fbpx

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 216.800.33.44 | BLOG | ΕΡΓΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 216.800.33.44 | BLOG | ΕΡΓΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολική ανακαίνιση στον Λυκαβηττό

ανακαινιση σπιτιου στον Λυκαβηττό

Ολική ανακαίνιση στον Λυκαβηττό απο την kataskevastikh

Η εταιρεία μας ανέλαβε την ολική ανακαίνιση μίας κατοικίας 45τ.μ. Ο πελάτης επιθυμούσε εξοικονόμηση χώρου αλλά ταυτόχρονα κάτι μοντέρνο και αισθητικά όμορφο. Για να φανεί ο χώρος πιο μεγάλος ο πελάτης επέλεξε με την αρωγή του τεχνικού μας ανοιχτόχρωμα υλικά και έξυπνους τρόπους σχεδίασης του χώρου. Τα χρώματα που επιλέχθηκαν είχαν ως βάση το λευκό και το μπεζ. Επίσης στους χώρους χρησιμοποιήθηκε η τεχνική της πατητής τσιμεντοκονίας. Με αυτό τον τρόπο είχαμε ένα μοντέρνο και όμορφο αποτέλεσμα. Είναι ένα υλικό με άριστες αντοχές και τέλεια αδιαβροχοποίηση. Είναι εξολοκλήρου οικολογικό, φυσικό και βιοκλιματικό υλικο.

Ολική ανακαίνιση με θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα

Επιλέχθηκαν κουφώματα αλουμινίου θερμοδιακοπτόμενα της Alumil. Το παράθυρο της κουζίνας είναι επάλληλο δίφυλλο της σειράς S350. Προσφέρει θερμοπερατότητα , αεροδιαπερατότητα και υδατοστεγανότητα. Έχει μηχανισμό κλειδώματος GU Inline. Με τη θερμοδιακοπή στα κουφώματα αλυμινίου πετυχαίνουμε τη μείωση της μεταφοράς ενέργειας από το εσωτερικό του σπιτιού προς το εξωτερικό ή αντίστροφα.

Ολική ανακαίνιση με Κουφώματα Αλουμινίου

Το παράθυρο του μπάνιου ανήκει στην σειρά 20000 της Alumil. Είναι κούφωμα αλουμινίου σχεδιασμένο να προσφέρει αυξημένη λειτουργικότητα και ασφάλεια. Είναι ανοιγόμενο και τα τζάμια είναι με αμμοβολή.

Ολική ανακαίνιση στα Είδη Υγιεινής

Στο μπάνιο τοποθετήθηκαν λευκά είδη υγιεινής ώστε να κάνουν όμορφο δέσιμο με το χρώμα της πατητής τσιμεντοκονίας που επιλέχθηκε. Τοποθετήθηκε καμπίνα ντους ανοξείδωτης κατασκευής.

Ολική ανακαίνιση στην κουζίνα

Τώρα όσον αφορά την ανακαίνιση στην κουζίνα. Η κουζίνα είναι φτιαγμένη από ακρυλικά πορτάκια σε λευκό χρώμα ώστε να δένει με το χώρο αλλά και να δίνει την αίσθηση ενός μεγαλύτερου και πιο φωτεινού χώρου. Στην ανακαίνιση κουζίνας έχουν χρησιμοποιηθεί γερμανικοί μεντεσέδες τύπου Blum και μηχανισμοί φρένων. Ο πάγκος είναι 4 πόντους υπερυψωμένος ώστε να χωρέσει και το πλυντήριο ρούχων. Ο πάγκος είναι από γυαλιστερή φορμάικα , 100% άνθυγρος. Ο πελάτης επέλεξε τα ηλεκτρικά είδη και τις εστίες.

Εσωτερική Πόρτα

H εσωτερική πόρτα είναι από λευκό laminate.

Εικόνες από την ανακαίνιση στο Λυκαβηττό

Rate this post

Μοίρασε το

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Scroll to Top