fbpx

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 216.800.33.44 | BLOG | ΕΡΓΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 216.800.33.44 | BLOG | ΕΡΓΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κουφώματα νομός Μεσσηνίας

Κουφώματα νομός Μεσσηνίας

Κουφώματα νομός Μεσσηνίας

 

Κουφώματα νομός Μεσσηνίας: Δείτε ένα πρόσφατο έργο μας στο Πεταλίδι

 

Κουφώματα νομός Μεσσηνίας: Πως τα συνθετικά κουφώματα pvc μπορούν να σας βοηθήσουν

 

Προτού σας παρουσιάσουμε ένα πρόσφατο έργο μας από το Πεταλίδι Μεσσηνίας θεωρούμε σωστό να απαριθμήσουμε τα πολλά πλεονεκτήματα των συνθετικών κουφωμάτων PVC και μετά να τα δούμε επι τω έργω.

Τα συνθετικά κουφώματα από PVC (πολυβινυλοχλωρίδιο) είναι μια δημοφιλής επιλογή για πολλά κτίρια και έργα ανακαίνισης και αυτό δεν είναι τυχαίο, καθώς προσφέρουν μια σειρά από σημαντικά πλεονεκτήματα. Ας δούμε κάποια από αυτά:

 

Θερμομόνωση: Τα PVC κουφώματα έχουν εξαιρετική θερμική απόδοση. Μπορούν να παρέχουν σημαντικές εξοικονομήσεις ενέργειας, μειώνοντας την ανάγκη για θέρμανση ή κλιματισμό.

Ηχομόνωση: Απορροφούν τον ήχο πολύ αποτελεσματικά, πράγμα που τα κάνει κατάλληλα για χρήση σε περιοχές με υψηλά επίπεδα θορύβου.

Διάρκεια ζωής: Έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και αντοχή στο χρόνο. Με κατάλληλη φροντίδα, μπορούν να διαρκέσουν δεκαετίες.

Συντήρηση: Τα κουφώματα PVC είναι εύκολα στην συντήρηση. Δεν χρειάζονται βαφή και μπορούν να καθαριστούν εύκολα με σαπούνι και νερό.

Κόστος: Σε σχέση με άλλα υλικά, όπως το ξύλο ή το αλουμίνιο, τα κουφώματα PVC είναι συχνά πιο οικονομικά, τόσο σε τιμή αγοράς όσο και σε δαπάνες συντήρησης και εξοικονόμησης ενέργειας.

Αντοχή σε καιρικές συνθήκες: Είναι ανθεκτικά σε διάφορες καιρικές συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης της βροχής, της χιονόπτωσης και της ηλιακής ακτινοβολίας. Δεν σκουριάζουν, δεν παθαίνουν σάπισμα και δεν ξεφλουδίζονται.

Ασφάλεια: Με κατάλληλους μηχανισμούς κλειδώματος, τα κουφώματα PVC μπορούν να προσφέρουν υψηλή επίπεδο ασφάλειας.

Περιβαλλοντικά φιλικά: Το PVC είναι επαναχρησιμοποιήσιμο, κάτι που σημαίνει ότι τα παλιά κουφώματα μπορούν να ανακυκλωθούν για την παραγωγή νέων.

Αντοχή στην Διάβρωση: Ένα από τα πλέονεκτήματα των κουφωμάτων από PVC είναι η ανθεκτικότητά τους στη διάβρωση, κάτι που τα καθιστά ιδανικά για παραθαλάσσιες περιοχές. Σε αντίθεση με άλλα υλικά, όπως το ατσάλι ή το ξύλο, το PVC δεν επηρεάζεται από την υψηλή υγρασία ή την αλατόνερο, που είναι συνηθισμένες συνθήκες σε παραθαλάσσιες περιοχές.

Τα αλατιούχα αερία και οι υψηλές συγκεντρώσεις ιόντων χλωρίου στον αέρα, που είναι κοινά στις παραλίες, μπορούν να προκαλέσουν σοβαρή διάβρωση σε πολλά υλικά.

Το PVC ωστόσο αντέχει αυτές τις συνθήκες και διατηρεί την ανθεκτικότητα, τη λειτουργικότητα και την εμφάνισή του για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Αυτό καθιστά τα συνθετικά κουφώματα από PVC μια εξαιρετική επιλογή για κτίρια που βρίσκονται κοντά στη θάλασσα.

Αυτά είναι μερικά από τα πλεονεκτήματα των συνθετικών κουφωμάτων από PVC. Φυσικά, όπως και με κάθε επιλογή υλικού, υπάρχουν και κάποια αρνητικά σημεία που πρέπει να ληφθούν υπόψη, όπως η εμφάνιση, η ποιότητα του εγκατεστημένου προϊόντος και το περιβάλλον τοποθέτησης.

Κουφώματα νομός Μεσσηνίας. Το έργο μας στο Πεταλίδι Μεσσηνίας

 

Κουφώματα νομός Μεσσηνίας 1 Κουφώματα νομός Μεσσηνίας 2Κουφώματα νομός Μεσσηνίας 3Κουφώματα νομός Μεσσηνίας 4 Κουφώματα νομός Μεσσηνίας 5 Κουφώματα νομός Μεσσηνίας 6 Κουφώματα νομός Μεσσηνίας 7 Κουφώματα νομός Μεσσηνίας 8 Κουφώματα νομός Μεσσηνίας 9Κουφώματα νομός Μεσσηνίας 10Κουφώματα νομός Μεσσηνίας 11

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τα Συνθετικά Κουφώματα κάνοντας κλικ εδώ 

Ας συνεχίσουμε βλέποντας ορισμένα Συνθετικά Κουφώματα

Volkswagen Κούφωμα

 

Το Volkswagen κούφωμα είναι το μόνο που συνδυάζει τα πλεονεκτήματα ενός συρόμενου με τα πλεονεκτήματα ενός ανοιγόμενου κουφώματος.

Το κούφωμα λέγεται έτσι εξαιτίας του ιδιαίτερου μηχανισμού που περιλαμβάνει. Βλέποντας το νομίζουμε ότι είναι μία απλή επάλληλη μπαλκονόπορτα.

Στην ουσία όμως αποτελείτε από ένα σταθερό ή ανοιγόμενο μέρος και από ένα κινητό επάλληλα μέρος. Το κούφωμα μπορεί να ανοίξει τραβώντας το επάλληλα, να μπει σε θέση ανάκλησης ή και να σφραγίσει.

Χάρη στον ειδικό μηχανισμό σφραγίζει περιμετρικά. Έτσι έχουμε την επιθυμητή μόνωση που προσφέρει η περιμετρική σφράγιση. Επιπλέον όμως επειδή το κούφωμα είναι συνθετικό άρα κακός αγωγός της θερμότητας , χαρίζει στον χώρο την τέλεια μόνωση.

Είναι ιδανικό για μεγάλα ανοίγματα. Παρέχει μόνωση, ασφάλεια, αντοχή και λειτουργικότητα. Έχει ύψιστη αντοχή σε οποιαδήποτε καιρική συνθήκη.

Συρόμενα Επάλληλα Κουφώματα PVC

 

Τα επάλληλα συρόμενα συνθετικά κουφώματα είναι η ιδανική λύση για όσους θέλουν να εξοικονομήσουν χώρο.

Τα επάλληλα συνθετικά κουφώματα μπορούν να είναι είτε δίφυλλα είτε τρίφυλλα.

Επιλέγοντας τα εξοικονομούμε χρήματα και ενέργεια.

Χρήματα διότι τα συνθετικά κουφώματα έχουν πολύ πιο χαμηλή τιμή από ότι τα αντίστοιχα σε θερμοδιακοπτόμενο προφίλ αλουμινίου. Ενέργεια εξαιτίας του υλικού που κατασκευάζονται.

Τα συνθετικά κουφώματα κατασκευάζονται από πολυβινυχλωρίδιο, ένα είδος πλαστικού. Το πλαστικό είναι κακός αγωγός της θερμότητας.

Εξαιτίας αυτού τα συνθετικά κουφώματα παρέχουν την τέλεια θερμομόνωση και ηχομόνωση στον χώρο.

Τα σύγχρονα συνθετικά κουφώματα περιέχουν εσωτερικά προφίλ σιδήρου για μέγιστη ασφάλεια. Επιπλέον ασφαλίζουν μόνο με περιμετρικό μηχανισμό κλειδώματος .

Εσωτερικά Παντζούρια – Σκιάδια

 

Τα Εσωτερικά Παντζούρια – Σκιάδια είναι μια ακόμη επίτευξη της εταιρείας μας. Σκοπός μας είναι να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας σε περιπτώσεις με ιδιαιτερότητες. Έχουν υψηλή αισθητική με λεπτές γραμμές ,τα οποία μπορούν να δώσουν μια ξεχωριστή νότα διακόσμησης στον χώρο σας. Θα εντυπωσιάσουν τα βλέμματα λόγω της φινέτσας τους και της διαφορετικότητας τους σε σύγκριση με τα απλά συνηθισμένα εξωτερικά παντζούρια. Αποτελούν μια εναλλακτική μέθοδο σκίασης του χώρου μας, έναντι των εξωτερικών παντζουριών. Όλα τα παραπάνω είναι που τα κατατάσσουν σε ξεχωριστή και καινοτόμα επιλογή.

Για να βρείτε περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ 

Ανοιγόμενο συνθετικό κούφωμα 76AD

 

Κουφώματα νομός Μεσσηνίας. Κλείνοντας το case μας.

 

Πιστεύουμε πως μπορέσαμε να καλύψουμε το φάσμα των πιθανών αποριών που μπορεί να είχατε ως προς τα Συνθετικά Κουφώματα. Μάθαμε λοιπόν για τα πλεονεκτήματα που μας παρέχουν τα Συνθετικά Κουφώματα καθώς και είδαμε ζωντανές εικόνες από δουλειές μας στην Μεσσηνία αλλά και εικόνες από την Αθήνα ώστε να έχετε μια εικόνα των υπηρεσιών που παρέχουμε καθώς και πως μια τέτοια επιλογή μπορεί να βοηθήσει όχι μόνο την ποιότητα της κατοικίας σας με κριτήριο την ηχομόνωση και την διατήρηση της θερμοκρασίας αλλά και την αισθητική της οικίας σας ή του χώρου εργασίας σας, ανάλογα το μέρος της εγκατάστασης που θα επιλέξετε.

Για οποιαδήποτε απορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 216 800 33 44 που είναι το κατάστημα της Ν.Φιλαδέλφειας ή στο 210 684 76 35 που είναι το κατάστημα μας στο Χαλάνδρι όπου το έμπειρο προσωπικό μας θα χαρεί να σας ενημερώσει με λεπτομέρεια και επαγγελματισμό για τις παροχές μας και οποιαδήποτε απορία έχετε γενικότερα.

Rate this post

Μοίρασε το

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Scroll to Top