fbpx

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 216.800.33.44 | BLOG | ΕΡΓΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 216.800.33.44 | BLOG | ΕΡΓΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτωμα laminate στη Νέα Φιλαδέλφεια

laminate πάτωμα

Ο πελάτης μας είχε μια γκαρσονιέρα 65τ.μ. στη Νέα Φιλαδέλφεια. Εξαιτίας της παλιάς του κατασκευής, το πάτωμα το οποίο ήταν από μωσαϊκό, είχε φθαρθεί σε πολλά σημεία. Μας ζήτησε λοιπόν να ανακαινίσουμε τον χώρο. Για λόγους κόστους δεν ήθελε να ξηλώσει το υπάρχων δάπεδο. Μετά από δική μας παρότρυνση αποφάσισε να βάλει δάπεδο αντοχής laminate.

ανακαινιση
ανακαινιση

Γρήγορη και ανέξοδη ανακαίνιση

ανέξοδη ανακαίνιση
ανέξοδη ανακαίνιση

Τα πατώματα laminate είναι ιδανική λύση για μία γρήγορη και γενικά ανέξοδη ανακαίνιση. Οι ξυλουργικές εργασίες εργασίες που πραγματοποιήθηκαν ήταν πολύ γρήγορες. Τοποθετήθηκαν πολύ γρήγορα και εύκολα στην επιφάνεια μωσαϊκού που υπήρχε ήδη. Γενικά τα πατώματα laminate είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά σε οποιαδήποτε τριβή, σε χτυπήματα και στην χάραξη. Επίσης άλλο ένα θετικό είναι η εύκολη συντήρηση τους. Είναι κατάλληλα για χώρους όπου υπάρχει έντονη ηλιακή ακτινοβολία διότι τα χρώματα τους παραμένουν αναλλοίωτα. Επίσης επειδή κατασκευάζονται με συγκεκριμένη διαμόρφωση στην ακμή τους , κουμπώνουν μεταξύ τους χωρίς να είναι έντονα ορατή η ένωση τους και δημιουργούν την ψευδαίσθηση της μονοκόμματης επιφάνειας. Τα πατώματα laminate είναι διαθέσιμα σε διάφορους χρωματισμούς του φυσικού ξύλου. Εάν ο τεχνίτης είναι έμπειρος τότε το τελικό αποτέλεσμα θα σας αφήσει πλήρως ικανοποιημένους. Βασικό στοιχείο για το τέλειο αισθητικά αποτέλεσμα είναι να μπουν σε σωστή διάταξη τα κομμάτια ώστε να φαίνονται τα νερά ομοιόμορφα.

Πάτωμα laminate

Το συγκεκριμένο πάτωμα laminate είναι από την εταιρεία SHELMAN- ALFA WOOD, ποιότητα AC4. Το χρώμα του είναι δρυς- καφέ ανοιχτό με εμφανή τα νερά του ξύλου. Το πάχος του ήταν 10χιλιοστά. Επίσης στις ενώσεις του έχει αρμούς, για ένα αισθητικά πιο όμορφο αποτέλεσμα.

πάτωμα laminate
πάτωμα laminate

Συμβουλές για πατώματα laminate

  • Απλό σκούπισμα με ηλεκτρική ή κανονική σκούπα.
  • Με την κλασική σφουγγαρίστρα ή εναλλακτικά με τις σφουγγαρίστρες που διαθέτουν τα ανταλλακτικά πανάκια , διότι αυτά προσελκύουν καλύτερα την σκόνη. (στην περίπτωση που χρησιμοποιήσετε την κλασική σφουγγαρίστρα είναι καλό να είναι καλά στραγγισμένη, διότι το νερό μπορεί να προκαλέσει ζημιά στο πάτωμα )
  • Καλό θα είναι να μην χρησιμοποιείτε ισχυρά καθαριστικά . Στην περίπτωση που έχετε έντονους λεκέδες προσπαθήστε να τους καθαρίσετε με ζεστό νερό, εάν ο λεκές επιμένει χρησιμοποιείστε ένα απαλό και όχι τραχύ καθαριστικό.
  • Μην χρησιμοποιείτε σκληρά σφουγγάρια γιατί το πάτωμα θα γδαρθεί .
  • Επιπλέον μην χρησιμοποιείτε ποτέ στο καθάρισμα του πατώματος σας άμμο βερνίκι ή κερί.
Rate this post

Μοίρασε το

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Scroll to Top