fbpx

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 216.800.33.44 | BLOG | ΕΡΓΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 216.800.33.44 | BLOG | ΕΡΓΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρώην διαρρήκτης συμβουλεύει – 9 τρόποι για να κρατήσετε μακριά τους διαρρήκτες!

τρόποι για να κρατήσετε μακριά τους διαρρήκτες

9 τρόποι για να κρατήσετε μακριά τους διαρρήκτες

τρόποι για να κρατήσετε μακριά τους διαρρήκτες

Παράθυρα

Πάντα να χρησιμοποιείτε φιμέ τζάμια που τους εμποδίζουν να κοιτάξουν μέσα στο σπίτι και παράθυρα ασφαλείας που δεν παραβιάζονται εύκολα. Οι ληστές σπάνια μπαίνουν στη διαδικασία να σπάσουν τζάμι εξ αιτίας του θορύβου αλλά και του κινδύνου να τραυματιστούν.

Κήπος

Μην αφήνετε εκτεθειμένα στον κήπο σκάλες και άλλα εργαλεία που μπορεί να τους φανούν χρήσιμα στην προσπάθειά τους να διαρρήξουν το σπίτι σας. Επίσης, οι ληστές ψάχνουν τα σκουπίδια προσπαθώντας να ανακαλύψουν τα προσωπικά σας δεδομένα. Γι αυτό μην πετάτε έγγραφα στα σκουπίδια πριν τα καταστρέψετε.

Έξω από το σπίτι

Σε ένα καφέ, μπαρ ή εστιατόριο ποτέ μη αφήνετε την τσάντα σας στο πάτωμα. Περάστε την στην καρέκλα ή ακουμπήστε την σε ένα σημείο που να έχετε οπτική επαφή. το κινητό σας μη το αφήνετε ποτέ πάνω στο τραπέζι, είναι πολύ εύκολο να το αρπάξει κανείς.
Όταν πάτε για ψώνια μην βάζετε ποτέ την τσάντα σας μέσα στο καλάθι, ενώ όταν πληρώνετε με κάρτα να κρύβετε καλά τον προσωπικό σας κωδικό.

Μέσα στο σπίτι

Μην αφήνετε τα κλειδιά σας σε κοινή θέα και ποτέ μην γράφετε τη διεύθυνσή σας στο μπρελόκ. Επειδή βρίσκουν τρόπους να παραβιάζουν όλες τις πόρτες, είναι καλό να βάζετε από πίσω κάποιο σύρτη ασφαλείας.

Πηγή: newsking.gr

Rate this post

Μοίρασε το

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Scroll to Top