fbpx

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 216.800.33.44 | BLOG | ΕΡΓΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 216.800.33.44 | BLOG | ΕΡΓΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κούφωμα  Europa ESS 34 επάλληλο σε χρώμα λευκό

Κούφωμα  Europa ESS 34 επάλληλο σε χρώμα λευκό

Κούφωμα  Europa ESS 34 επάλληλο σε χρώμα λευκό. 

 

Η συγκεκριμένη τοποθέτηση αφορά σε συρόμενο θερμομονωτικό σύστημα κουφώματος ESS 34. Η συγκεκριμένη σειρά προσφέρει θερμομόνωση, ηχομόνωση, αντοχή στην ανεμοπίεση, υδατοστεγανότητα, αλλά και ασφάλεια. Το αισθητικό αποτέλεσμα , όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν είναι άριστο, καθώς προσφέρει λιτό κι απέριττο σχεδιασμό και ανεμπόδιστη θέα που ήταν και οι επιθυμίες του πελάτη μας.

Παράλληλα όμως το σύστημα σκίασης που τοποθετήθηκε προσφέρει την απαιτούμενη κι επιθυμητή σκίαση και ηλιοπροστασία.

Κούφωμα  Europa ESS 34 επάλληλο σε χρώμα λευκό Κούφωμα  Europa ESS 34 επάλληλο Κούφωμα  Europa ESS 34

Ας εξετάσουμε μαζί όμως το πως συγκεκριμένα προσφέρει   αυτά τα πλεονεκτήματα που προαναφέραμε

Κούφωμα  Europa ESS 34 και θερμομόνωση

 

Το σύστημα κουφώματος ESS 34 Hybrid της EUROPA διαθέτει ειδικά σχεδιασμένα χαρακτηριστικά για να προσφέρει υψηλή θερμομόνωση. Συγκεκριμένα, στο ESS 34 Hybrid ανασηκούμενο, τοποθετούνται αφρώδη ελαστικά αντί για τα συνηθισμένα βουρτσάκια. Αυτό το χαρακτηριστικό εξασφαλίζει υψηλότερη θερμομόνωση, ενώ παράλληλα προσφέρει και τη δυνατότητα εύκολης αντικατάστασης των ελαστικών σε περίπτωση φθοράς​​​​.

Αυτό το στοιχείο είναι κρίσιμο για τη βελτίωση της θερμικής απόδοσης του κτιρίου, καθώς ελαχιστοποιεί τις θερμικές απώλειες μέσω των κουφωμάτων. Η υψηλή θερμομόνωση συμβάλλει στη δημιουργία ενός πιο άνετου και ενεργειακά αποδοτικού περιβάλλοντος εντός των χώρων, μειώνοντας την ανάγκη για τεχνητή θέρμανση ή ψύξη.

Κούφωμα  Europa ESS 34 και ηχομόνωση

 

Το κούφωμα ESS 34 Hybrid προσφέρει υψηλή ηχομόνωση χάρη στη χρήση πολυαμιδίων 20 – 24 mm. Αυτά τα πολυαμίδια χρησιμοποιούνται για να εξασφαλίζουν την ηχομόνωση, καθώς και τη θερμομόνωση, παρέχοντας ένα περιβάλλον με υψηλή άνεση και προστασία από εξωτερικούς θορύβους​​. Αυτό καθιστά το σύστημα κατάλληλο για εφαρμογές σε περιοχές με υψηλά επίπεδα θορύβου ή για χώρους που απαιτούν ιδιαίτερη ησυχία, όπως σπίτια, γραφεία, και εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Κούφωμα  Europa ESS 34 και ασφάλεια

 

Για το κούφωμα ESS 34 Hybrid της EUROPA, η έρευνα έδειξε ότι προσφέρει εξαιρετική ασφάλεια χάρη σε μια σειρά καλά σχεδιασμένων χαρακτηριστικών. Συγκεκριμένα, το σύστημα διαθέτει τη δυνατότητα τοποθέτησης μηχανισμού πολλαπλού κλειδώματος που ενισχύει την ασφάλεια κατά της παραβίασης. Επιπλέον, η δυνατότητα της χρήσης ανασηκούμενου μηχανισμού συμβάλλει στην προσφορά μιας πιο ασφαλούς λύσης.

Το σύστημα περιλαμβάνει επίσης πλαστική κάλυψη των οδηγών για προστασία από το νερό και ελαστικό ή αφρώδη τάκο για τη στεγανοποίηση, παρέχοντας έτσι μια επιπλέον στρώση προστασίας από τα στοιχεία της φύσης​

Κούφωμα  Europa ESS 34 . Περαιτέρω πλεονεκτήματα και χαρακτηριστικά

 

Το σύστημα κουφωμάτων ESS 34 Hybrid της EUROPA προσφέρει πλούσια σειρά από χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα που το καθιστούν ιδανική επιλογή για διάφορες εφαρμογές και αρχιτεκτονικές ανάγκες. Πέρα από τα ήδη αναφερθέντα χαρακτηριστικά σχετικά με τη θερμομόνωση, την ηχομόνωση, την  αντοχή, την υδατοστεγανότητα και τέλος την ασφάλεια, το ESS 34 Hybrid παρέχει επίσης μια σειρά περαιτέρων πλεονεκτημάτων και χαρακτηριστικών που δεν μπορούμε να παραβλέψουμε αν θέλουμε να έχουμε μια πλήρη κάλυψη αυτού του πραγματικά καινοτόμου προιόντος από την EUROPA:

Ευελιξία στις Κατασκευές: Δυνατότητα κατασκευής με διαφορετικές διαστάσεις και τύπους, υποστηρίζοντας επάλληλες, χωνευτές, μονόφυλλες ή δίφυλλες λύσεις με εξωτερικό σταθερό, καθώς όμως και σύνθετες κατασκευές.

Ανθεκτικότητα και Ποιότητα Υλικών: Χρήση ανοξείδωτου ελάσματος ή προφίλ αλουμινίου για ομαλή κύλιση, πλαστικό κάλυμμα οδηγών για μόνωση και προστασία από το νερό, και τη δυνατότητα επιλογής πολυαμιδίων για εξάλειψη στρεβλώσεων από συστολές και διαστολές όπως προαναφέραμε.

Ευκολία Συντήρησης και Επισκευής: Ειδικά σχεδιασμένοι στεγανοποιητικοί τάκοι (EPDM ή αφρώδεις) που επιτρέπουν την εύκολη αντικατάσταση τους σε περίπτωση φθοράς.

Προσαρμοστικότητα σε Διάφορες Εφαρμογές: Δυνατότητα κατασκευής κουφωμάτων με χαμηλούς οδηγούς για εφαρμογές αντικατάστασης παλαιόντων συρόμενων χωνευτών κουφωμάτων, προσφέροντας μια ιδανική λύση για εξοικονόμηση χώρου και ευκολία στην εγκατάσταση.

Αισθητική και Σχεδιασμός: Το ESS 34 Hybrid χαρακτηρίζεται από τον minimal σχεδιασμό του, με στενούς οδηγούς αλλά και τη δυνατότητα για ανεμπόδιστη θέα χάρη στον λεπτό γάντζο προφίλ με εμφανή επιφάνεια μόλις τα 25mm. Η ποικιλία σε διαστάσεις και τύπους προσφέρει αφενός μεγάλη ευελιξία στον σχεδιασμό και αφετέρου διατηρείται η αισθητική συνέπεια σε όλο το κτίριο.

Τεχνολογίες για Ενεργειακή Απόδοση: Η δυνατότητα τοποθέτησης διπλού υαλοπίνακα έως 24mm προσφέρει υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης και ηχομόνωσης, ενισχύοντας την ενεργειακή απόδοση του κτιρίου. Η χρήση πολυαμιδίωνanti-bi-metal” συμβάλλει στην εξάλειψη της στρέβλωσης από συστολές και διαστολές, εξασφαλίζοντας παράλληλα τη διατήρηση της ενεργειακής αποδοτικότητας στον χρόνο.

Συνολικά, το σύστημα κουφωμάτων ESS 34 Hybrid της EUROPA ενσωματώνει προηγμένες τεχνολογίες και σχεδιαστικές λύσεις που το καθιστούν ιδανική επιλογή για σύγχρονα κτιριακά έργα, προσφέροντας άριστη λειτουργικότητα, αισθητική αρτιότητα και ενεργειακή απόδοση.

Κούφωμα  Europa ESS 34 . Γιατί να το επιλέξετε

 

Συνοψίζοντας, το κούφωμα ESS 34 Hybrid συνδυάζει αισθητική, λειτουργικότητα και ασφάλεια, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν μια υψηλής ποιότητας λύση στα κουφώματα τους. Η δυνατότητα τοποθέτησης μηχανισμού πολλαπλού κλειδώματος και η χρήση ανασηκούμενου μηχανισμού προσδίδουν μια επιπλέον διάσταση ασφάλειας, ενώ ταυτόχρονα διατηρούν την αισθητική αρτιότητα και την ευελιξία στον σχεδιασμό.

 

 

5/5 - (1 vote)

Μοίρασε το

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Scroll to Top