fbpx

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 216.800.33.44 | BLOG | ΕΡΓΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 216.800.33.44 | BLOG | ΕΡΓΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εσωτερικά Παντζούρια – Σκιάδια

Εσωτερικά Παντζούρια

Εσωτερικά παντζούρια – σκιάδια: ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Εσωτερικά Παντζούρια - ΣκιάδιαΤα Εσωτερικά Παντζούρια – Σκιάδια είναι μια ακόμη επίτευξη της εταιρείας μας. Σκοπός μας είναι να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας σε περιπτώσεις με ιδιαιτερότητες. Έχουν υψηλή αισθητική με λεπτές γραμμές ,τα οποία μπορούν να δώσουν μια ξεχωριστή νότα διακόσμησης στον χώρο σας. Θα εντυπωσιάσουν τα βλέμματα λόγω της φινέτσας τους και της διαφορετικότητας τους σε σύγκριση με τα απλά συνηθισμένα εξωτερικά παντζούρια. Αποτελούν μια εναλλακτική μέθοδο σκίασης του χώρου μας, έναντι των εξωτερικών παντζουριών. Όλα τα παραπάνω είναι που τα κατατάσσουν σε ξεχωριστή και καινοτόμα επιλογή.

Εσωτερικά παντζούρια – σκιάδια: ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Μια από αυτές τις περιπτώσεις είναι όταν αναγκαστικά λόγω παραδοσιακής αρχιτεκτονικής μιας πόλης δεν μας επιτρέπεται το εξώφυλλο. Παρ ’όλα αυτά ζούμε στην Ελλάδα, έχουμε ήλιο τους περισσοτέρους μήνες του χρόνου, χρειαζόμαστε σκίαση. Τοποθετώντας λοιπόν εσωτερικό σκιάδιο καλύπτουμε την ανάγκη μας τηρώντας την παράδοση. Άλλη μια περίπτωση που μπορεί να τοποθετηθεί είναι σε μέρη με ισχυρούς ανέμους. Είναι πολύ συχνό τα εξωτερικά παντζούρια να σπανέ και πολλές φορές να καταστρέφονται εξολοκλήρου .Οι λόγοι απλοί ,όπως επειδή φύσηξε και δεν είχαμε πιάσει το παντζούρι στο πιαστράκι .Αποτέλεσμα ενός συχνού καιρικού φαινομένου που μπορεί να κοστίσει ακριβά να το επισκευάσουμε αν δεν έχει καταστραφεί ολικά οπότε θα χρειαστεί αντικατάσταση. Επίσης προτιμούνται σε νησιά και παραθαλάσσιες κατοικίες γιατί με αυτόν τον τρόπο σκίασης αποφεύγονται φθορές σε μεντεσέδες από τις εξωτερικές συνθήκες όπως διάβρωση άρα έχουμε μηδαμινή συντήρηση σε βάθος χρόνου.

Εσωτερικά παντζούρια – σκιάδια: ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Εσωτερικά ΠαντζούριαΧαρακτηριστικό των σκιάδιων είναι ότι δεν έχουν δικό τους κάσωμα. Αναρτώνται απευθείας στο φύλλο του παραθύρου, ανεξαρτήτως πλάτους και ύψους. Το πάχος τους δεν ξεπερνά τα 22 ή 24mm. Μπορούν να τοποθετηθούν τόσο σε κουφώματα αλουμινίου όσο και σε συνθετικά κουφώματα. Τα μεταλλικά μέρη των εσωτερικών σκιάδιων  τοποθετούνται στα φύλλα με ελαφρού τύπου μεντεσέδες και ασφαλίζουν με μεταλλικό κλείστρο, μηχανικό ή μαγνητικό.

Εσωτερικά παντζούρια – σκιάδια: ΚΟΣΤΟΣ

Ένα άλλο βασικό και πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό τους είναι η τιμή τους σε σύγκριση με τα εξωτερικά παντζούρια. Το κόστος είναι τουλάχιστον 50% μικρότερο από τα εξωτερικά. Τέλος, μπορούμε να επιλέξουμε σκιάδια σε πολλούς χρωματισμούς ανάλογα με το χρώμα των κουφωμάτων μας αλλά και ανάλογα με την διάθεση και την αισθητική που θέλουμε να δώσουμε στο χώρο μας είτε οικιακό είτε επαγγελματικό.

Διαθέσιμα στην έκθεσή μας:Εφέσου 34 Νέα Φιλαδέλφεια – Πληροφορίες: 216 800 33 44

4.5/5 - (2 votes)

Μοίρασε το

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Scroll to Top