fbpx

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 216.800.33.44 | BLOG | ΕΡΓΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 216.800.33.44 | BLOG | ΕΡΓΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τοποθέτηση πτυσσόμενων κάγκελων σε μονοκατοικία στην Άνοιξη

Τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας είναι η ιδανική λύση για να προφυλάξουμε τον χώρο μας από τους ανεπιθύμητους εισβολείς. Οι διαρρήξεις έχουν γίνει καθημερινό φαινόμενο. Λόγω αυτού ψάχνουμε διαρκώς λύσεις ασφαλείας. Μία άμεση λύση είναι τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας. Τοποθετούνται εύκολα και γρήγορα σε κάθε πόρτα και παράθυρο. Στην kataskevastikh.gr μπορείτε να βρείτε το ιδανικό πτυσσόμενο κάγκελο ασφαλείας για τον χώρο σας. Στην έκθεση μας Εφέσου 34 Νέα Φιλαδέλφεια υπάρχει καταρτισμένο προσωπικό έτοιμο να σας εξυπηρετήσει. Επιπλέον μπορείτε να δείτε από κοντά το πτυσσόμενο κάγκελο ασφαλείας. Πρόσφατα τοποθετήσαμε 8 πτυσσόμενα κάγκελα σε μία μονοκατοικία στην Άνοιξη Αττικής. Τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας χρειάστηκαν 15 ημέρες ώστε να κατασκευαστούν και μόλις 7 ώρες για να τοποθετηθούν. Κάθε κατοικία έχει τις ιδιαιτερότητες της. Στην συγκεκριμένη τοποθετήσαμε 2 μεγάλα σταθερά κάγκελα σε 2 παράθυρα. Ένα μονόφυλλο ανοιγόμενο κάγκελο σε μία πόρτα και ένα μονόφυλλο συρόμενο σε μία άλλη. Στις 4 μπαλκονόπορτες τοποθετήσαμε δίφυλλα συρόμενα κάγκελα. Όλα τα κάγκελα ήταν βαμμένα με ηλεκτροστατική βαφή σε λευκό χρώμα 9016, ώστε να εναρμονίζονται τέλεια με τα κουφώματα.

Πτυσσόμενα κάγκελα – τεχνικά χαρακτηριστικά

Λειτουργία

Στο πάνω μέρος τοποθετούνται ράουλα κρεμαστά ώστε το κάγκελο να λειτουργεί αθόρυβα και χωρίς προβλήματα. Το κατωκάσι σηκώνεται ώστε να υπάρχει εύκολη πρόσβαση χωρίς εμπόδια. Υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης μεντεσέ ώστε το κάγκελο να περιστρέφεται 180Ο και να μένει ελεύθερο όλο το άνοιγμα.

Κατασκευή

Όλο το κάγκελο είναι κατασκευασμένο από γαλβανισμένο χάλυβα ειδικής διατομής και μορφοποίησης. Η λάμα του είναι 3mm. Οι κάθετοι δοκοί είναι 2mm μορφοποιημένοι σε σχήμα Π για επιπλέον ενίσχυση. !! ΤΟ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟ ΚΑΓΚΕΛΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ.

Ασφάλεια

Τοποθετείτε χωνευτή κλειδαριά για να μην είναι δυνατή η εξώθηση της. Έχοντας το κλειδί το ξεκλειδώνεται εύκολα και από μέσα και από έξω. Στις μπαλκονόπορτες υπάρχουν 4 σημεία κλειδώματος ενώ στα παράθυρα 2. Κλείδωμα και αντίκρισμα με μπινί το οποίο καθιστά αδύνατη την παραβίαση από το πλάι. Τοποθετείτε μεντεσές με πείρο μη αφαιρούμενο.

Αισθητική

Κατασκευάζεται βάση των δικών σας διαστάσεων ώστε να εφαρμόζει τέλεια στον χώρο σας. Το προφίλ τους είναι μορφοποιημένο από ραουλομηχανή για άψογο αποτέλεσμα. Βάφεται ηλεκτροστατικά σε πλήθος αποχρώσεων ώστε να καλύπτει κάθε ανάγκη.

Αντοχή στον χρόνο

Είναι κατασκευασμένο εξολοκλήρου από γαλβάνιζέ χάλυβα ώστε να αποφευχθούν οι διαβρώσεις από οξειδώσεις. Χρειάζεται μηδενική συντήρηση. Όλα τα παραπάνω καθιστούν τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας την ιδανική λύση τόσο για τον οικιακό μας χώρο όσο και για τον επαγγελματικό μας χώρο. Πλέον μπορούμε να κοιμηθούμε άφοβα με τις μπαλκονόπορτες και τα παράθυρα ανοιχτά.!! Καλέστε μας άμεσα για προσφορά. Ένας τεχνικός μας έρχεται ΔΩΡΕΑΝ στον χώρο σας ώστε να σας καθοδηγήσει. Επιπλέον μπορείτε έχοντας στο περίπου τις διαστάσεις να μας επισκεφθείτε στην έκθεση μας Εφέσου 34 Νέα Φιλαδέλφεια ώστε να σας βγάλουμε άμεσα μία προσφορά.
Rate this post

Μοίρασε το

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Scroll to Top