fbpx

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 216.800.33.44 | BLOG | ΕΡΓΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 216.800.33.44 | BLOG | ΕΡΓΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανακαίνιση Διαμερίσματος στον Πειραιά

Ανακαίνιση Διαμερίσματος στον Πειραιά
Η ανακαίνιση διαμερίσματος αποτελεί την καλύτερη επιλογή όχι μόνο για να ανανεωθεί οπτικά ένας χώρος, αλλά να βελτιωθεί λειτουργικά και να συμβάλει στην καλύτερη εξοικονόμηση χρημάτων. Η ανακαίνιση σπιτιού μπορεί να είναι είτε ολική είτε μερική. Έτσι και στην ανακαίνιση διαμερίσματος στον Πειραιά, προβήκαμε στην ολική ανακαίνιση του χώρου, προβαίνοντας σε όλες τις απαραίτητες εργασίες, προκειμένου να αναβαθμίσουμε την οικία του πελάτη μας και να του εξασφαλίσουμε τα μέγιστα οφέλη από αυτή.

Κατεδαφίσεις τοίχων και διαμόρφωση χώρων

Όταν ξεκινάει η ανακαίνιση η πρώτη εργασία που πρέπει να πραγματοποιηθεί είναι η απόξηλωση όλων των παλιών κατασκευών, και να γίνει η διαμόρφωση του χώρου βάση των νέων δεδομένων. Με τον τρόπο αυτόν, ο πελάτης έχει την δυνατότητα σε πραγματικό χρόνο να δει την νέα όψη που θα έχει η οικία του και και προβεί σε τυχόν διορθώσεις. Αφού η διαμόρφωση του χώρου εξυπηρετεί τις ανάγκες του πελάτη μας, τότε προβαίνουμε στο επόμενο στάδιο της διαδικασίας το οποίο είναι η ανύψωση και τοποθέτηση υλικών με γερανών σε όροφο.

Ανύψωση και τοποθέτηση υλικών με γερανό σε όροφο

Κατά το πρώτο στάδιο της ανακαίνισης είναι απαραίτητη η τοποθέτηση ειδικών χωνιών και κάδου για την απόρριψη των οικοδομικών υλικών από τις εσωτερικές διαμορφώσεις. Το εξειδικευμένο μας συνεργείο θα φροντίσει για την βέλτιστη εφαρμογή του ανωτέρω εξοπλισμού, με σκοπό την παροχή των βέλτιστων αποτελεσμάτων. Η εταιρίας μας διαθέτει ειδικό γερανό για την τοποθέτηση των οικοδομικών υλικών (πλακάκια, άμμο, τούβλα κλπ.) στο διαμέρισμα έτσι ώστε να μειώνεται το δυνατόν η ενόχληση των ενοίκων της εκάστοτε πολυκατοικίας και για να αποφεύγεται η καταπόνηση των ανελκυστήρων.

Μετατροπή συρόμενης πόρτας σε ανοιγόμενη

Η μετατροπή μιας συρόμενης πόρτας σε ανοιγόμενη προσφέρει αρκετά πλεονεκτήματα σε έναν χώρο, τόσο αισθητικά όσο και λειτουργικά. Έτσι, κλείνοντας μια συρόμενη πόρτα χολ – σαλονιου με τουβλα ή πορομπετόν μας δίνεται η δυνατότητα σε μικρά σπίτια να μετατρέψουμε το χολ σε σαλόνι και το παλαιό σαλόνι σε δεύτερο υπνοδωμάτιο.

Τοποθέτηση πλακιδιών δαπέδου και μπάνιου

Η τοποθέτηση πλακιδίων και δαπέδου μπάνιου αποτελεί θα λέγαμε από τις πιο σημαντικές εργασίες μιας ανακαίνισης σπιτιού. Το μπάνιο αποτελεί έναν χώρου που θέλει ιδιαίτερη προσοχή ώστε να εξασφαλιστεί ο απαραίτητος αερισμός του χώρου αλλά και η σωστή στεγανότητά του. Έτσι, και στην συγκεκριμένη ανακαίνιση διαμερίσματος, το εξειδικευμένο μας συνεργείο προέβη στην άριστη τοποθέτηση πλακιδίων και δαπέδου μπάνιο.

Πέρασμα νέας ηλεκτρολογικής εγκατάστασης

Στη συνέχεια, προβήκαμε στην τοποθέτηση νέας καλωδίωσης σε ολόκληρο το σπίτι, σύμφωνα πάντοτε με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές. Πιο συγκεκριμένα, τοποθετήσαμε:
  • καλώδιο ethernet σε όλα τα δώματα
  • καλωδίωση συναγερμού
  • διακόπτες alle retour για καθημερινή διευκόλυνση
  • νέες πρίζες ενισχυμένες σε όλη την κουζίνα και στο μπάνιο
  • ξεχωριστές γραμμές για τα aircondition
Η σωστή τοποθέτηση των καλωδιώσεων αποτελεί ένα εξίσου σημαντικό βήμα, αφού θα συμβάλει στην βελτίωση του επιπέδου της καθημερινής σας διαμονής στον χώρο. Ένα σπίτι με ελλιπή καλωδίωση μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλες δυσκολίες κατά την καθημερινότητά σας.

Κατασκευή γυψοσανίδας στην οροφή

Μια σύγχρονη τάση στα σπίτια είναι οι κατασκευές γυψοσανίδας στις οροφές. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνουμε έναν ομοιόμορφο φωτισμό του χώρου αλλά μας δύνεται η επιπλέον η δυνατότητα αυξομείωσης του. Το αισθητικό αποτέλεσμα των κατασκευών με γυψοσανίδα μπορεί να εντυπωσιάσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς.

Κατεδάφιση παλαιού παταριού και δημιουργία νέου μπάνιου σε άλλο σημείο του σπιτιού

Ανάλογα με της εκάστοτε ανάγκες του πελάτη μας, προβαίνουμε σε ένα σύνολο εργασιών που θα διαμορφώσουν τον χώρο βάση των αναγκών αυτών. Κατά την ανακαίνιση στο συγκεκριμένο διαμέρισμα στον Πειραιά, προβήκαμε στην κατεδάφιση του παλαιού παταριού που υπήρχε στον χώρο ενώ δημιουργήσαμε και νέο μπάνιο σε άλλο σημείο του σπιτιού.

Αποξήλωση παλαιάς κουζίνας και κατασκευή νέας

Όπως είναι γνωστό, η κουζίνα αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους χώρους του σπιτιού. Η συχνή της χρήση, η ανάγκη για αποθήκευση αρκετών αντικειμένων, σκευών και τροφίμων καθώς και η ανάγκη για μέγιστη λειτουργικότητα, είναι και οι βασικοί λόγοι που πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην ανακαίνιση κουζίνας. Έτσι και στην συγκεκριμένη περίπτωση, εφαρμόζοντας την υψηλή τεχνογνωσία μας και την πολυετή μας εμπειρία, προβήκαμε στην αποξήλωση της παλαιάς κουζίνας. Εν συνεχεία, κατασκευάσαμε μια νέα κουζίνα η οποία χαρακτηρίζεται από την άριστη αισθητική όψη, την μέγιστη λειτουργικότητα και φυσικά την πληθώρα των διαθέσιμων αποθηκευτικών χώρων.

Αντικατάσταση κουφωμάτων

Επιλέχθηκαν και τοποθετήθηκαν κουφώματα της εταιρίας EUROPA. Πιο συγκεκριμένα τοποθετήθηκαν δυο δίφυλλες ανοιγόμενες μπαλκονόπορτες με ρόλο στην πρόσοψη του διαμερίσματος EUROPA A40 σε χρώμα λευκό και δυο παράθυρα μπάνιου ΕUROPA 8500 σε χρώμα RAL CHAMPAGNE. Όλα τα κουφώματα είναι εξοπλισμένα με σίτες και με περιμετρικό μηχανισμό κλειδώματος της εταιρίας G U. Το αποτέλεσμα ήταν η εξασφάλιση της μέγιστης θερμομόνωσης, ηχομόνωσης και φυσικά ασφάλειας του χώρου.

Αντικατάσταση εσωτερικών πορτών και πόρτας εισόδου

Τόσο οι εσωτερικές πόρτες μιας οικίας, όσο και η εξωτερική, αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι της αισθητικής του χώρου. Για το διαμέρισμα στον Πειραιά, επιλέχθηκαν εσωτερικές πόρτες laminate με σχέδιο inox χρώμα noce και θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας με διπλή θωράκιση στις ίδιες αποχρώσεις. Το αποτέλεσμα όχι μόνο ήταν άριστα αισθητικά, αλλά παρέχει και την μέγιστη ασφάλεια της περιουσίας του πελάτη μας.

Πρώην χολ μετατρέπεται σε ένα ενιαίο χώρο σαλονιού – κουζίνας

Ένας βασικός μας στόχος κατά την ανακαίνιση μικρών σπιτιών, είναι να δώσουμε μια νέα διάσταση στον χώρο, μεγαλώνοντας το αξιοποιήσιμο μέρος του σπιτιού. Έτσι, στην συγκεκριμένη περίπτωση, προβήκαμε στην μετατροπή του παλαιού χολ σε έναν ενιαίο χώρο σαλονιού – κουζίνας μεγαλώνοντας στην ουσία τον εσωτερικό χώρο του διαμερίσματος.

Κατασκευή τρίφυλλης συρόμενης ντουλάπας

Τέλος, αλλά εξίσου σημαντική εργασία μας ήταν η κατασκευή τρίφυλλης συρόμενης ντουλάπας, προκειμένου ο πελάτης μας να μπορεί να αποθηκεύει είδη ένδυσης και υπόδησης, εύκολα και χωρίς να γεμίζει ο χώρος του σπιτιού. Άλλωστε, η εξειδίκευσή μας στις ξυλουργικές κατασκευές μας επιτρέπει την δημιουργία υπέροχων επίπλων που θα διευκολύνουν στο μέγιστο την καθημερινότητά σας. Το τελικό αποτέλεσμα όλων των ανωτέρω εργασιών ολικής ανακαίνισης, αναβάθμισε αισθητά το διαμέρισμα, αφού πλέον η άριστη αισθητική και η μέγιστη λειτουργικότητα παρέχουν ένα υψηλό επίπεδο διαβίωσης στον πελάτη μας. Εάν ενδιαφέρεστε και εσείς για μια ανακαίνιση σπιτιού στον Πειραιά ή σε οποιαδήποτε άλλη περιοχή, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας και να μας μιλήσετε για τις δικές σας ανάγκες.
Rate this post

Μοίρασε το

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Scroll to Top