fbpx

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 216.800.33.44 | BLOG | ΕΡΓΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 216.800.33.44 | BLOG | ΕΡΓΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξυλουργικές εργασίες

Ξυλουργικές εργασίες και κατασκευές Αθήνα 3

Ξυλουργικές εργασίες

 

Ξυλουργικές εργασίεςΣτο kataskevastikh.gr, ειδικευόμαστε στις ξυλουργικές εργασίες , προσφέροντας μοναδικά και προσαρμοσμένα έπιπλα και κατασκευές από ξύλο για κάθε ανάγκη και διακόσμηση χώρου. Με μια ιστορία απόλυτης δέσμευσης στην ποιότητα και την εξυπηρέτηση των πελατών μας, το τμήμα μας αποτελείται από ειδικευμένους μαραγκούς που διαθέτουνβαθιά γνώση και εμπειρία στον τομέα.

Κατασκευάζουμε έπιπλα και ξύλινες κατασκευές υψηλής ποιότητας, προσαρμοσμένα στις ιδιαίτερες ανάγκες και τις προτιμήσεις κάθε πελάτη μας. Αποφεύγουμε ,όπως ο διάολος το λιβάνι , την τυποποίηση και επιδιώκουμε να δημιουργούμε μοναδικά κομμάτια που αντανακλούν την αισθητική και τις λειτουργικές ανάγκες κάθε χώρου. Ξέρουμε ότι μόνο υιοθετώντας μια τέτοια προσέγγιση μπορούμε να κάνουμε την ειδοποιό διαφορά από άλλους συναδέλφους μας.

Ξυλουργικές εργασίες – Οι υπηρεσίες μας

 

Σχεδιασμός επίπλων &  Κατασκευή Επίπλων

 

Ξεκινάμε την εξυπηρέτησή σας με μια σειρά από στάδια που εξασφαλίζουν την τέλεια προσαρμογή κάθε έργου στις ανάγκες σας. Η διαδικασία μας περιλαμβάνει:

  • Μελέτη και Ανάλυση Χώρου: Οι ειδικοί μας επισκέπτονται τον χώρο σας, μελετούν τις διαστάσεις και συνομιλούν μαζί σας για να κατανοήσουν τις πρακτικές και αισθητικές ανάγκες σας.
  • Σχεδιασμός Επίπλων: Σε συνεργασία μαζί σας, σχεδιάζουμε τα έπιπλα και τις κατασκευές που θα αναβαθμίσουν τον χώρο σας, επιλέγοντας το κατάλληλο ξύλο και απόχρωση που θα ενσωματώσουν τις προτιμήσεις και το στυλ σας. Ειδικευόμαστε στη δημιουργία προσαρμοσμένων επίπλων που περιλαμβάνουν ντουλάπια κουζίνας, βιβλιοθήκες, ντουλάπια υπνοδωματίων, μικροέπιπλα, συρταριέρες και παιδικά δωμάτια. Με υψηλή ειδίκευση και δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια, δημιουργούμε κομμάτια που προσαρμόζονται επακριβώς στις ανάγκες αλλά και τις προτιμήσεις σας. Από τη σχεδίαση έως την τελική κατασκευή και τοποθέτηση, εξασφαλίζουμε την ικανοποίηση των αισθητικών και λειτουργικών σας αναγκών, προσφέροντας πρωτότυπα κομμάτια που δεν ακολουθούν στερεότυπες λύσεις.
  • Κατασκευή και Εγκατάσταση: Οι ειδικοί μας επεξεργάζονται το ξύλο με προσοχή και εμπειρία, δημιουργώντας κομψά και λειτουργικά έπιπλα που αντικατοπτρίζουν τις απαιτήσεις και τις προσδοκίες σας.Στην επιλογή σας από μία ευρεία ποικιλία ξύλων και χρωμάτων, μπορείτε να βρείτε ακριβώς αυτό που φαντάζεστε. Προσφέρουμε λύσεις που καλύπτουν όλα τα γούστα και τις ανάγκες, είτε πρόκειται για μοντέρνα επιλογές είτε για κλασικά σχέδια. Ανεξάρτητα από το προϋπολογισμό σας, διαθέτουμε επιλογές που καλύπτουν από τα πλέον οικονομικά μέχρι και τα πιο ακριβά προϊόντα. Είμαστε εδώ για να ακούσουμε τις ειδικές σας ανάγκες και να δημιουργήσουμε από κοινού το ιδανικό αποτέλεσμα. Συνδυάζουμε πάντα μόνο υψηλής ποιότητας υλικά με άριστη κατασκευή αλλά και ανταγωνιστικές τιμές, προσφέροντας έτσι μια ολοκληρωμένη εμπειρία στην αγορά επίπλων.

 

Ειδικές Κατασκευές και Ανακαινίσεις

 

Παρέχουμε μια σειρά από ειδικές κατασκευές πέρα από την κατασκευή επίπλων, προσφέρουμε επίσης:

  • Κατασκευή Ξύλινων Πατωμάτων και Laminate: Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση και αναπαλαίωση ξύλινων πατωμάτων και laminate με επαγγελματική ακρίβεια και φροντίδα. Η εμπειρία μας σε αυτόν τον τομέα μας επιτρέπει να διασφαλίσουμε όχι μόνο την ποιότητα της εργασίας αλλά και την πλήρη ικανοποίηση των αναγκών σας, εξασφαλίζοντας ένα ανθεκτικό και εντυπωσιακό αποτέλεσμα που θα συμβάλει στην αναβάθμιση του χώρου σας.
  • Κατασκευή ντουλάπας με πολλούς αποθηκευτικούς χώρουςΑνακαίνιση και Επισκευή Έπιπλων: Ρυθμίζουμε ή ανακαινίζουμε οποιοδήποτε ελάττωμα υπάρχει στα έπιπλα σας, προσφέροντας υπηρεσίες όπως λουστράρισμα και λακάρισμα για την αναβάθμιση της εμφάνισής τους.Η εμπειρία μας εγγυάται την ποιότητα και την ακρίβεια σε κάθε επέμβαση, ενώ η χρήση υλικών υψηλής ποιότητας εξασφαλίζει μακροχρόνια ανθεκτικότητα και εντυπωσιακό αποτέλεσμα για τα έπιπλα σας.
  • Κατασκευή ντουλάπας: Οι τυποποιημένες ντουλάπες της αγοράς συχνά δεν είναι ικανοποιητικές για τις ειδικές ανάγκες και τον περιορισμένο χώρο που διαθέτουν οι ιδιοκτήτες σπιτιών. Απευθυνθείτε σε εμάς για να σχεδιάσουμε και να προσαρμόσουμε μια ντουλάπα που θα ανταποκρίνεται ακριβώς στις ανάγκες σας, προσφέροντας ποιότητα υλικών, άριστη κατασκευή και ανταγωνιστικές τιμές.

Υλικά

 

Χρησιμοποιούμε μόνο υλικά υψηλής ποιότητας, συμπεριλαμβανομένων κόντρα πλακέ θαλάσσης, βακελίτη, μασίφ ξύλου και μελαμίνης, εξασφαλίζοντας έτσι τη μακροχρόνια αντοχή και την αισθητική αξία των κατασκευών μας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις τιμές, τους χρόνους παράδοσης ή για οποιαδήποτε άλλη ερώτηση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να επισκεφθείτε την έκθεσή μας στην Αθήνα.

Rate this post

Μοίρασε το

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Scroll to Top