fbpx

Aluplast τιμες

Aluplast τιμες. 

Κουφωματα aluplastΓιατί η αγορά κουφωμάτων δεν είναι μόνο το κόστος κτήσης.

Λόγω της συγκόλλησης στο εσωτερικό των κουφωμάτων aluplast, η οποία εξαλείφει την ανάγκη ενίσχυσης με σίδηρο, το νέο σας πλαίσιο είναι πιο ανθεκτικό και έχει καλύτερη θερμομόνωση. 

Το νέο σας πλαίσιο δεν είναι μόνο πιο ανθεκτικό αλλά έχει και καλύτερη θερμομόνωση από τα προηγούμενα πλαίσια: είναι συγκολλημένο εσωτερικά και έτσι κρατάει τη θερμότητα εκεί που θέλετε, μέσα στο σπίτι το χειμώνα και έξω το καλοκαίρι. 

Η διαδικασία συγκόλλησης έχει ως αποτέλεσμα μια ισχυρότερη σύνδεση μεταξύ του υαλοπίνακα και του φύλλου, η οποία παρέχει το επίπεδο RC2 – Burglary Resistance. 

Τα κουφώματα aluplast που είναι συγκολλημένα εσωτερικά είναι πιο θερμικά αποδοτικά από οποιοδήποτε συμβατικό πλαίσιο ενισχυμένο με σίδηρο. Ως αποτέλεσμα, η ανάγκη για τακτική συντήρηση εξαλείφεται.

Aluplast τιμες. 

Γιατί το κόστος των κουφωμάτων είναι και το κόστος συντήρησης. 

Με τα κουφώματα aluplast, θα ανακαλύψετε πόσο πολύτιμη μπορεί να είναι η καινοτομία. Θα βελτιώσετε την ποιότητα ζωής σας με τη βοήθεια αυτής της τεχνολογίας. Η τεχνολογία συγκόλλησης στο εσωτερικό σας βοηθά να διατηρήσετε τον τρόπο ζωής σας. 

Οι υαλοπίνακες συγκολλούνται στο προφίλ του φύλλου, γεγονός που βελτιώνει τη στατική αντοχή του πλαισίου και βελτιώνει τη θερμομόνωσή του. 

Η τεχνολογία Bonding inside είναι πολύ πιο απλή στη χρήση με την πάροδο του χρόνου. Ένα φύλλο προφίλ συγκολλάται στο γυαλί, με αποτέλεσμα την ομοιόμορφη κατανομή του βάρους του γυαλιού. 

Αυτή η τεχνολογία εξασφαλίζει ότι το πλαίσιο είναι πιο ανθεκτικό και πιο εύκολο στη λειτουργία με την πάροδο του χρόνου, ακόμη και μετά από πολλά χρόνια χρήσης. Η τάση παραμόρφωσης (πιτσιλίσματος) και ανοίγματος και κλεισίματος μειώνεται, ακόμη και μετά από πολλά χρόνια χρήσης.

Aluplast τιμες

Κουφώματα Aluplast

Η Aluplast έχει αναπτύξει ένα πλαίσιο χωρίς σίδηρο σε συνεργασία με τη BASF που συνδυάζει πλαστικό ενισχυμένο με ίνες γυαλιού (powerdur) με αλουμίνιο για να δημιουργήσει ένα πλαίσιο που δεν είναι μόνο όμορφο και ελαφρύ αλλά και βιώσιμο. Χωρίς πρόσθετες χαλύβδινες ενισχύσεις, οι διατομές (προφίλ) είναι κατασκευασμένες με powerdur®, μια ειδική μορφή πλαστικού ενισχυμένου με ίνες γυαλιού που αναπτύχθηκε από την BASF και την Aluplast. Ως εναλλακτική του χάλυβα, το powerdur® βελτιώνει τη μόνωση των διατομών (προφίλ). Παρόλο που τα παράθυρα έχουν το ίδιο μέγεθος, η χρήση powerdur® αντί για χάλυβα τα καθιστά ελαφρύτερα. Με τις στενές διατομές (προφίλ), τα φύλλα του παραθύρου energeto® επιτρέπουν την είσοδο περισσότερου φωτός στο σπίτι σας, βελτιώνοντας το επίπεδο διαβίωσης στο σπίτι σας. Αφήστε το φυσικό φως να μπει στους χώρους σας! Το φως του ήλιου και το φυσικό φως φωτίζουν τα δωμάτιά σας, βελτιώνοντας το επίπεδο διαβίωσης στο σπίτι σας.

Για να αποτρέψετε τη διάρρηξη, ξεκινήστε με τα παράθυρά σας. Η προστασία ξεκινά από εκεί. Όταν αγοράζετε νέα παράθυρα, λάβετε υπόψη σας τη σημασία της αντιδιαρρηκτικής ασφάλειας, καθώς οι κλέφτες συνήθως εισβάλλουν σπάζοντας τα παράθυρα. 

Κάθε λεπτό που αντιστέκεται το παράθυρο μετράει κατά την αγορά νέων παραθύρων, καθώς οι κλέφτες συνήθως εισβάλλουν σπάζοντας τα κουφώματα. Οι διαρρήκτες δεν θέλουν να χάνουν πολύ χρόνο με πλαίσια που δεν μπορούν να σπάσουν.

Το safetec inside καθιστά το πλαίσιο του παραθύρου πιο ανθεκτικό στην παραβίαση, αυξάνει τη θερμομόνωση, διατηρεί το πλαίσιο αδιάβροχο, αυξάνει τη διαπερατότητα του αέρα και βελτιώνει το προφίλ πρόσκρουσης. 

Τα κουφώματα του παραθύρου είναι κατασκευασμένα με την τεχνολογία safetec inside για ασφαλείς σειρές. Ο κατασκευαστής των παραθύρων σας μπορεί να σας συμβουλεύσει σχετικά με πρόσθετα χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως ο μηχανισμός και τα τζάμια.

Κουφώματα Aluplast

Aluplast τιμες

Οι τιμές θερμομόνωσης μπορούν να βελτιωθούν με τη χρήση καινοτόμου τεχνολογίας αφρισμού! Ο αφρός πολυουρεθάνης χρησιμοποιείται από την aluplast στα παράθυρά της εκτός από τις αποδεδειγμένες θερμομονωτικές του ιδιότητες. 

Μετά τη συγκόλληση, ο αφρός πολυουρεθάνης εγχέεται στο πλαίσιο και στο φύλλο του πλαισίου για να επιτευχθούν πρωτοφανείς τιμές θερμομόνωσης έως και 0,60 W/m²K, αποτρέποντας τόσο τη σπατάλη φυσικών πόρων όσο και χρημάτων. 

Τα κουφώματα aluplast έχουν μια προσιτή τιμή κτήσης. Όμως όταν εύλογα αναζητάτε aluplast τιμες στο διαδίκτυο πρέπει να αντιληφθείτε ότι αποτελεί μια σημαντική επιλογή για την θερμομόνωση της οικίας σας και άρα της τσέπης σας, σημαντική επιλογή για την ασφάλεια της οικογένειας σας και της περιουσίας σας και άρα η επιλογή σας πρέπει να γίνει μετά από μια ολιστική προσέγγιση βάσει των στόχων που έχετε θέσει.

 Η πολυουρεθάνη έχει εξαιρετικές θερμομονωτικές ιδιότητες και χρησιμοποιείται σε καταψύκτες, ψυγεία, δάπεδα και άλλα στεγανωτικά και μονωτικά υλικά, καθιστώντας την ένα καλό υλικό για χρήση σε ψυγεία και καταψύκτες. 

Κουφώματα aluplast. Αφήσαμε την αισθητική για το τέλος.

Διατίθενται εξατομικευμένα και κομψά premium σχέδια.

Η αισθητική ενός σπιτιού είναι ιδιαίτερα σημαντική επειδή το σπίτι αντανακλά την προσωπικότητα και το στυλ των κατοίκων του.

Εκτός από τη λειτουργικότητά τους, η αισθητική είναι ιδιαίτερα σημαντική στην κατασκευή ενός σπιτιού.

Το ίδιο ισχύει και για τα κουφώματα!

Η αισθητική του σπιτιού σας μπορεί να αναβαθμιστεί με την ενσωμάτωση στιλιστικών πινελιών.

Από το λευκό σε μια ευρεία γκάμα χρωμάτων της παλέτας διακόσμησης της aluplast μέχρι μια εκλεπτυσμένη εξωτερική πρόσοψη aluskin στο RAL της επιλογής σας, η επιλογή είναι δική σας.

Μπορείτε επίσης να δώσετε στο σπίτι σας μια μοναδική ατμόσφαιρα ξύλου ή αλουμινίου χωρίς να ζηλεύετε, επιλέγοντας ένα από τα τέσσερα χρώματα της νέας τεχνολογίας WOODEC ή ένα από τα επτά χρώματα της νέας τεχνολογίας ALUDEC. 

Συνθετικά κουφώματα όλων των εταιρειών

4.2/5 - (103 votes)
Scroll to Top