fbpx

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 216.800.33.44 | BLOG | ΕΡΓΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 216.800.33.44 | BLOG | ΕΡΓΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου

Ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου
Ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου
Ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου

Οι δύσκολοι οικονομικοί καιροί που διανύουμε και το υψηλό κόστος για την διατήρηση της επιθυμητής θερμοκρασίας εντός του χώρου μας, οδηγούν στην ανάγκη για αντικατάσταση των παλιών κουφωμάτων με ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου. Χάρη στην ειδική τεχνολογία που διαθέτουν, τα ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου αποτελούν την καλύτερη επιλογή για τη μόνωση τόσο της κατοικίας σας όσο και του επαγγελματικού σας χώρου.

Πάμε όμως να δούμε μερικές αναλυτικότερες πληροφορίες.

Ενεργειακά κουφώματα – τι είναι;

Ο όρος ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου αναφέρεται στα κουφώματα που έχουν κατασκευαστεί χρησιμοποιώντας ειδική τεχνολογία και μονωτικά υλικά χαμηλής θερμικής αγωγιμότητας.

Τα μονωτικά αυτά υλικά, από μόνα τους συμβάλουν στην καλύτερη μόνωση των κουφωμάτων, πόσο μάλλον συνδυασμένα με ενεργειακούς υαλοπίνακες. Ο συνδυασμός των μονωτικών αυτών υλικών με τους ενεργειακούς υαλοπίνακες, κατατάσσουν τα συγκεκριμένα κουφώματα στην καλύτερη επιλογή θερμομόνωσης με την υψηλότερη ενεργειακή κατηγορία.

Πλεονεκτήματα και διαφορές με τα συμβατικά κουφώματα

Τα ενεργειακά κουφώματα, χρησιμοποιώντας ειδικά θερμομονωτικά υλικά με κακή αγωγιμότητα της θερμότητας, για τον διαχωρισμό του εσωτερικού από το εξωτερικό προφίλ του αλουμινίου, προσφέρουν τη μέγιστη δυνατή θερμομόνωση και ηχομόνωση.

Τα μονωτικά αυτά υλικά είναι και η βασική τους διαφορά με τα συμβατικά κουφώματα. Τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν τα ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου είναι τεράστια και θα πρέπει να ληφθούν πολύ σοβαρά υπ’ όψιν αν θέλετε το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα για το χώρο σας.

Όπως προαναφέρθηκε, το μεγαλύτερο πλεονέκτημα που προσφέρουν τα ενεργειακά κουφώματα είναι η θερμομόνωση και η ηχομόνωση. Επιτυγχάνοντας υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης, περιορίζεται στο ελάχιστο την απώλεια της θερμότητας από το εσωτερικό της οικίας σας ή του επαγγελματικού σας χώρου, με αποτέλεσμα να καταφέρνετε τεράστια εξοικονόμηση ενέργειας και συνεπώς χρημάτων.

Όσο για τους ανεπιθύμητους ήχους και θορύβους, θα περιοριστούν επίσης στον μεγαλύτερό τους βαθμό. Τα πλεονεκτήματα ωστόσο δεν σταματούν εκεί. Τα σύγχρονα ενεργειακά κουφώματα πληρούν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας, προσφέροντας μεγάλη ασφάλεια ενάντιας στις διαρρήξεις.

Τέλος, η μεγάλη ανθεκτικότητα και η αντοχή τους σε όλες τις καιρικές συνθήκες καθώς και το μηδενικό κόστος για τη συντήρησή τους, είναι και αυτά που συμπληρώνουν τα πλεονεκτήματα και καθιστούν τα ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου ως την κορυφαία επιλογή.

Ενεργειακά κουφώματα Europa

Η εταιρεία μας, επιλέγοντας μόνο τα κορυφαία σε είδος προϊόντα για εσάς, διαθέτει πιστοποίηση για την εμπορία κουφωμάτων EUROPA. Η εταιρεία EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ Α.Β.Ε. αποτελεί την κορυφαία εταιρεία παραγωγής κουφωμάτων αλουμινίου στην Ελλάδα. Τα ενεργειακά κουφώματα Europa  συνδυάζουν υψηλή ποιότητα, αντοχή και ενεργειακή απόδοση με άριστο design για όλες τις απαιτήσεις και προτιμήσεις. Τα ενεργειακά κουφώματα Europa διατίθενται σε μια τεράστια ποικιλία σχεδίων με άψογο αισθητικό αποτέλεσμα και εγγύηση καλής λειτουργίας.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο μας προσωπικό, αναλαμβάνει την μελέτη, τον σχεδιασμό την τοποθέτηση και την συντήρηση των κουφωμάτων αλουμινίου EUROPA με τον πιο επαγγελματικό τρόπο.

Ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου τιμές

Οι τιμές για την αγορά ενεργειακών κουφωμάτων αλουμινίου ποικίλουν ανάλογα με το επίπεδο θερμομονωτικής ικανότητας και του είδους του προϊόντος που θα επιλέξετε. Είναι λογικό οι τιμές να διαφοροποιούνται ανάλογα με τον τύπο ανοίγματος, του σχεδιασμού και των χρωμάτων καθώς και των αριθμών των φύλλων.

Η εταιρεία μας με την μακροχρόνια πορεία της στον κλάδο αυτό, σας παρέχει τις χαμηλότερες τιμές τις αγοράς τόσο στην τιμή πώλησης των προϊόντων όσο και της παροχής υπηρεσιών συντήρησης, τοποθέτησης κλπ.

Rate this post

Μοίρασε το

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Scroll to Top