fbpx

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 216.800.33.44 | BLOG | ΕΡΓΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 216.800.33.44 | BLOG | ΕΡΓΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανακαίνιση μπάνιου

Η ανακαίνιση μπάνιου αποτελεί μία από τις βασικότερες υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία μας, αφού ο χώρος του μπάνιου αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους σε μια οικία. Ειδικά εάν ένα σπίτι είναι παλιό, πολύ πιθανόν να έχετε παρατηρήσει και εσείς, ότι το μπάνιο είναι ο πρώτος χώρους που χρήζει επειγόντως μιας αναβάθμισης, τόσο στην αισθητική του όσο και την λειτουργικότητά του.

Η σημασία ενός μπάνιου φυσικά είναι τεράστια. Είναι ο χώρος στον οποίο φροντίζουμε την προσωπική μας υγιεινή και χαλαρώνουμε με ένα ζεστό μπάνιο μετά από μια κουραστική μέρα.

Θα πρέπει λοιπόν ο συγκεκριμένος χώρος να εξασφαλίζει την βέλτιστη λειτουργικότητα στις καθημερινές σας ανάγκες και φυσικά το καθάρισμά του να μπορεί να γίνει σχετικά εύκολο.

Αυτός είναι και ο βασικότερος λόγος που οι εργασίες ανακαίνισης ενός μπάνιου αποτελούν και από τις σημαντικότερες εργασίες σε μια ανακαίνιση σπιτιού.

ανακαίνιση μπάνιου
ανακαίνηση μπάνιου

Ανακαίνιση μπάνιου με δόσεις

Η ανακαίνιση μπάνιου, ανάλογα με το πλήθος των εργασιών που θα εκτελεστούν, μπορεί να αποτελέσει μια σχετικά ακριβή επένδυση.

Ειδικά όταν είναι αρκετά παλιό και απαιτείται η ολική ανακαίνιση τόσο του εσωτερικού χώρου όσο και των υδραυλικών εγκαταστάσεων.

Ωστόσο μια επένδυση σαν αυτή σίγουρα θα βελτιώσει το επίπεδο ζωής των ατόμων που διαμένουν στην οικία και φυσικά θα αυξήσει την συνολική αξία του σπιτιού.

Προκειμένου λοιπόν να παρέχουμε την βέλτιστη εξυπηρέτηση στους πελάτες μας, η εταιρείας μας σας παρέχει την δυνατότητα για ανακαίνιση μπάνιου με δόσεις.

Με την χρήση λοιπόν πιστωτική κάρτας, μπορείτε να καταβάλλεται το ποσό για τις εργασίες ανακαίνισης με δυνατότητα για ως και 60 άτοκες δόσεις. Έτσι δεν υπάρχει κανένας λόγος αν δεν έχετε συγκεντρωμένο το απαραίτητο ποσό και η ανακαίνιση του μπάνιου σας και δεν γίνεται να καθυστερήσει άλλο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας προκειμένου να σας παρέχουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πληρωμή σε άτοκες δόσεις.

Ανακαίνιση μπάνιου kataskevastikh.gr

Είτε έχετε ένα μικρό είτε ένα μεγάλο μπάνιο η εταιρεία kataskevastikh.gr είναι σε θέση να σας παρέχει ολοκληρωμένες και αξιόπιστες υπηρεσίες ανακαίνισης.

Κατανοώντας τις ανάγκες των πελατών μας, παρέχουμε προσαρμοσμένες και εξατομικευμένες λύσεις στις αναδιαμόρφωση και αναβάθμιση ενός μπάνιου.

Μάλιστα, προκειμένου να παρέχουμε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, προβαίνουμε στην πλήρη μελέτη του χώρου σας, συζητάμε μαζί σας για τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας και στην συνέχεια εργαζόμαστε σε διαφορετικά στάδια.

Το προσωπικό μας διαθέτει όλες τις απαραίτητες γνώσεις, την εξειδίκευση και φυσικά την πολυετή εμπειρία ώστε να ολοκληρώσει με απόλυτη επιτυχία κάθε ανακαίνιση μπάνιου.

Χρησιμοποιώντας μόνο υψηλής ποιότητας, δοκιμασμένα υλικά, αναλαμβάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου το μπάνιο σας να γίνει αυτό που πάντα θέλατε.

Από την αλλαγή του δαπέδου μέχρι την τοποθέτηση σύγχρονου εξοπλισμού υψηλής ποιότητας, οι εργασίες μας θα εξασφαλίσουν το καλύτερο για τον χώρο σας.

Άλλωστε ένα παλιό μπάνιο όχι μόνο δεν εξυπηρετεί την καθημερινή διαβίωση, αλλά υποβαθμίζει και την συνολική εικόνα του σπιτιού και φυσικά την αξία του.

Ειδικά στις περιπτώσεις που ενδιαφέρεστε για ενοικίαση του σπιτιού σας με Airbnb ή ακόμη και για πώληση της οικίας σας, τότε η ανακαίνιση του μπάνιου σίγουρα θα αυξήσει το κέρδος για εσάς.

Τι αναλαμβάνουμε στην ανακαίνιση μπάνιου

Το εξειδικευμένο μας συνεργείο αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες όλων των ειδικοτήτων, ώστε να φροντίσουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Αναλαμβάνοντας μια ανακαίνιση μπάνιου, το προσωπικό μας θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες εργασίες, προκειμένου να βελτιώσει την αισθητική του, να αυξήσει την λειτουργικότητά του και γενικά να σας χαρίσει ένα ονειρεμένο μπάνιο.

Οι εργασίες που αναλαμβάνουμε περιλαμβάνουν:

Αλλαγή Δαπέδου

Ένα παλιό δάπεδο είναι σίγουρα ένας παράγοντας που δημιουργεί μια δυσάρεστη εμπειρία σε ένα μπάνιο.

Ξεχάστε τα παλιά ξεπερασμένα πλακάκια, τις ρωγμές που σχηματίστηκαν με το πέρασμα του χρόνου και ότι άλλο σας χαλούσε μέχρι σήμερα.

Το συνεργείο μας ως πρώτο βήμα, θα αναλάβει την πλήρη αποξήλωση του παλιού σας δαπέδου και την τοποθέτηση ενός μοντέρνου και άριστα αισθητικού δαπέδου.

Αποξήλωση και τοποθέτηση υδραυλικών και ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων

Ανάλογα με την κατάσταση των υδραυλικών και των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων του μπάνιου σας, και ειδικότερα για οικίες μεγαλύτερες της 20ετίας, τότε είναι πολύ πιθανόν να χρειαστεί η αντικατάστασή τους.

Η φυσική φθορά λόγω του χρόνου και της χρήσης είναι αναμενόμενη. Εμείς θα φροντίσουμε για την πλήρη αντικατάσταση των εγκαταστάσεών σας με τρόπο ώστε όχι μόνο να διαρκέσουν στο χρόνο, αλλά να σας προσφέρουν και την μέγιστη άνεσης και αποδοτικότητα.

Αποξήλωση μπάνιου
ανακαίνιση μπάνιου μπανιέρα και ντουζιέρα

Μπανιέρα και Ντουζιέρα

Το λουτρό αποτελεί το σημαντικότερο μέρος του μπάνιου. Είναι αυτό στο οποίο θα χαλαρώσετε και θα φροντίσετε την προσωπική σας υγιεινή.

Σύμφωνα με μελέτες, το μπάνιο είναι ένας χώρος που επιδρά και στην ψυχολογία του ανθρώπου.

Έτσι, εμείς θα φροντίσουμε να επιλέξουμε τον πλέον κατάλληλο εξοπλισμό σε μπανιέρα, ντουζιέρα ή και τα δύο.

Ανάλογα πάντα με τις ανάγκες σας, θα φροντίσουμε για το άριστο αποτέλεσμα για να μπορούν όλα τα μέλη της οικογένειά σας να απολαμβάνουν ένα χαλαρωτικό μπάνιο.

Λεκάνη και νιπτήρας

Η λεκάνη και ο νιπτήρας είναι επίσης δύο από τα βασικότερα μέρη ενός μπάνιου.

Η επιλογή τους πρέπει να γίνει προσεκτικά ώστε να καλύπτει τις καθημερινές σας ανάγκες. Επιπρόσθετα, η επιλογή της θέσης που θα τοποθετηθούν είναι καθοριστικής σημασίας.

Αφήστε την μελέτη στους ειδικούς μας και θα εξασφαλίσουν για εσάς την μέγιστη λειτουργικότητα και την άρτια αισθητική, πάντοτε χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας προϊόντα μπάνιου.

ανακαίνιση μπάνιου λεκάνη και νιπτήρας
βάψιμο μπάνιου

Βάψιμο

Το βάψιμο αποτελεί μια βασική εργασία σε κάθε ανακαίνιση μπάνιου ή άλλου χώρου. Αποτελεί θα λέγαμε την τελευταία πινελιά που θα δώσει και την τελική αισθητική εικόνα στο μπάνιο σας.

Η επιλογή των χρωμάτων, εκτός από θέμα χρωματολογίου, πρέπει να γίνει με γνώμονα την αντοχή του και τη στεγανότητα του.

Λόγω της φύσης του συγκεκριμένου χώρου, με την συσσώρευση υδρατμών κλπ. το χρώμα που θα πρέπει να τοποθετηθεί πρέπει να πληροί συγκεκριμένες προδιαγραφές. Η εμπειρία μας θα εξασφαλίσει την πιο αξιόπιστη λύση.

Διαμόρφωση χώρου

Τέλος, η διαμόρφωση του χώρου ενός μπάνιου είναι εξίσου σημαντική. Ως αποτέλεσμα την μελέτης στην οποία θα προβεί το συνεργείο μας, θα διαμορφώσουμε τον χώρο σας με τέτοιο τρόπο ώστε να εξυπηρετεί την τοποθέτηση των βασικών σας συσκευών όπως το πλυντήριο καθώς και διαφόρων επίπλων, χωρίς να μειώνεται ο διαθέσιμος χώρος.

Η οργάνωση του μπάνιου αποτελεί ένα πολύ σημαντικό ζήτημα. Η εταιρεία μας θα σας βοηθήσει να λύσετε το πρόβλημα ενός ανοργάνωτου μπάνιου μια για πάντα.

ανακαινιση μπανιου διαμόρφωση χώρου
φωτισμός μπάνιου

Φωτισμός

Ο φωτισμός σε ένα μπάνιο αποτελεί έναν πολύ σημαντικό παράγοντα στην καθημερινότητά σας.

Ειδικά στην περιοχή του καθρέπτη, ο φωτισμός θα πρέπει να είναι ο πλέον κατάλληλος.

Η εταιρεία μας, πέραν των βασικών εργασιών ανακαίνισης, αναλαμβάνει και την τοποθέτηση συστημάτων φωτισμού, με έμφαση πάντοτε στην ποιότητα και φυσικά την ασφάλεια.

Κάθε τοποθέτηση ενός ηλεκτρολογικού συστήματος γίνεται με την δέουσα προσοχή, προκειμένου να εξαλείψουμε κάθε πιθανότητα βραχυκυκλώματος ή γενικά ενός ατυχήματος.

Γιατί να μας επιλέξετε στην ανακαίνιση μπάνιου

Οι λόγοι για να μας επιλέξετε στην ανακαίνιση μπάνιου φυσικά είναι αρκετοί.

Ένας από τους βασικότερους είναι το πλήθος των ευχαριστημένων μας πελατών, οι οποίοι μας εμπιστεύτηκαν και εξασφάλισαν ένα μοναδικό αποτέλεσμα για το μπάνιο τους.

Τα έργα μας άλλωστε είναι και η απόδειξή για το αποτέλεσμα των εργασιών μας.

Επιπροσθέτως, η εταιρεία μας απαρτίζεται από αξιόλογους και πεπειραμένους επαγγελματίες που γνωρίζουν πολύ καλά πώς να δώσουν μια νέα διάσταση στον χώρο σας.

Αναλαμβάνοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες ανακαίνισης, καταφέρνουν σε κάθε έργο που αναλαμβάνουν να εξασφαλίζουν τα βέλτιστα αποτελέσματα.

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε σε κάθε στάδιο μιας ανακαίνισης μπάνιου χαρακτηρίζονται για την υψηλή τους ποιότητας, την ανθεκτικότητα και την αισθητική.

Ωστόσο από μόνα τους τα υλικά δεν είναι αρκετά. Η πολυετής εμπειρία των τεχνιτών μας σε συνδυασμό με τα υλικά αυτά, έρχονται να ολοκληρώσουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα για το μπάνιο σας.

Και όλα αυτά φυσικά στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς. Προσπαθούμε να παρέχουμε την δυνατότητα στον καθένα να προβεί σε μια ανακαίνιση του χώρου τους. Έτσι φροντίζουμε να κρατάμε τις τιμές μας όσο το δυνατόν χαμηλότερες καθώς και να προσφέρουμε διευκόλυνσης όπως την πληρωμή με πιστωτική κάρτα σε άτοκες δόσεις.

Ολική ανακαίνιση μπάνιου

Η ανακαίνιση μπάνιου ταξινομείται σε δύο βασικές κατηγορίες. Την μερική και την ολική ανακαίνιση.

Όπως εύκολα μπορεί να γίνει κατανοητό από τους ορισμούς αυτούς, η μερική ανακαίνιση περιλαμβάνει συγκεκριμένες, επί μέρους εργασίες που θα βελτιώσουν την αισθητική και την λειτουργικότητα του μπάνιου σας.

Το κόστος φυσικά για την μερική ανακαίνιση είναι μικρότερο, αφού περιλαμβάνει μόνο ένα μέρος των εργασιών.

Από την άλλη, η ολική ανακαίνιση μπάνιου περιλαμβάνει όλες τις εργασίες ώστε να φτιαχτεί το μπάνιο σας από την αρχή. Αυτό περιλαμβάνει τις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, την αποξήλωση του δαπέδου και των πλακιδίων, βαψίματα και τοποθέτηση των ειδών υγιεινής.

Τα αποτελέσματα μιας ολικής ανακαίνισης είναι φυσικά εντυπωσιακότερα, αφού το έμπειρο και εξειδικευμένο μας συνεργείο θα προβείς τον σχεδιασμό του μπάνιου σας ύστερα από μια αναλυτική μελέτη του χώρου σας. Έτσι το μπάνιο σας θα δημιουργηθεί βάση των δικών σας αποκλειστικών αναγκών και των προτιμήσεών σας.

Σας παρέχεται λοιπόν η δυνατότητα να επιλέξτε τι είδους δάπεδο θα τοποθετηθεί, πως θα είναι διαμορφωμένος ο χώρος σας και τι είδη θα τοποθετηθούν στο μπάνιο σας.

Δεν νοείται ολική ανακαίνιση μπάνιου χωρίς την αντικατάσταση έστω μερικών ειδών υγιεινής.

Στην εταιρεία μας θα βρείτε τα πιο σύγχρονα είδη που χαρακτηρίζονται για τις υψηλές προδιαγραφές τους, την μεγάλη αντοχή τους στο χρόνο και φυσικά την άριστη αισθητική.

Μια ολική ανακαίνιση έχει την δυνατότητα να εκσυγχρονίσει ένα παλιό μπάνιο, το οποίο θα μετατραπεί σε έναν σύγχρονο και πλήρως αποδοτικό χώρο. Δεν υπάρχει λοιπόν κανένας λόγος να κρατάτε τα παλιά και ξεπερασμένα είδη υγιεινής σας.

Δίνουμε προτεραιότητα στην ποιότητα και την εξυπηρέτηση.

Δείτε τα έργα μας στην ανακαίνιση μπάνιου

Όταν αποφασίζετε να προβείτε σε μια ανακαίνιση μπάνιου, κουζίνας ή οποιοδήποτε άλλου χώρου, είναι πολύ σημαντικό να μπορείτε να δείτε δείγματα δουλειάς από την εταιρεία που θα επιλέξετε.

Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε αρκετά έργα ανακαίνισης μπάνιου που έχει ολοκληρώσει με απόλυτη επιτυχία η εταιρεία μας.

Φυσικά δεν είναι εφικτό να καταχωρήσουμε όλες τις δουλειές που αναλαμβάνουμε. Έτσι τα έργα που θα βρείτε είναι ένα ενδεικτικό μέρος αυτών.

Σε κάθε έργο μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες καθώς και φωτογραφικό υλικό από τις εργασίες μας.

Ανακαίνιση μπάνιου πριν και μετά

ανακαίνιση μπάνιου πρίν και μετά

Η ανακαίνιση μπάνιου, τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει μια ιδιαίτερη θέση στις εργασίες ενός σπιτιού. Οι τάσεις στον σχεδιασμό ενός μπάνιου, ο σύγχρονος εξοπλισμός που κυκλοφορεί στην αγορά και οι καθημερινές ανάγκες που συνεχώς αυξάνονται, οδηγεί στην ανάγκη για μια ανακαίνιση του μπάνιου που θα ανταποκρίνεται σε όλα τα ανωτέρω.

Όπως μπορείτε να δείτε και στα έργα μας, μια ανακαίνιση μπάνιου πριν και μετά, μπορεί να αλλάξει ριζικά τον χώρο σας, δίνοντάς του μια εντελώς διαφορετική όψη.

Τα βασικότερα αποτελέσματα που διακρίνει κανείς πριν και μετά από μια ανακαίνιση μπάνιου αφορούν κυρίως την αισθητική του χώρου και περιλαμβάνουν:

  • Ανανέωση του Δαπέδου, των πλακιδίων και των χρωμάτων στους τοίχους.
  • Αντικατάσταση των παλαιών ειδών υγιεινής με τα καλύτερα της αγοράς.
  • Αναδιαμόρφωση του χώρου ώστε να εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες σας.

Ωστόσο τα αποτελέσματα μιας ανακαίνισης δεν είναι μόνο αυτά που μπορεί να δει κανείς.

Οι βασικότερες εργασίες οι οποίες παίζουν θα λέγαμε τον πιο καθοριστικό ρόλο, είναι η αντικατάσταση των παλιών και φθαρμένων εγκαταστάσεων με νέες, υψηλών προδιαγραφών.

Και λέγοντας εγκαταστάσεις, φυσικά αναφερόμαστε τόσο στις υδραυλικές (σωληνώσεις κλπ.) όσο και στις ηλεκτρολογικές (καλωδιώσεις, φωτισμός, πρίζες κλπ).

Για να σχηματίσετε μια καλύτερη εικόνα για το πριν και μετά ενός μπάνιου, σας προτρέπουμε να επισκεφτείτε τα επιμέρους έργα μας, όπου θα βρείτε αρκετό φωτογραφικό υλικό.

Εάν ενδιαφέρεστε και εσείς για μια ανακαίνιση μπάνιου, μπορείτε να επικοινωνήστε με την εταιρεία μας ώστε να εξασφαλίσουμε τα καλύτερα αποτελέσματα βάση των δικών σας απαιτήσεων. Οι λόγοι για να επιλέξετε μια ανακαίνιση το μπάνιου σας είναι πολλοί. Είτε για να διευκολύνετε την καθημερινότητά σας, είτε για να απολαύσετε το μπάνιο σας σε έναν ομορφότερο χώρο, είτε για να αυξήσετε την αγοραστική αξία ή την τιμή ενοικίασης του σπιτιού σας, η εταιρεία μας έχει την λύση που αναζητάτε.

Ανακαίνιση μπάνιου κόστος

Το κόστος για την ανακαίνιση μπάνιου δυστυχώς δεν μπορεί να είναι σταθερό. Όταν πρόκειται για παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και εργασιών, το τελικό κόστος διαμορφώνεται ανάλογα με το είδος των εργασιών που θα εκτελεστούν, του εξοπλισμού που θα τοποθετηθεί κλπ. Αφού μεταβεί το συνεργείο μας στον χώρο σας και προβεί στην αναλυτική μελέτη και τον σχεδιασμό όλων των απαραίτητων εργασιών, τότε θα είναι σε θέση να σας παρέχει το ακριβές κόστος της ανακαίνισης του μπάνιου σας.

Αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά για το κόστος στην ανακαίνιση μπάνιου, είναι ότι οι τιμές που σας προσφέρει η εταιρεία kataskevastikh.gr είναι από τις χαμηλότερες που θα βρείτε στην αγορά. Επικοινωνήστε μαζί μας και μιλήστε μας για τις ανάγκες σας, ώστε να σας παρέχουμε ένα ενδεικτικό κόστος βάση των αναγκών αυτών.

Σε γενικές γραμμές, το κόστος ανακαίνισης μπάνιου εξαρτάται:

  1. Το μέγεθος του μπάνιου σας (τετραγωνικά μέτρα).
  2. Το είδος της ανακαίνισης που θα επιλέξετε, εάν δηλαδή είναι μερική ή ολική.
  3. Τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν στις εργασίες.
  4. Τα είδη υγιεινής που θα επιλέξετε (μπανιέρα, ντουζιέρα, λεκάνη, νιπτήρα κλπ.)
  5. Τις επιπρόσθετες εργασίες που επιθυμείτε
4.1/5 - (54 votes)
Scroll to Top