fbpx

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 216.800.33.44 | BLOG | ΕΡΓΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 216.800.33.44 | BLOG | ΕΡΓΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τοποθέτηση συστημάτων σκίασης

συστήματα σκίασης

Λέγοντας συστήματα σκίασης το μυαλό όλων πάει στις κουρτίνες, βέβαια δεν υπάρχουν μόνο αυτές.

Στην kataskevastikh.gr διαθέτουμε μία μεγάλη γκάμα συστημάτων σκίασης.

Σε εμάς μπορείτε να βρείτε:

Σύστημα σκίασης Roman

Είναι ένα είδος κουρτίνας η οποία μαζεύεται σε πιέτες από κάτω προς τα πάνω. Είναι μία κλασική επιλογή για όσους δεν θέλουν κουρτίνες αλλά κάτι παρεμφερές.

Σύστημα σκίασης Roller Blinds

Τα roller blinds είναι υφάσματα τα οποία μαζεύουν μέσα σε μία ειδική κασετίνα. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία τόσο σε σχέδια όσο και σε χρώματα.

Σύστημα σκίασης Rollover Blinds

Τα rollover blinds είναι παρόμοια με τα roller blinds, η διαφορά τους προκύπτει λόγω του διπλού υφάσματος. Με τα rollover blinds μπορούμε να επιτύχουμε καθόλου, μερική ή και ολική συσκότιση, ανάλογα σε ποιο σημείο σταματήσουμε το ύφασμα.

Σύστημα σκίασης Venetian Blinds

Τα venetian blinds είναι από τα πιο γνωστά είδη σκίασης. Τα συναντάμε πολύ συχνά σε επαγγελματικούς χώρους. Είναι λεπτές λωρίδες αλουμινίου ή πλαστικού. Διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.

Πρόσφατα τοποθετήσαμε roller blinds σε επαγγελματικό χώρο στον Καρέα Αττικής. Στον χώρο υπήρχαν πολλά ανοίγματα, γι’ αυτόν τον λόγο η επιλογή της κλασικής κουρτίνας ήταν απαγορευτική.

Ο πελάτης απευθύνθηκε σε εμάς ζητώντας μία λύση όμορφη αλλά ταυτόχρονα οικονομική και πρακτική. Του προτείναμε τα roller binds.

Με αυτήν την επιλογή ο πελάτης κερδίζει:

Αισθητική: τα roller καλύπτουν το πλαίσιο του παραθύρου και προσφέρουν ένα μοντέρνο αποτέλεσμα στον χώρο.

Πρακτικότητα: τα roller ανεβοκατεβαίνουν εύκολα χωρίς να καταλαμβάνουν χώρο. Επιπλέον προσφέρουν στον χώρο με μία απλή κίνηση είτε φωτισμό είτε συσκότιση.

Οικονομία: To κόστος για κουρτινόβεργες και κουρτίνες είναι πολύ πιο μεγάλο από ότι η τοποθέτηση roller. Έτσι επιλέγοντας ο πελάτης μας εξοικονόμησε χρήματα.
Επισκεφθείτε μας στην έκθεση μας Εφέσου 34 Νέα Φιλαδέλφεια ώστε να επιλέξετε το κατάλληλο σύστημα σκίασης για τον χώρο σας. Στην έκθεση μας θα βρείτε μεγάλη γκάμα χρωμάτων και σχεδίων.

Rate this post

Μοίρασε το

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Scroll to Top