fbpx

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 216.800.33.44 | BLOG | ΕΡΓΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 216.800.33.44 | BLOG | ΕΡΓΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θωρακισμενη πορτα αλουμινιου τιμη. 8 λόγοι για να την επιλέξετε

Θωρακισμενη πορτα αλουμινιου τιμη

Θωρακισμενη πορτα αλουμινιου τιμη

 

8 λόγοι για τους οποίους πρέπει να αλλάξετε σε μια θωρακισμένη πόρτα από αλουμίνιο

 

Θωρακισμενη πορτα αλουμινιου τιμη : Εάν είστε ιδιοκτήτης μιας μικρής ή μεσαίας επιχείρησης και μόλις αποφασίσατε να εγκαταστήσετε νέες πόρτες ασφαλείας στις εγκαταστάσεις σας, υπάρχουν διάφορα υλικά που μπορείτε να εξετάσετε. Ωστόσο, προτού λάβετε την τελική απόφαση, υπάρχει ένα βασικό ερώτημα που πρέπει να θέσετε στον εαυτό σας – θα είναι μια πόρτα ασφαλείας από αλουμίνιο η καλύτερη επιλογή για την επιχείρησή μου;

Σε αυτό το άρθρο του ιστολογίου, θα σας παρουσιάσουμε 8 λόγους για τους οποίους μια πόρτα ασφαλείας από αλουμίνιο είναι η ιδανική επιλογή για την εγκατάστασή σας. Αν δεν το έχετε ήδη κάνει, συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα…

Ασφάλεια για το προσωπικό και τις εγκαταστάσεις σας

Μια πόρτα ασφαλείας χρησιμοποιείται για την προστασία των χώρων σας καθώς και των ατόμων που βρίσκονται μέσα σε αυτούς. Εάν αναζητάτε το ιδανικό υλικό για μια πόρτα, η ασφάλεια θα πρέπει να είναι μία από τις πρώτες σας προτεραιότητες. Μια θωρακισμένη πόρτα από αλουμίνιο είναι κατασκευασμένη από ένα εξαιρετικά ισχυρό υλικό, γεγονός που την καθιστά μια πολύ ασφαλή επιλογή.

Δεν παραμορφώνεται με την πάροδο του χρόνου και η αντοχή της σημαίνει ότι μπορεί να αντέξει μεγάλη δύναμη ή κρούση, πράγμα που είναι απαραίτητο για την προστασία από διαρρήξεις.

Λόγω της αντοχής του και της αντίστασής του στη διάβρωση, το αλουμίνιο μπορεί να είναι μια καλή επιλογή για επιχειρήσεις σε παράκτιες περιοχές, καθώς είναι λιγότερο πιθανό να επηρεαστεί από τις δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Ανθεκτικό και ισχυρό

Θα χρειαστείτε ένα υλικό που είναι ανθεκτικό και στιβαρό. Θέλετε ένα υλικό που δεν θα σκουριάσει ή θα διαβρωθεί με την πάροδο του χρόνου. Μια θωρακισμένη πόρτα από αλουμίνιο χρειάζεται πολύ λίγη συντήρηση. Δεν χρειάζεται βάψιμο ή βερνίκωμα και είναι λιγότερο πιθανό να διαβρωθεί ή να σκουριάσει.

Αποτελεί εξαιρετική επιλογή για μια επιχείρηση σε παραθαλάσσια περιοχή. Το αλουμίνιο είναι ένα πολύ ισχυρό και άκαμπτο υλικό, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για πόρτες ασφαλείας. Καθώς είναι ένα από τα πιο πυκνά υλικά στον πλανήτη, καθιστά δύσκολη τη διάρρηξη της ιδιοκτησίας σας με εργαλεία.

Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν η επιχείρησή σας βρίσκεται σε τοποθεσία υψηλού κινδύνου, όπως ένα φορτηγό μεταφοράς μετρητών ή ένα κτίριο που στεγάζει ακριβά αγαθά.

Αντοχή στη φωτιά

Εάν η επιχείρησή σας βρίσκεται σε περιοχή που κινδυνεύει από πυρκαγιά, θα χρειαστείτε ένα υλικό που είναι ανθεκτικό στη φωτιά. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε πολύτιμα αγαθά μέσα στις εγκαταστάσεις σας ή εάν το κτίριό σας δεν διαθέτει επαρκή συστήματα ανίχνευσης και πρόληψης πυρκαγιάς.

Μια θωρακισμένη πόρτα από αλουμίνιο μπορεί να σχεδιαστεί έτσι ώστε να πληροί βαθμό πυρασφάλειας έως και 90 λεπτά. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να είναι σε θέση να αντέχει σε υψηλές θερμοκρασίες έως 1100°C για 90 λεπτά, ώστε να αποτρέψει την εξάπλωση μιας πυρκαγιάς στο εσωτερικό των χώρων σας.

Υπάρχουν διάφοροι τύποι πυράντοχων θυρών, επομένως είναι σημαντικό να γνωρίζετε τι παίρνετε για τα χρήματά σας. Για παράδειγμα, μια πόρτα πυρασφάλειας διάρκειας 90 λεπτών διαφέρει πολύ από μια πόρτα πυρασφάλειας διάρκειας 30 λεπτών.

Θωρακισμενη πορτα αλουμινιου τιμη

 

Ας εξετάσουμε και κάποιους παράγοντες που έχουν να κάνουν με την τιμή μιας θωρακισμένης πόρτας αλουμινιού. Η τιμή μιας θωρακισμένης πόρτας από αλουμίνιο δεν έχει να κάνει μόνο με το κόστος κτήσης αλλά και με τα κόστη συντήρησης και εγκατάστασης ( που έχει να κάνει με τις απαιτούμενες εργατοώρες) και σε αυτά τα σημεία θα αναφερθούμε ακολούθως.

 

Θωρακισμενη πορτα αλουμινιου τιμη (παράγοντες κόστους μετά την απόκτηση της)

Χαμηλό κόστος συντήρησης

Το αλουμίνιο είναι ένα υλικό πολύ χαμηλής συντήρησης. Δεν χρειάζεται να το βάψετε ή να το βερνικώσετε. Είναι επίσης λιγότερο πιθανό να διαβρωθεί ή να σκουριάσει. Επομένως, μια πόρτα από αλουμίνιο θα έχει χαμηλό κόστος συντήρησης.

Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν πρέπει να εγκαταστήσετε την πόρτα ασφαλείας από αλουμίνιο σε παραθαλάσσια περιοχή. Οι παράκτιες περιοχές έχουν συχνά δύσκολες καιρικές συνθήκες, οι οποίες μπορεί να οδηγήσουν σε διάβρωση και σκουριά των χαλύβδινων θυρών.

Εάν η επιχείρησή σας βρίσκεται σε μια τοποθεσία υψηλού κινδύνου, όπως μια παραθαλάσσια πόλη ή ένα φορτηγό μεταφοράς μετρητών, μια πόρτα αλουμινίου είναι μια επένδυση που αξίζει τον κόπο, καθώς είναι λιγότερο πιθανό να επηρεαστεί από τις καιρικές συνθήκες σε σύγκριση με τον χάλυβα.

Εύκολη εγκατάσταση

Καθώς το υλικό είναι εύκολο στην επεξεργασία, είναι εύκολη η εγκατάσταση μιας πόρτας ασφαλείας από αλουμίνιο. Μπορείτε να επιλέξετε από ένα ευρύ φάσμα σχεδίων και χρωμάτων, διευκολύνοντάς σας να βρείτε ένα σχέδιο που ταιριάζει στο γούστο σας.

Ανάλογα με το σχέδιο, μπορεί να είστε σε θέση να εγκαταστήσετε την πόρτα μόνοι σας. Ορισμένα σχέδια είναι εύκολο να εγκατασταθούν, ενώ άλλα μπορεί να απαιτούν επαγγελματική εγκατάσταση.

Ανεξάρτητα από το αν θα εγκαταστήσετε την πόρτα μόνοι σας ή αν θα προσλάβετε εργολάβο, το αλουμίνιο είναι ένα υλικό που είναι εύκολο στην επεξεργασία, γεγονός που καθιστά τη διαδικασία εγκατάστασης λιγότερο χρονοβόρα και δαπανηρή.

Εσωτερική διακόσμηση

Το αλουμίνιο είναι ένα πολύ ευέλικτο υλικό. Μπορείτε να επιλέξετε από μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, τύπων φινιρίσματος και σχεδίων ανάλογα με το γούστο σας. Αυτό σας διευκολύνει να βρείτε ένα σχέδιο που ταιριάζει στην εσωτερική διακόσμηση της επιχείρησής σας. Ορισμένες επιχειρήσεις έχουν αυστηρά πρότυπα εσωτερικής διακόσμησης.

Για παράδειγμα, μια τράπεζα μπορεί να έχει αυστηρούς κανόνες για την εξωτερική και εσωτερική διακόσμηση των υποκαταστημάτων της. Μια πόρτα ασφαλείας από αλουμίνιο είναι μια καλή επιλογή για τέτοιες επιχειρήσεις.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μια ποικιλία χρωμάτων και φινιρισμάτων για να ταιριάζει σε οποιοδήποτε πρότυπο εσωτερικής διακόσμησης. Είναι επίσης δυνατό να προμηθευτείτε μια πόρτα κατά παραγγελία που μπορεί να σχεδιαστεί έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στα αυστηρά πρότυπα εσωτερικής διακόσμησης ορισμένων επιχειρήσεων.

Θωρακισμενη πορτα αλουμινιου τιμη. Τα σχέδια και τα χρώματα αποτελούν ένα παράγοντας της τιμής απόκτησης της.

Μειονεκτήματα: Γιατί το αλουμίνιο μπορεί να μην είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς

Όπως συμβαίνει με τα περισσότερα υλικά, το αλουμίνιο συνοδεύεται από ορισμένα μειονεκτήματα. Το πρώτο είναι η τιμή – το αλουμίνιο είναι πιο ακριβό υλικό σε σύγκριση με τον χάλυβα. Ένα άλλο μειονέκτημα είναι ότι μια πόρτα από αλουμίνιο μπορεί να μην είναι ιδανική για όλους τους τύπους επιχειρήσεων.

Για παράδειγμα, αν η επιχείρησή σας βρίσκεται σε παραθαλάσσια περιοχή, το αλουμίνιο μπορεί να μην είναι η καλύτερη επιλογή, καθώς μπορεί να επηρεαστεί περισσότερο από τη διάβρωση σε σύγκριση με άλλα υλικά.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι μια πόρτα ασφαλείας από αλουμίνιο πρέπει να σχεδιαστεί ώστε να πληροί τους οικοδομικούς κανονισμούς. Για να χρησιμοποιηθεί ως είσοδος σε ένα κτίριο, πρέπει να είναι πιστοποιημένη ως προς την αντοχή στη φωτιά και τη διάρρηξη. Αυτό διασφαλίζει ότι οι εγκαταστάσεις σας είναι όσο το δυνατόν πιο ασφαλείς.

Πότε πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο μιας πόρτας ασφαλείας από αλουμίνιο

Συζητήσαμε για το πώς το αλουμίνιο είναι ιδανικό υλικό για μια πόρτα ασφαλείας, αλλά πότε είναι η καλύτερη στιγμή για να εξετάσετε το ενδεχόμενο μετάβασης σε αλουμίνιο; Πρώτα απ’ όλα, πρέπει να ελέγξετε αν η τρέχουσα πόρτα σας καλύπτει τις ανάγκες ασφαλείας σας.

Εάν δεν το κάνει, πρέπει να την αντικαταστήσετε με μια νέα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την τρέχουσα πόρτα ως οδηγό για το πώς θέλετε να είναι η νέα σας πόρτα. Μόλις αποφασίσετε ότι χρειάζεστε μια νέα πόρτα, ήρθε η ώρα να αρχίσετε να συγκρίνετε τα υλικά.

Πριν πάρετε την τελική σας απόφαση, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη σας. Πρώτον, πρέπει να εξετάσετε ποιος τύπος πόρτας είναι ο καλύτερος για την επιχείρησή σας.

Πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη σας την αισθητική του εξωτερικού και εσωτερικού σχεδιασμού του κτιρίου σας. Ενώ το αλουμίνιο είναι μια εξαιρετική επιλογή για τις περισσότερες επιχειρήσεις, είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι είναι η καλύτερη πόρτα για την περίπτωσή σας.

Θωρακισμενη πορτα αλουμινιου τιμη

 

Που κυμαίνονται οι τιμές για μια θωρακισμένη πόρτα αλουμινίου;  Από 750 ως 1500 ευρώ. Η τιμή μιας θωρακισμένης πόρτας αλουμινίου εξαρτάται από μια σειρά από παράγοντες όπως το χρώμα, το σχέδιο της και μια σειρά από τεχνικές και άλλες λεπτομέρειες.

Θωρακισμενη πορτα αλουμινιου τιμη.

 

Μπορούμε να βρούμε , μέσα στο προαναφερθέν εύρος τιμών , πως θα επιτύχουμε την καλύτερη δυνατή τιμή για την νέα σας θωρακισμένη πόρτα αλουμινίου.

Θα χαρούμε να μας καλέσετε για να συζητήσουμε αναλυτικά τις ανάγκες σας και να ανακαλύψουμε μαζί την καταλληλότερη λύση για τις ανάγκες σας και τον προϋπολογισμό σας.

 

 

Rate this post

Μοίρασε το

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Scroll to Top