fbpx

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 216.800.33.44 | BLOG | ΕΡΓΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 216.800.33.44 | BLOG | ΕΡΓΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προστασία μπαλκονιού από κλέφτες

Προστασία μπαλκονιού

Προστασία μπαλκονιού

Η διάρρηξη ενός διαμερίσματος είναι ευκολότερη από ό,τι νομίζετε. Με την αυξανόμενη δημοτικότητα της ζωής στην πόλη, όλο και περισσότεροι άνθρωποι μετακομίζουν σε διαμερίσματα και πολυκατοικίες. Και με αυτή τη δημογραφική μετατόπιση έρχεται μια νέα γενιά εγκληματιών: ο ευκαιριακός κλέφτης. Αυτοί οι πανούργοι εγκληματίες γνωρίζουν ότι οι κάτοικοι των πόλεων τείνουν να έχουν λιγότερους φράχτες προστασίας της ιδιωτικής ζωής γύρω από τις ιδιοκτησίες τους, ελάχιστες κλειδωμένες πύλες και ελάχιστη ασφάλεια στα μπαλκόνια ή σε άλλα σημεία εισόδου. Ευτυχώς, υπάρχουν αρκετές προφυλάξεις που μπορούμε να λάβουμε ως κάτοικοι πολυκατοικιών για να εμποδίσουμε τους διαρρήκτες να εισβάλουν στα σπίτια μας από τις μπαλκονόπορτες ή άλλα κοινά σημεία εισόδου.

Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικές συμβουλές  και τρόπους για να κρατήσετε τους κλέφτες μακριά από το σπίτι σας μέσω του μπαλκονιού σας.

Προστασία μπαλονιού

Προστασία μπαλκονιού
Προστασια μπαλκονιου

Πως αντιμετωπίσαμε τα ζητούμενα του πελάτη μας τα οποία περιγράφουμε δεξιά; Με τον τρόπο που βλέπετε στην φωτογραφία μας.

Φαίνεται ξεκάθαρα ότι κέρδισε αρκετό χώρο να αποθηκεύει πράγματα με ασφάλεια.

Πως το κάναμε αυτό; Με δική μας προτροπή αντί να βάλουμε στα παράθυρα κάγκελα ασφαλείας τα τοποθετήσαμε στο έξω μέρος έτσι ώστε να έχει ασφάλεια σε όλα τα πράγματα που αφήνει στο μπαλκόνι , επειδή είναι εύκολα προσβάσιμο.

Πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι οι διαρρήκτες δεν μπαίνουν πάντα από την πόρτα. Υπάρχουν διάφορα ανοίγματα από τα οποία μπορεί να διαπραχθεί μια αξιόποινη πράξη.

Ειδικότερα, το μπαλκόνι είναι μια πολύ σημαντική περιοχή για την προστασία από κλοπές.

Αντί να διαρρήξουν την πόρτα, έχει παρατηρηθεί ότι οι διαρρήκτες εκμεταλλεύονται την μπαλκονόπορτα.

Επομένως, πρέπει πάντα να προφυλάσσεστε από διαρρήκτες και επίδοξους παραβάτες προστατεύοντας το μπαλκόνι σας.

Ένα πραγματικό case πελάτη μας στα αριστερά.

Το ζητούμενο του πελάτη επειδή βιαζόταν να φύγει για τις θερινές διακοπές και ένοιωθε ότι πρέπει να ασφαλιστεί το σπίτι λόγω πρόσφατης διάρρηξης  στο σπίτι του γείτονα του μέσω του μπαλκονιού  γείτονα ήταν να κλειστεί όλο το σπίτι περιμετρικά   τοποθετώντας κάγκελα ασφαλείας συρόμενα .

Υπάρχει κανείς από εμάς που θα μπορούσε να τον παρεξηγήσει ειδικά όταν όλοι μας γνωρίζουμε ότι κατά την θερινή περίοδο εντείνεται ιδιαίτερα το φαινόμενο των διαρρήξεων σε οικίες ;

Ποιος από εμάς δεν έχει νοιώσει παρόμοια συναισθήματα φόβου και ανησυχίας;

Στο πραγματικό παράδειγμα μας θα δείξουμε πως η προστασία μπαλκονιού μπορεί να αυξήσει τον βαθμό ασφάλειας της οικίας μας έναντι πιθανών διαρρήξεων αλλά να μας προσφέρει και μια σειρά από πρακτικά πλεονεκτήματα όπως την αύξηση του αποθηκευτικού μας χώρου.

Συνεχίζεται να διαβάζετε στα αριστερά για να δείτε την λύση που προκρίναμε πάντα σε συνεργασία με τα θέλω και τις ανάγκες του πελάτη μας.

Ο επαγγελματίας που γνωρίζει και αγαπά την δουλειά του φαίνεται όταν προσαρμόζεται στις ανάγκες και τις επιθυμίες του πελάτη.

 

Τα πτυσσόμενα κάγκελα  ασφαλείας θεωρούνται συνήθως ευάλωτες στους κλέφτες επειδή δεν αποτελούν μια ενιαία δομή ενσωματωμένη στον τοίχο, όπως οι σταθερές μπάρες, αλλά αυτό δεν ισχύει απαραίτητα.

Επιπλέον, συνδέονται με τον τοίχο και ασφαλίζονται με ειδικές κλειδαριές (κλειδαριές ασφαλείας) που είναι κατασκευασμένες από εξαιρετικά ανθεκτικά υλικά και υψηλή τεχνολογία.Αυτές οι κλειδαριές θεωρούνται πρακτικά αδύνατο να διαπεραστούν και κατά συνέπεια παρέχουν υψηλό επίπεδο ασφάλειας για τις πτυσσόμενες μπάρες ασφαλείας.

Πέρα από το γεγονός ότι τα πτυσσόμενα κάγκελα  ασφαλείας ανοίγουν, αυτό που τις κάνει να ξεχωρίζουν και να υπερτερούν έναντι των σταθερών ασφαλείας είναι η πρόσθετη χρηστικότητα και η πρακτικότητά τους. Σε ιδιαίτερα στενά ανοίγματα μπορεί να εξοικονομηθεί χώρος με τις ανοιχτές πτυσσόμενες μπάρες ασφαλείας, οι οποίες κάνουν το πέρασμα να παραμένει ελεύθερο.

Επιπλέον, μπορούν να τοποθετηθούν σε όλα τα ανοίγματα και τις εισόδους του σπιτιού, ακόμη και σε πόρτες, λόγω της ευελιξίας τους.Επειδή μπορούν να τοποθετηθούν σε κάθε είσοδο και πόρτα, είναι πιο πρακτικές από τις σταθερές μπάρες ασφαλείας που μπλοκάρουν μόνιμα τα περάσματα στα οποία εγκαθίστανται.

Ένας καθαρισμός το μήνα είναι αρκετός για να εγγυηθεί την απόδοσή τους.

Προστασία μπαλκονιού

Νομίζουμε ότι καταδείξαμε το πως η προστασία μπαλκονιού μπορεί να συνεισφέρει τα μέγιστα όχι μόνο στην ασφάλεια του σπιτιού σας αλλά και στην εξοικονόμηση χώρου. Φυσικά μόνο μετά από μια συζήτηση με το εξειδικευμένο προσωπικό μας και επιθεώρηση του χώρου σας θα μπορέσουμε να προκρίνουμε πάντα σε συνεργασία μαζί σας ποια είναι η βέλτιστη λύση για εσάς και τις ανάγκες σας.

Rate this post

Μοίρασε το

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Scroll to Top