fbpx

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 216.800.33.44 | BLOG | ΕΡΓΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 216.800.33.44 | BLOG | ΕΡΓΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κουφώματα αλουμινίου europa

Κουφώματα αλουμινίου europa . Τιμές και Χαρακτηριστικά

Κουφώματα αλουμινίου europa

Η τέλεια λύση για κάθε ανοιγόμενο κούφωμα. Οι κλασικές γραμμές τους είναι πάντα ακριβείς και υπέροχες, καθώς και το άψογο φινίρισμα και η απόλυτη λειτουργικότητά τους.

Η ροή εργασίας μας αποτελείται από τρία βήματα. Το έργο των κουφωμάτων αλουμινίου, για παράδειγμα, απαιτεί συγκεκριμένα βήματα που πρέπει να ολοκληρωθούν σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη. 

  1. Επισκεπτόμαστε τον χώρο σας και τον μελετάμε προκειμένου να κατανοήσουμε πλήρως τις απαιτήσεις σας. 
  2. Μόλις ολοκληρωθεί το πρώτο βήμα, επιλέγουμε τα κατάλληλα κουφώματα για να καλύψουμε πλήρως τις ανάγκες σας.
  3. Στη συνέχεια, το συνεργείο μας έρχεται στο σπίτι σας και εγκαθιστά τα κουφώματα. 

Η σωστή συντήρηση είναι ζωτικής σημασίας για τη διασφάλιση της μέγιστης δυνατής μόνωσης και ασφάλειας του σπιτιού σας.

 

Γιατί να επιλέξετε κουφώματα αλουμινίου από την EUROPA;


Κομψός σχεδιασμός και λειτουργικότητα για όλα τα γούστα (ίσια, πομπέ προφίλ )

Η τοποθέτηση τους θα γίνει από εκπαιδευμένο  κατασκευαστή

Πολυετής εγγύηση σε όλα τα μέρη του κουφώματος για άριστη απόδοση

Γνήσια, μακράς διάρκειας εξαρτήματα των κουφωμάτων για άριστη απόδοση

Επισκευή και συνεχής προμήθεια ανταλλακτικών και αξεσουάρ

Πολλές μορφές και εφαρμογές για να καλύψουν όλες τις απαιτήσεις και τις ανάγκες

Λεπτό φινίρισμα, άριστα αποτελέσματα

Κουφώματα αλουμινίου europa τιμές

Θα μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των κουφωμάτων αλουμινίου europa από παράθυρα και πόρτες σε διάφορα σχέδια και μεγέθη στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Μπορείτε να βρείτε την πιο οικονομική λύση για τις απαιτήσεις σας!

Το κόστος των κουφωμάτων αλουμινίου ποικίλλει ανάλογα με το είδος του κουφώματος που θέλετε (πόρτα ή παράθυρο) και το πόσο μεγάλο ή μικρό θέλετε να είναι. Μπορείτε να δείτε τα είδη μας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα σε διάφορα στυλ και διαστάσεις. Ελπίζουμε να βρείτε αυτές τις πληροφορίες χρήσιμες και να βρείτε αυτό που θέλετε.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Κάποια tips για τα κουφώματα αλουμινίου europa

Θα ανακαλύψετε διάφορες εταιρείες κουφωμάτων αλουμινίου στην αγορά, πράγμα που σημαίνει ότι το κόστος των κουφωμάτων αλουμινίου ποικίλλει ανάλογα με την εταιρεία που θα επιλέξετε να εμπιστευτείτε.

Επιπλέον, το κόστος ποικίλλει ανάλογα με το αν το προφίλ που αγοράζει κανείς είναι ψυχρό ή θερμικά σπασμένο.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι εταιρείες διαφορετικού μεγέθους παράγουν κουφώματα αλουμινίου, οπότε το κόστος ποικίλλει ανάλογα.

Είναι επίσης απαραίτητο να αναφερθεί ότι τα θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα είναι πιο δαπανηρά , σε σχέση με αυτά του  ψυχρού προφίλ , επειδή περιέχουν στο εσωτερικό τους ένα ειδικό μονωτικό υλικό, συνήθως πολυαμίδιο, το οποίο εμποδίζει τη μεταφορά θερμότητας από το εξωτερικό περιβάλλον στο εσωτερικό του σπιτιού και αντίστροφα.

Η διαφορά κόστους μεταξύ των δύο  , όσο αφορά τα κουφώματα αλουμινίου europa, κυμαίνεται μεταξύ 7-10% (ανάλογα με το εύρος), η οποία θα οδηγήσει σε σημαντική εξοικονόμηση μακροπρόθεσμα ως αποτέλεσμα της μειωμένης χρήσης κλιματιστικών, θερμαντικών σωμάτων κ.ο.κ.

 

Κουφώματα αλουμινίου europa : Δείτε όλα τα προϊόντα μας εδώ

Το προφίλ της Europa και γιατί να την εμπιστευτείτε για κουφώματα αλουμινίου.

Η EUROPA PROFIL ALUMINUM S.A. δραστηριοποιείται στην Ελλάδα για πάνω από 40 χρόνια.

Δημιουργήθηκε από τους Libarit T. Tzirakian και Krikor Tzirakian το 1974 και έχει εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες εταιρείες διέλασης αλουμινίου της χώρας, επενδύοντας συνεχώς σε μηχανήματα, τεχνολογία και ανθρώπινο δυναμικό.

Από τότε, έχει επεκταθεί σε 350 εργαζόμενους. Έχει επιτύχει το στόχο της να γίνει μία από τις πιο διακεκριμένες εταιρείες αλουμινίου στην Ελλάδα επενδύοντας συνεχώς σε μηχανήματα, τεχνολογία και ανθρώπινο δυναμικό για πάνω από 40 χρόνια.

Αυτά είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της EUROPA PROFIL, στα οποία περιλαμβάνονται η σταθερότητα και ο δυναμισμός. Η επιχείρηση κατέχει σταθερή θέση στη συνείδηση του Έλληνα καταναλωτή λόγω του συνεχώς εξελισσόμενου μεγέθους της, του οργανωμένου δικτύου της, της θέσης της στην αγορά και της κερδοφόρας επιχειρηματικής της δραστηριότητας. Σήμερα, η EUROPA PROFIL είναι ένας κορυφαίος παίκτης στην αγορά με δέσμευση στην ποιότητα των εμπορευμάτων και των υπηρεσιών της.

4.2/5 - (96 votes)
Scroll to Top