fbpx

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 216.800.33.44 | BLOG | ΕΡΓΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 216.800.33.44 | BLOG | ΕΡΓΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πόρτες αλουμινίου. Τα απαράμιλλα πλεονεκτήματα τους

Θωρακισμένη πόρτα αλουμινίου και τζάμι ασφαλείας L 124

Πόρτες αλουμινίου. Τα απαράμιλλα πλεονεκτήματα τους

‍Εισαγωγή

 

Θωρακισμενη πορτα αλουμινιου τιμη | Πόρτες αλουμινίου
Πόρτες αλουμινίου

Οι πόρτες αλουμινίου έχουν κατακτήσει την αγορά κουφωμάτων τόσο όσο αφορά τις  πόρτες για κατοικίες αλλά και σε επαγγελματικούς χώρους. Ενώ η αναγκαιότητα μιας καλής επιλογής υλικού για τα κουφώματα και τις πόρτες είναι προφανής, η επιλογή του αλουμινίου είναι αναμφισβήτητα η καλύτερη επιλογή για τους κατασκευαστές και τους ιδιοκτήτες. Στο παρόν άρθρο, θα εξετάσουμε τις μεγάλα πλεονεκτήματα από την χρήση  των πορτών αλουμινίου, όπως την απίστευτη μόνωση, την ασφάλεια και την ανθεκτικότητα που προσφέρουν μεταξύ πολλών άλλων.

Απαράμιλλη Μόνωση

 

Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα των πορτών αλουμινίου είναι η απαράμιλλη μόνωση που προσφέρουν. Οι πόρτες αλουμινίου νέας γενιάς, όπως οι τυπολογίες Supreme και Smartia της Alumil, έχουν καταφέρει να θέσουν νέα πρότυπα στον τομέα της μόνωσης. Η μόνωση αυτή εξασφαλίζει απόλυτη ασπίδα ηχομόνωσης και θερμομόνωσης, προσφέροντας οικονομία σε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους. Σε συνδυασμό με τη χρήση κρυστάλλων και μονωτικών παρεμβύσματων υψηλής ποιότητας, οι πόρτες αλουμινίου εξασφαλίζουν την απόλυτη απόμακρηση του θορύβου και της θερμότητας από το εσωτερικό προς το εξωτερικό του χώρου.

Οι πόρτες αλουμινίου γενικά προσφέρουν υψηλή ηχομόνωση και θερμομόνωση, μειώνοντας την ενέργεια που χρειάζεται για τη θέρμανση ή τον κλιματισμό του χώρου. Επίσης, δεν επηρεάζονται από την υγρασία και δεν διογκώνονται ή συστέλλονται με τις αλλαγές της θερμοκρασίας

Ασφάλεια και Ανθεκτικότητα

Ένα ακόμα σημαντικό πλεονέκτημα των πορτών αλουμινίου είναι η ασφάλεια που προσφέρουν. Το αλουμίνιο ανταποκρίνεται σε όλες τις απαιτήσεις των μηχανικών και των αρχιτεκτόνων όσον αφορά την αντοχή και τη θωράκιση ενός χώρου από εξωτερική παραβίαση. Επιπλέον, το αλουμίνιο δεν καίγεται και κατατάσσεται στα άκαυστα υλικά, προσφέροντας προστασία από πυρκαγιές. Δεν καίγονται λοιπόν και κυρίως δεν παράγουν τοξικά αέρια σε περίπτωση πυρκαγιάς. Επίσης, μπορούν να φέρουν βαρέα και ασφαλή τζάμια, που δυσκολεύουν την παραβίασή τους.

Σε περίπτωση μεγάλης πυρκαγιάς, τα πάνελ και τα φύλλα αλουμινίου μπορούν να σχεδιαστούν έτσι ώστε να επιτρέπουν στον καπνό και τη θερμότητα να διαφύγουν από το εσωτερικό του κτιρίου, διατηρώντας τον σκελετό του κτιρίου ασφαλή. Επιπλέον, το αλουμίνιο δεν παράγει τοξικά αέρια κατά την τήξη του, προστατεύοντας έτσι τους ενοίκους από πιθανή πνευμονική δηλητηρίαση.

Ανθεκτικότητα , αισθητική και Μεγάλη Διάρκεια Ζωής

Το αλουμίνιο επιδεικνύει εξαιρετική ανθεκτικότητα και μεγάλη διάρκεια ζωής ως υλικό για τις πόρτες. Η ανθεκτικότητα του αλουμινίου του επιτρέπει να προσαρμοστεί σε περιοχές με διαφορετικές θερμοκρασίες, ενώ παραμένει ανθεκτικό στην ηλιακή ακτινοβολία. Επιπλέον, το αλουμίνιο δεν τραβά υγρασία, εξασφαλίζοντας ότι οι πόρτες δεν θα διογκωθούν, δεν θα συρρικνωθούν και δεν θα εμφανίσουν ραγάδες στην επιφάνειά τους, όπως συμβαίνει με το ξύλο ή το πλαστικό.

Η ανθεκτικότητα αυτή καθιστά τις πόρτες αλουμινίου ιδανικές για την αντικατάσταση παλαιών και ξύλινων κατασκευών. Επιπλέον, η ελαφρότητα του αλουμινίου επιτρέπει την τοποθέτηση βαρέων τζαμιών για μεγαλύτερη προστασία και αντοχή σε εξωτερικές επιθέσεις.

Οι πόρτες αλουμινίου είναι διαθέσιμες σε μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων, σχεδίων και στυλ, που μπορούν να ταιριάξουν με κάθε γούστο και απαίτηση. Επίσης, είναι ελαφριές και λεπτές, δίνοντας μια μοντέρνα και κομψή εμφάνιση στο χώρο.

Πόρτα αλουμινίου και η οικολογική της διάσταση

Οι πόρτες αλουμινίου είναι φιλικές προς το περιβάλλον, καθώς το αλουμίνιο είναι ένα ανακυκλώσιμο υλικό, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά και ξανά χωρίς να χάνει την ποιότητά του. Επίσης, οι πόρτες αλουμινίου συμβάλλουν στη μείωση των εκπομπών CO2, καθώς μειώνουν την κατανάλωση ενέργειας για τη θέρμανση ή τον κλιματισμό

Τύποι Πορτών Αλουμινίου

Οι πόρτες αλουμινίου είναι διαθέσιμες σε αρκετούς τύπους, προσαρμοσμένους στις ανάγκες και τη διαρρύθμιση των χώρων. Μερικοί από τους βασικούς τύπους που συναντάμε είναι:

Ανοιγόμενες / Ανακλινόμενες Πόρτες

Οι ανοιγόμενες πόρτες αλουμινίου είναι η πιο συνηθισμένη επιλογή για πολλούς ιδιοκτήτες. Αυτοί οι τύποι πορτών μπορούν να προσαρμοστούν σε πολλά σχέδια και να συνοδευτούν από τζάμια, σήτα, παντζούρια ή ρολά στην εξωτερική πλευρά. Προσφέρουν καλή μόνωση και υψηλή ασφάλεια. Επιπλέον, μπορούν να αντικαταστήσουν παλαιές και ξύλινες κατασκευές, ενώ επιτρέπουν επιλογή ανακλινόμενης λειτουργίας. Η τιμή τους μπορεί να είναι κάπως υψηλότερη από τους άλλους τύπους πορτών, αλλά προσφέρουν πολλές λύσεις και εφαρμογές που καλύπτουν τις απαιτήσεις των καταναλωτών.

Συρόμενες Πόρτες

Οι συρόμενες πόρτες αλουμινίου αποτελούν την πρώτη επιλογή της αγοράς κατά τις δεκαετίες του ’70 και ’80. Οι σημερινές σειρές των συρόμενων πορτών ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της αγοράς και προσφέρουν εξαιρετική μόνωση. Αυτοί οι τύποι πορτών αντικαθιστούν τις παλαιές ξύλινες πόρτες, παρέχοντας καλύτερη μόνωση και εξοικονόμηση χώρου. Μπορούν να συνοδεύονται από τζάμια, σήτες, παντζούρια ή ρολά στην εξωτερική πλευρά. Η επιλογή του κατάλληλου τύπου πόρτας αλουμινίου εξαρτάται από τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του χώρου, καθώς και από την τοποθεσία.

Τιμές για πόρτες αλουμινίου

Η τιμή μιας πόρτας αλουμινίου εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως το μέγεθος, το σχέδιο, το χρώμα, το είδος του γυαλιού και την κλειδαριά που θα χρησιμοποιηθεί. Φυσικά, αυτές οι τιμές είναι ενδεικτικές και μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την ποιότητα και την προσφορά και ζήτηση της αγοράς. Για να βρεις την καλύτερη προσφορά για την πόρτα αλουμινίου που θέλεις, σας προτείνουμε να μας καλέσετε για να διερευνήσουμε μαζί τις βέλτιστες δυνατές λύσεις βάσει των αναγκών αλλά και του budget σας.

Ενδεικτικά σας αναφέρουμε κάποιες πόρτες αλουμινίου που μπορείτε να βρείτε στο eshop μας

  • Θωρακισμένη πόρτα με επένδυση αλουμινίου, πρεσαριστό σχέδιο και τζάμι S.N.S. 1007. 1.530,00€.
  • Θωρακισμένη πόρτα με επένδυση αλουμινίου και πρεσαριστό σχέδιο A 9058 – Ral 9023. 880,00€.
  • Θωρακισμένη πόρτα με επένδυση αλουμινίου και παραδοσιακό σχέδιο A9008. 1.750,00€.
  • Θωρακισμένη πόρτα με επένδυση αλουμινίου και πρεσαριστό σχέδιο A 9055 – Ral 9023. 880,00€.
  • Θωρακισμένη πόρτα με επένδυση αλουμινίου και πρεσαριστό σχέδιο A 9054 – Ral 9022. 880,00€.
  • Θωρακισμένη πόρτα με επένδυση αλουμινίου και πρεσαριστό σχέδιο A 9053 – Ral 9018. 880,00€.
  • Θωρακισμένη πόρτα με επένδυση αλουμινίου και πρεσαριστό σχέδιο A 9201 – Ral 9002. 880,00€.
  • Θωρακισμένη πόρτα με επένδυση αλουμινίου και πρεσαριστό σχέδιο A 9202 – Ral 9002. 880,00€.
  • Θωρακισμένη πόρτα με επένδυση αλουμινίου και πρεσαριστό σχέδιο A 9059 – Ral 9023. 880,00€.
  • Θωρακισμένη πόρτα με επένδυση αλουμίνίου και παράδοσίάκο σχέδίο A9007 – Ral 7046. 1.650,00€.

Συμπεράσματα

Οι πόρτες αλουμινίου αποτελούν αναμφίβολα την καλύτερη επιλογή για τα κουφώματα και τις πόρτες των κατοικιών και των επαγγελματικών χώρων. Με απαράμιλλη μόνωση, ασφάλεια και ανθεκτικότητα, οι πόρτες αλουμινίου προσφέρουν αξεπέραστες επιδόσεις και ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των καταναλωτών. Με διάφορους τύπους πόρτας αλουμινίου για να επιλέξετε, μπορείτε να βρείτε αυτό που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. Μην διστάζετε να επιλέξετε τις πόρτες αλουμινίου για να απολαύσετε τα απαράμιλλα πλεονεκτήματα που προσφέρουν.

 

Rate this post

Μοίρασε το

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Scroll to Top