fbpx

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 216.800.33.44 | BLOG | ΕΡΓΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 216.800.33.44 | BLOG | ΕΡΓΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τοποθέτηση Θωρακισμένης Πόρτας

Τοποθέτηση Θωρακισμένης Πορτας ασφαλειας

Η τοποθέτηση θωρακισμένης πόρτας ασφαλείας στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο αποτελεί μία επιτακτική ανάγκη προκειμένου να διασφαλίσετε την οικογένεια σας και την προσωπική σας περιουσία.

Φυσικά, μιλώντας για ασφάλεια του χώρου σας δεν εννοούμε μόνο κατά των διαρρηκτών, αλλά και από τις έντονες καιρικές συνθήκες όπως βροχοπτώσεις και υγρασία, ακραίες θερμοκρασίες, δυνατοί άνεμοι και σεισμοί.

Η τοποθέτηση μιας θωρακισμένης πόρτας σας εξασφαλίζει τεράστια αντοχή και ανθεκτικότητα ενώ ταυτόχρονα συνδυάζει μία όμορφη αισθητική παρουσία στο χώρο σας.

Τοποθέτηση Θωρακισμένης Πόρτας
Τοποθέτηση Θωρακισμένης Πόρτας

Τι πρέπει να προσέξετε κατά την τοποθέτηση θωρακισμένης πόρτας

Η τοποθέτηση μιας θωρακισμένης πόρτας παίζει σημαντικό ρόλο στη διασφάλιση της σωστής λειτουργίας και της παροχής του βέλτιστου αποτελέσματος στην ασφάλειά σας.

Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που η τοποθέτηση πρέπει να γίνεται από έμπειρο και εξειδικευμένο συνεργείο. Η εταιρεία μας, διαθέτοντας ένα άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό, αναλαμβάνει την τοποθέτηση της θωρακισμένης σας πόρτας δίνοντας έμφαση στη μεγιστοποίηση των επιπέδων ασφαλείας και της αισθητικής του χώρου σας.

Θωρακισμένες πόρτες με πιστοποίηση ασφαλείας και εγγύηση αποτελέσματος

Ένας επίσης σημαντικός παράγοντας που θα πρέπει να λάβετε υπ’ όψιν κατά την τοποθέτηση μιας θωρακισμένης πόρτας, είναι να διαθέτει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά και Διεθνή πρότυπα. Οι βασικότερες πιστοποιήσεις που κάθε θωρακισμένη πόρτα πρέπει να διαθέτει είναι η αντιδιαρρηκτική, η οποία θα λέγαμε ότι είναι και η σημαντικότερη και εν συνεχεία πιστοποίηση ηχομόνωσης και θερμομόνωσης.

Τις περισσότερες φορές, οι πιστοποιημένες θωρακισμένες πόρτες συνοδεύονται και από μια πολυετή εγγύηση καλής λειτουργίας και αντοχής. Το χρονικό διάστημα της εγγύησης ποικίλει ανάλογα το εκάστοτε προϊόν, ωστόσο η εταιρεία μας, διαθέτοντας τα πλέον κατάλληλα και πιστοποιημένα προϊόντα, σας παρέχει την μεγαλύτερη εγγύηση που θα βρείτε στην αγορά.

Τοποθέτηση Θωρακισμένης Πορτας ασφαλειας
Τοποθέτηση Θωρακισμένης Πορτας ασφαλειας

Τεχνική Υποστήριξη και Service

Καλό θα ήταν να προσέξετε, η εταιρεία που θα αναλάβει την τοποθέτηση της θωρακισμένης πόρτας, να είναι σε θέση να σας παρέχει και την ανάλογη τεχνική υποστήριξη καθώς και επισκευή της πόρτας για οποιοδήποτε θέμα προκύψει.

Για παράδειγμα, εάν οποιαδήποτε στιγμή παρουσιαστεί μια δυσλειτουργία στο κλείσιμο ή το κλείδωμα της πόρτας, τότε η επισκευή πρέπει να γίνει το συντομότερο δυνατόν προκειμένου να αποφευχθούν δυσάρεστες συνέπειες. Αυτός είναι και ο λόγος που η εταιρεία μας διαθέτει ειδικό τμήμα για την τεχνική υποστήριξη και το service μιας θωρακισμένης πόρτας ανά πάσα στιγμή.

Κόστος τοποθέτησης θωρακισμένης πόρτας

Το κόστος για την τοποθέτηση μιας θωρακισμένης πόρτας ποικίλει ανάλογα με την εταιρεία που θα επιλέξετε. Κατά την αγορά σας σε οποιοδήποτε προϊόν θα πρέπει να ενημερωθείτε για τα επιπλέον κόστη που απαιτούνται για την τοποθέτηση. Τα επιπλέον κόστη συνήθως είναι τα μεταφορικά, η αποξήλωση της παλιάς σας πόρτας και η τοποθέτηση της νέας.

Η εταιρεία μας, κατανοώντας τους δύσκολους καιρούς που διανύει η οικονομία της χώρας μας, καταφέρνει να σας απαλλάξει από τα επιπλέον αυτά κόστη. Συγκεκριμένα παρέχουμε στους πελάτες μας:

  • Δωρεάν τοποθέτηση θωρακισμένης πόρτας σε όλη την Αθήνα
  • Δωρεάν μεταφορά των προϊόντων μας σε όλη την Αθήνα
  • Δωρεάν Αποξήλωση της παλιάς σας πόρτας

Τι τύπο θωρακισμένες πόρτας να επιλέξω;

Στη σελίδα μας θα βρείτε μια τεράστια γκάμα σε τύπους και σχέδια θωρακισμένων πορτών ασφαλείας που θα καλύψουν όλες σας τις ανάγκες.

Προκειμένου να προβείτε στην καλύτερη δυνατή επιλογή, μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα της εταιρείας μας και το έμπειρο προσωπικό μας θα σας καθοδηγήσει αναλόγως.

Rate this post

Μοίρασε το

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Scroll to Top