fbpx

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 216.800.33.44 | BLOG | ΕΡΓΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 216.800.33.44 | BLOG | ΕΡΓΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας – πλεονεκτήματα

Κάγκελα ασφαλείας

Τα πλεονεκτήματα των πτυσσόμενων καγκέλων ασφαλείας

κάγκελα πτυσσόμενα
κάγκελα πτυσσόμενα

Οι ιδιοκτησίες μας μπορούν να πέσουν πολύ εύκολα θύματα διαρρήξεων. Διαρρήξεις συμβαίνουν καθημερινά στον οποιοδήποτε. Κάθε νοικοκυριό δαπανάει μεγάλα ποσά για συστήματα ασφαλείας.  Τα συστήματα αυτά έχουν ως στόχο να  περιορίσουν η να αποτρέψουν τέτοια συμβάντα. Οι κλοπές ετησίως είναι περισσότερες από 30.000 σε όλη τη χώρα. Από αυτό  καταλαβαίνουμε ότι είτε τα μέτρα που παίρνουμε είναι ελλιπή, είτε δεν έχουμε πάρει καθόλου μέτρα προφυλάξης. Ο σύνηθες λόγος που κάποιος δεν έχει πάρει μέτρα προφύλαξεις είναι ο οικονομικός. Στην kataskevastikh.gr προτείνουμε ως μέτρο ασφάλειας τα πτυσσόμενα κάγκελα. Μία οικονομική λύση ιδανική να καλύψει τις απαιτούμενες ανάγκες.

Πτυσσόμενα Κάγκελα για την ασφάλεια από διαρρήξεις

Οι διαρρήκτες συνήθως στοχεύουν σε σπίτια που είναι εμφανή ότι δεν έχουν κάποιο μέτρο ασφάλειας.  Τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας μπορούν εύκολα να αποτρέψουν τους διαρρήκτες να εισέλθουν στους χώρους μας.

Κατασκευή

Τα πτυσσόμενα κάγκελα μπορούν να κατασκευαστούν από διάφορα υλικά, όπως το αλουμίνιο, τον χάλυβα κ.α.   Μπορούν να βαφτούν σε πληθώρα αποχρώσεων ral, ξύλου κτλ. Επιπλέον εμείς στην kataskevastikh.gr, τα κατασκευάζουμε ακριβώς στις διαστάσεις του χώρου σας. Είναι μία εξολοκλήρου νέα κατασκευή ώστε να προσαρμοστεί τέλεια στην πόρτα ή στο παράθυρο σας.

Τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας έχουν  τα εξής πλεονεκτήματα

  • Ο πελάτης μπορεί να επιλέξει τον τρόπο που θα ανοιγοκλείνουν τα κάγκελα είτε δηλαδή παράλληλα είτε κάθετα προς το έδαφος.  Ανάλογα με τις ανάγκες τους και το είδος του ανοίγματος όπου πρόκειται να τοποθετηθούν. Επιπλέον στα ανοιγόμενα πτυσσόμενα μπορούμε να τοποθετήσουμε και μηχανισμό περιστροφής. Με αυτό τον τρόπο όταν ανοίγουμε το πτυσσόμενο κάγκελο, έχουμε ελεύθερο το 100% του ανοίγματος.
  • Τα κάγκελα ασφαλείας γίνονται με παραγγελία, δίνοντας στον πελάτη την ευκαιρία να πάρει ακριβώς αυτό που χρειάζεται, τόσο στο μέγεθος όσο και στο χρώμα.
  • Τα χωρίσματα των κάγκελων ασφάλειας γίνονται με υλικά υψηλής ποιότητας, όπως ανοξείδωτος χάλυβας, αλουμίνιο καθώς και πολλά άλλα υλικά. Ο κάθε ενδιαφερόμενος έχει άλλες ανάγκες έτσι μετά από συζήτηση μπορούμε να καταλήξουμε στο ιδανικό για τον καθένα.
  • Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν είτε χειροκίνητα είτε  αυτόματα πτυσσόμενα κάγκελα για να εξασφαλίσουν το σπίτι τους δίνοντάς μεγαλύτερη ευκολία στην ασφάλεια αλλά και τον τρόπο διαχείρισης του συστήματος ασφαλείας.
  • Τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας δεν έχουν απλές συμβατικές κλειδαριές. Διαθέτουν ειδικές κλειδαριές οι οποίες είναι δύσκολο να παραβιαστούν.
  • Τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας είναι ιδανικά και για τον αερισμό του χώρου. Τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού μπορούμε να αφήνουμε ανοιχτά τις πόρτες και τα παράθυρα. Με τα πτυσσόμενα κάγκελα έχουμε την απαραίτητη ασφάλεια αλλά και τον αερισμό του χώρου μας.
  • Τέλος τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό πλεονέκτημα είναι η μηδαμινή συντήρηση που χρειάζονται.

Τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας είναι διαθέσιμα στην έκθεσή μας:Εφέσου 34 Νέα Φιλαδέλφεια

Rate this post

Μοίρασε το

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Scroll to Top