fbpx

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 216.800.33.44 | BLOG | ΕΡΓΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 216.800.33.44 | BLOG | ΕΡΓΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κουφωματα Kommerling

Κουφωματα Kommerling
Κουφώματα kommerling

Τα σύγχρονα, στεγανά παράθυρα, τα αποδοτικά συστήματα θέρμανσης και τα κατάλληλα μονωτικά περιβλήματα μπορούν να μειώσουν σημαντικά την κατανάλωση ενέργειας.

Η ενέργεια γίνεται όλο και πιο ακριβή. Η θέρμανση είναι ένας πολύ καλός λόγος για να ξεκινήσετε την εξοικονόμηση.

Ο γερμανικός οργανισμός ενέργειας Dena έχει υπολογίσει ότι τα παράθυρα, η αποτελεσματική τεχνολογία θέρμανσης και η σωστή μόνωση μειώνουν σημαντικά την κατανάλωση ενέργειας. 

Είναι απλό να εξοικονομήσετε χρήματα στη θέρμανση αλλάζοντας τα παλιά παράθυρα με νέα, μονωμένα συστήματα PVC-U.

Η πρόσοψη είναι ένα ζωτικής σημασίας στοιχείο. Ελέγχει πόσο θερμότητα παραμένει στο εσωτερικό.

Σε μια μονοκατοικία, η απώλεια θερμότητας μέσω των παραθύρων μπορεί να αντιπροσωπεύει έως και το 40% της συνολικής θερμικής ενέργειας που καταναλώνεται.

Οι απώλειες ενέργειας μέσω των παλαιών παραθύρων είναι τέσσερις έως δέκα φορές υψηλότερες από εκείνες μέσω παραθύρων με μονωτικό γυαλί.

Τα παλιά παράθυρα που δεν πληρούν πλέον τις αυξανόμενες απαιτήσεις ενεργειακής απόδοσης για μονωμένα σπίτια έχουν εγκατασταθεί πριν από το 1995.

Υπάρχουν σημαντικές δυνατότητες εξοικονόμησης. Η απόδοση των παραθύρων μπορεί να συγκριθεί. Η τιμή U μετρά την ποσότητα θερμικής ενέργειας που χάνεται προς το εξωτερικό. Όσο χαμηλότερη είναι η τιμή U, τόσο καλύτερη είναι η θερμομόνωση. Όσο υψηλότερη είναι η εξοικονόμηση ενεργειακών δαπανών.

Κουφωματα Kommerling

Κουφωματα Kommerling γιατί...

Οι σκελετοί της σειράς KÖMMERLING 76 προσφέρουν όλα τα πλεονεκτήματα ενός σύγχρονου σκελετού χωρίς συμβιβασμούς στην ανθεκτικότητα και την απόδοση. Εκτός από την εξωτερική και εσωτερική στεγανοποίηση, τα κεντρικά συστήματα στεγανοποίησης διαθέτουν επίσης ένα τρίτο κεντρικό επίπεδο στεγανοποίησης. Αυτό επιτρέπει αυξημένες επιδόσεις θερμομόνωσης και ηχομόνωσης.

Κουφώματα Kommerling

Κουφωματα Kommerling γιατί...

Η Kömmerling με την νέα της σειρά 88plus δημιούργησε ένα χωρίς προηγούμενο επίπεδο ποιότητας στην ανάπτυξη των συν­θε­τι­κών προφίλ. Επιτυχαίνοντας εξαιρετική αύξηση στις τιμές θερμοηχομόνωσης αλλά και σε ότι αφορά την ασφάλεια και την οικονομία μέσω του καινοτόμου σχδιασμού της. Ένα πραγματικά κορυφαίο προϊόν για σύγχρονη δόμηση που προσφέρει ποιοτική διαβίωση.

Κουφωματα Kommerling. Τα πλεονεκτήματα τους όμως δεν σταματούν εδώ

Τα συστήματα παραθύρων KOEMMERLING uPVC προσφέρουν τα πιο ποικίλα στυλ και σχέδια. Οι τεχνικοί περιορισμοί του παρελθόντος έχουν ξεπεραστεί και τα σημερινά προφίλ παραθύρων και θυρών KOEMMERLING uPVC μπορούν να τοποθετηθούν σε κάθε τύπο ιδιοκτησίας, από κατοικίες και διαμερίσματα έως εμπορικά κτίρια, όπως ξενοδοχεία, νοσοκομεία και σύγχρονες πολυκατοικίες γραφείων. Με τη μεγάλη ευελιξία τους, τα συστήματα παραθύρων και πορτών KOEMMERLING uPVC θα ικανοποιήσουν κάθε γούστο σε στυλ και σχεδιασμό και έχουν αποδειχθεί το καλύτερο υλικό ακόμη και για την αποκατάσταση παλαιών κτιρίων.

Περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο οικοδομικό υλικό, τα παράθυρα και οι πόρτες uPVC από προφίλ KOEMMERLING διατηρούν τις εξαιρετικές ιδιότητες υλικού τους ακόμα και μετά από πολλά χρόνια χρήσης. Στην πραγματικότητα, δεν αλλοιώνονται υπό ακραίες θερμοκρασίες ή καιρικές συνθήκες. Χάρη στην ένωση υλικών που ανήκει στην KoEMMERLING των προφίλ uPVC, δεν παρουσιάζουν αρνητικά αποτελέσματα που προκαλούνται από έντονη βροχή, χιόνι, δυνατό ήλιο ή αιθαλομίχλη. Επίσης δεν σαπίζουν, δεν διαβρώνονται και δεν παραμορφώνονται. Και ακόμη και μετά από πολλά χρόνια, τα παράθυρα εξακολουθούν να είναι ελκυστικά, τέλεια σφιχτά και λειτουργούν καλά.

Χάρη στη σύγχρονη τεχνολογία, τα προφίλ παραθύρων και θυρών KOEMMERLING uPVC θα διαρκέσουν πρακτικά για πάντα. Για το λόγο αυτό αποτελούν εξαιρετική επένδυση για το σπίτι σας καθώς δεν συνεπάγονται κανένα μελλοντικό κόστος συντήρησης. Επιπλέον, σε συνδυασμό με το σύγχρονο θερμομονωτικό γυαλί, τα προφίλ KOEMMERLING θα βοηθήσουν στην επίτευξη βιώσιμου αποτελέσματος εξοικονόμησης ενέργειας και, ως εκ τούτου, είναι μια ακόμη καλύτερη επένδυση. Τα συστήματα κουφωμάτων και θυρών KOEMMERLING uPVC δεν απαιτούν τακτική επαναβαφή και δαπανηρή συντήρηση. Δεν σαπίζουν, δεν παραμορφώνονται ή διαβρώνονται ακόμη και σε τροπικά και αλμυρά παράκτια κλίματα. Επομένως, η συντήρησή τους περιορίζεται σε απλό καθάρισμα και δεν συνεπάγεται περαιτέρω κόστος.

Ανεξάρτητα από το σε ποιο κλίμα είναι εγκατεστημένα τα παράθυρα και οι πόρτες KOEMMERLING, συμβάλλουν σε μια ζεστή και άνετη ατμόσφαιρα στο σπίτι σας. Καθώς ο σχεδιασμός του συστήματος KOEMMERLING αποτρέπει τη θερμική γεφύρωση, η θερμομονωτική απόδοση του τελειωμένου παραθύρου είναι εξαιρετικά καλή. Ο υαλοπίνακας είναι επίσης υψίστης σημασίας για καλές θερμικές τιμές και συμβάλλει σε ουσιαστική εξοικονόμηση ενέργειας. Τα συστήματα παραθύρων και πορτών της KOEMMERLING εξαλείφουν το πρόβλημα της συμπύκνωσης νερού στα τζάμια των παραθύρων μέσα στο σπίτι. Σε επίσημες δοκιμές, τα προφίλ παραθύρων KOEMMERLING πέρασαν εύκολα τις δοκιμές για υλικά πλαισίου με την υψηλότερη θερμομόνωση σύμφωνα με το EN ISO 10077.

Η προστασία από τον θόρυβο είναι βασικό χαρακτηριστικό ενός σύγχρονου παραθύρου προκειμένου να εξασφαλίζεται άνετη ζωή τόσο στο σπίτι όσο και στο γραφείο. Η ηχομόνωση στο σχεδιασμό προφίλ KOEMMERLING είναι εγγενώς καλή. Ενισχύεται περαιτέρω με την τοποθέτηση οπλισμού από χάλυβα και με την επιλογή του κατάλληλου γυαλιού. Τα παράθυρα KOEMMERLING uPVC πληρούν το ευρωπαϊκό πρότυπο για ηχομόνωση DIN EN ISO 1401/1-3 (υψηλότερη ηχομόνωση).

Τα συστήματα παραθύρων και πορτών KOEMMERLING uPVC έχουν χρησιμοποιηθεί με επιτυχία σε παράκτια και τροπικά περιβάλλοντα χωρίς καμία βλάβη στο φινίρισμα ή την απόδοση της επιφάνειας. Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα των συστημάτων παραθύρων και θυρών KOEMMERLING είναι η αντοχή τους στη βροχή και η στεγανότητά τους. Τα προφίλ uPVC KOEMMERLING πληρούν τις απαιτήσεις του προτύπου EN 12208 (Αντοχή στη βροχή κατά την οδήγηση). Όλοι οι τύποι παραθύρων έχουν σχεδιαστεί για να είναι στεγανοί όταν δοκιμάζονται έως και 300 PA, όπως ορίζεται στο BS 6375: Performance of Windows Part 1, 1989: Ταξινόμηση για στεγανότητα στις καιρικές συνθήκες. Ορισμένοι τύποι επιτυγχάνουν βαθμολογία 600 PA.

Τα προφίλ παραθύρων και πορτών υψηλής σταθερότητας από uPVC προσφέρουν την καλύτερη λύση για αυξημένη ασφάλεια. Ειδικά εξαρτήματα και τζάμια, κατάλληλη κατασκευή παραθύρων και εξειδικευμένη εγκατάσταση προσφέρουν βελτιωμένη ασφάλεια σε διάφορα επίπεδα. Για το λόγο αυτό, τα κουφώματα και τα πάνελ θυρών της KOEMMERLING είναι πάντα εσωτερικά με χάντρες

Οι δοκιμές πυρκαγιάς έδειξαν ότι τα υλικά KOEMMERLING uPVC, τα οποία είναι φυσικά επιβραδυντικά φλόγας καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής του προϊόντος τους, δεν θα προκαλέσουν, θα υποστηρίξουν ή θα ενισχύσουν την ανάπτυξη τυχαίας πυρκαγιάς. Σε αντίθεση με τα ξύλινα παράθυρα, τα τμήματα uPVC δεν υποστηρίζουν καύση και στην πραγματικότητα αυτοσβεννύονται. Αυτή η ποιότητα εμποδίζει την προώθηση της εξάπλωσης της πυρκαγιάς. Για το λόγο αυτό, τα συστήματα παραθύρων KOEMMERLING προσφέρουν σημαντική πυροπροστασία. Η ειδική ένωση προφίλ πληροί την πυραντίσταση Κατηγορίας 1 (δηλαδή την πιο ανθεκτική) όπως ορίζεται στο BS (Βρετανικά Πρότυπα) 476: Μέρος 7. Επομένως, τα προφίλ KOEMMERLING είναι ένα αποτελεσματικό μέσο για την προληπτική πυροπροστασία.

Αν όλοι αυτοί οι λόγοι δεν σας αρκούν διαβάστε και άλλους λόγους γιατί να τα προτιμήσετε στο άρθρο μας εδώ

5/5 - (3 votes)
Scroll to Top