fbpx

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 216.800.33.44 | BLOG | ΕΡΓΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 216.800.33.44 | BLOG | ΕΡΓΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κουφώματα Αλουμινίου Elvial

Κουφώματα Αλουμινίου Elvial

Κουφώματα Αλουμινίου Elvial

 

Κουφώματα Αλουμινίου Elvial: Ότι πρέπει να γνωρίζετε

 

Elvial Συστήματα Αλουμινίου: Αξιοπιστία και Καινοτομία στα Κουφώματα

 

Η Elvial είναι μια εταιρεία που προσφέρει προηγμένα συστήματα πορτών και παραθύρων αλουμινίου. Με περισσότερες από δύο δεκαετίες εμπειρίας στον σχεδιασμό αρχιτεκτονικών συστημάτων και στην εξέλιξη της τεχνολογίας του αλουμινίου, η Elvial προσφέρει πρωτοποριακές λύσεις για πόρτες και παράθυρα αλουμινίου.

Με ένα εργοστάσιο παγκόσμιας κλάσης και τη χρήση υψηλής τεχνολογίας, η Elvial παρέχει υψηλή ποιότητα προϊόντων σε συνδυασμό με άριστη εξυπηρέτηση πελατών.

Κουφώματα Αλουμινίου Elvial

 

Η εταιρεία Elvial, που ειδικεύεται στον σχεδιασμό και την παραγωγή αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου, έχει βραβευτεί για τη δημιουργικότητα, την αισθητική και την ποιότητα των προϊόντων της στα Interiors Awards 2022. Η εταιρεία έχει έναν άρρηκτο δεσμό με την αρχιτεκτονική εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, κάτι που αναδεικνύεται μέσα από την ποιότητα και την αισθητική των προϊόντων της.

Τα Interiors Awards βραβεύουν τα αρχιτεκτονικά γραφεία, τους αρχιτέκτονες και τους χώρους εμπορικής ή ιδιωτικής χρήσης που ξεχώρισαν, προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες κατοίκησης, εργασίας, διασκέδασης ή ψυχαγωγίας.

Η Elvial, ως χορηγός των βραβείων, επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της να υποστηρίζει τη δουλειά που ξεχωρίζει τόσο για την αισθητική της αρτιότητα όσο και για την συνολική της προσέγγιση στο ζήτημα της ποιότητας, παρέχοντας ένα σταθερό πλαίσιο για τη δημιουργικότητα.

Ανοιγόμενα Συστήματα Αλουμινίου

 

Η Elvial προσφέρει μια ευρεία γκάμα ανοιγόμενων συστημάτων αλουμινίου που ικανοποιούν τις ανάγκες των σύγχρονων κατασκευών. Ένα από αυτά τα συστήματα είναι το Elvial 4600 Ai2. Αυτό το σύστημα έχει εξαιρετική αντοχή σε διάρρηξη και συνιστάται για συμβατικά ανοίγματα.

Έχει επίσης εξαιρετικές επιδόσεις στην υδροπίεση και την ανεμοπίεση. Το Elvial 4600 Ai2 μπορεί να κατασκευαστεί σε διάφορες τυπολογίες ανοιγόμενων κουφωμάτων και αποτελεί πανευρωπαϊκή ευρεσιτεχνία της Elvial. Επιπλέον, παρέχει διάφορες επιλογές χρωμάτων και σχεδίων για να επιλέξετε ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

Ένα άλλο καινοτόμο σύστημα αλουμινίου που προσφέρει η Elvial είναι το Elvial 4600 Ai2. Αυτό το θερμομονωτικό συρόμενο σύστημα είναι ιδανικό για αντικατάσταση κουφωμάτων, καθώς προσφέρει εύκολη και γρήγορη κατασκευή και εφαρμογή.

Έχει πιστοποιηθεί από το ινστιτούτο Ift Rosenheim Γερμανίας και διαθέτει εξαιρετικές επιδόσεις στη θερμοπερατότητα, καθώς έχει συντελεστή Uf 3,9 W/(m2*k) για επάλληλη κατασκευή. Το Elvial 4600 Ai2 καλύπτει όλες τις πιθανές τυπολογίες συρομένων και προσφέρει απόλυτη στεγανότητα και στιβαρότητα σε μέγιστες διαστάσεις.

Συρόμενα Συστήματα Αλουμινίου

 

Η Elvial προσφέρει επίσης συρόμενα συστήματα αλουμινίου που είναι ιδανικά για κατασκευές όπου είναι απαραίτητη η οικονομία χώρου. Ένα από αυτά τα συστήματα είναι το EL 3300 Inox Evo. Αυτό το σύστημα διαθέτει άριστο σχεδιασμό με ίσιες γραμμές και λεπτά προφίλ. Έχει επίσης πιστοποιημένη θερμομόνωση και υπόσχεται υψηλή απόδοση και ασφάλεια.

Ένα άλλο συρόμενο σύστημα που προσφέρει η Elvial είναι το EL 4400 Super Smart. Αυτό το ανοιγόμενο σύστημα έχει σχεδιασμό που συνδυάζει υψηλή αισθητική, λειτουργικότητα και οικονομία. Πιστοποιημένο για θερμομόνωση, το EL 4400 Super Smart χαρακτηρίζεται από την υψηλή ενεργειακή απόδοση του.

Ασφάλεια και Ενεργειακή Απόδοση

 

Η Elvial δίνει μεγάλη έμφαση στην ασφάλεια και την ενεργειακή απόδοση των συστημάτων της. Τα κουφώματα της Elvial παρέχουν υψηλή αντίσταση σε διάρρηξη και πληρούν το επίπεδο ασφάλειας WK2. Έχουν πολλά περιμετρικά σημεία κλειδώματος για μεγαλύτερη ασφάλεια.

Επιπλέον, η εταιρεία δίνει μεγάλη προσοχή στη θερμομόνωση των συστημάτων της. Τα συστήματα της Elvial προσφέρουν υψηλή θερμομόνωση και επιδόσεις υδροπίεσης, επιτρέποντας τη διατήρηση άνεσης και εξοικονόμηση ενέργειας.

Ποιότητα και Προσαρμοστικότητα

 

Η Elvial είναι γνωστή για την υψηλή ποιότητα προϊόντων της. Τα κουφώματα και οι πόρτες της εταιρείας κατασκευάζονται με τις πιο σύγχρονες τεχνικές και υλικά για να αντέχουν στις αυστηρότερες προδιαγραφές ποιότητας. Η Elvial προσφέρει επίσης μεγάλη προσαρμοστικότητα, καθώς τα συστήματά της μπορούν να προσαρμοστούν σε κάθε αρχιτεκτονική ανάγκη και στυλ.

Σας παρουσιάσουμε τα Κουφώματα Αλουμινίου Elvial από την ιστοσελίδα μας

Δίφυλλο Ανοιγόμενο Θερμοδιακοπτόμενο Κούφωμα Αλουμινίου Elvial 4600 Ai2 140×150

Δίφυλλο Ανοιγόμενο Θερμοδιακοπτόμενο Κούφωμα Αλουμινίου Elvial 4600 Ai2 140x150

Δίφυλλο παράθυρο αλουμινίου Elvial, ανοιγόμενο, ανακλινόμενο, θερμομονωτικό σε λευκή απόχρωση.
Προσφέρει αυξημένη πρόσβαση φυσικού φωτός, εξαιρετικές επιδόσεις σε αντίξοες κλιματολογικές συνθήκες και ασφάλεια.
Περιλαμβάνει διπλά ενεργειακά θερμοηχομονωτικά τζάμια.
Κατασκευάζεται στα μέτρα σας και σε οποιαδήποτε απόχρωση επιθυμείτε.

Για τιμές χονδρικής επικοινωνήστε μαζί μας στο 216 8003344.

 

 

Συμπεράσματα

 

Η Elvial είναι η εταιρεία που μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες σας για αλουμινένια συστήματα πόρτων και παραθύρων. Με προηγμένες τεχνολογίες και υψηλή ποιότητα προϊόντων, η Elvial προσφέρει αξιόπιστες και ανθεκτικές λύσεις.

Επιπλέον, η εταιρεία είναι αφοσιωμένη στην ασφάλεια και την ενεργειακή απόδοση, εξασφαλίζοντας άνεση και εξοικονόμηση ενέργειας. Επιλέξτε την Elvial για κορυφαία ποιότητα και αξιοπιστία στα αλουμινένια συστήματα σας.

 

 

 

 

 

 

 

 

Rate this post

Μοίρασε το

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Scroll to Top