fbpx

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 216.800.33.44 | BLOG | ΕΡΓΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 216.800.33.44 | BLOG | ΕΡΓΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Rehau κουφωματα

Rehau κουφωματα

Rehau κουφώματα

Rehau κουφωματα

Rehau Κουφωματα

Συστήματα υψηλής τεχνολογίας για άνετη διαβίωση στο σπίτι. Έξυπνες λύσεις, χρώματα και σχήματα για κάθε γούστο. Μάθετε περισσότερα.

Γιατί να μην ενσωματώσετε την καινοτομία αιχμής στα παράθυρα του σπιτιού σας; Η REHAU μπορεί να σας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επιλογών, είτε αναζητάτε εξατομικευμένα σχέδια, υλικά φιλικά προς το περιβάλλον είτε έξυπνες λύσεις. Μάθετε περισσότερα για τα καλύτερα προϊόντα μας

Τα παράθυρα ReHAU προσφέρουν την καλύτερη αντιδιαρρηκτική προστασία. Μπορείτε να καθορίσετε το επίπεδο αντίστασης με βάση τις προσωπικές σας ανησυχίες για την ασφάλειά σας. Επιπλέον, οι απαιτήσεις RC 3 μπορούν εύκολα να εκπληρωθούν με κατάλληλα συμπληρωματικά μέτρα.

Όλα από παράθυρα και πόρτες PVC υψηλής ποιότητας, προσφέρουμε εξαιρετική ευελιξία, ελευθερία σχεδιασμού και απόδοση τιμής. 

Ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες, χωρίς συντήρηση και βιώσιμα είναι μερικά μόνο από τα πλεονεκτήματα που παρέχουμε. 

Επιπλέον, παρέχουμε ένα αποκλειστικό φινίρισμα επιφάνειας με προφίλ PVC υψηλής ποιότητας. Επειδή αυτό το φινίρισμα είναι εξαιρετικά λείο, δεν συγκρατεί τη βρωμιά και καθαρίζεται εύκολα. 

Μπορείτε επίσης να συντηρήσετε τα παράθυρα και τις πόρτες μας στο λεπτό: μόλις μία φορά το χρόνο, απαιτείται μια μικρή ποσότητα οικιακού λαδιού για να διατηρηθεί η σιλικονούχα στεγανοποίηση.

Τα παράθυρά σας παρακολουθούν το σπίτι, ενώ εσείς φεύγετε στην ώρα σας. Φροντίζετε να φεύγετε στην ώρα σας. Ο συναγερμός ενεργοποιείται τις περισσότερες φορές όταν ενεργοποιείται ένα τυπικό σύστημα συναγερμού. Αυτά τα σήματα ενεργοποιούνται όταν οι διαρρήκτες εισέρχονται στο σπίτι και μέχρι τότε τα παράθυρα και οι πόρτες έχουν ήδη παραβιαστεί. 

Τα θύματα χάνουν όχι μόνο χρήματα και τιμαλφή, αλλά και την αίσθηση της ασφάλειας. Το REHAU Smart Guard είναι μια νέα ανακάλυψη της ασφάλειας. Χρησιμοποιεί έξυπνους αισθητήρες αναγνώρισης για την αποτροπή και τον εντοπισμό πιθανών διαρρηκτών. 

Οπτικά και ηχητικά σήματα ενημερώνουν σαφώς τον δράστη ότι δεν χρειάζεται καν να επιχειρήσει να διαρρήξει, καθιστώντας το REHAU Smart Guard πολύ πιο προηγμένο από τα συμβατικά συστήματα συναγερμού.

Rehau Κουφωματα

Η REHAU προσπαθεί να δημιουργήσει παράθυρα τόσο σύγχρονα όσο και η ζωή μας.

Η ζωή μας γίνεται όλο και πιο σύγχρονη, όπως και τα παράθυρά μας, τα οποία όχι μόνο μας επιτρέπουν να βλέπουμε τον κόσμο, αλλά φροντίζουν και για καθαρό αέρα όσο είναι κλειστά.Οι διαρρήκτες, εκτός του ότι θα αποθαρρύνονται, θα αποτρέπονται επίσης από το να επιχειρήσουν οτιδήποτε, αν χρησιμοποιούμε αυτά τα παράθυρα.

Τα ανοίγματα, ιδιαίτερα τα μεγάλα, γίνονται όλο και πιο δημοφιλή στην αρχιτεκτονική λόγω των εξαιρετικών σχέσεων φωτός και θέας.Τα μεγάλα παράθυρα είχαν σημαντικό ρόλο σε αυτή την εξέλιξη.

Υπάρχει μια τεράστια ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων για να επιλέξετε από το πρόγραμμα KALEIDO COLOR.Με βάση την επιθυμητή εμφάνιση και τη δομή της επιφάνειας, χρησιμοποιούνται διαφορετικές επιστρώσεις, όπως βερνίκι ή φιλμ.

Το εξωτερικό πλαίσιο από αλουμίνιο δημιουργεί μια εμφάνιση αλουμινίου υψηλής ποιότητας που εντυπωσιάζει τους καταναλωτές.Ως αποτέλεσμα, είναι δυνατές περισσότερες από 400 επιλογές σχεδιασμού.

Οι εγκαταστάσεις παραγωγής και τα προϊόντα της REHAU έχουν διεθνή εμβέλεια και, ως εκ τούτου, διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην προστασία των ανθρώπων και του περιβάλλοντος. Προκειμένου να διαφυλάξουν τους πόρους μας και να μειώσουμε την κατανάλωση ενέργειας, βελτιώνουν  συνεχώς την προσέγγισή του. Από το 2020, η REHAU θα επενδύσει περισσότερα από 65 εκατομμύρια ευρώ σε δικές της καθώς και σε εξωτερικές εγκαταστάσεις ανακύκλωσης για τη βιώσιμη διατήρηση των πόρων.

Ακολούθως σας παραθέτουμε μια σειρά από εγχειρίδια για να ενημερωθείτε πλήρως για την σειρά προϊόντων.

Σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να διαβάσετε τα εγχειρίδια αυτά για να αποκτήσετε μια πρώτη εικόνα. Φυσικά κάποιες απο τις πληροφορίες και κυρίως τις τεχνικές λεπτομέρειες που θα βρείτε μέσα σε αυτά θα σας είναι δυσνόητες ή θα χρειαστείτε περαιτέρω πληροφορίες και διευκρινήσεις.

Αυτή είναι η δουλειά μας και σας παρακαλούμε να μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω τηλεφώνου είτε μέσω email για να μας θέσετε τα όποια ερωτήματα σας. 

Το εξειδικευμένο τεχνικό μας προσωπικό θα χαρεί ιδιαίτερα να απαντήσει σε κάθε πιθανή απορία σας .

4.1/5 - (85 votes)
Scroll to Top