fbpx

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 216.800.33.44 | BLOG | ΕΡΓΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 216.800.33.44 | BLOG | ΕΡΓΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κουφώματα Αλουμινίου

Κουφώματα αλουμινίου σε ασυναγώνιστες τιμές! Παράθυρα και Μπαλκονόπορτες, ενεργειακά κουφώματα που παρέχουν ασφάλεια, υψηλή ηχομόνωση και αποδοτική θερμομόνωση.

Ποιότητα και ποικιλία στο μέγιστο!

Κουφωματα αλουμινιου από την Κataskevastikh

Τα κουφώματα αλουμινίου παρέχουν στον χώρο μας υψηλή ασφάλεια, άριστη ηχομόνωση και θερμομόνωση. Είναι διαθέσιμα σε ποικιλία χρωμάτων και στυλ κατασκευής.

H kataskevastikh.gr έχει εδώ και χρόνια συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρείες διέλασης αλουμινίου και σαν αποτέλεσμα εσείς να μπορείτε να επιλέξετε από μια μεγάλη ποικιλία προφίλ. Η επιλογή της κατάλληλης εταιρείας θα γίνει βάσει των αναγκών σας και της μέγιστης ικανοποίησης αυτών.

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Κουφώματα αλουμινίου

Τα κουφώματα αλουμινίου προσφέρουν στον χώρο σας ασφάλεια, ηχομόνωση και θερμομόνωση. Mεγάλη ποικιλία χρωμάτων και κατασκευών.

Αντικωνωπικά Συστήματα

Σήτες κάθετες κίνησης, οριζόντιας κίνησης ή συρόμενες, ανοιγόμενες πόρτες ή σταθερά τελάρα, plisse απλές ή με ερπύστρια.

Γιατί να μας επιλέξετε kataskevastikh.gr

Γιατί είμαστε κορυφαία επιλογή στα κουφώματα αλουμινίου

ΑΡΙΣΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Η εταιρεία μας -kataskevastikh.gr-έχει κύριο στόχο σε κάθε project της την ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η παροχή άριστης ποιότητας προϊόντων σε συνδυασμό με χαμηλές τιμές.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

Τα συνεργεία μας αποτελούνται από επαγγελματίες και μπορούν να σας βοηθήσουν σωστά σε ό,τι χρειαστείτε. Μαζί τους θα έχετε το αποτέλεσμα που θέλετε.

ΣΥΝΕΧΗΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗ

Ακολουθούμε τις εξελίξεις και εκπαιδευόμαστε συνεχώς πάνω σε νέα προϊόντα μας, στις παρεχόμενες υπηρεσίες και στην τεχνογνωσία μας.

Γιατί να επιλέξω κουφώματα αλουμινίου

Για ασφάλεια

Προστατέψτε ό,τι αγαπάτε και μην αμελήσετε στα κουφώματα σας να ζητήσετε περιμετρικό μηχανισμό κλειδώματος.

Για θερμομόνωση

Με τα θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα έχουμε ζεστό σπίτι το χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι. Έτσι, γλιτώνουμε έξοδα κλιματισμού.

Για πιστοποίηση

Προσέξτε και επιλέξτε επώνυμες εταιρείες με εξειδικευμένο προσωπικό, ώστε να σας εγγυηθούν σωστή εγκατάσταση και προϊόντα με πιστοποίηση

μπαλκονόπορτα φυσαρμόνικα

μπαλκονόπορτα φυσαρμόνικα

Μπαλκονόπορτα με αναδιπλούμενα φύλλα. Την προτείνουμε για μεγάλα ανοίγματα και καταστήματα ή γραφεία.

ανοιγόμενη μπαλκονόπορτα

ανοιγόμενη μπαλκονόπορτα

Κλασικό πλέον κούφωμα αλουμινίου που παρέχει ηχομόνωση, θερμομόνωση και ασφάλεια.

επάλληλη μπαλκονόπορτα

επάλληλη μπαλκονόπορτα

Συρόμενη επάλληλη μπαλκονόπορτα αλουμινίου. Προτείνεται σε όσους έχουν στενό και άρα περιορισμένο χώρο ανοίγματος.

vw μπαλκονόπορτα

Volkswagen μπαλκονόπορτα

Ένα κούφωμα που λειτουργεί ως συρόμενο και έχει τα οφέλη του ανοιγόμενου.

συρόμενη μπαλκονόπορτα

συρόμενη μπαλκονόπορτα

Η συρόμενη χωνευτή  μπαλκονόπορτα είναι κατάλληλη για εξοικονόμηση χώρου και έχει άριστη μόνωση.

κουφωματα αλουμινιου = μέγιστη ασφάλεια

Όπως αναφέρουμε και παραπάνω τα κουφώματα αλουμινίου παρέχουν μέγιστη ασφάλεια, άριστη εφαρμογή, θερμομόνωση και είναι και ηχομονωτικά. Παρέχουν υψηλό αισθητικό αποτέλεσμα, αφού διατίθενται σε ποικιλία χρωμάτων και στυλ. Τα ανοιγόμενα κουφώματα αποτελούν σταθερά την πρώτη επιλογή όσων χρειάζονται κουφώματα, ιδίως για μονοκατοικία ή οποιοδήποτε άλλο ειδικό χώρο. Συνδυάζονται με σήτες, παντζούρια και τζάμια και πολλούς μηχανισμούς με διάφορες λειτουργίες.

Τα συρόμενα κουφώματα είναι οικονομικά και προσφέρουν εξοικονόμηση χώρου. Είναι διαθέσιμα κι’ αυτά σε ποικιλία χρωμάτων, με τζάμι, πατζούρια, ρολό και σήτες. Είτε δύο φύλλων, είτε πολύφυλλα είτε ακόμα και επάλληλα είναι μια επιλογή κατάλληλη για πολυκατοικίες και άλλα κτίρια με περιορισμένο χώρο.

Τα κουφώματα αλουμινίου ανταποκρίνονται σε μια σειρά από προϋποθέσεις που είναι καθοριστικής σημασίας για την αναβάθμιση του χώρου μας. Για αυτό το λόγο, αν μιλάμε για κατασκευές που δομούνται αυτή τη στιγμή θα πρέπει από την αρχή του σχεδιασμού τους να λαμβάνονται υπόψη έτσι, ώστε να διαμορφωθούν τα ανοίγματα συμφώνα με τα κουφώματα που θέλουμε να εγκαταστήσουμε.

Υποθετικό σενάριο: Πρέπει να κάνουμε ένα κούφωμα δίφυλλο ανοιγομένο με ρόλο. Στην περίπτωση αυτή πρέπει να συνυπολογίσουμε στην κατασκευή μας ότι το ύψος του κουτιού του ρολού θα μας μειώσει το ωφέλιμο άνοιγμα.

 

Σε εμάς θα βρείτε

 • Κουφώματα αλουμινίου
 • Κουφώματα αλουμινίου Alumil
 • Κουφώματα αλουμινίου Europa
 • Κουφώματα αλουμινίου Etem
 • Συρόμενα κουφώματα
 • Κουφώματα με ανοιγόμενο πατζούρι
 • Κουφώματα αλουμινίου επάλληλα
 • Μπαλκονόπορτες φυσαρμόνικα
 • Ανοιγόμενες μπαλκονόπορτες
 • Επάλληλες μπαλκονόπορτες
 • Volkswagen μπαλκονόπορτες
 • Συρόμενες μπαλκονόπορτες
 • Κουφώματα αλουμινίου ανοιγόμενα
 • Φθηνά κουφώματα
 • Παράθυρα αλουμινίου
ΘΕΡΜΟΔΙΑΚΟΠΤΟΜΕΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ

ΘΕΡΜΟΔΙΑΚΟΠΤΟΜΕΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ

Διατήρηση του 35% της ενέργειας στον χώρο, άρα οικονομία από έξοδα θέρμανσης και κλιματισμού.

υαλοπίνακες κουφώματα αλουμινίου

ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ

Το μεγαλύτερο μέρος του κουφώματος αποτελεί ο υαλοπίνακας. Η επιλογή ενεργειακών υαλοπινάκων συνεπάγεται άριστη μόνωση.

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΠΟ PVC

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
ΑΠΟ PVC

Αναλλοίωτα από τον χρόνο και χωρίς ανάγκη συντήρησης. Έχουν εγγύηση εφ όρου ζωής.

ΧΡΥΣΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ

ΧΡΥΣΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ

Η εγγύηση που παρέχουμε αφορά εκτός από τα προϊόντα μας και την εργασία μας. Η εγγύηση σας παρέχεται εγγράφως και ισχύει εφ όρου ζωής.

Με γνώμονα την ποιότητα και την εξυπηρέτηση.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Η εταιρεία μας αυξάνει τον κύκλο εργασιών σε όλους τους τομείς και επενδύει στην ανάπτυξη.
Μεγαλύτερη έκθεση, καλύτερος εξοπλισμός και εργαλεία, περισσοτερη εκπαίδευση του προσωπικού.

Δείτε το μηνιαίο ποσοστό που καταλαμβάνει κάθε εργασία μας.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ;

ΓΝΩΜΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΑΣ

Αξιολογήσεις:
5/5
Pantelis Vlastaris
Read More
Στην ανακαινηση που εκανα κουφοματα αλουμινου θωρακισμενη πορτα τοποθετηση καμπινας μπανιου και επισκευη στα αλουμινια καγκελα της βεραντας ειμαι πολυ ευχαριστιμενος απο την ποιοτητα των υλικων , της τοποθετησης και των καλων τιμων,γιαυτο συστηνω ανεπιφυλακτα την κατασκευαστικη.
Nikos Balatsoukas
Read More
Η εταιρεία kataskevastikh gr διαθέτει εκπληκτική τεχνογνωσία πάνω σε κουφώματα αλουμινίου και συνθετικά κουφώματα. Συγχαρητήρια στο Γιώργο Σωτηρόπουλο και στην ομάδα του! Επίσης πολύ καλή πληροφόρηση υπάρχει μέσα από την ιστοσελίδα, αλλά και από τη σελίδα στο facebook.
Στεργίου Σταυρούλα
Read More
Η καλύτερη εταιρεία τοποθέτησης κουφωμάτων αλουμινίου! Εξαιρετική εξυπηρέτηση! Σε καθοδηγούν να διαλέξεις τα καλύτερα κουφώματα για το σπίτι σου. Έμειαν απόλυτα ικανοποιημένη. Συγχαρητήρια!
Eleni Vasilaki
Read More
Πρόσφατα τοποθέτησα θωρακισμένη πόρτα στο διαμερισμά μου. Έμεινα 100% ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα. Σας ευχαριστώ πολύ!
Nikos Nickolaos
Read More
Έχω επιλέξει την kataskevastikh gr για να κουφώματα αλουμινίου και διαπίστωσα οτι οι άνθρωποι είναι γνώστες του αντικειμένου σε απόλυτο βαθμό. Προτάσεις, έξυπνες ιδέες, και πάνω από όλα φιλική εξυπηρέτηση. Και όχι μόνο στα κουφώματα αλουμινίου, αλλά και σε κουφώματα pvc, θωρακισμένες πόρτες, ξυλινες κατασκευές, και πολλά άλλα.
Anakainisi Enfe
Read More
Εξαιρετική εταιρεία! Στα κουφώματα αλουμινίου αποτελεί συνώνυμο της τεχνογνωσίας και της αξιοπιστίας. Ολοκληρωμένη ενημέρωση για κουφώματα αλουμινίου, συνθετικά κουφώματα, θωρακισμένες πόρτες, εσωτερικές πόρτες, πτυσσόμενα κάγκελα, ξυλουργικές κατασκευές και ειδικέ κατασκευές.
gkagkalis panagiotis
Read More
Μόλις ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση πτυσσόμενων καγκελων στο σπίτι μου!! Μέσα σε μερικές ώρες τοποθέτησαν 4 κάγκελα στις μπαλκονόπορτες μου. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος. Τα παιδιά ήρθαν τοποθέτησαν και έφυγαν. Δουλεύουν άψογα τα κάγκελα και το χρώμα που επιλέξαμε ταιριάζει πολύ ωραία με τα κουφωματα. σας ευχαριστώ πολύ
Antonia Volonaki
Read More
Έκανα ολική ανακαίνιση στο διαμέρισμα σου. Έμεινα απόλυτα ικανοποίημενη!!! Ευχαριστώ όλη την ομάδα της kataskevastikh.gr για το υπέροχο αποτέλεσμα..
Michail Zoannou
Read More
Άριστη και άμεση εξυπηρέτηση, και πανω απ ολα χαμηλές τιμές
Pant Verg
Read More
ΑΨΟΓΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Κ ΒΟΗΘΕΙΑΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΘΩΡΑΚ.ΠΟΡΤΑΣ...!!!(ΑΝΤΩΝΙΑ the best!!!) ΤΙΜΗ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Κ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!! ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΓΡΗΓΟΡΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗΣ!!!!5ΣΤΑ 5!!!!
Βασίλης Τάτσης
Read More
Εξαίρετη ομάδα! Κάλυψαν πλήρως τις ανάγκες του επαγγελματικού μας χώρου.
Previous
Next
Rate this page
Scroll to Top