fbpx

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 216.800.33.44 | BLOG | ΕΡΓΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 216.800.33.44 | BLOG | ΕΡΓΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πόρτες ασφαλείας

Με τις θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας που τοποθετούμε, συνδυάζουμε την υψηλή αισθητική με την ασφάλεια πολλαπλών κλειδωμάτων. Πορτες ασφαλειας που αντέχουν!

Θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας

Το πρώτο πράγμα που παρατηρεί κανείς μπαίνοντας σε ένα κτίριο είναι η πόρτα. Είναι ένα σημείο που δίνει το στίγμα της αισθητικής ολόκληρου του εσωτερικού χώρου.

Με τις θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας, συνδυάζουμε την υψηλή αισθητική με την ασφάλεια.

Η ανάγκη για αύξηση των μέτρων ασφαλείας που πρέπει να εφαρμόσει κανείς στην οικία του έχει γίνει επιτακτική και αποτελεί ένα από τα πολύ σημαντικά ζητήματα των ημερών μας.

Αν είστε από αυτούς που έχουν αντιμετωπίσει μια παραβιασμένη πόρτα και την διάρρηξη της οικίας σας τότε γνωρίζετε πολύ καλά το συναίσθημα που σας επέφερε όλο αυτό. Αν (ευτυχώς) δεν έχετε αντιμετωπίσει μια τέτοια κατάσταση καλό θα ήταν να φροντίσετε να μην γίνει ποτέ. Το μεγαλύτερο ποσοστό των διαρρηκτών, προκειμένου να εισέλθουν σε μια οικία, παραβιάζουν την κεντρική πόρτα, και μάλιστα με πολύ μεγάλη εξειδίκευση. Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας, την τελευταία δεκαετία έχει αυξηθεί σε μεγάλο βαθμό ο αριθμός κλοπών σε σπίτια και επαγγελματικούς χώρους.

Η τοποθέτηση μιας θωρακισμένης πόρτας ασφαλείας θα χαρίσει σε εσάς και την οικογένειά σας την μέγιστη δυνατή ασφάλεια, καθότι ελάχιστοι είναι εκείνη που στο αντίκρισμα μιας θωρακισμένης πόρτας ασφαλείας θα επιχειρήσουν να την παραβιάσουν. Ακόμη και αν το κάνουν, η πιθανότητα να το επιτύχουν είναι απειροελάχιστη.

Συγκριτικά με τις απλές πόρτες, οι θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας έχουν υποστεί μια σημαντική αναβάθμιση με επιπρόσθετη επεξεργασία και προσθήκη περισσοτέρων στρώσεων από ανθεκτικά υλικά. Αποτέλεσμα της επεξεργασίας αυτής είναι η αυξημένη προστασία έναντι των έντονων καιρικών συνθηκών (βροχή και υγρασία, υψηλές θερμοκρασίες, δυνατοί άνεμοι, σεισμοί κλπ.) και η μεγαλύτερη ανθεκτικότητα της πόρτας σας έναντι μιας συνηθισμένης.

Οι θωρακισμένες πόρτες διατίθενται σε πολύ όμορφο και ξεχωριστό design, το οποίο μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί στις ανάγκες του δικού σας χώρου, χαρίζοντας ένα αισθητικά όμορφο αποτέλεσμα.

Από τεχνικής απόψεως, οι θωρακισμένες πόρτες μπορούν να αποτελούνται από ενισχύσεις χάλυβα που εκτίνονται σε όλο το μήκος της πόρτας, ρυθμιζόμενους μεντεσέδες και πύρους με δαγκάνες από ατσάλι, υψηλό δείκτη θερμομόνωσης και διαφόρων τύπων κλειδαριών ασφαλείας. Οι θωρακισμένες πόρτες αποτελούν την καλύτερη επιλογή τόσο για τον χώρο κατοικίας σας όσο και για επαγγελματικά γραφεία και καταστήματα αφού προσφέρουν την μέγιστη ασφάλεια που μπορεί να παρέχει μία πόρτα.

Οι σύγχρονες τεχνικές προδιαγραφές αποτελούν εχέγγυο της ποιότητας των πορτών ασφαλείας. Μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μια τεράστια ποικιλία προϊόντων κι εμείς, έχοντας πολυετή πείρα, μπορούμε να σας βοηθήσουμε αποτελεσματικά.

Οι πόρτες ασφαλείας διαφοροποιούνται με βάση την ενίσχυσή τους αλλά και τις κλειδαριές τους. Επειδή η χρήση τους προορίζεται για μακρύ χρόνο, είναι σημαντικό να αισθάνεστε και να είστε πραγματικά προστατευμένοι.

Κλείνοντας την πόρτα ασφαλείας, μπορείτε να απομονωθείτε και να ησυχάσετε από το εξωτερικό περιβάλλον. Είτε πρόκειται για κεντρικές εισόδους πολυκατοικιών, είτε για οποιαδήποτε άλλη θωρακισμένη πόρτα, υπάρχει η δυνατότητα χρήσης πολλαπλών κλειδωμάτων.

Πόρτες Ασφαλείας με Τοποθέτηση

πόρτες ασφαλείας με διπλή θωράκιση
πόρτες ασφαλείας με διπλή θωράκιση

Η τοποθέτηση μιας πόρτας ασφαλείας πρέπει να γίνεται από εξειδικευμένο συνεργείο ώστε να εξασφαλίσουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα.

Δεν υπάρχει όμως κανένας λόγος να επιβαρύνεστε με επιπλέον κόστη για την τοποθέτηση μιας πόρτας ασφαλείας.

Το εξειδικευμένο συνεργείο μας, μεταβαίνει στο χώρο σας και αναλαμβάνει την δωρεάν τοποθέτηση όλων μας των προϊόντων για τις περιοχές της Αθήνας. Η τοποθέτηση μιας πόρτας ασφαλείας δεν αποτελεί μια απλή τοποθέτηση για εμάς, αλλά την διασφάλιση της οικογένειάς σας και της προσωπικής σας περιουσίας. Κύριο μέλημά μας είναι η εγγύηση προστασίας του χώρου σας με  το λιγότερο δυνατόν κόστος για εσάς.

Η διαδικασία της τοποθέτησης γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και σε ώρες που εσείς θα επιλέξετε.

Γιατί να αγοράσει κάποιος θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας

Η χρήση μιας θωρακισμένης πόρτας ασφαλείας προσφέρει σημαντικά οφέλη τόσο στην αισθητική και το design ενός χώρου όσο και στην αύξηση ασφάλειας και στην αντιμετώπιση έντονων καιρικών συνθηκών. Αναλυτικότερα τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν οι πόρτες ασφαλείας είναι:

 • Ασφάλεια έναντι απόπειρας διαρρήξεων.
 • Ανθεκτικότητα στο πέρασμα του χρόνου και στις έντονες καιρικές συνθήκες.
 • Δεν απαιτείται καμία συντήρηση προκειμένου να αυξηθεί η αντοχή τους.
 • Προσφέρουν όμορφο design στην αισθητική του χώρου
 • Αυξάνουν τη θερμομόνωση μειώνοντας αισθητά τις απώλειες θερμότητας, προσφέρουν καλύτερη ενεργειακή απόδοση.
 • Μια αποδεδειγμένα καλή επένδυση η οποία προσφέρει άριστη σχέση τιμής με παρεχόμενα οφέλη.

Μερικές κατηγορίες πορτών ασφαλείας είναι οι ξύλινες, οι laminate, από χυτό αλουμίνιο, με κρυφούς μεντεσέδες αλλά και περιστρεφόμενες σε άξονα.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για δίφυλλα μοντέλα, για μοντέλα με σταθερά πλαϊνά, με φεγγίτη, με επένδυση ξύλου ή λάκας ή ακόμα και με ειδικό, αλεξίσφαιρο τζάμι.

Ανάλογα με το στυλ του χώρου σας, μπορείτε να καταλήξετε σε ένα μοντέλο παραδοσιακό ή πιο μοντέρνο. Οι ξύλινες μασίφ πόρτες μπορεί να είναι και χειροποίητες και επίσης με σχέδιο παντογράφου. Ξύλα που χρησιμοποιούνται μεταξύ άλλων είναι η καρυδιά, η καστανιά και η κερασιά. Στις πόρτες αλουμινίου βρίσκετε πρεσαριστά και μοντέρνα σχέδια. Έτσι οι επιλογές είναι πραγματικά πολλές.

Η δομή της πόρτας πρέπει να παρέχει ασφάλεια, αλλά και μόνωση από εξωτερικές αλλαγές θερμοκρασίας και θορύβους. Το αθόρυβο κλείσιμο της πόρτας επιτυγχάνεται με τσιμούχες. Ακόμη, όταν υπάρχει σύστημα ελέγχου ανοίγματος και κλεισίματος της πόρτας ασφαλείας έχουμε ένα εξαιρετικά ικανοποιητικό αποτέλεσμα, αποφεύγοντας για παράδειγμα το απότομο κλείσιμο πόρτας από τον αέρα.

Τέλος, αξίζει κανείς να δώσει σημασία και σε άλλα στοιχεία, όπως οι χειρολαβές και το είδος του κλείστρου κλειδαρότρυπας. Οι πόρτες ασφαλείας ποτέ δεν ήταν πιο αναγκαίες. Ποτέ όμως δεν ήταν ευκολότερο να βρείτε αυτό που επιθυμείτε ακριβώς.

Πόρτες Ασφαλείας Economy plus

Οι πόρτες ασφαλείας economy plus, αποτελούν την οικονομικότερη επιλογή, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι στερούνται στα τεχνικά τους χαρακτηριστικά. Διαθέτουν διπλή θωράκιση με κλείδωμα 15 σημείων και μεντεσέδες βαρέως τύπου. Ο υψηλός δείκτης θερμομόνωσης που διαθέτουν, παρέχουν εγγύηση στην αύξηση της ενεργειακής απόδοσης του χώρου σας, με μείωση των απωλειών θερμότητας στο ελάχιστο. Διατίθενται με Laminate επένδυση σε 10 διαφορετικούς χρωματισμούς, για την καλύτερη αισθητική του χώρου σας. Η τιμή τους ανέρχεται μόλις στα 480€ + ΦΠΑ και μάλιστα με δυνατότητα για άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα. Για καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, αναλαμβάνουμε την δωρεάν μεταφορά σε όλη την Αθήνα, την αποξήλωση της παλιάς* σας πόρτας καθώς και τη δωρεάν τοποθέτηση σε όλη την Αθήνα.

*Εφόσον η παλιά σας πόρτα είναι μεταλλική η αποξήλωση της επιβαρύνεται με χρέωση. Δυνατότητα επιλογής διαστάσεων πλάτους & ύψους (καθαρό άνοιγμα πλάτους από 860-990 , καθαρό άνοιγμα ύψους από 2030 – 2180, βάθος τοίχου έως 13cm). Ειδικές διαστάσεις κατόπιν συνεννόησης.

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται

 • Μεταφορά
 • Αποξήλωση της παλαιάς* σας πόρτας
 • Δωρεάν τοποθέτηση σε όλη την Αθήνα
 • Κλείδωμα 15 σημείων
 • Laminate επένδυση 17 χρωματισμών
 • Μεντεσέδες βαρέως τύπου
 • Διπλή θωράκιση
 • Υψηλός δείκτης θερμομόνωσης

480€ + Φ.Π.Α

Και σε 6 άτοκες δόσεις!

Πόρτες Ασφαλείας Secure plus

Οι πόρτες ασφαλείας secure plus διαθέτουν κλείδωμα σε επιπλέον σημεία από τις πόρτες economy plus (κλείδωμα 18 σημείων), αυξάνοντας έτσι σε μεγαλύτερο βαθμό την ασφάλεια έναντι διαρρήξεων. Οι συγκεκριμένες πόρτες ασφαλείας διαθέτουν όλα τα χαρακτηριστικά που θα βρείτε και στις economy plus ενώ μπορείτε να επιλέξετε Laminate επένδυση ανάμεσα σε 10 διαφορετικά χρώματα, καθώς και σε μια πληθώρα από παντογραφικά σχέδια. Η μεταφορά, αποξήλωση* και η τοποθέτησή τους είναι δωρεάν για όλη την Αθήνα ενώ η τιμή τους ανέρχεται στα 510€ + ΦΠΑ. Για μεγαλύτερη διευκόλυνση, μπορείτε να χρησιμοποιήστε για τις αγορές σας πιστωτική κάρτα και μάλιστα με δυνατότητα για πληρωμή σε άτοκες δόσεις.

*Εφόσον η παλιά σας πόρτα είναι μεταλλική η αποξήλωση της επιβαρύνεται με χρέωση. Δυνατότητα επιλογής διαστάσεων πλάτους & ύψους (καθαρό άνοιγμα πλάτους από 860-990 , καθαρό άνοιγμα ύψους από 2030 – 2180, βάθος τοίχου έως 13cm). Ειδικές διαστάσεις κατόπιν συνεννόησης.

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται

 • Μεταφορά
 • Αποξήλωση της παλαιάς σας πόρτας*
 • Δωρεάν τοποθέτηση σε όλη την Αθήνα
 • Κλείδωμα 18 σημείων
 • Laminate επένδυση 17 χρωματισμών
 • Μεντεσέδες βαρέως τύπου
 • Διπλή θωράκιση
 • Υψηλός δείκτης θερμομόνωσης

* Δυνατότητα επιλογής σχεδίου και αξεσουάρ με επιπλέον επιβάρυνση

510€ + Φ.Π.Α

Και σε 6 άτοκες δόσεις!

Πόρτες Ασφαλείας Extra Secure

Οι πόρτες ασφαλείας extra secure αποτελούν την καλύτερη και ασφαλέστερη επιλογή που μπορεί να κάνει κανείς στην αγορά μιας πόρτας ασφαλείας.

Είναι ιδανικές για την διασφάλιση χώρων με περιεχόμενο μεγάλης χρηματικής αξίας και επιλέγεται κατά κόρον για κεντρικές εισόδους πολυκατοικιών καθώς και από επαγγελματίες που θέλουν να προστατέψουν τις επιχειρήσεις τους.

Οι πόρτες ασφαλείας extra secure, εκτός των τεχνικών χαρακτηριστικών που διαθέτουν οι πόρτες secure plus, διαθέτουν έξτρα μπλοκάρισμα κλειδαριάς, πύρους ασφαλείας με δαγκάνες και κλειδαριά τύπου Cisa Ιταλίας, καθιστώντας τον χώρο σας ένα «απόρθητο φρούριο» για τους επιτηδείους διαρρήκτες.

Η αντοχή που προσφέρουν έναντι των έντονων καιρικών και κλιματολογικών φαινομένων, ο υψηλός δείκτης θερμομόνωσης και τα εντυπωσιακά σχέδια στα οποία διατίθενται, δικαιώνουν την επιλογή σας.

Η τιμή μιας πόρτας ασφαλείας extra secure είναι 680€ + ΦΠΑ, με δυνατότητα αποπληρωμής σε άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα. Όπως και στα υπόλοιπα προϊόντα μας, προσφέρουμε δωρεάν μεταφορά σε όλη την Αθήνα, αποξήλωση της παλιάς σας πόρτας* και δωρεάν τοποθέτηση την καινούριας.

*Εφόσον η παλιά σας πόρτα είναι μεταλλική η αποξήλωση της επιβαρύνεται με χρέωση. Δυνατότητα επιλογής διαστάσεων πλάτους & ύψους (καθαρό άνοιγμα πλάτους από 860-990 , καθαρό άνοιγμα ύψους από 2030 – 2180, βάθος τοίχου έως 13cm). Ειδικές διαστάσεις κατόπιν συνεννόησης.

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται

 • Μεταφορά
 • Αποξήλωση της παλαιάς σας πόρτας*
 • Δωρεάν τοποθέτηση σε όλη την Αθήνα
 • Κλείδωμα 18 σημείων
 • Laminate επένδυση 17 χρωματισμών
 • Μεντεσέδες βαρέως τύπου
 • Διπλή θωράκιση
 • Υψηλός δείκτης θερμομόνωσης
 • Έξτρα μπλοκάρισμα κλειδαριάς
 • Πύροι ασφαλειάς με δαγκάνες
 • Κλειδαριά Cisa Ιταλίας

* Δυνατότητα επιλογής σχεδίου και αξεσουάρ με επιπλέον επιβάρυνση

680€ + Φ.Π.Α

Και σε 6 άτοκες δόσεις!

Πόρτες ασφαλείας τιμές

Όπως μπορεί κανείς να παρατηρήσει, τα οφέλη που προσφέρει μια πόρτα ασφαλείας έναντι μιας συνηθισμένης πόρτας είναι τεράστια. Αυτός είναι και ο λόγος που οι τιμές στις πόρτες ασφαλείας είναι υψηλότερες από τις απλές. Ωστόσο,  συγκριτικά με τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν οι συγκεκριμένες πόρτες, το κόστος αποτελεί μια μικρή, επιτυχημένη επένδυση που θα σας εξασφαλίσει τη μέγιστη ασφάλεια.

Οι τιμές για τις πόρτες ασφαλείας που προσφέρει η εταιρεία μας ξεκινούν από μόλις 480€ + ΦΠΑ και αυξάνονται ανάλογα με τα πρόσθετα, επιμέρους χαρακτηριστικά που προσφέρει η κάθε μία.

Δείτε το χρωματολόγιο κάνοντας κλικ εδώ

Συμβουλές για τις πόρτες ασφαλείας

Διπλή θωράκιση

Θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας νοείται από διπλή θωράκιση και πάνω.

Σύστημα Μπλοκαρίσματος

Βασικό είναι να υπάρχει σύστημα που μπλοκάρει την κλειδαριά.

Σφραγισμένο Κλειδί

Να επιλέγεται πάντα κλειδί με κάρτα ιδιοκτησίας σφραγισμένο.

Πόρτες ασφαλείας - κατηγορίες

Συνεπίπεδη πόρτα ασφαλείας

Συνεπίπεδες πόρτες ασφαλείας

Ένα καινοτόμο προϊόν με  μέγιστη αντιδιαρρηκτική ικανότητα  σε συνδυασμό με υψηλό δείκτη θερμομόνωσης.

σταθερά ένθετα

Πόρτες ασφαλείας με σταθερά ένθετα

Πόρτες με ένθετα σταθερά ιδανικές για τις εισόδους της πολυκατοικίας σας.

ύψιστη ασφάλεια

Πόρτες ασφαλείας για ύψιστη ασφάλεια

Θωρακισμένες πόρτες με κλειδαριές υψίστης ασφαλείας και 18 σημεία κλειδώματος.

παντογραφικά σχέδια

Παντογραφικά σχέδια πόρτες ασφαλείας

Πληθώρα επιλογών σε παντογραφικά σχέδια για την θωρακισμένη πόρτα σας, από παραδοσιακά μέχρι πιο μοντέρνα.

μοντέρνα σχέδια

Πόρτες ασφαλείας με μοντέρνα σχέδια

Μοντέρνα σχέδια με ίνοξ στοιχεία και εντυπωσιακές λαβές σε αποχρώσεις που εσείς επιθυμείτε.

διπλή θωράκιση

Πόρτες ασφαλείας με διπλή θωράκιση

Πάντα διπλή θωράκιση στις πόρτες μας για την μέγιστη ασφάλεια στους χώρους σας.

Πόρτες ασφαλείας - Γιατί να επιλέξετε εμάς

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την τοποθέτηση πορτών ασφαλείας εδώ και πολλά χρόνια.

Το εξειδικευμένο συνεργείο μας αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες, με πάθος για αυτό που κάνουν. Όλες μας οι πόρτες διαθέτουν τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και πληρούν όλες τις προδιαγραφές, χαρίζοντάς σας σίγουρα και εγγυημένα αποτελέσματα. Τα συστήματα που διαθέτουμε είναι τελευταίας τεχνολογίας με την καλύτερη ποιότητα και αξιοπιστία που θα μπορέσετε να βρείτε.

Η χαμηλή σχέση ποιότητας-τιμής που σας προσφέρουμε είναι η καλύτερη στην αγορά, ενώ η αποπληρωμή της αγοράς σας μπορεί να γίνει σε άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα.

Προσφέρουμε δωρεάν μεταφορά σε όλη την Αθήνα. Το συνεργείο μας μεταβαίνει στο χώρο σας την ώρα που εσείς θα επιλέξετε και θα αναλάβει την Αποξήλωση της παλαιάς σας πόρτας και τη δωρεάν τοποθέτηση της νέας.

Επιπρόσθετα, στο κατάστημά μας μπορείτε να βρείτε μια τεράστια ποικιλία πορτών ασφαλείας, σε διάφορους χρωματισμούς και σχέδια. Επειδή η ασφάλεια μόνο δεν αρκεί, σας προσφέρουμε πόρτες ασφαλείας με ιδιαίτερο στυλ και εντυπωσιακό design ώστε να αναδείξει το χώρο σας. Μην ξεχνάτε ότι η εξώπορτα είναι το πρώτο πράγμα που αντικρίζει ένας επισκέπτης.

Βάση στατιστικών ερευνών, έχει παρατηρηθεί ότι ο περισσότερος κόσμος που επιλέγει να τοποθετήσει μία πόρτα ασφαλείας είναι αφού πρώτα έχει γίνει το «κακό». Δεν υπάρχει λόγος να διακινδυνεύετε την οικογένεια και την προσωπική σας περιουσία, πιστεύοντας ότι η στραβή δεν θα τύχει σε εσάς. Πρέπει να βρίσκεστε πάντα ένα βήμα μπροστά και να λαμβάνεται όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να αποφύγετε ανεπιθύμητες εκπλήξεις.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πόρτες ασφαλείας μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα της εταιρείας μας ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας που θα βρείτε στην παρούσα ιστοσελίδα.

Θερμομόνωση

ΓΑΝΤΖΩΤΟΥΣ ΠΥΡΟΥΣ

Αντί για πείρους πλέον χρησιμοποιούμε δαγκάνες, έτσι εξασφαλίζουμε ότι ο διαρρήκτης δεν μπορεί να ανοίξει το φύλλο της πόρτας ούτε με λοστό.

τέλεια απομίμηση ξύλου

ΜΕΝΤΕΣΕΔΕΣ ΒΑΡΕΩΣ ΤΥΠΟΥ

Επιμένουμε να μας τοποθετήσουν θωρακισμένη πόρτα με βαρέως τύπου ρυθμιζόμενους ατσάλινους μεντεσέδες.

ανακύκλωση

BLOCK ΚΥΛΙΝΔΡΟΥ

Μάνταλο ασφαλούς ανάκλησης με το οποίο όταν κλειδώσουμε την πόρτα και το τραβήξουμε , μπλοκάρει η κλειδαριά και δεν μπορεί κανείς να γυρίσει το κλειδί ούτε από μέσα ούτε από έξω.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ;

Δίνουμε προτεραιότητα στην ποιότητα και την εξυπηρέτηση.

Τι νέο υπάρχει στις πόρτες ασφαλείες

Θέλουμε ο πελάτης να είναι ενημερωμένος.
Θέλουμε να γνωρίζει για ποιό λόγο επιλέγει το κάθε προϊόν.
Διαβάστε τα άρθρα μας, και ελάτε να συζητήσουμε και να επιλέξουμε τι ταιριάζει στο δικό σας σπίτι.

Τοποθέτηση δυο πορτών ασφαλείας στο Χαλάνδρι
Χρήσιμα Άρθρα

Τοποθέτηση δυο πορτών ασφαλείας στο Χαλάνδρι

Τοποθέτηση δυο πορτών ασφαλείας στο Χαλάνδρι   Εισαγωγή στην τοποθέτηση δυο πορτών ασφαλείας στο Χαλάνδρι Η ασφάλεια στο σπίτι είναι από τα πιο σημαντικά θέματα που απασχολούν κάθε νοικοκυριό. Σε μια εποχή όπου οι διαρρήξεις και οι παραβιάσεις αποτελούν καθημερινό φαινόμενο, η επένδυση σε μια πόρτα ασφαλείας μπορεί να φαίνεται σαν μια σοφή και προνοητική

Διαβάστε Περισσότερα
Πόρτα εισόδου πολυκατοικίας Πειραιάς
Πρόσφατες Εργασίες

Πόρτα εισόδου πολυκατοικίας Πειραιάς & Εσωτερική πόρτα σπιτιού Κορυδαλλός

Πόρτα εισόδου πολυκατοικίας Πειραιάς & Εσωτερική πόρτα σπιτιού Κορυδαλλός   Δύο ακόμη “χαρούμενα” σπίτια! από την ομάδα του kataskevastikh.gr  που συνεχίζει να παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες εγκατάστασης πορτών σε διάφορες περιοχές της Αττικής. Πρόσφατα, ολοκληρώθηκαν δύο νέες εγκαταστάσεις, μια στην περιοχή του Πειραιά και μια στον Κορυδαλλό. Ας δούμε όμως αναλυτικά τι έγινε σε κάθε

Διαβάστε Περισσότερα
Τοποθέτηση πόρτας ασφαλείας στο Αίγιο
Ασφάλεια

Τοποθέτηση πόρτας ασφαλείας στο Αίγιο

Τοποθέτηση πόρτας ασφαλείας στο Αίγιο Τοποθέτηση Πόρτας Ασφαλείας στο Αίγιο: Οδηγίες και Συμβουλές   Τι είναι οι Πόρτες Ασφαλείας; Οι πόρτες ασφαλείας είναι ειδικά κατασκευασμένες πόρτες που παρέχουν αυξημένη προστασία έναντι παραβιάσεων, φωτιάς και άλλων κινδύνων. Αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της οικιακής και επαγγελματικής ασφάλειας, προσφέροντας μια πρώτη γραμμή άμυνας ενάντια σε εισβολείς και απρόβλεπτες καταστάσεις.

Διαβάστε Περισσότερα

Δείτε τα έργα μας στις θωρακισμένες πόρτες ασφαλείες

Εδώ παρουσιάζουμε φωτογραφίες και video από τα έργα μας στις πόρτες ασφαλείας.
Αξίζει τον κόπο να ρίξετε μια προσεκτική ματιά για να διαπιστώσετε την ποιότητα της εργασίας.
Κάθε παρουσίαση έργου συνοδεύεται από κείμενο που περιγράφει τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν και τον τρόπο που εκτελέστηκαν οι εργασίες.

Θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας με επένδυση αλουμινίου
Θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας με επένδυση αλουμινίου
Πόρτα ασφαλείας με διπλή κλειδαριά
Πόρτα ασφαλείας με διπλή κλειδαριά
Πόρτες ασφαλείας εισόδου πολυκατοικίας. Θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας σε είσοδο πολυκατοικίας
Θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας σε είσοδο πολυκατοικίας
Διπλή θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας
Διπλή θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας
Δείτε το χρωματολόγιο κάνοντας κλικ εδώ
4.4/5 - (306 votes)
Scroll to Top