fbpx

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 216.800.33.44 | BLOG | ΕΡΓΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 216.800.33.44 | BLOG | ΕΡΓΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Kommerling 88 md . Ένα πρωτοποριακό συνθετικό κούφωμα

Kommerling 88 md

Kommerling 88 md . Ένα πρωτοποριακό συνθετικό κούφωμα

 

Το KÖMMERLING 88 MD είναι ένα σύστημα παραθύρων υψηλής θερμομόνωσης που χαρακτηρίζεται από το κεντρικό σύστημα στεγανοποίησης με 7 θαλάμους και ένα σύγχρονο κατασκευαστικό βάθος 88 mm. Αυτό το σύστημα έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις υψηλές απαιτήσεις εξοικονόμησης ενέργειας για παθητικά σπίτια, προσφέροντας μια εξαιρετική τιμή Uf 0,95 W/(m²K).

Ο Συντελεστής Uf στα συνθετικά κουφώματα αναφέρεται στην θερμική διαπερατότητα του πλαισίου, δηλαδή πόση θερμότητα μπορεί να διαφύγει μέσα από το πλαίσιο του κουφώματος. Ένας χαμηλός συντελεστής Uf σημαίνει καλύτερη θερμομόνωση, ενώ ένας υψηλότερος δείκτης υποδηλώνει μεγαλύτερη θερμική απώλεια.

Προτού όμως συνεχίσουμε με την παρουσίαση του καινοτόμου προιόντος είναι σημαντικά να εξετάσουμε τον όρο παθητικά σπίτια ( passive houses )

Παθητικά σπίτια |  Passive Houses

 

Τι είναι ένα παθητικό σπίτι;

 

Παθητικά σπίτια και η τεχνολογία του Kommerling 88 mdΈνα κτιριακό πρότυπο που είναι πραγματικά ενεργειακά αποδοτικό, άνετο, οικονομικά προσιτό και ταυτόχρονα οικολογικό. Το Passive House δεν είναι απλά ένα εμπορικό σήμα, αλλά μια κατασκευαστική ιδέα που μπορεί να εφαρμοστεί από οποιονδήποτε και που έχει αντέξει στη δοκιμασία της πρακτικής.

Ωστόσο, ένα παθητικό σπίτι είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό κτίριο χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης. Τα κτίρια Passive House επιτρέπουν εξοικονόμηση ενέργειας που σχετίζεται με τη θέρμανση και την ψύξη έως και 90% σε σύγκριση με το τυπικό κτιριακό απόθεμα και πάνω από 75% σε σύγκριση με τις μέσες νέες κατασκευές.

Όσον αφορά το πετρέλαιο θέρμανσης, τα κτίρια Παθητικού Οίκου καταναλώνουν λιγότερο από 1,5 λίτρο ανά τετραγωνικό μέτρο κατοικίας ετησίως – πολύ λιγότερο από τα τυπικά κτίρια χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας.

Παρόμοια εξοικονόμηση ενέργειας έχει αποδειχθεί σε θερμά κλίματα όπου τα κτίρια απαιτούν περισσότερη ενέργεια για ψύξη παρά για θέρμανση.

Τα κτίρια Passive House επαινούνται επίσης για το υψηλό επίπεδο άνεσής τους. Χρησιμοποιούν πηγές ενέργειας στο εσωτερικό του κτιρίου, όπως η θερμότητα του σώματος των κατοίκων ή η ηλιακή θερμότητα που εισέρχεται στο κτίριο – καθιστώντας τη θέρμανση πολύ πιο εύκολη.

Κατάλληλα παράθυρα με καλή μόνωση και ένα κέλυφος κτιρίου που αποτελείται από καλά μονωμένους εξωτερικούς τοίχους, οροφή και πλάκα δαπέδου κρατούν τη θερμότητα κατά τη διάρκεια του χειμώνα στο σπίτι – και την κρατούν έξω κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Ένα σύστημα εξαερισμού παρέχει σταθερά φρέσκο αέρα εξασφαλίζοντας ανώτερη ποιότητα αέρα χωρίς να προκαλεί δυσάρεστα ρεύματα. Αυτό αποτελεί π.χ. εγγύηση για χαμηλά επίπεδα ραδονίου και βελτιώνει τις συνθήκες υγείας. Μια εξαιρετικά αποδοτική μονάδα ανάκτησης θερμότητας επιτρέπει την επαναχρησιμοποίηση της θερμότητας που περιέχεται στον απαγόμενο αέρα.

Η μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας στα κτίρια Passive House επιτυγχάνεται με τη χρήση ιδιαίτερα ενεργειακά αποδοτικών δομικών στοιχείων και ενός ποιοτικού συστήματος εξαερισμού: Δεν υπάρχει καμία απολύτως περικοπή στην άνεση- αντίθετα, το επίπεδο άνεσης αυξάνεται σημαντικά

Kommerling 88 md. Σε τι διαφέρει από τα υπόλοιπα;

 

Kommerling 88 md. Κούφωμα εξοικονόμησης ενέργειαςΣε αντίθεση με παρόμοιες λύσεις, η τιμή αυτή επιτυγχάνεται με χαλύβδινο οπλισμό τόσο στα μέγιστα μεγέθη όσο και στα χρωματιστά προφίλ. Το σύστημα KÖMMERLING 88 MD δεν είναι αναγνωρισμένο μόνο για τις επιδόσεις του στην εξοικονόμηση ενέργειας αλλά και για τις αρχιτεκτονικές του δυνατότητες που εστιάζουν στο μέλλον, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας τοποθέτησης τριπλών ή υπερσύγχρονων υαλοπινάκων.

Το σύστημα προέρχεται από τη Γερμανία και διαθέτει καμπύλη εξωτερική εμφάνιση προφίλ. Παράγεται από την εταιρεία KÖMMERLING και αποτελεί μέρος της σειράς KÖMMERLING 88 MD και εντάσσονται στην εξαιρετική σειρά προιόντων κουφωμάτων της kommerling

Ο τύπος κατασκευής είναι ανοιγόμενα πλαίσια, συγκεκριμένα ένα ανοιγόμενο δίφυλλο τζάμι. Ο τύπος υαλοπίνακα είναι τριπλός υαλοπίνακας με πάχος που κυμαίνεται από 24 mm έως 56 mm και ο συγκεκριμένος τύπος υαλοπίνακα που αναφέρεται είναι ενεργειακά αποδοτικός με σύνθεση 4/10/4/10/4 (πάχος 32 mm).

Οι διαστάσεις του πλαισίου και του παραθύρου είναι 88 mm σε πλάτος και 78 mm σε ύψος. Ο τύπος σφράγισης περιλαμβάνει ένα λάστιχο σφήνας γυαλιού, μια φυσαλίδα του φύλλου και ένα κεντρικό λάστιχο.

Το σύστημα χρησιμοποιεί γερμανικό μηχανισμό περιμετρικού κλειδώματος της SIEGENIA. Από πλευράς επιδόσεων, το σύστημα προσφέρει θερμομόνωση, μείωση του ήχου κατά 48 dB, υδατοστεγανότητα κατηγορίας 9A, αεροδιαπερατότητα κατηγορίας 4, αντοχή σε ανεμοπίεση κατηγορίας C5/B5, αντοχή σε διάρρηξη RC2 και μηχανική αντοχή κατηγορίας 4.

Το σύστημα KÖMMERLING 88 MD είναι μέρος μιας ολοκληρωμένης σειράς που έχει σχεδιαστεί ειδικά για νέα κτίρια, ιδανικό για όλες τις απαιτήσεις θερμομόνωσης, συμπεριλαμβανομένων των προδιαγραφών για παθητικά κτίρια.

KÖMMERLING 88 MD. Σε τι χρώματα διατίθεται

 

KÖMMERLING 88 MDΤο σύστημα KÖMMERLING 88 MD είναι διαθέσιμο σε μια ποικιλία χρωμάτων για να ανταποκρίνεται σε διαφορετικές αισθητικές προτιμήσεις.

Εκτός από το κλασικό λευκό, το σύστημα προσφέρει έγχρωμα ελάσματα που περιλαμβάνουν ξύλινα, μονόχρωμα και μεταλλικά χρώματα καθώς και σε λειτουργικές/διακοσμητικές μπάρες υαλοπινάκων και επενδύσεις θυρών κατοικιών.

Αυτά τα ελάσματα μπορούν να εφαρμοστούν στο εξωτερικό του προφίλ, με το εσωτερικό να παραμένει λευκό, ή και στις δύο πλευρές για μια συνεπή εμφάνιση σε όλη την έκταση.

Η διαθεσιμότητα αυτών των χρωματικών επιλογών επιτρέπει την προσαρμογή και εξασφαλίζει ότι το σύστημα παραθύρων μπορεί να συμπληρώσει ένα ευρύ φάσμα αρχιτεκτονικών στυλ και προσωπικών προτιμήσεων.

Kommerling 88 md. Τα συμπεράσματα μας

 

Kommerling 88 md. Τα συμπεράσματα μαςΈχει σχεδιαστεί για να προσφέρει κάθε φορά ένα ζεστό καλωσόρισμα στους επισκέπτες, με πληθώρα τεχνολογικών λύσεων που προσφέρουν υψηλή αξιοπιστία, εξαιρετική θερμομόνωση, προστασία από τις καιρικές συνθήκες και ανώτερες στατικές ιδιότητες.

Το σύστημα αποτελεί κατάλληλη επιλογή για υψηλής ποιότητας συστήματα πόρτας κατοικιών που ανοίγουν προς τα μέσα, διαθέτοντας το σύγχρονο κατασκευαστικό βάθος των 88 mm και ένα σύστημα έξι θαλάμων τόσο για τους εσωτερικούς όσο και για τους εξωτερικούς μονωτικούς θαλάμους

Συνοψίζοντας, το KÖMMERLING 88 MD είναι ένα ευέλικτο και υψηλής απόδοσης σύστημα παραθύρων και θυρών που προσφέρει εξαιρετική θερμομόνωση, ποικιλία επιλογών σχεδιασμού και στιβαρή κατασκευή κατάλληλη για σύγχρονα ενεργειακά αποδοτικά κτίρια.

Το KÖMMERLING 88 MD λοιπόν είναι ένα σύστημα παραθύρων νέας γενιάς, το οποίο ξεπερνά τα πρότυπα στη θερμομόνωση και θέτει νέες τάσεις και standards στον σχεδιασμό.

Επιπρόσθετα, προσφέρει προσαρμοσμένες λύσεις ανάλογα με τις απαιτήσεις και τις επιθυμίες κάθε χρήστη, καθιστώντας το ένα προϊόν που μπορεί να προσαρμοστεί στις ακριβείς ανάγκες κάθε πελάτη.

Εάν αναζητάτε μια λύση παραθύρων που συνδυάζει ανώτερη θερμομόνωση, πρωτοποριακό σχεδιασμό και ασύγκριτη ποιότητα, το KÖMMERLING 88 MD είναι η τέλεια επιλογή για εσάς!

Με την έμπειρη κατασκευαστική μας ομάδα στη διάθεσή σας, είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε συμβουλές και να βοηθήσουμε στην εύρεση της ιδανικής λύσης που ταιριάζει απόλυτα στον χώρο σας. Ας δημιουργήσουμε μαζί τον ιδανικό χώρο με την ποιότητα και την καινοτομία του KÖMMERLING 88 MD!

 

5/5 - (3 votes)

Μοίρασε το

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Scroll to Top