fbpx

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 216.800.33.44 | BLOG | ΕΡΓΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 216.800.33.44 | BLOG | ΕΡΓΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεταλλική πέργκολα και περίφραξη deck

Μεταλλική πέργκολα και περίφραξη deck. Η λύση για την ταράτσα σας.

Η κατασκευή μιας μεταλλικής πέργκολας και η τοποθέτηση περίφραξη deck μπορούν να προσφέρουν πολλά οφέλη σε κάποιον που επιθυμεί να διαμορφώσει την οικία του. Ας δούμε αναλυτικά:

Μεταλλική πέργκολα :

  1. Σκίαση και προστασία από τον ήλιο: Μια μεταλλική πέργκολα μπορεί να προσφέρει σκίαση σε εξωτερικούς χώρους όπως ο αίθριος, ο κήπος ή η βεράντα σας. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει ένα ευχάριστο και δροσερό περιβάλλον κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, επιτρέποντας σας να απολαύσετε τον υπαίθριο χώρο ακόμη και σε ζεστές ημέρες.
  2. Προστασία από τις καιρικές συνθήκες: Μια μεταλλική πέργκολα μπορεί επίσης να προστατεύει από τη βροχή και τον άνεμο. Μπορεί να λειτουργήσει ως κάλυψη για τον εξωτερικό χώρο σας, επιτρέποντας σας να απολαύσετε την υπαίθρια περιβάλλοντα χώρο ακόμη και όταν ο καιρός δεν είναι ιδανικός.
  3. Αισθητική αξία: Μια μεταλλική πέργκολα μπορεί να προσθέσει μια ιδιαίτερη αισθητική πινελιά στον εξωτερικό χώρο σας. Υπάρχουν διάφορα σχέδια και στυλ περγκολών που μπορείτε να επιλέξετε ανάλογα με το προσωπικό σας γούστο και τον υπάρχοντα χώρο.
  4. Προσαρμογή στον χώρο: Μια μεταλλική πέργκολα μπορεί να προσαρμοστεί στον υπάρχοντα χώρο σας. Ένας έμπειρος επαγγελματίας μπορεί να σχεδιάσει και να κατασκευάσει μια πέργκολα που να ταιριάζει απόλυτα στις διαστάσεις και τις γωνίες του χώρου σας, δημιουργώντας έναν ολοκληρωμένο και συμβατό χώρο.
  5. Επιλογές υλικών: Οι μεταλλικές πέργκολες μπορούν να κατασκευαστούν από διάφορα υλικά, όπως αλουμίνιο, σίδηρος, ανοξείδωτο ατσάλι και άλλα. Κάθε υλικό έχει τα δικά του πλεονεκτήματα, όπως αντοχή, αισθητική, ανθεκτικότητα στη διάβρωση και συντήρηση. Μπορείτε να συζητήσετε με τον επαγγελματία τις επιλογές υλικών και να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα. Μπορείτε να δείτε εδώ πέργκολες αλουμινίου
  6. Προαιρετικά χαρακτηριστικά: Μπορείτε να προσθέσετε προαιρετικά χαρακτηριστικά στη μεταλλική πέργκολα για να την ενισχύσετε ακόμη περισσότερο. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν ενσωματωμένα φωτιστικά σώματα, ανεμόμυλους για εξαερισμό ή ακόμη και κινούμενα τμήματα που επιτρέπουν την προσαρμογή της περγκόλας στις ανάγκες του χρήστη.

Περιφράξεις deck:

  1. Αύξηση χώρου: Η περίφραξη deck μπορεί να δημιουργήσει έναν επιπλέον χώρο στον εξωτερικό σας χώρο, όπως έναν κήπο, μια βεράντα ή έναν χώρο για ψυχαγωγία. Μπορείτε να τοποθετήσετε έπιπλα, γλάστρες ή άλλα διακοσμητικά στοιχεία στην περιοχή deck για να δημιουργήσετε έναν ευχάριστο χώρο για χαλάρωση ή συναντήσεις με φίλους και οικογένεια.
  2. Αντοχή και ανθεκτικότητα: Οι περιφράξεις deck από  συνθετική περίφραξη wpc που ολοένα και περισσότερο την προτιμούν από το  ξύλο και άλλα υλικά τόσο λόγω της χαμηλότερης  τιμής της αλλά και της καλύτερης ποιότητας του υλικού που σημειωτέον δεν απαιτεί τόσο τον καθαρισμό αλλά και την συντήρηση που απαιτείται για το ξύλο. Η συνθετική περίφραξη wpc είναι αναντίλεκτα το μέλλον στο χώρο.
  3. Ασφάλεια και ιδιωτικότητα: Οι περιφράξεις deck μπορούν να παρέχουν ασφάλεια και ιδιωτικότητα στον εξωτερικό σας χώρο. Μπορείτε να απολαύσετε τον χώρο σας χωρίς να ανησυχείτε για παρεμβολές από τρίτους.
  4. Υλικά περιφράξεων: Οι περιφράξεις deck μπορούν να κατασκευαστούν από διάφορα υλικά, όπως συνθετική περίφραξη wpc (τα πλεονεκτήματα της οποίας αναλύσαμε προηγουμένως)  , ξύλο, μέταλλο ή συνθετικά υλικά. Κάθε υλικό έχει τις δικές του χαρακτηριστικές ιδιότητες και αισθητική, οπότε μπορείτε να επιλέξετε ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον σχεδιασμό του χώρου σας.
  5. Ασφάλεια και προστασία: Οι περιφράξεις deck παρέχουν ασφάλεια και προστασία για τους εξωτερικούς χώρους σας. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε παιδιά ή κατοικίδια ζώα, καθώς μπορείτε να απολαύσετε τον χώρο σας με ασφάλεια και ηρεμία.
  6. Διακοσμητικές επιλογές: Μπορείτε να επιλέξετε διάφορα σχέδια, μοτίβα και φινιρίσματα για να διακοσμήσετε τις περιφράξεις deck σας. Αυτό μπορεί να συμπεριλαμβάνει λεπτομέρειες όπως εγχάραξη, ζωγραφική ή ακόμη και ενσωματωμένα φυτώρια για να δώσετε ένα μοναδικό στιλ στον εξωτερικό σας χώρο.

Όλα αυτά τα στοιχεία συνδυάζονται για να δημιουργήσουν έναν ευχάριστο και λειτουργικό εξωτερικό χώρο για εσάς και την οικογένειά σας. Είναι σημαντικό να επιλέξετε έναν έμπειρο επαγγελματία για την κατασκευή και την τοποθέτηση αυτών των στοιχείων, προκειμένου να εξασφαλίσετε υψηλή ποιότητα και ασφάλεια. Στο kataskevastiki.gr με πολυετή εμπειρία στο αντικείμενο μπορούμε να σας το εγγυηθούμε και όχι μόνο στα λόγια.

Ας εξετάσουμε μαζί ένα πρόσφατο έργο μας που θα σας βοηθήσει να καταλάβετε τα πολλά πλεονεκτήματα μιας τέτοιας λύσης.

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ

 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΕΤΑΛΙΚΗΣ ΠΕΡΓΚΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗΣ DECK ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Ο Πελάτης επιθυμούσε να διαμορφώσει τον χώρο στην ταράτσα του σπιτιού του, ώστε να είναι όμορφος και λειτουργικός. Αφού πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στον χώρο του πελάτη επιλέξαμε να τοποθετηθούν DECK από συνθετική περίφραξη wpc.

Τα πλεονεκτήματα είναι πολλά, καθαρίζονται εύκολα έχουν μεγάλη αντοχή σε καιρικές συνθήκες και δεν χρειάζεται καθόλου συντήρηση!

Επόμενο βήμα ήταν η κατασκευή της μεταλλικής πέργκολας. Ο πελάτης είχε αποφασίσει εξαρχής ότι θα τοποθετήσει ο ίδιος πανί από τέντα σε δεύτερο χρόνο οπότε προχωρήσαμε με τη μεταλλική κατασκευή, τοποθετήθηκαν κοιλοδοκοι 80 χ 80  με μελλοντικό σκοπό να βαφτεί ηλεκτροστατικά.

Το ολικό αποτέλεσμα ήταν μια πολύ όμορφη, οικονομική και minimal κατασκευή όπως μπορείτε να δείτε και στις επισυναπτόμενες φωτογραφίες

Μεταλλική πέργκολαΜεταλλική πέργκολαπερίφραξη deck

Μεταλλική πέργκολα Μεταλλική πέργκολα  

 Μεταλλική πέργκολαΠεριφράξεις deck

5/5 - (1 vote)

Μοίρασε το

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Scroll to Top