fbpx

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 216.800.33.44 | BLOG | ΕΡΓΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 216.800.33.44 | BLOG | ΕΡΓΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τοποθέτηση σιτών και πτυσσόμενων κάγκελων ασφαλείας στην Πεύκη

Τοποθέτηση σιτών και πτυσσόμενων κάγκελων ασφαλείας στην Πεύκη

Το καλοκαίρι αποτελεί μια εποχή που ο καθένας μας θα ήθελε να αφήνουμε ανοιχτά τα παράθυρα και τις μπαλκονόπορτες ώστε να μπαίνει ο αέρας μέσα στο σπίτι μας. Βέβαια μαζί με τον αέρα υπάρχει πάντοτε ο κίνδυνος να εισέλθει και κάποιος απρόσκλητος επισκέπτης. Τόσο επισκέπτες όπως οι μύγες, τα κουνούπια και διάφορα άλλα έντομα, όσο και επισκέπτες όπως οι διαρρήκτες. Οι σίτες σε συνδυασμό με τα πτυσσόμενα κάγκελα είναι σε θέση να προστατέψουν τον χώρο σας από όλους αυτούς τους ανεπιθύμητους επισκέπτες.

Ειδικότερα, οι σίτες αποτελούν την κορυφαία επιλογή στο να προφυλάσσουν τον χώρο μας από ιπτάμενα και ερπετά έντομα. Με την τοποθέτηση σιτών μπορούμε να αποφύγουμε τόσο τις μύγες και τα κουνούπια όσο και κατσαρίδες ή άλλα έντομα. Μάλιστα, υπάρχουν διάφορες τυπολογίες σιτών ώστε να καλύψουν κάθε σας ανάγκη.

Έτσι και στη συγκεκριμένη περίπτωση, η εταιρεία μας ανέλαβε την τοποθέτηση σιτών και πτυσσόμενων κάγκελων ασφαλείας στην Πεύκη προκειμένου να προστατέψουμε στον μέγιστο βαθμό τον χώρο του πελάτη μας. Πλησιάζοντας άλλωστε στους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες, οι συγκεκριμένες εργασίες θεωρούνται ως απαραίτητη λύση.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση τοποθετήσαμε σίτες πλισσέ με ερπύστρια οι οποίες φέρουν τα κάτωθι χαρακτηριστικά:

  • Πανί plisse από άκαυστο fiberglass, το κλασικό πανί που τοποθετείτε σχεδόν σε όλες τις σίτες.
  • Οδηγός ερπύστρια στο κάτω μέρος, προσφέρει στην σίτα υψηλή αντοχή και προφυλάσσει από έρποντα έντομα.
  • Πλαίσιο αλουμινίου βαμμένο ηλεκτροστατικά σε sable χρώμα.

Τα πτυσσόμενα κάγκελα είναι η ιδιανικότερη επιλογή για να ασφαλίσουμε το σπίτι μας. Οι λόγοι για να τα επιλέξετε είναι πάρα πολλοί, με βασικότερους τους κάτωθι:

  • Κατασκευάζονται στις διαστάσεις μας
  • Κλειδώνουν σε 4 σημεία (πόρτες) και 2 (παράθυρα).
  • Είναι από μασίφ χάλυβα.
  • Βάφονται ηλεκτροστατικά. ( Στην προκειμένη περίπτωση έχουν βαφτεί σε χρώμα sable).
  • Έχουν χωνευτή κλειδαριά.

Η διαδικασία της τοποθέτησης σιτών και πτυσσόμενων κάγκελων ασφαλείας

Προκειμένου να εξασφαλίσουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα σε κάθε πελάτη που αναλαμβάνει η εταιρεία μας, αποστέλλουμε το πιο έμπειρο και εξειδικευμένο συνεργείο τεχνικών στον χώρο τους. Έτσι, είμαστε σε θέση να έχουμε μια πλήρη εικόνα τόσο για τις ιδιαιτερότητες και τα μοναδικά χαρακτηριστικά του χώρου που θα γίνει η τοποθέτηση όσο και τις ανάγκες του πελάτη μας.

Αφού γίνει η αυτοψία του χώρου και κατανοήσουμε τις ανάγκες, η εταιρεία μας θα εξασφαλίσει την καλύτερη και οικονομικότερη λύση για εσάς. Όλα μας τα προϊόντα χαρακτηρίζονται για την υψηλή τους ποιότητα, την αντοχή και φυσικά τα υψηλά επίπεδα ασφάλειας που προσφέρουν σε έναν χώρο. Αφού λοιπόν γίνει η επιλογή των πλέον κατάλληλων προϊόντων, το εξειδικευμένο μας συνεργείο θα προβεί στην τοποθέτηση των προϊόντων αυτών με τον βέλτιστο τρόπο.

Έτσι είμαστε σε θέση να εξασφαλίσουμε εγγυημένες και αποτελεσματικές λύσεις βάση των δικών σας αναγκών. Και όλα αυτά φυσικά στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς. Εάν λοιπόν και εσείς ενδιαφέρεστε για σίτες, πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν που σας παρέχει η εταιρεία kataskevastikh.gr, δεν έχετε παρά να επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας. Το προσωπικό μας θα σας καθοδηγήσει αναλόγως και θα σας παρέχει όλες τις απαραίτητες συμβουλές πριν στείλει το συνεργείο στον χώρο σας.

Rate this post

Μοίρασε το

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Scroll to Top