fbpx

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 216.800.33.44 | BLOG | ΕΡΓΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 216.800.33.44 | BLOG | ΕΡΓΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πόρτες ασφαλείας με την δικιά σας πινελιά

Πόρτες ασφαλείας με την δικιά σας πινελιά

Πόρτες ασφαλείας με την δικιά σας πινελιά

 

Οι πόρτες ασφαλείας είναι σχεδιασμένες για να προστατεύουν το σπίτι σας από εισβολές και κλοπές. Συνήθως αυτές οι πόρτες είναι κατασκευασμένες από χάλυβα ή αλουμίνιο και έχουν ενισχυμένη δομή. Μπορεί να υπάρχουν διάφορα επίπεδα ενίσχυσης στη δομή της πόρτας, όπως μονή ή διπλή θωράκιση, επένδυση και φυσικό καπλαμά. Επίσης, οι πόρτες ασφαλείας μπορεί να έχουν διάφορους τύπους κλειδώματος, όπως πολλαπλά σημεία κλειδώματος και κλειδώματα με ασφάλεια

Η διάρκεια ζωής μιας πόρτας ασφαλείας εξαρτάται από την ποιότητα του υλικού και της κατασκευής της. Συνήθως, μια πόρτα ασφαλείας μπορεί να διαρκέσει από 10 έως 20 χρόνια

Θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας

 

Το πρώτο πράγμα που παρατηρεί κανείς μπαίνοντας σε ένα κτίριο είναι η πόρτα. Είναι ένα σημείο που δίνει το στίγμα της αισθητικής ολόκληρου του εσωτερικού χώρου.

Με τις θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας, συνδυάζουμε την υψηλή αισθητική με την ασφάλεια.

Η ανάγκη για αύξηση των μέτρων ασφαλείας που πρέπει να εφαρμόσει κανείς στην οικία του έχει γίνει επιτακτική και αποτελεί ένα από τα πολύ σημαντικά ζητήματα των ημερών μας.

Αν είστε από αυτούς που έχουν αντιμετωπίσει μια παραβιασμένη πόρτα και την διάρρηξη της οικίας σας τότε γνωρίζετε πολύ καλά το συναίσθημα που σας επέφερε όλο αυτό. Αν (ευτυχώς) δεν έχετε αντιμετωπίσει μια τέτοια κατάσταση καλό θα ήταν να φροντίσετε να μην γίνει ποτέ. Το μεγαλύτερο ποσοστό των διαρρηκτών, προκειμένου να εισέλθουν σε μια οικία, παραβιάζουν την κεντρική πόρτα, και μάλιστα με πολύ μεγάλη εξειδίκευση. Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας, την τελευταία δεκαετία έχει αυξηθεί σε μεγάλο βαθμό ο αριθμός κλοπών σε σπίτια και επαγγελματικούς χώρους.

Η τοποθέτηση μιας θωρακισμένης πόρτας ασφαλείας θα χαρίσει σε εσάς και την οικογένειά σας την μέγιστη δυνατή ασφάλεια, καθότι ελάχιστοι είναι εκείνη που στο αντίκρισμα μιας θωρακισμένης πόρτας ασφαλείας θα επιχειρήσουν να την παραβιάσουν. Ακόμη και αν το κάνουν, η πιθανότητα να το επιτύχουν είναι απειροελάχιστη.

Έχουμε τον Door Configurator που είναι ένα χρήσιμο εργαλείο ως προς την διαμόρφωση της πόρτας που επιθυμείτε αλλά και δεν είναι χρήσιμο μόνο για την ασφάλεια που θα σας προσφέρει μια πόρτα ασφαλείας αλλά και για την διαμόρφωση της πόρτας που ταιριάζει σύμφωνα με την αισθητική σας προτίμηση. Έτσι όχι μόνο θα έχετε σχεδιάσει ΕΣΕΙΣ την πόρτα που επιθυμείτε από το Α εώς το Ω αλλά θα γνωρίζετε από πρώτο χέρι όλες τις λεπτομέρειες της πόρτας.

Σας παρουσιάζουμε το Door Configurator που μπορείτε να πειραματιστείτε

Προσαρμόστε την πόρτα ασφαλείας σας

Οι σύγχρονες τεχνικές προδιαγραφές αποτελούν εχέγγυο της ποιότητας των πορτών ασφαλείας. Μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μια τεράστια ποικιλία προϊόντων κι εμείς, έχοντας πολυετή πείρα, μπορούμε να σας βοηθήσουμε αποτελεσματικά.

Οι πόρτες ασφαλείας διαφοροποιούνται με βάση την ενίσχυσή τους αλλά και τις κλειδαριές τους. Επειδή η χρήση τους προορίζεται για μακρύ χρόνο, είναι σημαντικό να αισθάνεστε και να είστε πραγματικά προστατευμένοι.

Κλείνοντας την πόρτα ασφαλείας, μπορείτε να απομονωθείτε και να ησυχάσετε από το εξωτερικό περιβάλλον. Είτε πρόκειται για κεντρικές εισόδους πολυκατοικιών, είτε για οποιαδήποτε άλλη θωρακισμένη πόρτα, υπάρχει η δυνατότητα χρήσης πολλαπλών κλειδωμάτων.

Γιατί να αγοράσει κάποιος θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας ;

Η χρήση μιας θωρακισμένης πόρτας ασφαλείας προσφέρει σημαντικά οφέλη τόσο στην αισθητική και το design ενός χώρου όσο και στην αύξηση ασφάλειας και στην αντιμετώπιση έντονων καιρικών συνθηκών. Αναλυτικότερα τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν οι πόρτες ασφαλείας είναι:

Ασφάλεια έναντι απόπειρας διαρρήξεων.
Ανθεκτικότητα στο πέρασμα του χρόνου και στις έντονες καιρικές συνθήκες.
Δεν απαιτείται καμία συντήρηση προκειμένου να αυξηθεί η αντοχή τους.
Προσφέρουν όμορφο design στην αισθητική του χώρου
Αυξάνουν τη θερμομόνωση μειώνοντας αισθητά τις απώλειες θερμότητας, προσφέρουν καλύτερη ενεργειακή απόδοση.
Μια αποδεδειγμένα καλή επένδυση η οποία προσφέρει άριστη σχέση τιμής με παρεχόμενα οφέλη.
Μερικές κατηγορίες πορτών ασφαλείας είναι οι ξύλινες, οι laminate, από χυτό αλουμίνιο, με κρυφούς μεντεσέδες αλλά και περιστρεφόμενες σε άξονα.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για δίφυλλα μοντέλα, για μοντέλα με σταθερά πλαϊνά, με φεγγίτη, με επένδυση ξύλου ή λάκας ή ακόμα και με ειδικό, αλεξίσφαιρο τζάμι.

Ανάλογα με το στυλ του χώρου σας, μπορείτε να καταλήξετε σε ένα μοντέλο παραδοσιακό ή πιο μοντέρνο. Οι ξύλινες μασίφ πόρτες μπορεί να είναι και χειροποίητες και επίσης με σχέδιο παντογράφου. Ξύλα που χρησιμοποιούνται μεταξύ άλλων είναι η καρυδιά, η καστανιά και η κερασιά. Στις πόρτες αλουμινίου βρίσκετε πρεσαριστά και μοντέρνα σχέδια. Έτσι οι επιλογές είναι πραγματικά πολλές.

Η δομή της πόρτας πρέπει να παρέχει ασφάλεια, αλλά και μόνωση από εξωτερικές αλλαγές θερμοκρασίας και θορύβους. Το αθόρυβο κλείσιμο της πόρτας επιτυγχάνεται με τσιμούχες. Ακόμη, όταν υπάρχει σύστημα ελέγχου ανοίγματος και κλεισίματος της πόρτας ασφαλείας έχουμε ένα εξαιρετικά ικανοποιητικό αποτέλεσμα, αποφεύγοντας για παράδειγμα το απότομο κλείσιμο πόρτας από τον αέρα.

Τέλος, αξίζει κανείς να δώσει σημασία και σε άλλα στοιχεία, όπως οι χειρολαβές και το είδος του κλείστρου κλειδαρότρυπας. Οι πόρτες ασφαλείας ποτέ δεν ήταν πιο αναγκαίες. Ποτέ όμως δεν ήταν ευκολότερο να βρείτε αυτό που επιθυμείτε ακριβώς.

Πόρτες Ασφαλείας Secure plus

Οι πόρτες ασφαλείας secure plus διαθέτουν κλείδωμα σε επιπλέον σημεία από τις πόρτες economy plus (κλείδωμα 18 σημείων), αυξάνοντας έτσι σε μεγαλύτερο βαθμό την ασφάλεια έναντι διαρρήξεων. Οι συγκεκριμένες πόρτες ασφαλείας διαθέτουν όλα τα χαρακτηριστικά που θα βρείτε και στις economy plus ενώ μπορείτε να επιλέξετε Laminate επένδυση ανάμεσα σε 10 διαφορετικά χρώματα, καθώς και σε μια πληθώρα από παντογραφικά σχέδια. Η μεταφορά, αποξήλωση* και η τοποθέτησή τους είναι δωρεάν για όλη την Αθήνα ενώ η τιμή τους ανέρχεται στα 510€ + ΦΠΑ. Για μεγαλύτερη διευκόλυνση, μπορείτε να χρησιμοποιήστε για τις αγορές σας πιστωτική κάρτα και μάλιστα με δυνατότητα για πληρωμή σε άτοκες δόσεις.

*Εφόσον η παλιά σας πόρτα είναι μεταλλική η αποξήλωση της επιβαρύνεται με χρέωση. Δυνατότητα επιλογής διαστάσεων πλάτους & ύψους (καθαρό άνοιγμα πλάτους από 860-990 , καθαρό άνοιγμα ύψους από 2030 – 2180, βάθος τοίχου έως 13cm). Ειδικές διαστάσεις κατόπιν συνεννόησης.

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται
Μεταφορά
Αποξήλωση της παλαιάς σας πόρτας*
Δωρεάν τοποθέτηση σε όλη την Αθήνα
Κλείδωμα 18 σημείων
Laminate επένδυση 17 χρωματισμών
Μεντεσέδες βαρέως τύπου
Διπλή θωράκιση
Υψηλός δείκτης θερμομόνωσης
* Δυνατότητα επιλογής σχεδίου και αξεσουάρ με επιπλέον επιβάρυνση 510€ + Φ.Π.Α και σε 6 άτοκες δόσεις!

 

Πόρτες ασφαλείας τιμές

Όπως μπορεί κανείς να παρατηρήσει, τα οφέλη που προσφέρει μια πόρτα ασφαλείας έναντι μιας συνηθισμένης πόρτας είναι τεράστια. Αυτός είναι και ο λόγος που οι τιμές στις πόρτες ασφαλείας είναι υψηλότερες από τις απλές. Ωστόσο, συγκριτικά με τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν οι συγκεκριμένες πόρτες, το κόστος αποτελεί μια μικρή, επιτυχημένη επένδυση που θα σας εξασφαλίσει τη μέγιστη ασφάλεια.

Οι τιμές για τις πόρτες ασφαλείας που προσφέρει η εταιρεία μας ξεκινούν από μόλις 480€ + ΦΠΑ και αυξάνονται ανάλογα με τα πρόσθετα, επιμέρους χαρακτηριστικά που προσφέρει η κάθε μία.

Δείτε το χρωματολόγιο κάνοντας κλικ εδώ

Συνεπίπεδες Πόρτες Ασφαλείας

Οι συνεπίπεδες πόρτες ασφαλείας είναι ένα νέο, καινοτόμο προϊόν. Είναι η πόρτα που συνδυάζει την άψογη ασφάλεια, με την υψηλή μόνωση.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τα τεχνικά χαρακτηριστικά των συνεπίπεδων πορτών εδώ.

Άλλο ένα σημαντικό πλεονέκτημα της συνεπίπεδης πόρτας, είναι η αισθητική της. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά σχέδια ώστε να βρείτε το ιδανικό για εσάς. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ μοντέρνων και παραδοσιακών γραμμών. Η διακόσμηση της μπορεί να έχει inox στοιχεία ή υαλοπίνακες σε διάφορα σχέδια. Επιπλέον υπάρχει μεγάλη γκάμα από λαβές.

Μαζί μπορούμε να σχεδιάσουμε την ιδανική πόρτα ασφαλείας για τον χώρο σας. Η επιλογή εξαρτάται από το γούστο σας αλλά και το αποτέλεσμα που θέλετε να δώσετε. Μπορείτε να μας φέρεται μία φωτογραφία από την είσοδο σας ώστε να δείτε πως θα φαίνεται η νέα σας πόρτα.

Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας με σταθερά ένθετα

Θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας με σταθερά ένθετα συναντάμε κυρίως σε εισόδους πολυκατοικίας.

Μπορεί να έχουμε παραπάνω από ένα σταθερό, δεξιά, αριστερά αλλά και επάνω από την πόρτα.

Τα σταθερά είναι σύνηθες να κατασκευάζονται από το ίδιο υλικό που είναι και η πόρτα.

Μπορούν όμως να κατασκευαστούν και από οποιοδήποτε άλλο επιθυμεί ο ενδιαφερόμενος.

Συχνά επιλέγονται να είναι με τζάμι τρίπλεξ ή με τζάμι με σιδεριά. Η επιλογή αυτή συνδυάζει ασφάλεια, φωτεινότητα και ορατότητα. Η τελική επιλογή γίνετε σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε χώρου.

Θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας η ύψιστη ασφάλεια

 

Δύο είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που πρέπει να ξέρουμε για τις θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας. Τι κλειδαριά θα έχει και σε πόσα σημεία θα κλειδώνει.

Η τεχνολογία διαρκώς εξελίσσεται μαζί με αυτήν όμως εξελίσσετε και ο τρόπος που παραβιάζεται μία κλειδαριά. Σημαντικό είναι να επιλέξουμε κλειδί που δεν αντιγράφεται.

Επιπλέον πρέπει να γνωρίζουμε σε πόσα σημεία και με τι τρόπο κλειδώνει μία πόρτα. Οι θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας μπορούν να είναι με 14,16, 18 αλλά και 21 κλειδώματα. Μεγάλη ασφάλεια δίνουν οι κλειδαριές με defender, με μπλοκ κυλίνδρου και με δακτυλικό αποτύπωμα.

Γενικά οι νέου τύπου κλειδαριές που αντιγράφονται με δυσκολία ή και καθόλου. Υπάρχουν πόρτες που είναι με απλούς πύρους ή άλλες που έχουν δαγκάνες. Η τελική επιλογή γίνεται με βάση το τι οικονομικό όριο έχουμε και τι ασφάλεια επιθυμούμε.

Πόρτες ασφαλείας με παντογραφικά σχέδια

 

Ένα από τα πιο κλασικά γνωρίσματα σε πόρτα ασφαλείας εισόδου είναι το παντογραφικό σχέδιο. Παλαιότερα γινόταν μόνο σε ξύλινες πόρτες.

Πλέον μπορούμε να έχουμε το ίδιο αποτέλεσμα επιλέγοντας συνθετικές επενδύσεις.

Επιλέξτε ανάμεσα σε μεγάλη ποικιλία παντογραφικών σχεδίων και δώστε μια ιδιαίτερη αισθητική στην πόρτα σας. Υπάρχουν παραδοσιακά αλλά και μοντέρνα σχέδια σε πλήθος χρωμάτων ανάλογα με το τι ταιριάζει στον δικό σας χώρο.

Η επένδυση με παντογραφικό σχέδιο θα κάνει την θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας να είναι ξεχωριστή και ταυτόχρονα διαχρονική.

Θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας με μοντέρνα σχέδια

Ακόμα και στις θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας τα αξεσουάρ και το υλικό έχουν σημαντικό ρόλο για την τελική εικόνα.

Μπορούμε να την διακοσμήσουμε με inox στοιχεία αν θέλουμε να πετύχουμε μοντέρνο αποτέλεσμα.

Υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξουμε επενδύσεις από γυαλί, συνθετικό ή αλουμίνιο σε διάφορους χρωματισμούς. Οι συνδυασμοί είναι άπειροι ώστε να καλύψουν κάθε ανάγκη.

Έχετε την δυνατότητα να βάλετε το προσωπικό σας γούστο και το τελικό αποτέλεσμα να είναι ακριβώς αυτό που είχατε φανταστεί.

Τοποθέτηση διπλής θωρακισμένης πόρτας στην Νέα Φιλαδέλφεια

 

Μία ιδιαίτερη διπλή θωρακισμένη πόρτα κατασκευάσαμε στην Νέα Φιλαδέλφεια. Οι ενδιαφερόμενοι αποφάσισαν να χωρίσουν την κατοικία τους σε δύο διαμερίσματα.

Για τον λόγο αυτό έπρεπε να χωρίσουμε την εξωτερική πόρτα σε δύο μεμονωμένες θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας.
Επειδή είχαν επιλέξει κουφώματα σε χρώμα ξύλου επέλεξαν και εξωτερική επένδυση σε χρώμα ξύλου.

Κατασκευάσαμε έναν δοκό στην μέση για να χωρίσουμε τις πόρτες. Εσωτερικά θα φτιαχτεί τοίχος ο οποίος θα χωρίζει τις δύο θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας.
Εξαιτίας αυτού μέσα οι αποχρώσεις της πόρτας είναι διαφορετικές.

Οι γονείς επέλεξαν κάτι πιο κλασικό σε απόχρωση κερασιάς ώστε να ταιριάζει στον χώρο τους.

Το μοντέρνο ζευγάρι από την άλλη ήθελε να φτιάξει μία πιο μοντέρνα κατοικία έτσι η επένδυση που επέλεξαν εσωτερικά ήταν σε απόχρωση vecchio.

Με τις διαφορετικές αποχρώσεις που βάλαμε καταφέραμε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες και των δύο ζευγαριών.

 

5/5 - (1 vote)

Μοίρασε το

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Scroll to Top