fbpx

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 216.800.33.44 | BLOG | ΕΡΓΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 216.800.33.44 | BLOG | ΕΡΓΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κουφώματα kommerling . 13 λόγοι να τα προτιμήσετε

κουφωματα kommerling

Κουφώματα kommerling

κουφώματα kommerling
κουφωματα kommerling

Ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους τιτάνες του κλάδου των παραθύρων και θυρών uPVC, η Kömmerling έχει κάνει το όνομά της ως ένα σύστημα uPVC που έχει παγκόσμια εμβέλεια.

Προκειμένου να τονιστεί καλύτερα τι κάνει τα παράθυρά τους uPVC να έχουν ιδιαίτερη αξία, ακολουθούν 13  λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να σκεφτείτε να εγκαταστήσετε τα προϊόντα τους:

Κουφώματα kommerling

 

1. Ένα από τα πιο γρήγορα συστήματα uPVC για κατασκευή και εγκατάσταση

2. Κουφώματα kommerling παραθύρων uPVC που χρησιμοποιούν χαλύβδινη ενίσχυση
Ο οπλισμός από χάλυβα χρησιμοποιείται στο προφίλ Kömmerling όπου χρειάζεται, εισάγοντας μια μεγαλύτερη αίσθηση δομικής αίσθησης και ακαμψίας που δεν συναντάμε συχνά σε άλλα συστήματα παραθύρων uPVC.

3. Οι καμπύλες, λεπτές κορνίζες δημιουργούν μια πιο «απαλή» αισθητική και εμφάνιση
Ο σχεδιασμός ovolo του O70 Gold της Kömmerling αναδεικνύει απαλές γλυπτές γραμμές στο πλαίσιο, το φύλλο και τη γυάλινη χάντρα, με αποτέλεσμα μια πολύ ελκυστική και καθαρή αισθητική που είναι ελκυστική για τους ιδιοκτήτες σπιτιού.

4. Πιστοποιημένο για BS7412, BS7413, PAS023, PAS024 και BS7950
Επιτρέποντας στους εγκαταστάτες να προσθέτουν παράθυρα Kömmerling uPVC στο χαρτοφυλάκιο προϊόντων τους με απόλυτη σιγουριά, όλα τα κουφώματα έχουν σχεδιαστεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές BS7412, BS7413, PAS023, PAS024 και BS7950.

5. Διατίθεται σε 44 ξύλινα και χρωματιστά φινιρίσματα
Η Kömmerling έχει επενδύσει σε μια εκτεταμένη γκάμα από πειστικά φύλλα ξύλου και έγχρωμα φινιρίσματα για να δώσει σε κάθε εγκαταστάτη τη δυνατότητα να καλύψει κάθε ιδιότητα στυλ και ηλικίας. Από την Irish Oak έως το Rosewood, τα παράθυρα UPVC της Kömmerling μπορούν εύκολα να αντικαταστήσουν τα αυθεντικά ξύλινα κουφώματα.

6. Εξωθήθηκε με χρήση του αμόλυβδου uPVC Greenline της Kömmerling
Το σύστημα O70 Gold έχει σχεδιαστεί για να βοηθά στη διατήρηση των πόρων της φύσης, που δημιουργήθηκε με τη χρήση ανακυκλωμένων υλικών για να σχηματιστεί η ένωση χωρίς μόλυβδο της Kömmerling – η Greenline.

7. Εσωτερικό προφίλ 5 θαλάμων για βελτιωμένη θερμική απόδοση
Σε αντίθεση με τον τυπικό σχεδιασμό με 3 θαλάμους που συναντάμε στα περισσότερα ανταγωνιστικά συστήματα, τα παράθυρα uPVC της Kömmerling χρησιμοποιούν άλλα 2, πράγμα που σημαίνει ότι η θερμότητα μπορεί να παγιδευτεί πιο εύκολα για να προσφέρει μειωμένες τιμές U και βελτιωμένη ενεργειακή απόδοση.

8. Το 23% όλων των πλαισίων που κατασκευάζονται στην Ευρώπη χρησιμοποιούν κουφώματα Kömmerling
Το επιβλητικό 23% όλων των κουφωμάτων στην Ευρώπη είναι Kömmerling, γεγονός που είναι ένα κίνητρο που είναι εξοικειωμένο και εμπιστεύεται οι άνθρωποι.

9. Η τέλεια επιλογή για ιδιοκτήτες κατοικιών
Ανθεκτικά, χαμηλής συντήρησης και παραμετροποιήσιμα σε πολλά σχήματα, μεγέθη και στυλ, τα παράθυρα uPVC της Kömmerling είναι σε μεγάλο βαθμό αυτό που τα κατασκευάζετε. Είναι απόλυτα προσαρμοσμένες κατοικίες, έτοιμες να διαμορφωθούν με κάθε τρόπο που θα σας βοηθήσει να προσελκύσετε καλύτερα την αγορά που επιθυμείτε.

10. Δοκιμασμένο για αντοχή σε ακραίες συνθήκες
Για να εξασφαλιστεί η καλύτερη προστασία και αντοχή, όλα τα παράθυρα UPVC της Kömmerling έχουν αποδειχθεί ότι αποδίδουν σε διάφορα είδη ακραίων καιρικών συνθηκών. Από τις δοκιμές πλαισίων για 15 χρόνια στα 2.300 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας έως την ισχυρή έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία, τις έντονες καταιγίδες και τις χαμηλές θερμοκρασίες, το σύστημα έχει ξεπεράσει τους ρυθμούς του, αποδεδειγμένα ότι είναι το καλύτερο.

11. Ενσωματωμένο κλείδωμα πολλαπλών σημείων
Το γεγονός ότι όλα τα παράθυρα UPVC της Kömmerling μπορούν να κάνουν χρήση του ενσωματωμένου κλειδώματος πολλαπλών σημείων, ακόμη και των λαβών που κλειδώνουν, βοηθά στη βελτίωση της ασφάλειας δέκα φορές.

12. Αποδεδειγμένα αυξάνει την αξία του ακινήτου
Τα παράθυρα Kömmerling που κατασκευάζονται και εγκαθίστανται με αυτήν την τεχνολογία αιχμής αυξάνουν την αξία οποιασδήποτε ιδιοκτησίας στην οποία είναι εγκατεστημένα, τόσο τώρα όσο και στο μέλλον. Ιδανικό για ελκυστικότητα σε ιδιοκτήτες σπιτιού και επενδυτές.

13. Καινοτόμο χαρακτηριστικό προφίλ eurogroove
Η κεντρική σχεδίαση eurogroove με πλήρη αυλάκωση που εμφανίζεται σε κάθε παράθυρο Kömmerling uPVC τα βοηθά να γίνουν πιο ασφαλή, λειτουργώντας παράλληλα με τα εξωτερικά συστήματα κλειδώματος.

Διαβάστε περισσότερα για τα κουφώματα kommerling εδώ

Ενδεικτικά Προϊόντα Kömmerling που μπορείτε να βρείτε σε εμάς.

  1. Δίφυλλο ανοιγόμενο παράθυρο PVC Kommerling 76AD 130×210
  2. Δίφυλλο ανοιγόμενο παράθυρο PVC Kommerling 76AD 130×200
  3. Δίφυλλο ανοιγόμενο παράθυρο PVC Kommerling 76AD 130×190
  4. Μονόφυλλο ανοιγόμενο παράθυρο PVC Kommerling 76AD 100×100
  5. Επάλληλο συρόμενο θερμομονωτικό παράθυρο PVC Kommerling Premline

 

3.6/5 - (130 votes)

Μοίρασε το

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Scroll to Top