fbpx

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 216.800.33.44 | BLOG | ΕΡΓΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 216.800.33.44 | BLOG | ΕΡΓΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συστήματα Σκίασης Centor: Τι Διαφορετικό Έχουν Να Σας Προσφέρουν;

Συστήματα σκίασης centor

Συστήματα Σκίασης Centor: Τι Διαφορετικό Έχουν Να Σας Προσφέρουν;

Τα συστήματα σκίασης  centor είναι μια επιλογή καθοριστικής σημασίας για κάθε κατοικία, αφού συμβάλλουν στη διατήρηση μιας ευχάριστης θερμοκρασίας, ενώ παράλληλα προσφέρουν ιδιωτικότητα. Η Centor, μια εταιρεία με έδρα στην Αυστραλία, έχει αφιερώσει χρόνια στην κατασκευή προηγμένων συστημάτων σκίασης που αποδεικνύονται εξαιρετικά αποτελεσματικά και καινοτόμα.

Ο ιδρυτής της εταιρείας, Frank Spork, μετανάστευσε από τη Γερμανία στην Αυστραλία τη δεκαετία του 1930 και από εκεί η Centor επέστρεψε στην Ευρώπη. Τα προϊόντα της Centor κατασκευάζονται στο εργοστάσιό της στο Stryków της Πολωνίας και ανταποκρίνονται στα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας. Για να ανταποκριθούνστις απαιτήσεις των πελατών τους, χρησιμοποιούν υπερσύγχρονες μηχανές CNC για την κατασκευή προφίλ αλουμινίου και ξύλου. Η προμήθεια υλικών, όπως τα προφίλ αλουμινίου και τα γυάλινα πάνελ, γίνεται από επιλεγμένους προμηθευτές

Αλλά τι ακριβώς καθιστά τα συστήματα σκίασης Centor τόσο ξεχωριστά;

  1. Ολοκληρωμένη Λύση: Τα προϊόντα της Centor αντιμετωπίζουν με επιτυχία το δίλημμα ανάμεσα στην απόλαυση της φυσικής ομορφιάς του εξωτερικού χώρου και την προστασία από τα στοιχεία και τα έντομα. Τα συστήματα τους ενσωματώνουν σκιάστρα και γυάλινες πόρτες σε ένα ενιαίο σύστημα, προσφέροντας μια λύση που εξυπηρετεί τις ανάγκες της κάθε εποχής και κάθε κατάστασης.
  2. Ευελιξία: Τα συστήματα σκίασης Centor είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν τη μέγιστη ευελιξία. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διαφορετικές επιλογές σκίασης, συμπεριλαμβανομένων οθόνεων προστασίας από τον ήλιο, ρολά και υφάσματα για προστασία της ιδιωτικότητας. Με την ευκολία μιας κίνησης, μπορείτε να ελέγχετε το επίπεδο φωτισμού, αερισμού και θερμοκρασίας στον χώρο σας.
  3. Καινοτομία: Η Centor έχει δεσμευτεί στην ανάπτυξη τεχνολογικά προηγμένων προϊόντων που προάγουν την άνεση και την απόλαυση του χώρου. Η πατενταρισμένη τεχνολογία AutoLatch™, για παράδειγμα, επιτρέπει το κλείσιμο και την κλειδωμένη θέση των πορτών και των παραθύρων με μια απλή, ελάχιστη πίεση.
  4. Σχεδιασμός: Τα προϊόντα της Centor είναι όχι μόνο πρακτικά, αλλά και κομψά.  Οι καθαρές γραμμές, η μοντέρνα αισθητική και η υψηλής ποιότητας κατασκευή είναι το τέλειο συμπλήρωμα για κάθε σύγχρονο χώρο.
  5. Βιώσιμη Προσέγγιση: Η Centor αναγνωρίζει την ανάγκη για βιώσιμες πρακτικές στον τομέα της κατασκευής. Τα συστήματα σκίασης centor  μειώνουν την ανάγκη για τεχνητό φωτισμό και κλιματισμό, εξοικονομώντας ενέργεια και μειώνοντας τον ενεργειακό αποτύπωμα της κατοικίας.
Σκίαστρα

Πολυτελή υφάσματα σκίασης που διατίθενται σε εξωτερικές, φιλτραρισμένες προς το φως και συσκότισης με μια επιλογή από κομψά σχέδια και μια σειρά χρωμάτων που ταιριάζουν σε κάθε σπίτι.

Φιλτράρισμα φωτός
Αυτό το ημιδιαφανές τυφλό υλικό επιτρέπει το φυσικό φως στο εσωτερικό, ενώ προστατεύει από τον σκληρό ήλιο και την αντανάκλαση κατά τη διάρκεια της ημέρας και παρέχει στους ιδιοκτήτες σπιτιού έναν βαθμό ιδιωτικότητας το βράδυ.
Συστήματα σκίασης centor
Συσκότισης
Η σκιά συσκότισης μας είναι σκουρόχρωμη, αποκλείοντας το φως και παρέχοντας πλήρη προστασία της ιδιωτικής ζωής όταν τραβιέται.
Συστήματα σκίασης centor
Φιλτράρισμα του ήλιου
Ιδανικό για τη μείωση της αντανάκλασης, του κέρδους ηλιακής θερμότητας και του ξεθωριάσματος. Μπορεί να τοποθετηθεί εσωτερικά ή εξωτερικά, αλλά είναι δημοφιλής επιλογή για εξωτερικούς χώρους λόγω των ανθεκτικών, εύκολα καθοριζόμενων ιδιοτήτων του.
Συστήματα σκίασης centor

 

 

Ως ένας από τους πρωτοπόρους στην κατασκευή προϊόντων σκίασης και συρόμενων πορτών, η φιλοσοφία της Centor επικεντρώνεται στην παροχή υψηλής ποιότητας και καινοτόμων λύσεων που ενισχύουν τη σχέση μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.

Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από τα εξής βασικά στοιχεία της φιλοσοφίας τους:

Επαναπροσδιορισμός των ορίων: Η Centor δεν αποδέχεται απλώς τα υπάρχοντα πρότυπα του τι μπορεί να προσφέρει μια πόρτα ή ένα σύστημα σκίασης. Αντί για αυτό, αναζητούν τρόπους για να κάνουν την εμπειρία της χρήσης των προϊόντων τους ακόμη καλύτερη, είτε μέσω βελτιωμένης λειτουργικότητας, καλύτερου σχεδιασμού, ή της ενσωμάτωσης νέων τεχνολογιών.

Σχεδίαση με επίκεντρο τον χρήστη: Η Centor αναγνωρίζει ότι τα προϊόντα της χρησιμοποιούνται από πραγματικούς ανθρώπους, και για αυτό δίνει μεγάλη έμφαση στην ευκολία χρήσης και τη λειτουργικότητα, προσφέροντας μια αρμονική εμπειρία χρήστη.

Υπεύθυνη κατασκευή: Η Centor είναι δεσμευμένη στην προστασία του περιβάλλοντος και τη βιωσιμότητα, διασφαλίζοντας ότι τα προϊόντα της είναι όσο το δυνατόν πιο ενεργειακά αποδοτικά και ότι οι πρακτικές κατασκευής της είναι φιλικές προς το περιβάλλον.

Μέσα από αυτή τη φιλοσοφία, η Centor αποσκοπεί να προσφέρει προϊόντα που ενισχύουν την ποιότητα της ζωής των πελατών της, δημιουργώντας μια άψογη σύνδεση μεταξύ των εσωτερικών και των εξωτερικών χώρων.

Είτε επιδιώκετε να βελτιώσετε την ενεργειακή αποδοτικότητα του σπιτιού σας, είτε θέλετε να απολαύσετε ανεμπόδιστα τον εξωτερικό χώρο χωρίς να ανησυχείτε για τα έντομα, τα συστήματα σκίασης Centor προσφέρουν μια εξαιρετική, καινοτόμα λύση. Με την ευελιξία, τον σχεδιασμό και την προσοχή στην βιωσιμότητα, τα προϊόντα Centor έχουν κάτι διαφορετικό να προσφέρουν.

5/5 - (2 votes)

Μοίρασε το

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Scroll to Top