fbpx

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 216.800.33.44 | BLOG | ΕΡΓΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 216.800.33.44 | BLOG | ΕΡΓΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγκατάσταση Θωρακισμένης Πόρτας Ασφαλείας με Επένδυση PVC

Εγκατάσταση Θωρακισμένης Πόρτας Ασφαλείας με Επένδυση PVC

Εγκατάσταση Θωρακισμένης Πόρτας Ασφαλείας με Επένδυση PVC

 

Εισαγωγή

Το πρώτο πράγμα που παρατηρεί κανείς μπαίνοντας σε ένα κτίριο είναι η πόρτα. Είναι ένα σημείο που δίνει το στίγμα της αισθητικής ολόκληρου του εσωτερικού χώρου.

Με τις θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας, συνδυάζουμε την υψηλή αισθητική με την ασφάλεια.

Η ανάγκη για αύξηση των μέτρων ασφαλείας που πρέπει να εφαρμόσει κανείς στην οικία του έχει γίνει επιτακτική και αποτελεί ένα από τα πολύ σημαντικά ζητήματα των ημερών μας.

Αν είστε από αυτούς που έχουν αντιμετωπίσει μια παραβιασμένη πόρτα και την διάρρηξη της οικίας σας τότε γνωρίζετε πολύ καλά το συναίσθημα που σας επέφερε όλο αυτό. Αν (ευτυχώς θέλουμε να ελπίσουμε) δεν έχετε αντιμετωπίσει μια τέτοια κατάσταση που καλό θα ήταν να φροντίσετε να μην γίνει ποτέ. Το μεγαλύτερο ποσοστό των διαρρηκτών, προκειμένου να εισέλθουν σε μια οικία, πρώτα παραβιάζουν την κεντρική πόρτα, και μάλιστα με πολύ μεγάλη εξειδίκευση. Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας, την τελευταία δεκαετία έχει αυξηθεί σε μεγάλο βαθμό ο αριθμός κλοπών σε σπίτια και επαγγελματικούς χώρους.

Η τοποθέτηση μιας θωρακισμένης πόρτας ασφαλείας θα χαρίσει σε εσάς και την οικογένεια σας την μέγιστη δυνατή ασφάλεια έχοντας το κεφάλι σας ήσυχο, καθότι ελάχιστοι είναι εκείνη που στο αντίκρισμα μιας θωρακισμένης πόρτας ασφαλείας θα επιχειρήσουν να την παραβιάσουν. Ακόμη και αν το κάνουν, η πιθανότητα να το επιτύχουν είναι απειροελάχιστη.

 

Η ασφάλεια και η αισθητική ενός σπιτιού είναι δυο από τα πιο σημαντικά στοιχεία που πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη όταν επιλέγουμε μια θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας. Πρόσφατα, ολοκληρώσαμε την εγκατάσταση μιας θωρακισμένης πόρτας ασφαλείας με επένδυση PVC σε μια κατοικία, προσφέροντας υψηλή προστασία και κομψή εμφάνιση. Η θωρακισμένη πόρτα που επιλέξαμε διαθέτει προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά που την καθιστούν ιδανική επιλογή για κάθε σύγχρονο σπίτι. Ας δούμε πιο αναλυτικά τι προσφέρει αυτή η πόρτα και πώς μπορεί να βελτιώσει την ασφάλεια και την άνεση του χώρου σας.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Η θωρακισμένη πόρτα που εγκαταστήσαμε διαθέτει:

Διπλή θωράκιση με δύο φύλλα ηλεκτρογαλβανιζέ λαμαρίνας 10/10 mm ενωμένα με τρία κάθετα νεύρα σε σχήμα π. Τι σημαίνει αυτό; Αυτή η κατασκευή προσφέρει αυξημένη αντίσταση σε απόπειρες διάρρηξης και εξαιρετική ανθεκτικότητα στον χρόνο.

Μεταλλικό κάσωμα 20/10 mm, ηλεκτροστατικά βαμμένο με ειδικό διαμορφωμένο προφίλ για αντιδιαρρηκτική προστασία. Αυτό το χαρακτηριστικό ενισχύει την συνολική δομή της πόρτας και προσφέρει επιπλέον ασφάλεια.
Μεντεσέδες βαρέως τύπου, αθόρυβοι και ρυθμιζόμενοι, που εξασφαλίζουν ομαλή λειτουργία και μακροχρόνια χρήση χωρίς φθορές.

Κλειδαριά Mottura με προστασία πλάκας μαγγανίου 25/10 mm, προσφέροντας μια από τις καλύτερες λύσεις στην αγορά για την αποτροπή διαρρήξεων.
Μηχανισμός ελεγχόμενου ανοίγματος και μερικό άνοιγμα πόρτας, για επιπλέον έλεγχο και ασφάλεια κατά την είσοδο και την έξοδο.

Πανοραμικό ματάκι 180°, που επιτρέπει την καλύτερη ορατότητα και επίγνωση του εξωτερικού χώρου.
Αυτόματος ρυθμιζόμενος ανεμοφράκτης, που προστατεύει από τα ρεύματα αέρα και διατηρεί το εσωτερικό του σπιτιού ζεστό και άνετο.

Περιμετρικό λάστιχο κάσας, μονωτικό και αντικρουστικό, που βελτιώνει την ηχομόνωση και την θερμομόνωση της πόρτας.

Συμπεράσματα
Εγκατάσταση Θωρακισμένης Πόρτας Ασφαλείας με Επένδυση PVC

Η εγκατάσταση μιας θωρακισμένης πόρτας ασφαλείας με επένδυση PVC προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα. Εκτός από την υψηλή προστασία από διαρρήξεις, αυτή η πόρτα προσθέτει και ένα μοντέρνο, κομψό στοιχείο στο σπίτι σας. Τα προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά της, όπως η διπλή θωράκιση, το ανθεκτικό μεταλλικό κάσωμα και οι βαρέως τύπου μεντεσέδες, την καθιστούν μια εξαιρετική επιλογή για κάθε κατοικία.

Επιπλέον, η κλειδαριά Mottura και τα επιπλέον χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως ο μηχανισμός ελεγχόμενου ανοίγματος και το πανοραμικό ματάκι, εξασφαλίζουν την ηρεμία και την ασφάλεια των κατοίκων.

Εάν σκέφτεστε να αναβαθμίσετε την ασφάλεια του σπιτιού σας, μια θωρακισμένη πόρτα με αυτές τις προδιαγραφές είναι σίγουρα μια από τις καλύτερες επιλογές που μπορείτε να κάνετε. Επενδύστε στην ασφάλεια και την άνεση του χώρου σας με μια πόρτα που συνδυάζει την αντοχή, την λειτουργικότητα και την αισθητική.

 

 

5/5 - (1 vote)

Μοίρασε το

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Scroll to Top