fbpx

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 216.800.33.44 | BLOG | ΕΡΓΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 216.800.33.44 | BLOG | ΕΡΓΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θωρακισμένες πόρτες. 7 λόγοι για να τις επιλέξετε

Θωρακισμένες πόρτες -3

Θωρακισμένες πόρτες.

7 λόγοι για να επιλέξετε θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας

 

Θωρακισμένες πόρτες
Θωρακισμενες πορτες

Θωρακισμένες πόρτες : Κάθε φορά που λέτε τη λέξη «ασφάλεια» στον σημερινό κόσμο της ψηφιοποίησης και της τεχνολογίας, το μυαλό πηγαίνει αμέσως στην ασφάλεια στο διαδίκτυο. Η κρυπτογράφηση, οι κωδικοί πρόσβασης και η ασφάλεια ιστοτόπων είναι όλοι οι συνήθεις τομείς ανησυχίας για τις σημερινές ομάδες ασφαλείας – τόσο πολύ που συχνά που προσπερνάμε  τις εγκαταστάσεις φυσικής ασφάλειας.

Αλλά δεν πρέπει, γιατί αντίθετα με τη δημοφιλή πεποίθηση, οι θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας δεν είναι μόνο για τράπεζες και χρηματοκιβώτια.

Οι θωρακισμένες πόρτες υψηλής ασφάλειας αναπτύσσονται και χρησιμοποιούνται σε όλα, από οικιακούς χώρους έως γραφεία, χώρους εκδηλώσεων, κοινόχρηστες εισόδους και πολλά άλλα – προσφέροντας ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας σχεδιασμένο να κρατά τους ανεπιθύμητους επισκέπτες έξω και να κρατά τους ανθρώπους μέσα ασφαλείς.

Διαβάστε εδώ παλαιότερο άρθρο του υπεύθυνου μας κ. Γιώργου Σωτηρόπουλου για το ζήτημα στο fxnews.gr

Σε αυτό το ιστολόγιο, θα αποκαλύψουμε ορισμένα από τα πλεονεκτήματα της εγκατάστασης  θωρακισμένων πορτών υψηλής ασφάλειας εκτός από τα προφανή – προσφέροντας ,όσο το δυνατόν, υψηλό επίπεδο ασφάλειας.

Σίγουρα όλοι συμφωνούμε με το αναντίλεκτο γεγονός ότι π κόσμος δεν είναι αυτό που ήταν. Η νεοελληνική  κοινωνία ήταν κάποτε ένας ασφαλής, συνεργατικός χώρος όπου οι άνθρωποι φρόντιζαν ο ένας τον άλλον και φρόντιζαν ο ένας τον άλλον. Δυστυχώς, κάπου στην πορεία τα πράγματα πήραν μια στροφή προς το χειρότερο.

Αυτό σημαίνει ότι τώρα, περισσότερο από ποτέ, είναι σημαντικό να επενδύσουμε στην ασφάλεια. Αυτό μπορεί να σημαίνει συναγερμούς αυτοκινήτων, συστήματα ασφαλείας, ψηφιακά μέτρα ασφαλείας και πολλά άλλα.

Θωρακισμένες πόρτες - 2
θωρακισμενες πορτες

Σήμερα, θα ρίξουμε μια ματιά στις  θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας και θα δούμε επτά πλεονεκτήματα από την τοποθέτησή τους.

1. Για να αποτρέψει τους εισβολείς
Οι εγκληματίες, που στοχεύουν σπίτια γενικά, προσέχουν τα σπίτια που είναι εύκολα προσβάσιμα. Σε έναν απατεώνα δεν αρέσει τίποτα περισσότερο από έναν εύκολο στόχο, οπότε αν το σπίτι σας είναι απροετοίμαστο για μια ληστεία, υπάρχει πιθανότητα να πέσετε θύμα μιας. Μια στιβαρή πόρτα ασφαλείας και οθόνη κάνει μια ισχυρή, σταθερή δήλωση. Λέει στον επίδοξο διαρρήκτη : « Δοκιμάστε έναν πιο εύκολο, πιο ήπιο στόχο!».

2. Θα ενισχύσει την ασφάλειά σας
Οι θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας λειτουργούν για να ενισχύσουν την ασφάλεια του σπιτιού σας και αυτό το κάνουν με πολλούς τρόπους. Γενικά κατασκευάζονται από χάλυβα ή σφυρήλατο σίδερο, καθιστώντας το σκελετό τους ισχυρό, στιβαρό και ανθεκτικό.

Σε σύγκριση με ένα ξύλινο ή πλαστικό πλαίσιο, είναι αρκετά δύσκολο να περάσουν. Εκτός από την πιο δύσκολη διάρρηξη, μια πόρτα με χαλύβδινο σκελετό θα διαρκέσει πολύ περισσότερο επίσης.

3. Βέβαια τα πάντα καταλήγουν στην κλειδαριά
Μια καλή θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας θα έχει μια ισχυρή, καλής ποιότητας κλειδαριά. Οι καλύτερες πόρτες ασφαλείας θα έχουν κλειδαριές βαρέως τύπου. Τα Deadbolts είναι σημαντικά γιατί παρέχουν τεράστια ασφάλεια. Επίσης, αν μπορείτε, πάρτε μια πόρτα με μη αφαιρούμενους μεντεσέδες καρφίτσας.

4. Οθόνες
Μια καλή πόρτα ασφαλείας θα πρέπει επίσης να συνοδεύεται από σήτα. Αυτή η οθόνη είναι κατασκευασμένη από πλέγμα από ανοξείδωτο χάλυβα και μπορεί να αντέξει τις προσπάθειες τρυπήματος, τρυπήματος ή κοπής.

5. Προσθέστε αξία στην ιδιοκτησία σας
Μια πόρτα ασφαλείας είναι επίσης μια επένδυση στη μελλοντική αξία του σπιτιού σας. Αν δεν σκοπεύετε να ζήσετε σε ένα μέρος για πάντα, μια αναβάθμιση ,όπως μια πόρτα ασφαλείας, μπορεί να σας βοηθήσει να αυξήσετε τη ζητούμενη τιμή όταν, σε κάποια χρονική στιγμή, αποφασίσετε να πουλήσετε ή να ενοικιάσετε.

6. Αντοχή στην πυρκαγιά
Λόγω της ανθεκτικής τους φύσης, μια καλής ποιότητας πόρτα ασφαλείας είναι επιβραδυντική σε περίπτωση πυρκαγιάς. Σε περίπτωση πυρκαγιάς στο σπίτι, μια πόρτα ασφαλείας θα βοηθήσει να σταματήσει η εξάπλωση της φλόγας.

7. Η εμφάνιση είναι ένας σημαντικός παράγοντας
Μια επαγγελματική εταιρεία εγκατάστασης παραθύρων και τζαμιών , όπως η δικιά μας,  θα διαθέτει μια σειρά από πόρτες ασφαλείας και σίτες, μερικές από τις οποίες είναι στην πραγματικότητα αρκετά κομψές. Μπορούν να βελτιώσουν την εμφάνιση του σπιτιού, του διαμερίσματος ή του ακινήτου σας!

Κλείνοντας

Θωρακισμένες πόρτες -3
θωρακισμενες πορτες

Οι θωρακισμένες  πόρτες υψηλής ασφάλειας είναι μια ολοένα και πιο δημοφιλής λύση για την προστασία της ασφάλειας τόσο σε επαγγελματικούς χώρους όσο και σε ιδιωτικές κατοικίες.

Με επιλογές από μασίφ χαλύβδινες πόρτες έως πόρτες περσίδων, πόρτες με τριπλά και διπλά τζάμια και πόρτες πυρασφάλειας διαθέσιμες στην αγορά για κάθε χώρο και με προσαρμοσμένες επιλογές κατασκευής, δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο να εξοπλίσετε το σπίτι σας από εισβολείς και να κρατήσετε την οικογένειά σας ή ομάδα εργασίας ασφαλής και άνετη.

Το καλύτερο από όλα για τον μοντέρνο ιδιοκτήτη σπιτιού, οι πόρτες υψηλής ασφάλειας αντικατοπτρίζουν την ίδια αισθητική σχεδιαστική εστίαση που θα περίμενε κανείς από μια εταιρεία εσωτερικών χώρων.

Εγκαταστήστε μια θωρακισμένη πόρτα  σήμερα!

Θέλετε να αναβαθμίσετε την ασφάλεια του σπιτιού ή της επιχείρησής σας;  Η εταιρεία μας μπορεί να εγκαταστήσει μια σειρά από σκληρές, ανθεκτικές και επιβλητικές πόρτες ασφαλείας για να κρατήσει εσάς, την οικογένειά σας και την περιουσία σας ασφαλή.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή για να κανονίσετε μια προσφορά.

 

 

Rate this post

Μοίρασε το

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Scroll to Top