fbpx

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 216.800.33.44 | BLOG | ΕΡΓΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 216.800.33.44 | BLOG | ΕΡΓΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χρώματα κουφωμάτων. Τι ταιριάζει στο σπίτι μου;

Χρώματα κουφωμάτων αλουμινίου EUROPA

Χρώματα κουφωμάτων.

Ποια χρώματα κουφωμάτων ταιριάζουν στο  σπίτι μου;

Πρέπει να επιλέξω το χρώμα των κουφωμάτων μου με βάση το στυλ του σπιτιού μου; Είναι δυνατόν να καθορίσετε το σωστό χρώμα των κουφωμάτων σας ανάλογα με το στυλ του σπιτιού σας; Αφού έχετε επιλέξει το υλικό, έχετε αποφασίσει για τον τύπο και έχετε κάνει μετρήσεις, μπορεί να αναρωτηθείτε: “Τι χρώμα πρέπει να επιλέξω για τα κουφώματα;”.

Αποτελεί πρόκληση να ταιριάξουν τα χρώματα τόσο στο  εσωτερικό όσο και στο  εξωτερικό της κατοικίας σας. Εμείς θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το χρώμα που ταιριάζει ειδικά με το στυλ του σπιτιού σας. Μπορείτε εύκολα να αλλάξετε το χρώμα των κουφωμάτων σας.

Τα κουφώματα παρέχουν πολλά οφέλη σε ένα σπίτι, όπως μόνωση, θέρμανση και ασφάλεια. Ωστόσο, είναι επίσης δυνατό να τους προσδώσετε αισθητική ομορφιά. Υπάρχει μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων για να διαλέξετε. Η χρήση λευκού χρώματος στα κουφώματα δεν είναι πλέον βαρετή.

Διαλέξτε ανάμεσα σε έξι επιλογές χρωμάτων για να ταιριάζει στο γούστο σας

Χρώματα κουφωμάτων – Ξύλο

 

1. Το χρώμα ξύλου αποτελεί αγαπημένη επιλογή ως  χρώμα για πολλούς . Μια σειρά από χρώματα που μοιάζουν με ξύλο είναι διαθέσιμα στις εταιρείες κατασκευής κουφωμάτων. Μπορείτε να βρείτε τόσο ανοιχτά όσο και σκούρα χρώματα. Αυτά τα χρώματα είναι ιδανικά για ένα σπίτι που επιθυμεί να δώσει μια παραδοσιακή ή ρουστίκ εμφάνιση στη διακόσμηση. Αν σκοπεύετε να αντικαταστήσετε ένα ξύλινο παράθυρο με ένα ενεργειακά αποδοτικό, επιλέξτε αυτό το χρώμα, ώστε να μην φαίνεται ξαφνικό. Ακόμη και αν θέλετε ένα παράθυρο αλουμινίου, μπορεί να έχει χρώμα απομίμησης ξύλου!

Χρώματα κουφωμάτων – Μπλέ

 

2. Τα κουφώματα σε βαθύ μπλε χρώμα της θάλασσας είναι εξαιρετικά αν ζείτε σε νησί και θέλετε να διατηρήσετε την αισθητική της τοποθεσίας ή αν θέλετε να διατηρήσετε ένα πλαίσιο αλουμινίου. Ακόμη και αν δεν ζείτε σε νησί ή σε παράκτια περιοχή, μπορεί να επιθυμείτε να διατηρήσετε μια νησιώτικη ατμόσφαιρα στο σπίτι σας. Αυτό το χρώμα μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε σαν να βρίσκεστε σε διακοπές όλο το χρόνο. Γιατί όχι;

Χρώματα κουφωμάτων – Γκρι

 

3. Παρόλο που το γκρι είναι ένα από τα πιο δημοφιλή χρώματα στα πλαίσια, δεν είναι χωρίς λόγο. Το γκρι μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στην εσωτερική όσο και στην εξωτερική διακόσμηση, παρά τη δημοτικότητά του. Είναι ένα από τα βασικά χρώματα στη διακόσμηση σε βιομηχανικό στυλ. Λόγω της δημοτικότητάς του και της ευκολίας του, δεν συνιστούμε το γκρι. Εάν το βιομηχανικό στυλ κυριαρχεί στο σπίτι σας, θα πρέπει να επιλέξετε γκρι πλαίσια.

Χρώματα κουφωμάτων – Πράσινο

 

4. Μια διαφορετική επιλογή που προτείνουμε για τον καθορισμό του χρώματος των πλαισίων που θα επιλέξετε είναι το πράσινο. Το πράσινο είναι το χρώμα της ελπίδας και της πίστης, αλλά και το χρώμα που επικρατεί στη φύση. Εξαιτίας αυτού, είναι κατάλληλο για εξοχικές κατοικίες, εξοχικά σπίτια και για σπίτια με κήπους. Αυτό το πολύχρωμο περιβάλλον το καθιστά τη βέλτιστη επιλογή. Ωστόσο, ο εσωτερικός σχεδιασμός μπορεί να φαίνεται ότι αποτελεί πρόκληση. Μπορείτε, ωστόσο, να διατηρήσετε ένα πιο μινιμαλιστικό στυλ ή να επιλέξετε χρώματα όπως το κίτρινο και το πορτοκαλί που συμπίπτουν καλά.

Χρώματα κουφωμάτων – Κόκκινο, Κίτρινο ή Μοβ.

 

5. Θέλετε να ξεχωρίζετε με κουφώματα αλουμινίου σας; Αν ναι, επιλέξτε ζωηρά χρώματα όπως το κόκκινο, το κίτρινο ή το μοβ. Αν και μπορεί να μην αντιπροσωπεύουν μεγάλο μέρος του πληθυσμού, αυτά τα χρώματα θα κλέψουν σίγουρα την παράσταση. Για να επιτευχθεί αρμονία, η εσωτερική διακόσμηση πρέπει να είναι μοντέρνα και σε ποπ ή ρετρό στυλ.

Χρώματα κουφωμάτων – Γήινα χρώματα

 

6. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η κλασική απάντηση στο ερώτημα “Τι χρώμα να επιλέξω για τα κουφώματα αλουμινίου μου;” είναι εύκολη αν είστε οπαδός των γήινων χρωμάτων. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε γήινα χρώματα όπως το λευκό ή ακόμη και το μπεζ για να δημιουργήσετε μια πιο ζεστή ατμόσφαιρα. Το να διατηρήσετε τα υπόλοιπα έπιπλα στους ίδιους τόνους, όπως το καφέ ή το μπεζ, μπορεί επίσης να είναι μια επιλογή. Η απάντηση στην ερώτησή σας μπορεί να είναι λίγο πιο εκλεπτυσμένη, αν το προτιμάτε. Τα γυαλιστερά, ματ και μαργαριταρένια φινιρίσματα που διατίθενται στην αγορά είναι βέβαιο ότι θα σας εντυπωσιάσουν.

Μια μεγάλη ποικιλία διαθέτουν τα κουφώματα αλουμινίου europa που θα καλύψουν πιστεύουμε τις ανάγκες σας.  Επιπλέον, μπορείτε να βασιστείτε στην ποιότητα των προϊόντων ηλεκτροστατικής βαφής και σε άλλες πιστοποιήσεις διασφάλισης ποιότητας: Η QUALICOAT και η QUALICOAT Seaside Class (No. 105), που παρέχουν την υψηλότερη διασφάλιση ποιότητας για μοναδικά αισθητικά αποτελέσματα.

 

 

 

5/5 - (2 votes)

Μοίρασε το

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Scroll to Top