fbpx

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 216.800.33.44 | BLOG | ΕΡΓΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 216.800.33.44 | BLOG | ΕΡΓΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανακαίνιση σπιτιού - κατοικίας - διαμερισμάτων

Σκέφτεστε να προβείτε σε ανακαίνιση του σπιτιού – κατοικίας σας και αναζητάτε μία εταιρεία που θα σας καθοδηγήσει, θα σεβαστεί όλες τις επιθυμίες σας και θα σας βοηθήσει να τις πραγματοποιήσετε; Αν ναι, συνεχίστε να διαβάζετε και ενημερωθείτε για τα οφέλη της ανακαίνισης καθώς και για τις υπηρεσίες της kataskevastikh.gr

Ολική Ανακαίνιση Σπιτιού

Η οικονομική κατάσταση είναι ο λόγος όπου οι περισσότεροι άνθρωποι σήμερα δυσκολεύονται να αγοράσουν ένα νέο σπίτι.

Υπάρχει όμως μία εναλλακτική, πολύ πιο οικονομική λύση, αυτή της ολικής ανακαίνισης!

Με μία ολική ανακαίνιση, το σπίτι γίνεται σαν καινούριο και τα χρήματα που ξοδεύετε είναι πολύ λιγότερα από αυτά που θα είχατε ξοδέψει σε περίπτωση αγοραπωλησίας.

Τα τελευταία χρόνια με την άνοδο της Airbnb κάποιοι ιδιοκτήτες επιλέγουν να ανακαινίζουν τα σπίτια τους ώστε να ανεβαίνει η υπεραξία των οικημάτων γεγονός που θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν οποιαδήποτε στιγμή το έχουν ανάγκη.

Η πραγματοποίηση ολικής ανακαίνισης σας δίνει την ευκαιρία να δείτε το σπίτι σας όπως εσείς το επιθυμείτε. Ποια είναι τα βήματα που θα σας οδηγήσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα;

infographic ανακαινιση σπιτιου
ανακαινιση σπιτιου

Προγραμματισμός και διαχείριση budget

Ο προγραμματισμός και η τήρηση του οικονομικού ποσού που μπορείτε να διαθέσετε είναι το πρώτο και σημαντικό βήμα πριν την ανακαίνιση του σπιτιού σας.

Δημιουργία πλάνου

Είναι εξίσου σημαντικό να δημιουργήσετε ένα πλάνο ανακαίνισης. Το πλάνο αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τη σειρά των εργασιών που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε καθώς και περισσότερες λεπτομέρειες.

Επιλογή συνεργάτη

Η επιλογή του κατάλληλου συνεργάτη είναι βασική. Αναζητήστε τις κατάλληλες προσφερόμενες υπηρεσίες ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Παρακολούθηση εργασιών

Θα έχετε το βέλτιστο αποτέλεσμα εάν παρουσιάσετε το πλάνο σας στην kataskevastikh.gr και θα εξετάσουμε μαζί την εκτέλεσή του.

Βοηθήστε μας να οραματιστούμε το σπίτι που θα θέλατε και εμπιστευτείτε μας, παρακολουθώντας πάντα την εκτέλεση των εργασιών ώστε να εκφράσετε την έγκριση ή τους προβληματισμό σας.

Εργασίες που αναλαμβάνουμε στην ανακαίνιση σπιτιού

Εάν πρόκειται για την πρώτη σας ολική ανακαίνιση μπορείτε παρακάτω να δείτε κάποιες από τις εργασίες που αναλαμβάνουμε για την αναμόρφωση του χώρου σας, η kataskevastikh.gr πραγματοποιεί νέα αρχιτεκτονική μελέτη σε κάθε project βάσει του πελάτη και τις προσωπικές του ανάγκες και επιθυμίες.

Το εξειδικευμένο συνεργείο της kataskevastikh.gr αναλαμβάνει παντός τύπου εργασίες ανακαίνισης σπιτιού με εγγυημένα αποτελέσματα.

Η εμπειρία στο χώρο της ανακαίνισης κατοικιών (διαμερίσματος ή μονοκατοικίας), ο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός και οι αξιόπιστοι τεχνίτες μας, είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας μας.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή, δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας. Συζητάμε για τις ανάγκες και το προϋπολογισμό τους και δημιουργούμε ένα σχέδιο οικονομικής ανακαίνισης με σαφές χρονοδιάγραμμα.

Ακόμη κι έπειτα από το πέρας των εργασιών, στεκόμαστε δίπλα τους ώστε να καλύψουμε μελλοντικές ανάγκες!

Αλλαγή δαπέδου

αλλαγή δαπέδου

Αφαίρεση μαρμάρων, νέα πλακάκια, αντικατάσταση παλιού πατώματος

Ηλεκτρολογικά

ηλεκτρολογικά

Νέα ηλεκτρολογική εγκατάσταση και αλλαγή φωτισμού, νέες υποδομές για τηλεόραση και internet

Ανακαίνιση μπάνιου

Ανακαίνιση μπάνιου

Νέο υδραυλικό/αποχετευτικό δίκτυο, αντικατάσταση πλακιδίων

Ανακαίνιση κουζίνας

ανακαίνιση κουζίνας

Νέα κουζίνα με μεγαλύτερη λειτουργικότητα και έξυπνους χώρους αποθήκευσης

Αλλαγή κουφωμάτων

Ανακαίνιση Διαμερίσματος στον Πειραιά

Κουφώματα, Ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας, Θερμομόνωση, Ηχομόνωση, Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Ξυλουργικές εργασίες

Νέες ντουλάπες, ντουλάπια κουζίνας, εσωτερικές πόρτες

Επίσης αναλαμβάνουμε:

 • Σπατουλάρισμα τοίχων και ελαιοχρωματισμό
 • Εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων
 • Πόρτα ασφαλείας
 • Συστήματα αυτοματισμού
 • Κατεδάφιση και αποξήλωση

Μερική ανακαίνιση σπιτιού

Η μερική ανακαίνιση εφόσον γίνει με προσοχή και μελέτη μπορεί να δώσει την αίσθηση της ολικής ανακαίνισης. Πολλοί πελάτες επιλέγουν να κάνουν μία μερική ανακαίνιση σπιτιού με σκοπό την αύξηση της αντικειμενική αξίας του σπιτιού και την πώλησή του.

Οι πιο συνηθισμένες εργασίες σε μερικές ανακαινίσεις περιλαμβάνουν το βάψιμο του σπιτιού, την αλλαγή δαπέδου, τη θερμομόνωση και την αντικατάσταση κουφωμάτων.

Η αλλαγή του χρώματος στους τοίχους δίνει το πλεονέκτημα ότι μπορεί να μετατρέψει ένα χώρο από σκοτεινό σε φωτεινό ή από μικρό σε μεγάλο.

Ακόμη, η αντικατάσταση του πατώματος με το κατάλληλο υλικό μπορεί να μετατρέψει το πάτωμα σε βασικό στοιχείο διακόσμησης του σαλονιού ή του υπνοδωματίου.

Για παράδειγμα τα ξύλινα ή τα μωσαϊκά πατώματα κερδίζουν ολοένα και περισσότερο έδαφος στις προτιμήσεις του κόσμου τόσο για την αντοχή όσο και για την αισθητική που προσφέρουν.

Παρόμοια προσοχή συγκεντρώνουν και τα κουφώματα του σπιτιού.

Ακόμη κι αν επιλέξετε να προχωρήσετε μόνο με την τοποθέτηση καινούργιων κουφωμάτων, μπορείτε να έχετε αισθητική αναβάθμιση του σπιτιού.

Μία τολμηρή επιλογή αλλά επένδυση για το σπίτι είναι τα ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου ή pvc.

Επιλέξτε να κλείσετε μεγάλες επιφάνειες με μοντέρνα μαύρα συρόμενα κουφώματα αλουμινίου. Η στιβαρότητα, η μοντέρνα όψη, το γυαλιστερό τους χρώμα και η ενεργειακή τους απόδοση εντυπωσιάζουν και τους πιο απαιτητικούς.

Τέλος, η θερμομόνωση του σπιτιού μπορεί να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε μία για πάντα από τα σημάδια υγρασίας στους τοίχους.

Οι συγκεκριμένες εργασίες επιλέγονται καθώς προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα. Με μικρές παρεμβάσεις μπορεί να αλλάξει ριζικά η εικόνα του σπιτιού και των δωματίων και να ανανεωθεί η διάθεσή σας.

Το κόστος των εργασιών είναι σταθερό καθώς είναι σπάνιο να προκύψουν επιπλέον εργασίες σε μία μερική ανακαίνιση.

Επιπλέον, το χρονοδιάγραμμα των εργασιών είναι προκαθορισμένο καθώς και τα εργατικά χέρια που θα χρειαστούν ώστε να ολοκληρωθεί η μερική ανακαίνιση με επιτυχία.

Ανακαίνιση σπιτιού εξωτερικές εργασίες

αντικατάσταση φωτισμού

Αντικατάσταση φωτισμού

Ο φωτισμός του σπιτιού αποτελεί ιδιαίτερο κομμάτι του. Δηλώνει το προσωπικό στυλ του ιδιοκτήτη και δημιουργεί μία ατμόσφαιρα στο χώρο. Πρέπει να είναι επαρκής, αλλά όχι ενοχλητικός και να συμβάλλει στη δημιουργία ενός ευχάριστου περιβάλλοντος.

Έχουμε την δυνατότητα να τοποθετήσουμε και συστήματα ελέγχου τεχνητού φωτισμού τα οποία ενεργοποιούνται αυτόματα είτε με κάποιον χρονοδιακόπτη είτε με ανίχνευση παρουσίας, ή με άλλους τρόπους.

Βάψιμο

Το βάψιμο είναι ίσως ο πιο γρήγορος, εύκολος και οικονομικός τρόπος να αλλάξει ολοκληρωτικά η όψη του σπιτιού και να μεταμορφωθεί ο κάθε χώρος.

Μπορεί να κάνει έναν χώρο πιο ενδιαφέροντα και ελκυστικό προσδίδοντάς του διαφορετικό χαρακτήρα. Το βάψιμο αποτελεί κι αυτό επένδυση ανεβάζοντας την αξία του σπιτιού σας.

Βάψιμο
Επισκευές τοιχοποιίας

Επισκευές τοιχοποιίας

Τις περισσότερες φορές η επισκευή τοιχοποιίας οφείλεται σε ζημιά που έχει προκληθεί από υγρασία ή άλατα. Οι ζημιές αυτές δε δημιουργούν μόνο αισθητικό πρόβλημα, αλλά και βλάβες σε χρωματισμούς, επιχρίσματα και τοιχοποιία. Άλλοι λόγοι για την κατασκευή νέας τοιχοποιίας είναι η τοποθέτηση πλακιδίων ή η αλλαγή της διαρρύθμισης του χώρου.

Πρώτο βήμα λοιπόν που ακολουθούμε σε τέτοιες περιπτώσεις είναι η εξάλειψη των αιτιών υγρασίας και ο περιορισμός της επέκτασής της.

Θερμομόνωση

Η θερμομόνωση μειώνει τις βλάβες στα κτίρια και εξοικονομεί ενέργεια μέχρι 70%, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει την ποιότητα ζωής και την καθημερινότητά μας.

Η εξωτερική θερμομόνωση μειώνει την εμφάνιση βλαβών και προστατεύει από καιρικές συνθήκες και υγρασία. Μειώνοντας τις βλάβες λοιπόν. μειώνονται και οι επισκευές άρα και τα χρήματα που θα πρέπει να ξοδέψετε. Η εξωτερική θερμομόνωση εφαρμόζεται στο εξωτερικό κτιρίων και θεωρείται ο βέλτιστος τρόπος μόνωσης σε κτίρια που χρησιμοποιούνται όλο το 24ωρο

θερμομόνωση

Γιατί να μας εμπιστευτείτε στην ανακαίνιση της κατοικίας σας;

Οι επαγγελματίες τεχνίτες της kataskevastikh.gr αποδεικνύουν σε κάθε εργασία ότι μπορούν να ανταποκριθούν ακόμη και στις πιο δύσκολες εργασίες ανακαίνισης και να εκπληρώσουν τις επιθυμίες του πελάτη, άμεσα και αποτελεσματικά.

Από μερικές ανακαινίσεις έως και ολικές ανακαινίσεις σπιτιών, εγγυώνται εργασίες υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους.

Συγκεντρώσαμε τα στοιχεία εκείνα που καθιστούν την kataskevastikh.gr την πιο αξιόπιστη λύση στις ανακαινίσεις κατοικιών. Ποια είναι αυτά;

 1. Προετοιμασία: Θεωρούμε ότι η καλή προετοιμασία είναι πολύτιμος αρωγός μιας επιτυχημένης ανακαίνισης. Τα συνεργεία μας, πραγματοποιούν επίσκεψη στο χώρο σας και καταγράφουν τις ανάγκες και τις αδυναμίες του. Συγκεντρώνουν άμεσα τα απαραίτητα μηχανήματα και εργαλεία ώστε να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος στην εύρεση του κατάλληλου εξοπλισμού.
 2. Συνέπεια: Η συνέπεια είναι το Α και το Ω στην εταιρεία μας. Το συνεργείο ακολουθεί πάντα το προσυμφωνηθέν χρονοδιάγραμμα, σεβόμενο το προσωπικό χρόνο των πελατών. Η επιλογή της περιόδου που θα ξεκινήσουν οι εργασίες ανακαίνισης αποφασίζεται τόσο με βάση της καιρικές συνθήκες εφόσον αυτές επηρεάζουν το αποτέλεσμα των εργασιών όσο και με τον χρόνο των ίδιων των πελατών. Ακολουθώντας το πρόγραμμα εργασιών κατά γράμμα, αποφεύγουμε τυχόν απρόοπτα και οι εργασίες ολοκληρώνονται με επιτυχία.
 3. Ασφάλεια: Ο τακτικός έλεγχος των εργασιών, γίνεται ώστε να είμαστε σίγουροι για την αντοχή όλων των κατασκευών μας και για την ασφάλεια των πελατών μας έπειτα από την ολοκλήρωση των εργασιών. Δεν επιθυμούμε να παραδίδουμε έργα αμφιβόλου ποιότητας και αντοχής.
 4. Ποιοτικά υλικά: Τα υλικά που χρησιμοποιούνται στην ανακαίνιση σπιτιού, επιλέγονται μαζί με τον πελάτη με κριτήριο την αισθητική και τον προϋπολογισμό του. Η εταιρεία μας έχοντας πολυετή εμπειρία στον κατασκευαστικό τομέα, μπορεί να σας προτείνει υλικά υψηλής αισθητικής και μέσα στο εύρος των τιμών που επιθυμείτε. Είτε επιθυμείτε κουφώματα, είτε μονωτικά υλικά, πλακάκια ή πατώματα, οι τεχνίτες μας θα σας προτείνουν τα σχέδια εκείνα που θα ταιριάξουν στα δωμάτιά σας και θα τα αναδείξουν.
 5. Εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας: Γνωρίζοντας ότι η τεχνολογία εξελίσσεται μέρα με τη μέρα, φροντίζουμε να προμηθευόμαστε εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε στον πελάτη μοντέρνες λύσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα. Οι τεχνίτες μας εκπαιδεύονται πάνω στα νέα εργαλεία και στη χρήση τους, ώστε να εξελίσσουν την ποιότητα της δουλειάς τους.
 6. Μακροχρόνια συνεργασία: Η εταιρεία μας θεωρεί απαραίτητο να παραδίδει έργα υψηλής αντοχή και ποιότητας για να αφήνει ικανοποιημένους τους πελάτες της και να δημιουργεί μαζί τους σχέσεις μακροχρόνιας συνεργασίας. Από τις πιο μικρές έως τις πιο μεγάλες εργασίες ανακαίνισης, επιθυμούμε το αποτέλεσμα να είναι αντάξιο της φήμης μας. Έτσι, όταν οι πελάτες μας θα χρειαστούν ιδέες και λύσεις στην ανακαίνιση σπιτιού εμείς θα είμαστε δίπλα τους να τους προτείνουμε αλλαγές που θα αντανακλούν το προσωπικό τους γούστο.

Γι’ αυτούς τους λόγους το επαγγελματικό συνεργείο της kataskevastikh.gr είναι μια εγγυημένη επιλογή στην ανακαίνιση κατοικίας.

Αναλαμβάνουμε ανακαινίσεις χώρων παντός τύπου (κουζίνας, μπάνιο, σαλονιού, υπνοδωματίου) και εγγυόμαστε ότι το τελικό αποτέλεσμα θα επιβεβαιώσει την επιλογή σας.

Επιλέξτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας και να γνωρίσετε από κοντά τους τεχνίτες που με την εμπειρία και την εξειδίκευσή τους θα σας παραδώσουν το σπίτι των ονείρων σας!

Δίνουμε προτεραιότητα στην ποιότητα και την εξυπηρέτηση.

Τι νέο υπάρχει στην ανακαίνιση σπιτιού

Θέλουμε ο πελάτης να είναι ενημερωμένος.
Θέλουμε να γνωρίζει για ποιό λόγο επιλέγει το κάθε προϊόν.
Διαβάστε τα άρθρα μας, και ελάτε να συζητήσουμε και να επιλέξουμε τι ταιριάζει στο δικό σας σπίτι.

Υδραυλικά και ηλεκτρολογικά μπάνιου
Χρήσιμα Άρθρα

Υδραυλικά και ηλεκτρολογικά μπάνιου

Υδραυλικά και ηλεκτρολογικά μπάνιου   Υδραυλικά και ηλεκτρολογικά μπάνιου: Ότι πρέπει να γνωρίζετε   Τι είναι τα υδραυλικά και ηλεκτρολογικά στοιχεία στο μπάνιο; Υδραυλικά Στοιχεία: Αφορούν όλες τις εγκαταστάσεις που έχουν να κάνουν με την παροχή και την κατανάλωση νερού. Από την απλή βρύση μέχρι το σύστημα θέρμανσης και την αποχέτευση. Ηλεκτρολογικά Στοιχεία: Περιλαμβάνουν όλες

Διαβάστε Περισσότερα
Ριζική ανακαίνιση σπιτιού
Ολική Ανακαίνιση

Ριζική ανακαίνιση σπιτιού. Οδηγός 2024

Ριζική Ανακαίνιση Σπιτιού: Οδηγός και Συμβουλές ( 2024 )   Η ριζική ανακαίνιση σπιτιού είναι μια μεγάλη απόφαση που μπορεί να φέρει μια νέα πνοή στο σπίτι σας, κάνοντάς το πιο άνετο και λειτουργικό. Παρόλα αυτά, η διαδικασία μπορεί να φαίνεται γεμάτη προκλήσεις και αβεβαιότητες. Συνήθως η ανακαίνιση σπιτιού αφορά 4 διακριτές μεταξύ τους κατηγορίες

Διαβάστε Περισσότερα
ανακαινιση σπιτιου στον Λυκαβηττό
Ολική Ανακαίνιση

Ολική ανακαίνιση στον Λυκαβηττό

Ολική ανακαίνιση στον Λυκαβηττό απο την kataskevastikh Η εταιρεία μας ανέλαβε την ολική ανακαίνιση μίας κατοικίας 45τ.μ. Ο πελάτης επιθυμούσε εξοικονόμηση χώρου αλλά ταυτόχρονα κάτι μοντέρνο και αισθητικά όμορφο. Για να φανεί ο χώρος πιο μεγάλος ο πελάτης επέλεξε με την αρωγή του τεχνικού μας ανοιχτόχρωμα υλικά και έξυπνους τρόπους σχεδίασης του χώρου. Τα χρώματα

Διαβάστε Περισσότερα

Ανακαίνιση σπιτιού πριν και μετά

ανακαίνιση σπιτιού πριν και μετά

Οι παραπάνω φωτογραφίες αποτελούν τρανταχτό παράδειγμα μιας απαιτητικής ανακαίνισης σπιτιού.

Στις φωτογραφίες βλέπετε την ανακαίνιση των χώρων της κουζίνας και του μπάνιου. Από τις εικόνες του πριν φαίνεται ότι το σπίτι είναι σχετικά παλιό γεγονός που σημαίνει ότι πρέπει να ελεγχθούν οι ηλεκτρολογικές και υδραυλικές του εγκαταστάσεις. Ο έλεγχος αυτός είναι απαραίτητος ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος της εμφάνισης μιας βλάβης σε μεταγενέστερο στάδιο που θα οδηγήσει σε περισσότερα έξοδα.

Εάν δεν γινόταν έλεγχος και εμφανιζόταν πρόβλημα ενώ είχαν ήδη ολοκληρωθεί οι εργασίες ανακαίνισης, θα έπρεπε να προχωρήσει το συνεργείο μας σε γκρεμίσματα.

Πράγματι, για την συγκεκριμένη οικία, χρειάστηκε η αντικατάσταση των ηλεκτρολογικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων.

Άλλες εργασίες που πραγματοποιήθηκαν περιελάμβαναν την αποξήλωση του δαπέδου και την αντικατάστασή του, το γκρέμισμα της μπανιέρας και την αντικατάστασή της από χτιστή ντουζιέρα, την τοποθέτηση πλακιδίων, την αλλαγή των κουφωμάτων στη κουζίνα και την τοποθέτηση ξύλινων ντουλαπιών.

Η τελική εικόνα του σπιτιού δεν έχει καμία σχέση με την αρχική του εικόνα. Το σπίτι με την τωρινή του εικόνα, είναι μοντέρνο, λειτουργικό και μπορεί ο πελάτης να απολαμβάνει τις στιγμές που περνάει στη κουζίνα και το μπάνιο του.

Αυτή η δουλειά είναι μόνο ένα δείγμα, των εργασιών που μπορεί να πραγματοποιήσει η ομάδα της kataskevastikh.gr.

Με το ελάχιστο δυνατό κόστος, είχαμε την αισθητική αναβάθμιση που επιθυμούσε ο πελάτης και το αποτέλεσμα ξεπέρασε τις προσδοκίες του.

Με απλά βήματα μπορείτε κι εσείς να πάρετε προσφορά με ανάλυση κόστους για τις εργασίες ανακαίνισης που επιθυμείτε από την kataskevastikh.gr!

3.5/5 - (137 votes)
Scroll to Top