fbpx

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 216.800.33.44 | BLOG | ΕΡΓΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 216.800.33.44 | BLOG | ΕΡΓΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δίφυλλη επάλληλη μπαλκονόπορτα αλουμινίου Europa 8000

Η Δίφυλλη επάλληλη μπαλκονόπορτα από θερμοδιακοπτόμενο αλουμίνιο Europa 8000, δεν αποτελεί απλά μια μπαλκονόπορτα που θα προσθέσετε στο χώρο σας, αλλά προσφέρει όλα τα θετικά ενός σύγχρονου και απολύτως λειτουργικού κουφώματος αλουμινίου

Δίφυλλη επάλληλη μπαλκονόπορτα από θερμοδιακοπτόμενο αλουμίνιο Europa 8000

Μια πολύ καλή επιλογή σε κουφώματα αλουμινίου αποτελεί η Δίφυλλη επάλληλη μπαλκονόπορτα από θερμοδιακοπτόμενο αλουμίνιο Europa 8000 σε λευκό χρώμα και διαστάσεις 1,30μ x 2,20μ.

Η κατασκευή της συγκεκριμένης μπαλκονόπορτας συνδυάζει την άρτια αισθητική με τις υψηλές προδιαγραφές.

Μια επιλογή τόσο για το χώρο της κατοικίας σας όσο και για επαγγελματικούς χώρους και γραφεία.

Προσφέρει υψηλά επίπεδα υδατοστεγανότητας, θερμομόνωσης, ηχομόνωσης και αντοχής στην ανεμοπίεση.

Επιπλέον, επιλέγοντας τη συγκεκριμένη σειρά προϊόντων εξασφαλίζετε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον, χάρη στο μηχανισμό κλειδώματος που διαθέτει.

Ένα προϊόν υψηλής ποιότητας σε προσιτή τιμή για όλους που θα καλύψει όλες σας τις απαιτήσεις.

  • Αισθητική
  • Θερμομόνωση
  • Ασφάλεια
  • Ηχομόνωση
  • Ηδατοστεγανότητα
  • Αντιδιαρρηκτική μπαλκονόπορτα
  • Μηχανισμός κλειδώματος
  • Μπαλκονόπορτα για σπίτι
  • Μπαλκονόπορτα για γραφεία
europa
ΕΠΑΛΛΗΛΗ ΜΠΑΛΚΟΝΟΠΟΡΤΑ
Επάλληλη μπαλκονόπορτα αλουμινίου

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Από τον βασικό σχεδιασμό της μέχρι τον τρόπο λειτουργίας της, πληροί όλες τις απαραίτητες τεχνικές προδιαγραφές για να καλύψει τις τρέχουσες και τις μελλοντικές σας ανάγκες και απαιτήσεις.

Διαθέτει ειδικά διαμορφωμένα προφίλ τα οποία προσφέρουν υψηλά επίπεδα υδατοστεγανότητας, ηχομόνωσης, θερμομόνωσης και αντοχής στις πιέσεις του ανέμου.

Χάρη στην υδατοστεγανότητά της ο χώρος σας είναι ανά πάσα στιγμή προστατευμένος από τις εξωτερικής συνθήκες, όπως βροχή, έντονη σκόνη κλπ.

Η ηχομόνωση και η θερμομόνωση θα εξασφαλίσουν ένα ήσυχο περιβάλλον με τις ιδανικές θερμοκρασίας ενώ θα συμβάλουν και στην εξοικονόμηση χρημάτων στη κατανάλωση ενέργειας για την θέρμανση του χώρου σας.

Τέλος, η δίφυλλη επάλληλη μπαλκονόπορτα είναι ιδιαίτερα ανθεκτική και αντιδιαρρηκτική, κάτι που θα σας προστατέψει από οποιαδήποτε απόπειρα διάρρηξης στο σπίτι ή το γραφείο σας.

Τιμή δίφυλλης επάλληλης μπαλκονόπορτας

Η τιμή της δίφυλλης επάλληλης μπαλκονόπορτας από θερμοδιακοπτόμενο αλουμίνιο Europa 8000 ανέρχεται στα 827€.

Η τιμή συμπεριλαμβάνει τον Φ.Π.Α. 24% όχι όμως και το κόστος για την τοποθέτηση.

Στην περίπτωση που επιθυμείτε να αναθέσετε την τοποθέτηση της μπαλκονόπορτας και των υπόλοιπων κουφωμάτων αλουμινίου στο εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Κλείνοντας, η συγκεκριμένη σειρά προϊόντων διατίθεται με το θερμοδιακοπτόμενο αλουμίνιο Europa 8000, για το ποίο θα βρείτε μερικά χαρακτηριστικά στη συνέχεια.

ΕΠΑΛΛΗΛΗ ΜΠΑΛΚΟΝΟΠΟΡΤΑ
Επάλληλη μπαλκονόπορτα αλουμινίου

Τι είναι το Europa 8000

Europa 8000
Europa 8000

Το σύστημα Europa 8000 πρόκειται για μια σειρά από αλουμίνια Europa με συρόμενο, θερμομονωτικό σύστημα άριστης ποιότητας.

Το οικονομικό σύστημα Europa 8000, διαθέτει απλές ίσιες γραμμές σχεδίασης και έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργεί υπέροχες επάλληλες μπαλκονόπορτες και κουφώματα αλουμινίου.

Έχει κατασκευαστεί τηρώντας τις υψηλές προδιαγραφές και τα διεθνή πρότυπα ώστε να προσφέρει τα μέγιστα επίπεδα σε θερμομόνωση, υδατοστεγανότητα, ηχομόνωση και προστασία από την ανεμοπίεση.

Συνδυάζει την υψηλή ποιότητα με τη σύγχρονη αισθητική και τη λειτουργικότητα. Όλα όσα δηλαδή θα μπορούσε να αναζητήσει κανείς στα κουφώματα αλουμινίου.

Τα κουφώματα με το σύστημα Europa 8000 διατίθονται σε δύο εκδόσεις.

Η πρώτη έκδοση διαθέτει συμβατικό μηχανισμό κύλισης, με απλά ράουλα και στεγάνωση ενώ η δεύτερη έκδοση διαθέτει ανασηκούμενο μηχανισμό κύλισης κατά τη λειτουργία του οποίο, το φύλλο του παραθύρου ανασηκώνεται με αποτέλεσμα να κυλάει πάνω στον ανοξείδωτο οδηγό. Έτσι επιτυγχάνεται και η μέγιστη δυνατή στεγάνωση.

Οι τεχνικές προδιαγραφές του συστήματος Europa 8000

Το κορυφαίο αυτό σύστημα αλουμινίου της εταιρείας Europa αποτελεί μια ιδανική επιλογή υψηλών προδιαγραφών τόσο για τις μπαλκονόπορτές σας όσο και για τα υπόλοιπα κουφώματα του χώρου σας.

Όλες οι μπαλκονόπορτες που κατασκευάζονται με το θερμοδιακοπτόμενο αλουμίνιο Europa 8000 διαθέτουν πολυαμίδια 20mm στα φύλλα και την κάσα τους, προκειμένου να σας προσφέρουν θερμομόνωση.

Με τα συστήματα της σειράς Europa 8000 δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε για την θερμοκρασία μέσα στο χώρος σας αφού δεν θα απαιτείται υψηλή κατανάλωση ενέργειας.

Ο χώρος σας θα παραμένει στις επιθυμειτές θερμοκρασίες για μεγάλο χρονικό διάστημα, εξοικονομώντας σας έτσι αρκετά χρήματα.

Τα πολλαπλά κλειδώματα που προσφέρει θα σας προστατεύουν κατά τη διάρκεια της νύχτας ώστε να μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι.

Τέλος, τα κουφώματα αλουμινίου Europa 8000 μπορούν να συνδυαστούν και να συνυπάρξουν με όλα τα κουφώματα της σειράς 8500

Rate this page
Scroll to Top
logo kataskevastikh.gr

Δίφυλλη επάλληλη μπαλκονόπορτα αλουμινίου Europa 8000

Με 827€ !