fbpx

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 216.800.33.44 | BLOG | ΕΡΓΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 216.800.33.44 | BLOG | ΕΡΓΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θωρακισμένη πόρτα διαμερίσματος

Ο πελάτης ερχόμενος σε εμάς ζήτησε μία οικονομική θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας. Ήθελα να είναι εξωτερικά απλή ώστε να ταιριάζει με τον χώρο της πολυκατοικίας αλλά και με τις πόρτες των υπολοίπων ενοίκων και εσωτερικά πιο μοντέρνα. Θωρακισμένη πόρτα διαμερίσματος που πληρεί όλες τις απαιτήσεις.

Θωρακισμένη πόρτα διαμερίσματος

Θωρακισμένη πόρτα διαμερίσματος
Θωρακισμένη πόρτα διαμερίσματος

Τοποθετήσαμε πόρτα ασφαλείας με διπλή θωράκιση με δύο φύλλα ηλεκτρογαλβανιζέ λαμαρίνας 10/10 mm ενωμένα με τρία κάθετα νεύρα σε σχήμα π. Η πόρτα ασφαλίζει σε 17 σημεία. Προσφέρει ηχομόνωση και θερμομόνωση.

Η εσωτερική πλευρά της πόρτας επενδύθηκε με laminate επένδυση σε χρώμα χακί (khaki), ώστε να ‘’δένει’’ πλήρως με τον χώρο και να προσφέρει φωτεινότητα . Για ένα αισθητικά πιο όμορφο και μοντέρνο αποτέλεσμα προσθέσαμε δύο καμπυλωτές γραμμές inox.

Επένδυση θωρακισμένης πόρτας

laminate επένδυση θωρακισμένη πόρτα
laminate επένδυση θωρακισμένη πόρτα

Εξωτερικά χρησιμοποιήσαμε επένδυση laminate σε χρώμα καρυδιάς (walnut) για τη θωρακισμένη πόρτα. Το χρώμα καρυδιάς είναι από τα πιο κλασικά και ταίριαζε άψογα με τον υπόλοιπο χώρο. Για ένα πιο φινετσάτο αποτέλεσμα τοποθετήσαμε χερούλι Πι και τέσσερις γραμμές inox.

Στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να βρείτε πολύ περισσότερα δείγματα από θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας.

Τύποι θωρακισμένης πόρτας

θωρακισμένη πόρτα σε διαμέρισμα
θωρακισμένη πόρτα σε διαμέρισμα

Στην εταιρία μας μπορείτε να βρείτε θωρακισμένες πόρτες μέσα από μια μεγάλη γκάμα επιλογών. Διαθέτουμε πολλά μοντέλα. Υαπάρχει η δυνατότητα πολλών συνδυασμών. Μπορείτε να επιλέξετε πολλά σημεία κλειδώματος. Επίσης έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε τον τύπο της κλειδαριάς. Μπορούμε να σας προτείνουμε την κατάλληληκλειδαριά ανάλογα με τις απαιτήσεις της κάθε κατοικίας. Υπάρχουν διαφοροπιήσεις ανάμεσα στις πόρτες ασφαλείας ανάλογα με την ενίσχυση που διαθέτει κάθε πόρτα, αλλά και ανάλογα με το πλήθος και τον τύπο των κλειδαριών που διαθέτει. Οι θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε στις πόρτες πολυκατοικιών είτε ως πόρτες διαμερισμάτων.

Επιλογή θωρακισμένης πόρτας

Μπορείτε να επιλέξετε τη θωρακισμένη πόρτα που θέλετε μέσα από το άρθρο μας για την επιλογή θωρακισμένης πόρτας. Μπορείτε να επιλέξετε επένδυση θωρακισμένης πόρτας με laminate, επένδυση θωρακισμένης πόρτας με αλουμίνιο ή επένδυση θωρακισμένης πόρτας με σχέδια παντογράφου. Επίσης μπορείτε να επιλέξετε τα Τεχνικά Χαρακτηριστικά της Θωρακισμένης Πόρτας.

Rate this post

Μοίρασε το

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Scroll to Top