fbpx

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 216.800.33.44 | BLOG | ΕΡΓΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 216.800.33.44 | BLOG | ΕΡΓΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεπίπεδη πόρτα ασφαλείας

Συνεπίπεδη πόρτα ασφαλείας kataskevastikh

Συνεπίπεδη πόρτα ασφαλείας

Οι υψηλές ενεργειακές απαιτήσεις ωθούν διαρκώς σε εύρεση νέων λύσεων. Μία καινοτόμα λύση όσο αφορά την εξωτερική πόρτα ασφαλείας είναι η συνεπίπεδη πόρτα. Μια ολοκληρωμένη πρόταση για την πόρτα εισόδου σας.

Συνεπίπεδη πόρτα ασφαλείας kataskevastikh

Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα της συνεπίπεδης πόρτας ασφαλείας είναι το αλουμίνιο, το κύριο υλικό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή της. Το αλουμίνιο είναι υλικό με μεγάλη αντοχή, τόσο στις καιρικές συνθήκες, όσο και στο πέρασμα του χρόνου. Χρειάζεται ελάχιστη συντήρηση κατά την διάρκεια ζωής του. Έχοντας ως βάση το αλουμίνιο αλλά και τις ανάγκες του κόσμου σχεδιάστηκε η συνεπίπεδη πόρτα.

Η συνεπίπεδη πόρτα ασφαλείας προσφέρει:

  • Υψηλή ενεργειακή απόδοση
  • Μέγιστη ασφάλεια
  • Άψογη αισθητική
  • Υδατοστεγανότητα

Υψηλή ενεργειακή απόδοση

Ένα από τα κορυφαία χαρακτηριστικά της συνεπίπεδης πόρτας ασφαλείας είναι η θερμομόνωση της. Αυτό επιτυγχάνεται με την επιλογή κορυφαίας ποιότητας πρώτων υλών και τον άρτιο σχεδιασμός της. Η θερμοδιαπερατότητα της συνεπίπεδης πόρτας αγγίζει το 0.87W/(m2k). Η επίδοση της αυτή είναι πιστοποιημένη από το ινστιτούτο του Rosenheim.
Η υψηλή αυτή απόδοση οφείλεται στα άψογα σχεδιασμένα προφίλ της. Στην χρήση κορυφαίων μονωτικών υλικών, όπως το πολυαμίδιο και στις αφρώδεις μονώσεις του κεντρικού της θαλάμου. Οι υαλοπίνακες που χρησιμοποιούνται είναι ενεργειακοί.

Μάλιστα η συνεπίπεδη, είναι από τις λίγες πόρτες ασφαλείας  που γίνονται δεκτές στο πρόγραμμα εξοικονομώ κατοίκων.

Θερμοδιαπερατότητα 0.87W/(m2k)

Μέγιστη ασφάλεια

Κάθε εξωτερική πόρτα ασφαλείας  επιβάλλεται να προσφέρει στον χώρο την μέγιστη ασφάλεια. Οι συνεπίπεδες πόρτες μπορούν να προσφέρουν ασφάλεια μέχρι και WK2. Η πόρτα χαρακτηρίζεται για την στιβαρότητα της κατασκευής της. Έχει φύλλο αλουμινίου 3mm εξωτερικά και 3mm εσωτερικά. Χρησιμοποιούνται βαρέως τύπου μεντεσέδες και πύροι αντιδιάρρηξης. Σημαντικό ρόλο έχει και η κλειδαριά η οποία είναι πολλαπλών σημείων. Βέβαια μπορούμε να προσθέσουμε και επιπλέον εξοπλισμό.
Για παράδειγμα:

  • Άνοιγμα με δαχτυλικό αποτύπωμα.
  • Άνοιγμα με Bluetooth
  • Άνοιγμα με πληκτρολόγιο

Επιπλέον θετικό της συνεπίπεδης πόρτας ασφαλείας είναι ότι έχει πολλά σχέδια με γυαλί. Βέβαια για να έχει την απαιτούμενη ασφάλεια η πόρτα, δεν χρησιμοποιείτε απλό γυαλί. Τα τζάμια που χρησιμοποιούνται είναι τρίπλεξ 4+4 τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.

Άψογη αισθητική

Συνεπίπεδη πόρτα ασφαλείας χρώματα

Υπάρχει πληθώρα επιλογών σε σχέδια και χρώματα. Πολλές επιλογές υπάρχουν και για τα αξεσουάρ. Οι λιτές γραμμές των πάνελ σε συνδυασμό με τα ιδιαίτερα αξεσουάρ δημιουργούν ένα γραμμικό και μοντέρνο αποτέλεσμα. Η χρήση τζαμιών επιτρέπει τον φυσικό φωτισμό του εσωτερικού χώρου. Επιπλέον αποδίδει στην πόρτα ασφαλείας  ένα πιο μοντέρνο αποτέλεσμα. Βέβαια μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε διάφορους τύπους τζαμιών, τριπλούς, τετραπλούς η triplex. Μπορούμε να επιλέξουμε μεταξύ γαλακτερού ή διάφανου τζαμιού.

Μπορείτε να δείτε περισσότερα σχέδια για την συνεπίπεδη πόρτα ασφαλείας εδώ

Μπορείτε να δείτε συνεπίπεδη παραδοσιακή πόρτα εδώ.

Υδατοστεγανότητα

Το προφίλ της συνεπίπεδης πόρτας ασφαλείας είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να αποτρέπεται η εισροή του νερού. Έχει σχεδιαστεί ειδικό σύστημα στεγάνωσης για την τέλεια μόνωση. Το τριών επιπέδων σύστημα στεγάνωσης της πόρτας οφείλεται στην χρήση EPDM λάστιχων. Τα λάστιχα αυτά υπάρχουν στην κάσα της πόρτας, στο κατωκάσι και στο φύλλο. Λάστιχα τοποθετούνται και στις γωνίες της πόρτας . Με αυτό τον τρόπο υπάρχει η πλήρης στεγάνωση της πόρτας.

Ποιότητα υλικών

Συνεπίπεδη πόρτα ασφαλείας εξαρτήματα

Οι συνεπίπεδες πόρτες ασφαλείας που προτείνουμε εμείς χαρακτηρίζονται από την ποιότητα τους. Όλες οι πρώτες ύλες είναι πιστοποιημένες ώστε να είναι άριστο το τελικό αποτέλεσμα. Τα υλικά και τα εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται είναι SCHUCO. Πιστοποιημένα σύμφωνα με τις πιο αυστηρές γερμανικές προδιαγραφές.

Οι συνεπίπεδες πόρτες ασφαλείας είναι διαθέσιμες στην έκθεσή μας:Εφέσου 34 Νέα Φιλαδέλφεια – Πληροφορίες: 216 800 33 44

5/5 - (1 vote)

Μοίρασε το

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Scroll to Top