά Πτυσσόμενα Κάγκελα Ασφαλείας: Οδηγός Έρευνας και Επιλογής

Αντικλεπτικά Πτυσσόμενα Κάγκελα ΑσφαλείαςΤα αντικλεπτικά πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας αποτελούν μία από τις πιο αποτελεσματικές λύσεις για την προστασία του σπιτιού, του γραφείου ή της επιχείρησής σας από την εγκληματικότητα.

Είναι καλαίσθητα, πρακτικά και παρέχουν μέγιστη προστασία, δημιουργώντας ένα φυσικό εμπόδιο μεταξύ των κλεφτών και των διοδίων του χώρου σας.

Στο παρόν άρθρο, θα διερευνήσουμε τις πτυχές των αντικλεπτικών πτυσσόμενων κάγκελων ασφαλείας και θα παρουσιάσουμε κάποια βασικά κριτήρια που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή τους.

 

1. Επιλογή Αντικλεπτικών Πτυσσόμενων Κάγκελων Ασφαλείας

1.1 Περιορίστε την έρευνα σας

Για να βρείτε την κατάλληλη επιχείρηση που πουλάει και εγκαθιστά αντικλεπτικά πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας, καλό θα ήταν να προσθέσετε και την περιοχή σας στην αναζήτηση στο internet. Έτσι, θα λάβετε πιο περιορισμένα αποτελέσματα και θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε με επιχειρήσεις που βρίσκονται κοντά στην περιοχή σας.

1.2 Έλεγχος κριτικών και αξιολογήσεων

Κάθε σοβαρή επιχείρηση θα έχει μία καταχώρηση στο Google Business, η οποία συνοδεύεται και από αξιολογήσεις χρηστών. Δεν πρέπει να κοιτάτε μόνο τα αστεράκια, αλλά και να διαβάσετε τις κριτικές των πελατών και τις απαντήσεις της επιχείρησης στις αρνητικές κριτικές, αν υπάρχουν.

1.3 Έλεγχος social media

Οι περισσότερες επιχειρήσεις έχουν κάποια παρουσία στα social media και ειδικά στο Facebook. Κάντε λοιπόν μια μικρή έρευνα κι εκεί για τις επιχειρήσεις που δεν αποκλείσατε με το προηγούμενο βήμα. Είναι πιο πιθανό να δείτε περισσότερα δείγματα της δουλειάς της κάθε επιχείρησης στα social media.

1.4 Επικοινωνία με επιχειρήσεις

Μετά την έρευνα σας, επικοινωνήστε με κάποιες επιχειρήσεις κοντά στην περιοχή σας για να καταλάβετε και από πρώτο χέρι το πώς δουλεύουν. Συνήθως, μετά από μια τέτοια συζήτηση, θα γίνει και ένα ραντεβού για να περάσει κάποιος από την επιχείρηση από τον χώρο σας, να κάνει μία γρήγορη αυτοψία και να σας προτείνει λύσεις με βάση τις ανάγκες και το budget σας.

1.5 Προσοχή στις χρεώσεις

Όταν θα σας γίνει προσφορά, θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε αν συμπεριλαμβάνει και την τοποθέτηση των κάγκελων στον χώρο σας. Η τοποθέτηση πρέπει να γίνει από ειδικούς για να γίνει σωστά και να μην κινδυνέψει η ασφάλεια του χώρου σας.

2. Τύποι και Χαρακτηριστικά Αντικλεπτικών Πτυσσόμενων Κάγκελων Ασφαλείας

 

2.1 Τύποι κιγκλιδωμάτων ασφαλείας

Αντικλεπτικά πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείαςΥπάρχουν διάφοροι τύποι κιγκλιδωμάτων ασφαλείας, οι οποίοι χρησιμοποιούνται για διαφορετικούς σκοπούς. Ο φθηνότερος τύπος κιγκλιδώματος είναι το πτυσσόμενο κιγκλίδωμα το οποίο είναι ιδανικό για χρήση σε χώρους όπου η ανάγκη για κιγκλίδωμα είναι περιοδική ή προσωρινή.

Μπορεί εύκολα να αποσυναρμολογηθεί και να αποθηκευτεί, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για άτομα με περιορισμένο χώρο.

Συγκριτικά, το σταθερό κιγκλίδωμα δεν μπορεί να διπλωθεί και επομένως έχει μόνιμο σχέδιο που μπορεί να τοποθετηθεί χωρίς να χρειάζονται εργαλεία. Τα σταθερά κάγκελα είναι τα πλέον κατάλληλα για την προστασία περιοχών με μεγάλη κυκλοφορία ή περιοχές με αυξημένη εγκληματικότητα που χρειάζονται σταθερά κιγκλιδώματα.

2.2 Χαρακτηριστικά αντικλεπτικών πτυσσόμενων κάγκελων ασφαλείας

Τα αντικλεπτικά πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας είναι κατασκευασμένα από μέταλλο και έχουν οπές για να μπορούν να ξεδιπλώνονται όταν χρειάζεται και να διπλώνονται όταν δεν χρησιμοποιούνται. Συνήθως τοποθετούνται σε παράθυρα και πόρτες. Είναι σημαντικό να έχουν μηχανισμό κλειδώματος – κλειδαριά ασφαλείας για να προσφέρει τη μέγιστη προστασία.

3. Πλεονεκτήματα και Χρήσεις Αντικλεπτικών Πτυσσόμενων Κάγκελων Ασφαλείας

3.1 Προστασία από εισβολείς

Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτά τα κάγκελα τοποθετούνται συνήθως σε πόρτες, παράθυρα ή αίθρια για την αποφυγή κλοπών. Είναι πιο αποτελεσματικές από τις συμβατικές λύσεις ασφαλείας κυρίως επειδή δεν απαιτούν καμία ιδιαίτερη εγκατάσταση.

3.2 Ευελιξία στο σχεδιασμό

Τα αντικλεπτικά πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας παρέχουν μεγαλύτερη ευελιξία ως προς το σχεδιασμό και μπορούν να διπλωθούν. Αυτό τα καθιστά ιδανικά για χρήση σε χώρους όπου ο χώρος είναι περιορισμένος ή η ανάγκη για κιγκλίδωμα είναι περιοδική ή προσωρινή.

3.3 Εύκολη εγκατάσταση

Τα αντικλεπτικά πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας είναι εύκολα στην εγκατάσταση, καθώς δεν απαιτούν καμία ιδιαίτερη εγκατάσταση. Αυτό τα καθιστά ιδανικά για εγκατάσταση σε διάφορους χώρους, όπως γραφεία, σχολεία, νοσοκομεία και άλλα.

4. Τιμές και Κόστος Αντικλεπτικών Πτυσσόμενων Κάγκελων Ασφαλείας

4.1 Παράγοντες που επηρεάζουν το κόστος

Το κόστος για την αγορά και την εγκατάσταση των αντικλεπτικών πτυσσόμενων κάγκελων ασφαλείας μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το μέγεθος της πόρτας ή του παραθύρου που θα τοποθετηθεί, το κόστος τοποθέτησης, τις προδιαγραφές, την κλειδαριά ασφαλείας που έχει και τέλος το υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένο (ατσάλι, αλουμίνιο κτλ).

4.2 Σημαντικός παράγοντας κόστος

Ένας σημαντικός παράγοντας κόστος είναι η εγγύηση που προσφέρεται αλλά και το after sales support από την εταιρεία που θα σας το προμηθεύσει και θα το εγκαταστήσει. Προτιμήστε εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους ή διανομείς, για να εξασφαλίσετε ότι αγοράζετε ένα ποιοτικό προϊόν με όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις.

5. Κριτήρια Επιλογής Αντικλεπτικών Πτυσσόμενων Κάγκελων Ασφαλείας

5.1 Ποιότητα υλικών

Είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή των αντικλεπτικών πτυσσόμενων κάγκελων ασφαλείας, καθώς αυτό επηρεάζει την ανθεκτικότητα και τη διάρκεια ζωής τους.

5.2 Ευκολία εγκατάστασης

Το σύστημα πτυσσόμενων κάγκελων ασφαλείας πρέπει να είναι ανθεκτικό αλλά και ελαφρύ. Τα κάγκελα πρέπει να είναι εύκολα στην εγκατάσταση και ανθεκτικά. Προτιμήστε εταιρείες που προσφέρουν εγγύηση καλής λειτoυργίας.

5.3 Ο σχεδιασμός τους

Τα κάγκελα ασφαλείας πρέπει να είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να είναι δύσκολο για κάποιον να τα διαπεράσει ή να τα καταστρέψει. Ο σχεδιασμός τους πρέπει επίσης να επιτρέπει την εύκολη χρήση και την αποθήκευση όταν δεν χρησιμοποιούνται.

5.4. Εύκολη Εγκατάσταση και Χρήση

Οι καλύτερες πτυσσόμενες πόρτες ασφαλείας είναι εύκολες στην εγκατάσταση και χρήση. Δεν θα θέλατε να περάσετε ώρες προσπαθώντας να εγκαταστήσετε ή κυρίως κατά την καθημερινή χρήση της .

5.5. Κλειδαριά και Μηχανισμοί Ασφαλείας:

Ένα καλό αντικλεπτικό κάγκελο ασφαλείας πρέπει να διαθέτει αξιόπιστα κλειδαριά και μηχανισμούς ασφαλείας. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει πολλαπλά σημεία κλειδώματος, αυτόματα κλείδωμα και άλλες λειτουργίες για να δυσκολέψει την προσπάθεια παραβίασης.

5.6 Αντοχή στις Καιρικές Συνθήκες:

Εάν το κάγκελο θα τοποθετηθεί εξωτερικά, πρέπει να είναι ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες, όπως βροχή, υγρασία, ήλιο και άλλα στοιχεία.

5.7 Προσαρμοστικότητα:

Κάποια πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας μπορεί να προσαρμοστούν σε διάφορες επιφάνειες και αποστάσεις, το οποίο είναι ένας πολύ χρήσιμος παράγοντας.

5.8 Εμφάνιση:

Παρόλο που η ασφάλεια είναι η κύρια προτεραιότητα, το κάγκελο που θα επιλέξετε θα πρέπει επίσης να είναι αισθητικά ευχάριστο και να ταιριάζει με το στυλ του κτιρίου ή του σπιτιού σας.

Αυτά τα κριτήρια μπορούν να σας βοηθήσουν να επιλέξετε το καλύτερο πτυσσόμενο αντικλεπτικό κάγκελο ασφαλείας για τις ανάγκες σας.

Δείγματα σχετικών εργασιών μας

4.7/5 - (3 votes)

Μοίρασε το

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Scroll to Top