fbpx

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 216.800.33.44 | BLOG | ΕΡΓΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 216.800.33.44 | BLOG | ΕΡΓΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κουφώματα αλουμινίου ETEM

Κουφώματα αλουμινίου ETEM

Κουφώματα αλουμινίου ETEM

 

Προτού ξεκινήσουμε να αναφερθούμε στα κουφώματα αλουμινίου ETEM νομίζουμε ότι πρέπει να αναφερθούμε στην εταιρεία.

Ποια είναι η ΕΤΕΜ

Η εταιρεία ΕΤΕΜ είναι μια εταιρεία που επικεντρώνεται στην παροχή λύσεων για κτίρια φιλικά προς το περιβάλλον.

Οι λύσεις που προσφέρει χαρακτηρίζονται από υψηλές ενεργειακές επιδόσεις, ενώ οι υπηρεσίες υποστήριξης της εταιρείας εγγυώνται το καλύτερο και πιο παραγωγικό αποτέλεσμα σε όλο το φάσμα του κύκλου ζωής των προϊόντων της.

Ένα από τα βασικά στοιχεία της φιλοσοφίας της ΕΤΕΜ είναι η κατάρτιση του ανθρώπινου δυναμικού. Η εταιρεία δίνει έμφαση στον σεβασμό και τη στήριξη του επαγγελματία ως συνεργάτη, με στόχο την παροχή λύσεων σε όλο τον κύκλο ζωής του έργου.

Αυτό σημαίνει ότι η ΕΤΕΜ δεν επικεντρώνεται απλώς στην παραγωγή προϊόντων, αλλά και στην υποστήριξη των πελατών της σε κάθε στάδιο της υλοποίησης ενός έργου.

Η συνεργασία με τους αρχιτέκτονες είναι άλλο ένα σημαντικό στοιχείο της προσέγγισης της εταιρείας. Στην ΕΤΕΜ, καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για να κατανοήσουν τις ανάγκες, τις επιθυμίες και τις απαιτήσεις των αρχιτεκτόνων.

Προτείνουν τις βέλτιστες λύσεις σε όλα τα επίπεδα και μελετούν πώς θα συνεργαστούν αρμονικά τα συστήματα που προδιαγράφονται με τα υπόλοιπα στοιχεία του έργου. Αυτό σημαίνει ότι η εταιρεία δεν περιορίζεται απλώς στην παροχή προϊόντων, αλλά αναλύει διεξοδικά κάθε έργο, εντοπίζει τις τρέχουσες και μελλοντικές ανάγκες του και παρέχει λύσεις που αναπτύσσονται ειδικά για να καλύψουν τεχνικές, λειτουργικές και σχεδιαστικές απαιτήσεις.

Τέλος, η ΕΤΕΜ διαθέτει ένα δίκτυο διανομής και παροχής τεχνικής βοήθειας, ώστε να εξασφαλίζεται η συνεχής και αποτελεσματική υποστήριξη των πελατών της.

Συνολικά, η εταιρεία ΕΤΕΜ αποτελεί έναν σημαντικό παράγοντα στον τομέα των κτιριακών λύσεων, με έμφαση στην περιβαλλοντική συνείδηση, την κατάρτιση και την πλήρη υποστήριξη των πελατών της.

Κουφώματα αλουμινίου ΕΤΕΜ

Ας δούμε κάποια κουφώματα αλουμινίου ETEM που έχουμε χρησιμοποιήσει συχνά σε έργα μας.

1.Κουφώματα αλουμινίου  Etem Ε45

Το Ε45 της ΕΤΕΜ αποτελεί ένα θερμομονωτικό ανοιγόμενο σύστημα, κατασκευασμένο με στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας στα κτίρια. Τα πλεονεκτήματα των αλουμινένιων κουφωμάτων της ΕΤΕΜ είναι αρκετά.

Θερμομόνωση: Το Ε45 εντάσσεται στη νέα γενιά θερμοδιακοπτόμενων κουφωμάτων της ΕΤΕΜ, προσφέροντας εξαιρετική εξοικονόμηση ενέργειας με συντελεστή θερμοπερατότητας Uf=1,9 W/m2.

Ηχομόνωση: Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της σειράς είναι η ικανότητα ηχομόνωσης, φτάνοντας τα 42 dB.

Υδατοστεγανότητα: Η ποιότητα της κατασκευής του εγγυάται εξαιρετική υδατοστεγανότητα.

Αντιδιαρρηκτική Προστασία: Η δυνατότητα εφαρμογής πολλαπλών περιμετρικών κλειδαριών παρέχει αντιδιαρρηκτική προστασία WK2.
Τα κουφώματα αλουμινίου που εγκαταστήσαμε περιλαμβάνουν:

  • Περιμετρικό μηχανισμό κλειδώματος για αυξημένη ασφάλεια.
  • Διπλή σπανιολέτα για τέλεια λειτουργία.
  • Δυνατότητα ανάκλισης σε κάθε φύλλο.
  • Τρίπλεξ ενεργειακούς υαλοπίνακες.

2. Κουφώματα αλουμινίου Etem Ε52

Το Ε52 της ΕΤΕΜ είναι ένα θερμομονωτικό συρόμενο σύστημα, αντίστοιχο του Ε45 αλλά σε συρόμενη μορφή. Σχεδιάστηκε με σκοπό την εξοικονόμηση ενέργειας. Παρέχει θερμομόνωση, ηχομόνωση και ασφάλεια.

Θερμομόνωση: Παρόλο που τα συρόμενα συστήματα έχουν κάποιες απώλειες στη θερμομόνωση, το Ε52 έχει συντελεστή θερμοπερατότητας έως Uf=2,0 W/m2.
Ηχομόνωση: Το θερμοδιακοπτόμενο Ε52 προσφέρει ηχομόνωση έως 36db.
Αντιδιαρρηκτική Προστασία: Στα συρόμενα τοποθετούνται τριπλές κλειδαριές για μέγιστη προστασία.

Γιατί να προτιμήσω κουφώματα αλουμινίου ETEM;

 

Καινοτομία και εξαιρετικός σχεδιασμός. Ένα σήμα κατατεθέν της ΕΤΕΜ

Η ΕΤΕΜ, από το 1971 και μετά, έχει θέσει τα πρότυπα στην κατασκευή αλουμινένιων προϊόντων με ανώτερη αισθητική και ποιότητα, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των σημερινών καταναλωτών, από τις πιο βασικές έως τις πιο εξειδικευμένες.

Από την ίδρυσή της, όταν ξεκίνησε την παραγωγή αλουμινένιων προφίλ για διάφορες εφαρμογές στην Ελλάδα, έχει καταστεί μία από τις πρωτοπόρες βιομηχανίες στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Βασισμένη σε μια εμπειρία που ξεπερνά τα 40 χρόνια, η ΕΤΕΜ έχει καθιερωθεί ως ο ειδικός στον τομέα του σχεδιασμού, ανάπτυξης και παραγωγής συστημάτων αλουμινίου.

ΕΤΕΜ Διασφάλιση Ποιότητας

Η ΕΤΕΜ επιδιώκει την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών της και την συνεχή αναβάθμιση της ποιότητας των προϊόντων της. Σε αυτό το πλαίσιο, έχει υιοθετήσει ένα Σύστημα Ποιότητας που ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές του Προτύπου ISO 9001:2000.

Η ΕΤΕΜ ήταν μία από τις πρώτες εταιρείες στον τομέα του αλουμινίου που υιοθέτησαν ένα Σύστημα Ποιότητας, πιστοποιημένο από τον Εθνικό φορέα ΕΛΟΤ το 1997.

Οι σειρές των προϊόντων της ΕΤΕΜ σας παρέχουν:

  • Θερμομόνωση για ιδανικές συνθήκες ζωής όλο τον χρόνο.
  • Ηχομόνωση για έναν ήσυχο και ξεκούραστο χώρο.
  • Στεγανότητα για προστασία από τις καιρικές συνθήκες.
  • Ασφάλεια με τη χρήση ενισχυμένων συστημάτων και μηχανισμών.

Σε μια εποχή όπου η ποιότητα, η αισθητική και η αντοχή αποτελούν κρίσιμους παράγοντες στις κατασκευές, η ΕΤΕΜ διακρίνεται ως ένας πυλώνας καινοτομίας και εξαιρετικού σχεδιασμού στον τομέα του αλουμινίου.

Με πάνω από τέσσερις δεκαετίες εμπειρίας, η εταιρεία συνεχίζει να θέτει τα πρότυπα, προσφέροντας λύσεις που συνδυάζουν την τεχνολογία, την ασφάλεια και την αισθητική. Η ΕΤΕΜ αποτελεί τον απόλυτο συνεργάτη για όσους επιδιώκουν το καλύτερο για τους χώρους τους, εγγυώμενη μια ανώτερη εμπειρία διαβίωσης.

Σταθερό Παράθυρο Αλουμινίου ΕΤΕΜ Ε 1000

Κουφώματα αλουμινίου ETEM

 

Κουφώματα αλουμινίου ETEM

Παράθυρο αλουμινίου, σταθερό με διπλά ενεργειακά τζάμια σε λευκό χρώμα. Προσφέρει στεγανότητα και ασφάλεια. Στην τιμή περιλαμβάνετε η περιμετρική κορνίζα. Διαθέτουμε επίσης παράθυρα αλουμινίου με θερμοδιακοπή και μεγάλη ποικιλία σε χρώματα και διαστάσεις.

 

Μπορείτε να το δείτε κάνοντας κλικ εδώ

 

 

 

 

Μονόφυλλο Ανοιγόμενο Θερμομονωτικό Παράθυρο Αλουμινίου ΕΤΕΜ Ε45

Κουφώματα αλουμινίου ETEM

 

Παράθυρο αλουμινίου μονόφυλλο, ανοιγόμενο, ανακλινόμενο, θερμομονωτικό σε λευκή απόχρωση.Προσφέρει στεγανότητα, ασφάλεια, θερμομόνωση και ηχομόνωση. Περιλαμβάνει διπλά ενεργειακά θερμοηχομονωτικά τζάμια. Στην τιμή περιλαμβάνετε η περιμετρική κορνίζα και η  σπανιολέτα.  Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε χρώματα και διαστάσεις. Θα βρείτε επίσης και μεγάλη ποικιλία σε κουφώματα PVC.

Μπορείτε να το δείτε κάνοντας κλικ εδώ 

 

 

 

Δείτε περισσότερα προϊόντα Etem από την επίσημη ιστοσελίδα τους κάνοντας κλικ εδώ

Rate this post

Μοίρασε το

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Scroll to Top