fbpx

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 216.800.33.44 | BLOG | ΕΡΓΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 216.800.33.44 | BLOG | ΕΡΓΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συμβουλές για σωστή επιλογή θερμομονωτικών κουφωμάτων

Συμβουλές για σωστή επιλογή θερμομονωτικών κουφωμάτων
Συμβουλές για σωστή επιλογή θερμομονωτικών κουφωμάτων
Συμβουλές για σωστή επιλογή θερμομονωτικών κουφωμάτων

Θερμομονωτικά κουφώματα ή ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου είτε συνθετικά (κουφώματα pvc) είναι σχεδιασμένα ώστε οι άριστες θερμομονωτικές ιδιότητες τους να συμβάλλουν στην μεγίστη εξοικονόμηση ενέργειας, μειώνοντας το κόστος λειτουργίας θέρμανσης και ψύξης.

Έτσι επιτυγχάνεται μεγαλύτερη εξοικονόμηση χρημάτων και προστασία του περιβάλλοντος. Ένα ενεργειακό κούφωμα αλουμινίου οφείλει την θερμομόνωση του στην θερμοδιακοπή. Η θερμοδιακοπή πραγματοποιείται με την χρήση πολυαμιδίου, ενός μονωτικού υλικού το οποίο είναι κακός αγωγός της θερμότητας και συμβάλλει στην στιβαρότητα των κουφωμάτων. Στην περιπτωση των συνθετικων κουφωματων η θερμοδιακοπη είναι το ιδιο το σωμα των προφιλ και ετσι φτανουμε τους μέγιστους συντελεστές θερμοδιακοπης

Αντικατάσταση

Τα ενεργειακά συστήματα είναι τα πλέον κατάλληλα για αντικατάσταση των παλιών σας κουφωμάτων. Οι απώλειες θα μηδενιστούν και η αναβάθμιση της ενεργειακής κλάσης της οικίας θα επιτευχτεί γρήγορα, εύκολα και οικονομικά.

Εξοικονόμηση ενέργειας και θερμομόνωση

Ένα θερμομονωτικό κούφωμα απομονώνει το εσωτερικό από το εξωτερικό περιβάλλον εμποδίζοντας την μεταφορά της θερμότητας. Με αυτό τον τρόπο, περιορίζονται οι ρύποι και το κόστος λειτουργίας θέρμανσης και ψύξης.

Ηχομόνωση

Τα νέα συστήματα κουφωμάτων χαρακτηρίζονται από υψηλά επίπεδα ηχομόνωσης που μειώνουν τον θόρυβο από το εξωτερικό περιβάλλον, ιδιαίτερα αν κατασκευαστούν σε συνάρτηση με τζάμια ηχομονωτικά όπως τριπλέξ.

Αναβάθμιση και αισθητική του χώρου

Τα νέα συστήματα κουφωματων διατίθενται σε διάφορα σχέδια και σε ολες τις διαστασεις Είναι διαθέσιμα σε μια μεγάλη ποικιλία χρωματισμών και απομιμήσεων ξύλου με δυνατότητα να καλύπτουν και τις πιο απαιτητικές αρχιτεκτονικές τάσεις. Επίσης μπορούν να κατασκευαστούν σε ίσιες η πομπέ γραμμές Ασφάλεια. Στην αγορά διατίθεται πληθώρα μηχανισμών κλειδώματος των κουφωμάτων που μεγιστοποιούν την ασφάλεια τους από περιμετρικά συστήματα κλειδώματος μέχρι και παραδοσιακά πολλών σημείων κλειδαριές στις πόρτες εξοικονομιση χωρου. Ανάλογα με τον χώρο που διατίθεται ο τεχνικος μας συμβουλος θα βοηθησει να επιλεχθεί και ο τύπος και το είδος ανοίγματος του κουφώματος, ώστε να αξιοποιηθεί ο χώρος κατά το μέγιστο δυνατό.

Ποιότητα

Η kataskevastikh.gr είναι από τις λίγες εταιρείες στον κλάδο όπου τα παραγόμενα συστηματα της φέρουν τη σήμανση CE και κατ’ επέκταση δίνει τη δυνατότητα στους πελατες της να παραλαμβάνουν προϊόντα που είναι 100% πιστοποιημένα. Η επιλογή πιστοποιημένων κατασκευαστών που χρησιμοποιούν τα κατάλληλα προφίλ και εξαρτήματα, όπως και τους κατάλληλους υαλοπίνακες, είναι επιβεβλημένη στη διαδικασία επιδότησης αντικατάστασης κουφωμάτων από το κράτος.

Rate this post

Μοίρασε το

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Scroll to Top