fbpx

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 216.800.33.44 | BLOG | ΕΡΓΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 216.800.33.44 | BLOG | ΕΡΓΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανοιγόμενες Μπαλκονόπορτες. Όσα πρέπει να ξέρετε

ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΗ ΜΠΑΛΚΟΝΟΠΟΡΤΑ

Ανοιγόμενες Μπαλκονόπορτες: Τι έχει να προσφέρει μια ανοιγόμενη μπαλκονόπορτα

Οι ανοιγόμενες μπαλκονόπορτες είναι ένα χαρακτηριστικό στοιχείο σε πολλές κατοικίες, προσφέροντας πολλά πλεονεκτήματα από την αισθητική άποψη μέχρι την ενεργειακή απόδοση. Οι συρόμενες μπαλκονόπορτες  είναι αυτές που κινούνται σε πλάτος και ανοίγουν σε ένα πλάι του χώρου. Από την άλλη, οι ανοιγόμενες μπαλκονόπορτες ανοίγουν σαν πόρτα και καταλαμβάνουν χώρο στο εσωτερικό του δωματίου. Συνήθως οι συρόμενες μπαλκονόπορτες είναι πιο κατάλληλες για μικρούς χώρους, ενώ οι ανοιγόμενες μπαλκονόπορτες είναι πιο κατάλληλες για μεγάλους χώρους .

Τα συμβατικά αλουμίνια δεν προσφέρουν θερμομόνωση και ηχομόνωση ενώ τα θερμοδιακοπτόμενα επιτυγχάνουν υψηλή επίδοση θερμομόνωσης και ηχομόνωσης. Τα ανοιγόμενα κουφώματα μπορούν να είναι είτε συμβατικά είτε θερμοδιακοπτόμενα. Προσφέρουν μέγιστη ασφάλεια αφού μπορούν να χρησιμοποιηθούν περιμετρικά κλειδώματα. Είναι πλέον η αποτελεσματικότερη λύση για θερμομόνωση, αεροστεγανότητα, υδατοστεγανότητα και εξοικονόμηση ενέργειας.

Αναλυτικότερα, οι ανοιγόμενες μπαλκονόπορτες μπορούν να:

  1. Αυξήσουν τον φυσικό φωτισμό: Μία ανοιγόμενη μπαλκονόπορτα προσφέρει άφθονο φυσικό φως στον χώρο, καθιστώντας τον περισσότερο φιλόξενο και ζεστό. Αυτό μπορεί να έχει θετικό αντίκτυπο στην διάθεση και την ευεξία των κατοίκων.
  2. Προσφέρουν θέα: Πέρα από το φως, μια μεγάλη ανοιγόμενη μπαλκονόπορτα προσφέρει επίσης απρόσκοπτη θέα προς το εξωτερικό, είτε αυτό είναι ένα όμορφο κήπο, ένα πανοραμικό τοπίο ή ακόμα και η θάλασσα.
  3. Ενισχύουν την ενεργειακή απόδοση: Σύγχρονες ανοιγόμενες μπαλκονόπορτες μπορούν να είναι σχεδιασμένες για να βελτιώνουν την ενεργειακή απόδοση της κατοικίας. Με ειδικά υαλοπίνακες και σφραγιστικά, μπορούν να μειώσουν τις απώλειες θερμότητας κατά τους χειμερινούς μήνες και να περιορίσουν την είσοδο της θερμότητας κατά τους καλοκαιρινούς.
  4. Προσφέρουν εύκολη πρόσβαση στον εξωτερικό χώρο: Οι ανοιγόμενες μπαλκονόπορτες μπορούν να συνδέσουν άμεσα τον εσωτερικό χώρο με μια βεράντα, έναν κήπο ή μια πισίνα, καθιστώντας την μετάβαση από τον έναν χώρο στον άλλον άνετη και ευχάριστη.
  5. Αυξάνουν την αξία της κατοικίας: Η προσθήκη ανοιγόμενων μπαλκονόπορτων μπορεί να αυξήσει την αγοραία αξία μιας κατοικίας, καθώς πολλοί αγοραστές εκτιμούν τις παραπάνω οφέλη που προσφέρουν.

Ανοιγόμενες μπαλκονόπορτες. Τι έχει να προσφέρει μια ανοιγόμενη μπαλκονόπορτα

Με τη σωστή επιλογή και εγκατάσταση, οι ανοιγόμενες μπαλκονόπορτες μπορούν να αποτελέσουν μια θαυμάσια προσθήκη σε κάθε κατοικία, προσφέροντας ευεξία, άνεση και αισθητική ομορφιά.

Οι ανοιγόμενες μπαλκονόπορτες εκτός από τα πλεονεκτήματα που είδαμε επάνω έχουν και ορισμένα σημαντικά στοιχεία που μπορεί να θέλετε να λάβετε υπόψη:

  1. Υλικά κατασκευής: Οι ανοιγόμενες μπαλκονόπορτες μπορούν να κατασκευαστούν από διάφορα υλικά, όπως ξύλο, αλουμίνιο, PVC ή μια συνδυασμένη επιλογή. Κάθε υλικό έχει τις δικές του ιδιότητες όσον αφορά την αντοχή, την ενεργειακή απόδοση, τη συντήρηση και την αισθητική.
  2. Είδη μπαλκονόπορτας: Υπάρχουν διάφορα είδη μπαλκονόπορτας, συμπεριλαμβανομένων των παραδοσιακών πτυσσόμενων πορτών, των συρόμενων πορτών και των ανακλινόμενων πορτών. Η επιλογή εξαρτάται από τον διαθέσιμο χώρο, τις προτιμήσεις και τις ανάγκες σας.
  3. Ασφάλεια: Πολλές σύγχρονες ανοιγόμενες μπαλκονόπορτες έχουν ενσωματωμένα υψηλής ασφάλειας λουκέτα και μηχανισμούς κλειδώματος για να αυξήσουν την ασφάλεια της κατοικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.
  4. Ηχομόνωση: Οι ανοιγόμενες μπαλκονόπορτες με διπλά ή τριπλά τζάμια μπορούν να προσφέρουν εξαιρετική ηχομόνωση, κρατώντας τους εξωτερικούς ήχους έξω από τον χώρο σας.

5. Προσαρμοσμένος σχεδιασμός: Οι ανοιγόμενες μπαλκονόπορτες μπορούν να προσαρμοστούν στο στυλ και την αισθητική της κατοικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου. Μπορείτε              να επιλέξετε από διάφορα χρώματα, φινιρίσματα και σχέδια για να ταιριάξετε με το υπάρχον διακοσμητικό σας σχέδιο.

Οι επιλογές κατασκευαστών και σειρών που βρίσκονται αυτή την στιγμή στην αγορά και διακρίνονται για την ποιότητα τους είναι:

Alumil

Η Alumil προσφέρει τη σειρά Comfort 9400, κατάλληλη για ανακαινίσεις και αντικατάσταση παλιών κουφωμάτων. Περιλαμβάνει τζάμια διπλά, κλειδαριά 3 σημείων, χρώμα RAL 9010 και πατζούρι με απλούς μεντεσέδες.

Europa

Η Europa παρουσιάζει τις σειρές 5000, 5500, 850 και 8500, με βελτιωμένη υδατοστεγάνωση, θερμο-ηχομόνωση και ασφάλεια. Οι σειρές διαθέτουν διάφορα πάχη κρυστάλλων, καθώς και τη δυνατότητα τοποθέτησης μηχανισμών πολλαπλού περιμετρικού κλειδώματος.

Στην kataskevastikh έχουμε μια μεγάλη γκάμα από ανοιγόμενες μπαλκονόπορτες κάθε είδους και μάρκας

Ανοιγόμενες Μπαλκονόπορτες: Τι έχει να προσφέρει μια ανοιγόμενη μπαλκονόπορτα

Οι μπαλκονόπορτες που βλέπετε είναι μόνο μια πολύ μικρή γεύση των διαθέσιμων προϊόντων που υπάρχουν στην ιστοσελίδα μας

Δείτε κάποιες ανοιγόμενες μπαλκονόπορτες από το eshop μας  εδώ

 

Rate this post

Μοίρασε το

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Scroll to Top