fbpx

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 216.800.33.44 | BLOG | ΕΡΓΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 216.800.33.44 | BLOG | ΕΡΓΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πόρτα εσωτερική mdf μεσόπορτα σε χρώμα καρυδιάς.

Πόρτα εσωτερική mdf μεσόπορτα σε χρώμα καρυδιάς

Πόρτα εσωτερική mdf μεσόπορτα σε χρώμα καρυδιάς

 

Πόρτα εσωτερική MDF ( μεσόπορτα)Εισάγετε το χώρο σας σε έναν κόσμο όπου η ομορφιά συναντά τη λειτουργικότητα με την κλασική επιλογή μιας εσωτερικής πόρτας από MDF σε απόχρωση καρυδιάς. Ανακαλύψτε τη ζεστασιά και το στυλ που αποπνέει αυτή η πόρτα, προσφέροντας μια άψογα ισορροπημένη αισθητική.

Από την λαβή ως τις λεπτομέρειες που τη στολίζουν, η πόρτα αυτή έχει σχεδιαστεί για να αντέχει στο χρόνο και να εναρμονίζεται με κάθε σύγχρονο ή παραδοσιακό χώρο, δημιουργώντας μια αίσθηση ζεστασιάς και κομψότητας.

Παραθέτουμε ακολούθως τεχνικά χαρακτηριστικά μιας εσωτερικής πόρτας (μεσόπορτας)  που τοποθέτησε πρόσφατα η ομάδα του kataskevastikh.gr για να σχηματίσετε μια ολοκληρωμένη εικόνα για αυτή αναλύοντας όχι μόνο τα χρησιμοποιούμενα υλικά αλλά και το τι προσφέρει το καθένα από αυτό.

Ελπίζουμε ότι αν  είστε στην έρευνα αγοράς για μια πόρτα εσωτερική mdf οι πληροφορίες που θα σας δώσουμε θα σας διευκολύνουν να ξέρετε γιατί πρέπει να την επιλέξετε και αν αυτή ταιριάζει στις ιδιαίτερες ανάγκες και στον χώρο σας. Φυσικά η ομάδα μας θα χαρεί να συζητήσει μαζί σας και να ανακαλύψουμε από κοινού ποιες είναι οι βέλτιστες λύσεις για εσάς και τον χώρο σας.

 

 • MDF πάχους 4 mm επενδυμένο με Α’ ποιότητας laminate.πάχους 4 mm επενδυμένο με Α’ ποιότητας laminate

  Το MDF (Medium Density Fiberboard) είναι ένας τύπος engineered wood που κατασκευάζεται από ξύλινα κομμάτια και σκόνη, τα οποία συνδυάζονται με κόλλες και ρητίνες και στη συνέχεια συμπιέζονται υπό θερμότητα για να σχηματίσουν σκληρά πάνελ​​. Επενδυμένο με laminate, το MDF προσφέρει ανθεκτικότητα και αισθητική που είναι ιδανική για εσωτερικές χρήσεις όπως επίπλωση και ντουλάπια​​.
  Το laminate που καλύπτει το MDF παρέχει μια ελκυστική και εύκολη στη συντήρηση επιφάνεια που είναι ανθεκτική σε γρατζουνιές και φθορές, και μπορεί να έρθει με διάφορες υφές και φινιρίσματα​​.Ο συνδυασμός του MDF με laminate είναι οικονομικός, καθώς το MDF είναι φθηνότερο από το φυσικό ξύλο και η επένδυση με laminate προσφέρει διαρκή ανθεκτικότητα και ελκυστική εμφάνιση​​.
  Το MDF αντέχει επίσης σε τερμίτες καθώς και σε άλλα έντομα χάρη στα  ειδικά χημικά που χρησιμοποιούνται κατά την παραγωγή του, παρέχοντας  του ένα πρόσθετο πλεονέκτημα όσο αφορά την αντοχή του υλικού​​ αυτού.

 • Περιμετρικό finger joint 40 mm με εσωτερική ενίσχυση στην κλειδαριά και στο κάτω μέρος του θυρόφυλλου

  Τα finger joint panels είναι συνθετικά πάνελ από μασίφ ξύλο, που συνδυάζονται με μια ειδική διαδικασία σύνδεσης που εξασφαλίζει μεγάλη σταθερότητα και αντοχή, και χρησιμοποιούνται συνήθως για την κατασκευή πορτών και άλλων στοιχείων ξυλουργικής​​.
  Το finger joint είναι ένας τύπος ξυλουργικής σύνδεσης όπου τα κομμάτια του ξύλου συνδυάζονται περιμετρικά με τρόπο που να μοιάζουν με τα δάκτυλα των χεριών που αγκαλιάζονται, αυξάνοντας την επιφάνεια επαφής και παρέχοντας μεγαλύτερη αντοχή στις αρθρώσεις​

 • Χαρτοκυψέλη πάχους 37 mm εμποτισμένη με ρητίνη

  Η χαρτοκυψέλη είναι ένα ελαφρύ και ανθεκτικό υλικό που συχνά χρησιμοποιείται ως πυρήνας σε σάντουιτς πάνελ, επειδή προσφέρει υψηλή αντοχή σε σχέση με το βάρος της​​. Η εμποτισμένη με ρητίνη χαρτοκυψέλη είναι ανθεκτική στη φλόγα και προσφέρει αυξημένες μηχανικές ιδιότητες, καθιστώντας την κατάλληλη για πολλές βιομηχανικές εφαρμογές. Aυτός ο τύπος προσδίδει ανθεκτικότητα και ελαφρότητα, που είναι σημαντικά στοιχεία για την ποιότητα μιας πόρτας.

 • Κάσα πλακάζ οβάλ ή ίσια

  Η κάσα με οβάλ πλακάζ είναι σχεδιασμένη να προσθέτει μια αίσθηση απλότητας στο περίγραμμα των παραθύρων ή των πορτών, δίνοντας ένα μοναδικό αλλά απλό στυλ. Αντί για ευθείες γραμμές, έχει μια ελαφριά καμπυλότητα που την κάνει ξεχωριστή​​.Αυτή η λεπτομέρεια μπορεί να προσθέσει έναν αέρα κομψότητας στην πόρτα που έχετε εγκαταστήσει, συνδυάζοντας την πρακτικότητα με το αισθητικό αποτέλεσμα. Αυτό το είδος κάσας συμβάλλει στην αρμονία του σχεδιασμού του χώρου, συμπληρώνοντας την εμφάνιση της πόρτας χωρίς να την κάνει υπερβολικά επιβλητική.

 • Περβάζια πλακάζ κουμπωτά οβάλ ή ίσια

  Σχετικά με τα περβάζια πλακάζ κουμπωτά οβάλ ή ίσια, η επιλογή μεταξύ τους εξαρτάται από το προτιμώμενο αισθητικό αποτέλεσμα. Τα οβάλ περβάζια προσθέτουν μια κομψή λεπτομέρεια με μια ελαφριά καμπυλότητα, ενώ τα ίσια προσφέρουν έναν πιο απλό και μινιμαλιστικό σχεδιασμό. Η επιλογή μεταξύ αυτών των δύο εξαρτάται κυρίως από το προσωπικό στυλ και την αρχιτεκτονική του χώρου στον οποίο θα τοποθετηθούν.

 • Τρεις διπλοί ρυθμιζόμενοι μεντεσέδες

  Η χρήση τριών διπλών ρυθμιζόμενων μεντεσέδων σε μια πόρτα είναι κατά κύριο λόγο για την προσφορά ευελιξίας στη ρύθμιση της πόρτας μετά την τοποθέτησή της. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στην τέλεια εφαρμογή της πόρτας, εξασφαλίζοντας ότι κλείνει και ανοίγει σωστά χωρίς προβλήματα. Οι ρυθμιζόμενοι μεντεσέδες μπορούν να παρέχουν ρυθμίσεις τόσο οριζόντια όσο και κάθετα, κάτι που είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε περιπτώσεις όπου οι πόρτες ενδέχεται να έχουν μετακινηθεί λίγο μετά την εγκατάσταση ή λόγω φυσικής καθίζησης του κτιρίου.

 • Οβάλ εσωτερική κλειδαριά με 2 κλειδιά

   

  Οβάλ κύλινδροι κλειδαριών προσφέρονται για ευελιξία στην εγκατάσταση σε διάφορες εφαρμογές πόρτας. Διαθέσιμοι σε πολλά φινιρίσματα και μεγέθη, προσφέρουν προηγμένες επιλογές ασφάλειας όπως αντι-τρυπάνισμα και αντι-ανακρούσεις. Μερικοί κύλινδροι προσφέρουν επίσης κλειδιά ασφαλείας ή κάρτες πρόσβασης για πρόσθετη προστασία, εξασφαλίζοντας ότι μόνο εσύ ή ο προμηθευτής μπορείτε να δημιουργήσετε πρόσθετα αντίγραφα.

Πόρτα εσωτερική MDF. Αξίζει την προτίμηση  σας ;

Πόρτα εσωτερική mdf μεσόπορτα σε χρώμα καρυδιάςΗ επιλογή μιας εσωτερικής πόρτας από MDF σε απόχρωση καρυδιάς συνοψίζει την αρμονία μεταξύ αισθητικής και λειτουργικότητας, προσφέροντας ένα διαχρονικό κομμάτι στον χώρο σας. Με τη ζεστή της απόχρωση και τις κομψές λεπτομέρειες, αυτή η πόρτα αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή που συμβάλλει στη δημιουργία μιας ζεστής  ατμόσφαιρας, ενώ ταυτόχρονα υπόσχεται ανθεκτικότητα και ποιότητα που διαρκεί.

Είναι μια πρώτης τάξεως επιλογή και η σχέση το τι προσφέρει σε σχέση με το κόστος της την καθιστά μια εξαιρετική επιλογή εκ μέρους σας.

Καθώς επιλέγετε την εσωτερική πόρτα MDF σε απόχρωση καρυδιάς για τον χώρο σας, αγκαλιάζετε μια επιλογή που συνδυάζει την κλασική ομορφιά με τη μοντέρνα λειτουργικότητα.

Είναι μια απόδειξη ότι η ομορφιά και η ποιότητα μπορούν να συνυπάρξουν, προσφέροντας μια αισθητικά ευχάριστη και πρακτική λύση που θα εντυπωσιάσει για χρόνια.

 

 

Rate this post

Μοίρασε το

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Scroll to Top