fbpx

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 216.800.33.44 | BLOG | ΕΡΓΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 216.800.33.44 | BLOG | ΕΡΓΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιατί μια εταιρεία αποτελείται από ανθρώπους.

Η ομάδα μας

Πάντα με το χαμόγελο

Γνωρίστε την ομάδα μας

Έχουμε έναν απλό στόχο: να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια σειρά προϊόντων με την υψηλότερη δυνατή ποιότητα αλλά και εξυπηρέτηση παράλληλα. Στην kataskevastikh.gr είμαστε στοχοπροσηλωμένοι στο να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας με προϊόντα υψηλής ποιότητας και με την καλύτερη τιμή.

Σωτηρόπουλος Γιώργος

Ανάπτυξη Έργων
Πλαισιωμένος από την εξαιρετική μας ομάδα.

Η ομάδα μας

Ποιοί είναι και τι κάνουν

Γιάννης Καμπόλης

Υπεύθυνος πωλήσεων και τεχνικός σύμβουλος

Δέσποινα Ιακωβίδου

Yπεύθυνη καταστήματος Χαλανδρίου & προσφορών

Βολωνάκη Αντωνία

Yπεύθυνη επικοινωνίας & δημοσίων σχέσεων

Κωνσταντίνος Κούρος

Πωλήσεις & υπεύθυνος προγραμματισμού

Αγγελική Μπέγκα

Υπεύθυνη marketing και πωλήσεων

Γιάννης Νικολάου

Υπεύθυνος παραγωγής -τεχνική διεύθυνση

μαριος κωσταντελλης

Τεχνικός Εγκαταστάσεων

Δημήτρης Κωσταντόπουλος

Τεχνικός Εγκαταστάσεων

ΓΝΩΜΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΑΣ

Αξιολογήσεις:
5/5
Pantelis Vlastaris
Read More
Στην ανακαινηση που εκανα κουφοματα αλουμινου θωρακισμενη πορτα τοποθετηση καμπινας μπανιου και επισκευη στα αλουμινια καγκελα της βεραντας ειμαι πολυ ευχαριστιμενος απο την ποιοτητα των υλικων , της τοποθετησης και των καλων τιμων,γιαυτο συστηνω ανεπιφυλακτα την κατασκευαστικη.
Nikos Balatsoukas
Read More
Η εταιρεία kataskevastikh gr διαθέτει εκπληκτική τεχνογνωσία πάνω σε κουφώματα αλουμινίου και συνθετικά κουφώματα. Συγχαρητήρια στο Γιώργο Σωτηρόπουλο και στην ομάδα του! Επίσης πολύ καλή πληροφόρηση υπάρχει μέσα από την ιστοσελίδα, αλλά και από τη σελίδα στο facebook.
Στεργίου Σταυρούλα
Read More
Η καλύτερη εταιρεία τοποθέτησης κουφωμάτων αλουμινίου! Εξαιρετική εξυπηρέτηση! Σε καθοδηγούν να διαλέξεις τα καλύτερα κουφώματα για το σπίτι σου. Έμειαν απόλυτα ικανοποιημένη. Συγχαρητήρια!
Eleni Vasilaki
Read More
Πρόσφατα τοποθέτησα θωρακισμένη πόρτα στο διαμερισμά μου. Έμεινα 100% ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα. Σας ευχαριστώ πολύ!
Nikos Nickolaos
Read More
Έχω επιλέξει την kataskevastikh gr για να κουφώματα αλουμινίου και διαπίστωσα οτι οι άνθρωποι είναι γνώστες του αντικειμένου σε απόλυτο βαθμό. Προτάσεις, έξυπνες ιδέες, και πάνω από όλα φιλική εξυπηρέτηση. Και όχι μόνο στα κουφώματα αλουμινίου, αλλά και σε κουφώματα pvc, θωρακισμένες πόρτες, ξυλινες κατασκευές, και πολλά άλλα.
Anakainisi Enfe
Read More
Εξαιρετική εταιρεία! Στα κουφώματα αλουμινίου αποτελεί συνώνυμο της τεχνογνωσίας και της αξιοπιστίας. Ολοκληρωμένη ενημέρωση για κουφώματα αλουμινίου, συνθετικά κουφώματα, θωρακισμένες πόρτες, εσωτερικές πόρτες, πτυσσόμενα κάγκελα, ξυλουργικές κατασκευές και ειδικέ κατασκευές.
gkagkalis panagiotis
Read More
Μόλις ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση πτυσσόμενων καγκελων στο σπίτι μου!! Μέσα σε μερικές ώρες τοποθέτησαν 4 κάγκελα στις μπαλκονόπορτες μου. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος. Τα παιδιά ήρθαν τοποθέτησαν και έφυγαν. Δουλεύουν άψογα τα κάγκελα και το χρώμα που επιλέξαμε ταιριάζει πολύ ωραία με τα κουφωματα. σας ευχαριστώ πολύ
Antonia Volonaki
Read More
Έκανα ολική ανακαίνιση στο διαμέρισμα σου. Έμεινα απόλυτα ικανοποίημενη!!! Ευχαριστώ όλη την ομάδα της kataskevastikh.gr για το υπέροχο αποτέλεσμα..
Michail Zoannou
Read More
Άριστη και άμεση εξυπηρέτηση, και πανω απ ολα χαμηλές τιμές
Pant Verg
Read More
ΑΨΟΓΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Κ ΒΟΗΘΕΙΑΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΘΩΡΑΚ.ΠΟΡΤΑΣ...!!!(ΑΝΤΩΝΙΑ the best!!!) ΤΙΜΗ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Κ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!! ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΓΡΗΓΟΡΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗΣ!!!!5ΣΤΑ 5!!!!
Βασίλης Τάτσης
Read More
Εξαίρετη ομάδα! Κάλυψαν πλήρως τις ανάγκες του επαγγελματικού μας χώρου.
Previous
Next
Εμπιστευτείτε το έργο σας στα χέρια της έμπειρης ομάδας μας.
5/5 - (103 votes)
Scroll to Top