fbpx

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 216.800.33.44 | BLOG | ΕΡΓΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 216.800.33.44 | BLOG | ΕΡΓΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατασκευή και τοποθέτηση διακοσμητικού υαλοπίνακα σε ξενοδοχείο στην Σαντορίνη

Κατασκευή και τοποθέτηση διακοσμητικού υαλοπίνακα σε ξενοδοχείο στην Σαντορίνη

Κατασκευή και τοποθέτηση διακοσμητικού υαλοπίνακα σε ξενοδοχείο στην Σαντορίνη

Κατασκευή και τοποθέτηση διακοσμητικού υαλοπίνακα σε ξενοδοχείο στην ΣαντορίνηΠριν μερικές μέρες το συνεργείο μας  πήγε στην  Σαντορίνη για την τοποθέτηση ενός διακοσμητικού υαλοπίνακα. Η διακοσμήτρια ήθελε να φτιάξει μία εντυπωσιακή ειδική  κατασκευή δίπλα  στην πισίνα. Ένα στρογγυλό άνοιγμα στο έδαφος το οποίο θα καλύπτεται με τζάμι.

Το άνοιγμα είχε περίπου 30 πόντους βάθος και 2,36 διάμετρο. Σε ένα τόσο μεγάλο άνοιγμα χρειάζεται μία στιβαρή κατασκευή για την σωστή τοποθέτηση του υαλοπίνακα.  Γι αυτό τον λόγο, περιμετρικά, φτιάχτηκε μία μεταλλική κατασκευή ώστε πάνω σε αυτήν να τοποθετηθεί ο υαλοπίνακας.

Κατασκευή στήριξης

Κατασκευή στήριξηςΦτιάχτηκε μία μεταλλική κατασκευή από λάμα σιδήρου 5 χιλιοστών. Χρησιμοποιήθηκε  κουρμπαδόρος ώστε να πάρει την κυκλική μορφή που χρειαζόταν. Επιπλέον τοποθετήθηκε μία λάμα σιδήρου στην μέση ώστε να ενώνονται τα δύο σημεία του κύκλου για περισσότερη αντοχή. Η κατασκευή γαλβανίστηκε εξολοκλήρου. Με αυτό τον τρόπο δεν θα υπάρξει κάποια αλλοίωση στο μέταλλο στην διάρκεια των χρόνων. Χρησιμοποιήθηκαν ατσάλινοι πύροι ώστε να στηριχτεί η βάση στον τοίχο. Περιμετρικά, πάνω στην βάση τοποθετήθηκε λάστιχο ώστε επάνω σε αυτό να ακουμπήσει το τζάμι.

Κατασκευή υαλοπίνακα

Για την ανάγκη της  κατασκευής  φτιάχτηκε  ειδικός  υαλοπίνακας. O υαλοπίνακας αποτελούταν από τρία γυαλιά 4+4 triplex και ένα γυαλί securit. Το σχήμα του θα έπρεπε να ήταν κυκλικό. Για ένα τέλειο αποτέλεσμα το κατασκευαστικό μας αποφάσισε την κατασκευή δύο ημικύκλιων υαλοπινάκων. Στην τοποθέτηση τους θα ενώνονταν και θα δημιουργούσαν τον κύκλο που χρειαζόταν. Οι  υαλοπίνακες  ενωμένοι έχουν διάμετρο 2,36, όσο δηλαδή και το άνοιγμα που υπήρχε.

Κατασκευή triplex υαλοπίνακα

Κατασκευή triplex υαλοπίνακαΟ triplex υαλοπίνακας  είναι δύο ή και περισσότερα φύλλα γυαλιού τα οποία κολλιούνται μεταξύ τους.  Ενδιάμεσα τοποθετείτε μεμβράνη πολυβυνιλοβουτιραλίου (PVB). Έπειτα σε ειδικό κλίβανο γίνεται προσκόλληση των γυαλιών και μεμβρανών ώστε να γίνουν όλα ένα σώμα.

Ο triplex υαλοπίνακας προσφέρει ασφάλεια, προστασία, ηχομόνωση και περιορισμό των  υπεριωδών  ακτινοβολιών.

Κατασκευή securit υαλοπίνακα

Οι υαλοπίνακες ασφαλείας είναι όλοι όσοι έχουν υποστεί θερμική σκλήρυνση. Μπορούν να είναι από 4 έως 19mm.

Ο υαλοπίνακας securit  έχει αυξημένη αντοχή τόσο σε κρούσεις ή φορτία όσο και σε μεγάλες θερμικές μεταβολές.

Σε περίπτωση που η αντοχή του  δεν επαρκεί  και το γυαλί σπάσει δεν αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα που εμφανίζουν τα κοινά γυαλιά. Αντίθετα το securit γυαλί κατά την θραύση του  διαλύεται σε πολύ μικρά κομμάτια. Εξαιτίας αυτού δεν υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού.

Συνδυασμός υαλοπινάκων

Επιλέχθηκε ο παραπάνω συνδυασμός υαλοπινάκων ώστε να  έχουμε την απαραίτητη αντοχή που χρειαζόμασταν. Συγκεκριμένα ο υαλοπίνακας που κατασκευάστηκε έχει αντοχή 1.000 κιλά/ τ.μ..  Ο φόβος ραγίσματος ή και σπασίματος του γυαλιού αποτράπηκε πλήρως.

Για ένα άριστο τελικό αποτέλεσμα στην επιφάνεια του γυαλιού τοποθετήθηκε αντιολισθητική μεμβράνη.

Τοποθέτηση υαλοπίνακαΤοποθέτηση

Το συνεργείο της kataskevastikh.gr ταξίδεψε στην Σαντορίνη, για την τοποθέτηση. Έχοντας όλες τις κατασκευές  έτοιμες  και με την άρτια τεχνική τους γνώση ολοκλήρωσαν την τοποθέτηση μέσα σε λίγες ώρες.

Αποτέλεσμα

Το αποτέλεσμα ικανοποίησε πλήρως τόσο τον πελάτη μας όσο και εμάς. Ο πελάτης μας ήταν ευχαριστημένος διότι η κατασκευή πληρούσε τόσο τις αισθητικές του ανάγκες, όσο και τις  προδιαγραφές ασφαλείας.

Στην έκθεσή μας, μπορείτε να συζητήσατε για οποιαδήποτε ειδική κατασκευή επιθυμείτε  με βάση το μέταλλο, το γυαλί ή το ξύλο: Εφέσου 34 Νέα Φιλαδέλφεια .

Μπορείτε να μας καλέσετε στο: 216 800 33 44 ώστε να κλείσουμε ένα ραντεβού είτε στον χώρο σας , είτε στον χώρο μας. 

Rate this post

Μοίρασε το

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Scroll to Top